Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Azért mert Samsung B-die chippes, azokat meg már egy ideje nem lehet újonan venni. A CL16-os (ami meg találatok szerint SK Hynix-es) még kapható. Ezt a CL14-eset én sem újonan vettem hanem használtam szintén olcsón. Én már nem veszek boltból ramot mert a használtpiacon sokkal jobb ajánlatok vannak (vagy ugye voltak).
-
-
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Mondjuk elég fura, hogy ilyen olcsón adta, elsőnek azt hittem 2x8GB-ot hirdet aztán csak elírta de nem. Miután írtam neki és el is utaltam neki az összeget instant levette a hirdetést (hirdetés felrakása után kb 40 percre rá írtam neki). Miután megkaptam és tényleg azt kaptam amit hirdetett, rákérdeztem van-e még, mert akartam még egy Micron chippeset venni de azt írta elvitték az összeset. Na most vagy tényleg megvették tőle az összeset, vagy pedig rájött, hogy túlságosan is olcsón adja és inkább leszedte, nem tudom.
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Én pár napja kifogtam 2x16GB-ot kemény 14k-ért.
Igaz, csak 2133-as és CL15-ös plusz az egyik Micron másik Hynix chippes (pedig direkt írtam az eladónak, hogy egyforma legyen), de ettől függetlenül mennek együtt. Fő gépemhez gyenge mint a sz*r, de mondjuk egy 6-7 genes konfighoz tökéletes. -
IstvánLászló
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
"Kipróbálom a Path of Exile- t majd(visszajelzek), nemtom milyen, de ha van benne teszt track, majd kiderül, hogy a kis áramtermelő 1650 mit produkál...
,"
A játékban nincsen teszt - ha jól emlékszem,lényeg az hogy lállsúks is hogyan fut a 1650 vga-ddal.
A beállitások menüjében érdemes is lehet bátállitanod a windows mode ablakját és így akár a btop-al tudod potosan tesztelni a kártyádat,Ő megmutatja valósídőben a vga-nak a terhelését,nálam a 1070-170Ti -vel 100% -on jár a GPU-m,játék eléggé GPU - ígényes.
Az eredményeket ha elmondod érdekelne.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Örülök hogy minden úgy síkerült is ahogyan szeretnéd a rendszeredet - használni.
+1 igen a LinuxMint ténylegesen jó és stabil a rendszere,játékok nálam is nagyón jó teljesítménnyel futnak,de ezt már mondtam és a Q4Wine témád is prímán-síkerült megoldanod.A Q4Wine képes teljesen szeparáltan kezelni a játékokat és más programmokat is ha éppen erre van ígényed és ijen a Steam-lutris és más progik.
Az 1650 vga-d egy jó kártya és a retró címekhez is elég és talán még - nem csak retrohoz - Command&Conquer -ek is primán futnak: Path of Exile -t Steamen kitudod probálni íngyenes a játék és ezért is - egy jó tesztet és probát megér,hogy láthassuk is a vga-dnak a képességét.

-
válasz
DarthSun
üzenetére
Minden kezdet nehéz, de ha már ki van tapasztalva, ugyanolyan rutinból megy mint a Windows.
Mára nagyhatalom lett a Linux. Legyen retró vagy modern game, ugyanúgy fut mint Win11 alatt. Illetve a retrók jobban, mert minden palack teljesen elszigetelt környezetben futhat, kizárólagosra állítva az oprendszert, Win95-->Win11- ig, 64/32 bit, stb.
DOS azért kivétel, ahhoz jobb külön meghajtóról egy 7.1- et bootolni.Persze kezdőnek, mint én is, az ajánlott a Mint Cinnamon. Debian nem, sokkal nehezebb környezetet ad.
-
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Valamilyen oknál fogva csak PCIe x1-en megy a kártya, két lapban is próbáltam meg voltak bolondulva tőle (3-szor is újraindulnak majd utána vagy postolnak vagy nem). PCIe slot felett nincs hiányzó smd, mást úgy nem nagyon néztem mert nem igazán számít, egy alaplappal együtt jött és nekem csak az volt a lényeg. Nyilván ha az AGP-s változat lenne nem igen örülnék.
