Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Mondjuk én rá raktam a szűrést amit a GTA IV Patch 1.0.6.0-hoz adtak ki+ a legnagyobb beállítást alkalmaztam mindenen.Ha jól emlékszem a dinamikus árnyékot mikor le vettem medium-ra akkor jóval kevésbé lagolt,de ha rá csavartam sokszor be esett a számlálóm.Hihetetlen milyen letisztult lett tőle minden.Sokkal élesebb és nem homályos az út vagy a távolabb lévő objektumok.Sajnos nem csak más utcákban meg kanyarodás közben lagol hanem egyenesen menet közben is.Köszi a teszteket meg lentebb a progikat majd le tesztelem velük és akkor jobb viszonyítási pontot tudok adni.Amúgy ne csodálkozz ha akkora MHZ el a földbe döngetted szegény Quadodat,persze azonos órajelen is oda pörkölt volna neki csak rossz bele gondolni,hogy egy olyan melegedős procit mint a Q6600 mennyire kellett volna fel feszelni
Remélem azért a Q9550 3.7GHZ en 4gb 1044MHZ memóval ki hajtja a kártyát.
A teszten a diagram elég nagy kilengésekkel van lehet érzékenyebb lennék rá mert a legkisebb reccenést is észre veszem eléggé érzékeny a szemem meg gyors a reakció időm játékok alatt így jobban érzékelem az FPS vagy a lagolás közötti különbségeket sajnos.Volt egy pár spanom akinek mutattam ilyen lagolós játékot,és nem vette észre,de én igen és kifejezetten zavart.Majd bevágok elötte 1-2vodkát azt csökkeni fog a reakció időm és folyamatosabb lesz minden tőle 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk én rá raktam a szűrést amit a GTA IV Patch 1.0.6.0-hoz adtak ki+ a legnagyobb beállítást alkalmaztam mindenen.Ha jól emlékszem a dinamikus árnyékot mikor le vettem medium-ra akkor jóval kevésbé lagolt,de ha rá csavartam sokszor be esett a számlálóm.Hihetetlen milyen letisztult lett tőle minden.Sokkal élesebb és nem homályos az út vagy a távolabb lévő objektumok.Sajnos nem csak más utcákban meg kanyarodás közben lagol hanem egyenesen menet közben is.Köszi a teszteket meg lentebb a progikat majd le tesztelem velük és akkor jobb viszonyítási pontot tudok adni.Amúgy ne csodálkozz ha akkora MHZ el a földbe döngetted szegény Quadodat,persze azonos órajelen is oda pörkölt volna neki csak rossz bele gondolni,hogy egy olyan melegedős procit mint a Q6600 mennyire kellett volna fel feszelni
Remélem azért a Q9550 3.7GHZ en 4gb 1044MHZ memóval ki hajtja a kártyát.