-
FF23
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Régebben olvastam itt a vga sütős topikban, hogy pár órától akár több hónapig is megjavulhat tőle és van, hogy többször is eljátszható. Mivel ezeket a retró vgá-k keveset vannak valós használatban, ezért a jobban sikerülteknél talán sosem derül ki.
envagyok -de ha működik, akkor minek szedné szét? A por nagy részét lefújja levegővel és kész.
-
FF23
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Biztos nem mindegyik javított, de ez a nagyon tiszta gpu és környéke elég gyanús.
Akik ilyen mennyiségben árulnak retró dolgokat azok általában kinti lerakóból, gyűjtőkből hozzák nagy mennyiségben. Nekem is ajánlották, hogy van ilyen lehetőség pl. válassz 10 notit darabja 5k, majd kiderül, hogy jól jártál-e. -
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Persze tudom, csak írtam.
Így is sok dolog van amit még meg akarok nézni csak kicsit időhiány van. Most az Athlon XP-t röffentettem be, megnéztem azt az IDE-SATA átalakítót és a 120GB-os SSD-t gond nélkül felismerte.
Amúgy az Integral-lal nincs kibékülve, amikor ki kéne választani, hogy miket telepítsen még pluszba az az anlak nem jön be, hiába próbáltam feladatkezelőből újraindítani az explorer.exe-t hogy legalább az asztalt behozza, semmi. Maradtam valami régen kiírt nem modolt XP SP3-nál, ezzel megy gond nélkül.
-
-
-
-
-
IstvánLászló
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Az Xp-n a nagyon is régi gépemben régen a GeForce 9800 GTX -et használtam és jól müködött és a kártyám, még most is megvan,állapota 100/100% -os és LinuxMinten is sokáig használtam és a 340 -es driver kellet-hozzá,mind a két rendszerhez.

Értelek tehát kiprobálom az iso-val.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
A retonak szánt régi 15 éves alaplapomon a biosa eepromban van és engemet 2 hétig bosszantot
a ki nem olvashatóságával,de mára már elengedtem.
Azt kérdezném, mostani alaplapomon UEFI biossal és csak sata-s portja van és HDD-re miért nem tudom is installáni az Xp-met, arra gondoltam és jöttem is rá hogy - nagy valószínűsséggel ia az IDE/PATA -s portot híányólja és ezért leáll az instal.Azt is kiprobáltam már,hogy egy régi 160GB -os patas HDD -t kötöttem is rá a sata-portra és egy IDE/PATA adapterrel is ami átalakitja a SATA-portra,UEI bios bootnál látja a hdd-t,de az installálásnál szintén az ide portot híányolja.
Az Xp-t amikor még használtam is arra pontosan is emlékszem az ide-porto hdd-re problémák nélkül ment az install.
A megoldása mi is lehet,lehet kéne vennem: IDE/PATA -s kártyát,gépemben még van pci-port és pci-express is tudsz - esetleg javasólni egy kártyát is hogy tudjam az Xp -t installálni,vagy ez nem jó megoldás - Xp ide portotvárel instalhoz.
-
FF23
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Értem. Igazából a saját nlite XP-vel semmi gond, évek óta használom. Különösebb buhera nincs benne, 2014-ig tartalmazza a hivatalos frissítéseket, nlite-tal csak a beállításokat lőttem be és a sorszámot.
A probléma az nforce driverrel van, pl. fagy a cpu-z-től meg ilyesmi. -
FF23
senior tag
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
"...ami jó fotót készít"
Telefonon is sokat segít egy állvány, kézben tartva ha kevés fény van, sehogy se lesz jó. A másik megoldás az előző mondatból következik, a sok fény. Ezt nehezebb megoldani, hogy ne csillogjon ez-az, a fényforrásnak a lehtő legnagyobbnak kell lennie, nem pontszerűnek. Fényképezőgépből bármelyik kicsit komolyabb kompakt is jó, amin vannak manuális beállítási lehetőségek, de a kulcs itt is az állvány és a jobb megvilágítás.
arn fotóján látszik, hogy nagyon jól van a tárgy megvilágítva, első körben arra tippelnék, hogy nappal, napsütéses napon, az ablakhoz közel volt a tárgy elhelyezve, így vaku nélkül, akár kézből is igen jó képet lehet készíteni.
-
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem a legelső AM4-es lapom egy ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II volt, 2022 December Alza vásárlás 64k.
Ugye akkor még javában ment az AM4 illetve pár hónappal előtte jött ki az AM5. Gondolkodtam ezen is, de hát akkor még minimum egy 100-150k-t hozzá kellett volna raknom a rászánt összegre annyira drága volt akkor minden. 
-
Yutani
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Az már magasabb kategória.
Nekem az első AM4 lapom egy ASRock B450 Gaming K4 volt, igazából feleslegesen cseréltem le. Annyi, hogy csak PCIe 3.0-t tudott, de szerintem egy középkategóriás VGA esetén 16x sávval nem jelentett volna gondot. Most ugye B550 van, az PCIe 4.0, tehát még a 8x sávos VGA-k sem lennének korlátozva benne. -
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Az a lényeg, hogy bejött

De amúgy tényleg az ekkora Seagate Barracudáknak nincs jó hírük. Ha Pikari velünk lenne még, rögtön kezdhetné is szidni
P4 elfüstölés igen szomorú

Nekem egy SSD-m volt ami nagyon ráb*szás volt : ADATA 710 1TB M2. Úgy hótt meg az 1 éves garancia lejárta után alig 1 héttel, hogy évközben volt 3 hónap mikor be sem volt kapcsolva a gép amiben volt. Tehát elvileg még a saját garancia idejét se bírta volna ki, ha végig használom.
1TB SATA Apacer jól hangzik, lehet h nekem is kéne vennem gyorsan mielőtt ezeknek is elszáll az áruk (tavasszal volt a HA-n olcsón 2TB Kioxia SATA már nagyon bánom, hogy nem vettem)... csak most épp pénzem a legkevesebb

-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Nem tartom a WD-t márkásabbnak, sőt! Újonnan már vagy 15 éve csak Seagate-et veszek. Az első a PH! tesztgyőztes 500-as 7200.12 volt, ez mondjuk pont sz@r volt, 1 évesen 300+ bad sector volt rajta.
Ennyi elég volt a garis cseréhez, ráfizettem kicsit, és cseréltem 2 terás 5900-as fordulatúra, egyből 2-re. ezek a fent említett régebbi 2 terás lemezeim. Életem első merevlemeze is Seagate volt, 40 megás MFM-es.
Ezeken kívül 2 Samsungot vettem újonnan 2005-ben és '06-ban, a 4 terás WD meg kakukktojás, mert a WD nas "alkatrészei", nem külön vettem őket.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem anno a Celeron 366-osban volt ilyen VGA, de tele volt artifact-el, buggal. Igaz az akkori legújabb játékokat próbálgattam rajta, mert úgy adták el a gépet, hogy "persze van benne 3D kártya". És akkor S3 Trio 3D/2X volt benne. ha lett volna mellette egy Voodoo 2 teljesen más lett volna a helyzet.
Végül egy ASUS V3400TNT 16MB váltotta, ami összehasonlíthatatlanul komolyabb kártyának érződött akkor. Hirtelen egy rakás új játék is elindult, és ami korábban szaggatott meg hibás megjelenésű volt, az is szép lett.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Igen, és azért ilyen, hogy szükség esetén dolgozni is tudjon rajta, de főleg játékra van használva.
A legjobb az egészben, hogy miután megvette és leadta a számlákat a melóhelyén, 80%-át kifizették neki, úgyhogy a történet végén szó szerint a piaci ár ötödéért lett ilyen gépe. Így főleg megérte neki! -
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
A 4th genbe mind 32GB RAM a maximum, mindegy, hogy I3 vagy I7 ...
A Xeonjaik valószínűleg másabb.768GB RAM már emberesebb, egy haveromnak a munkahelyi gépében (3D tervezés és gyártás) van ennyi.
Neki mondjuk az otthoni gépe is ilyen, és ezt hívja a "kis gép"nek, a munkahelyi után :
ASUS ROG STRIX X870-F
Ryzen 9950X3D (5700MHZ, 16C32T, 128MB Cache)
ASUS ROG Strix LC III 360 AIO Cooler
128GB DDR5 Kingston Fury BEAST Dual Channel 6000MHZ (2×64GB)
GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X OC PCIE (ASUS ROGSTRIX)
2× 4TB Samsung 990Pro
2× 4TB SAMSUNG 860 PRO SATA 3 2.5" MZ-76P4T0B/EU SSD
FSP Vita GM 1000W
ASUS ROG STRIX Helios ház -
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem így van egy x16 meg egy x4 vga-m.
Annyi, hogy az SSD-t nyugodtan áttehetném a chipset által adott ssd slotba, ahol nem a CPU 20 darab PCI-E lanejét használja, minimálisan lassab lenne, a második VGA meg közvetlen a CPU-ra csatlakozna. Csak ott nincs hűtőborda rögzítő csavar.
De vannak alaplapok, amiken van második PCI-E csati ami 4X és elég távol van az első PCI-E X16-tól. Olyan lapokhoz ez nem kell. Az én alaplapomon csak X1 slot van és 2-re az X16-tól, ez így nagyon ergya:
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem van egy hasonló, csak jobb. Ilyen. Igaz elgondolkodtam most az eladásán, de egy nagyon jó cucc egyébként.
Egyetlen baja, hogy PCI-E 3.0, pedig létezik 4-es is belőle, és azt hinné az ember, hogy csak vezeték, semmi több.
Én a következőre használtam asztali gépben:
- Fő videokártya a PCI-E X16 slotban, ezen fut a játék
- Egy második, gyengépp videokártya m.2 slotra kötve az átalakítóval. Ezen fut a Lossless Scaling Frame Generation. Már egy GTX960 is elég 1440p-n 144FPS-re duplázni, triplázni frame generation-nel a látszólagos FPS-t. Reakcióidőn természetesen nem javít, de a látványon igen.
Még egy spéci 12V 220W Dell tápot is beszereztem hozzá, hogy ne kelljen egy második bumszli ATX táppal szórakozni (de a fő gép tápegységéről PCI-E kábellel is tudtam hajtani).
-
ata99
tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Nem hinném, hogy gyártanak grafikuskártyát M.2-be. Viszont [átalakitót] , hogy rá tudd csatlakoztatni azt igen. Azt viszont még ki kell deritenem, hogy az XP miért tiltja le az oda berakott grafikus kártyákat. Win10/Win11 elég sokat tud kezelni, de mindet azok sem. Na de ez nálam már januári időtöltés
-
ata99
tag
válasz
DarthSun
üzenetére
A wifi számára kialakitott M.2-ben csak x1 módban tud futni a grafikus kártya, de az SSD számára kialakitottban már x4-ben. Asztali gépben semmi értelme, de egy noti életét szépen meg lehet hosszabitani vele. Amikor elszállt a Shenkerben a dGPU akkor a második SSD számára fenntartott M.2-es foglalatba kellett átalakitót venni, hogy tudd használni a külső monitort is, mert az iGPU oda nem ad jelet. Na, pont ezért próbálom beleerőszakolni az XP-t, hogy belerakhassam a GTX970-est, de ugyanúgy belemehetne a 6600-as is
-
ata99
tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Régebben a notikban abba a foglalatba rakták a wifi kártyákat, de megtalálható pár asztali HP-s alapon is. Újabban a káoszvariánsos M.2-es foglalatot használják rá, hogy be lehessen késziteni egy maréknyi átalakitót, ha másra szeretnéd használni, mint amire szánták. Na jó, nem tesz jót egyetlen grafikuskártyának sem, ha x1 módban akarod futtatni...
-
ata99
tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Felesleges beirni. A proci alapon, a ramok lebutitva mentek. Bármit akartam megemelni már nem is indult el a lap. Vagy fórumozni kellene hozzá vagy átrakodni egy másik lapba. Van itt még egy Gigabyte GA-H61M-DS2 is, kb abba, mert nem hiszem, hogy a Dell Vostro 260S-ben több lehetőség lenne. A netező gépet nem akarom megbontani. Legközelebb majd kb 2 hét múlva lesz újra időm kisérletezgetni
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Ha 2005-ig jó, az elég ciki egy 2007. nyarán kiadott középkategóriás vga-nak.
Ahogy FF23-nak is írtam, nem tudom, hogy lehetne ah XP-t feltenni rá úgy, hogy rendesen fusson is. Ha az alap telepítés végig is megy, valószínűleg esélytelen feldriverezni legalább a processzort. Win 7 alatt is tele volt sárga felkiáltójelekkel, és nem csak a lan vagy a hang.
-
Elrood
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
X299 AORUS Ultra Gaming Pro
Szerencsére azt a procit adta az eladó a laphoz, ami nekem kell.
Nekem csak az volt a fontos, hogy olyan proci legyen, amiben az összes PCIe és memória csatorna benne van. Asszem a 7900X a legkisebb, ami teljesíti ezeket a feltételeket.
Árban is szerencsém volt, most ránézve a HA-ra, csak a proci többe kerül, mint amit én fizettem a lap+prociért. Hűteni elég egy be quiet! léghűtő.A kukázott 1080TI-val így van egy 2017-es csúcs rendszerem, ami jó drága volt akkor.
-
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Javarészt ezért szoktam csak itt HA-n hardvereket venni sehol máshol, itt még egyszer sem vertek át legyen kevés vagy sok pozitívos az illető.
Nyilván néha el szoktam kalandozni más oldalakra is de ott se nagyon szokott gond lenni. Ezzel a személyes átvételes dologgal meg csak egyet tudok érteni.
-
-
-
-
-
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
havercsavo anno a Voodoo1-re rakott hutobordakat a chip-kre, azzal 50 helyett 65MHz-n ment ugy neki, ami ott azert kozel +30% jedi
szerintem vmi elektronikai boltban vehette ra azokat, erdetileg nem volt rajta semmi, mert a kartyat lattam meg akkoris, amikor kivette a dobozabol vatta ujkent -
válasz
DarthSun
üzenetére
Na hát ez szomorú, előbb a 7900 GTX most meg ez.
Egy kicsit most én is "veszélyesen" játszok, jelenleg a javított FSP BlueStorm tápomról megy a tesztkonfig, egy nagy kondit nem tudtam cserélni mert pont nincs olyanom. Feszeket leadja szépen és eddig anomáliákat sem tapasztaltam, remélem így is marad.
A másik meg olyat szokott csinálni, hogy a ventije felpörög majd leáll, ezt eljátsza egy darabig majd utána elkezd pörögni rendesen. Az okára még nem tudtam rájönni. -
válasz
DarthSun
üzenetére
Ahhoz előbb kéne még egy ilyen lap, addig ezt nem szívesen "b*sznám" szét.
Ugyan úgy 4 fázisú a VRM mint a 775i65G esetén, ha az bírta akkor ez is fogja (4 magosaknál mert nyilván necces, de ezeket nem is tervezem erőltetni). 
Procit tekintve nem nagy szám ez az eredmény (mások mentek vele bőven többet is), itt inkább az az érdekes, hogy ebben a kis korlátozott mATX lapban sikerült ezt elérni.
-
-
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Én nem szerettem. Ennek 2 oka van, egyrészt egy borzasztó hangos volt, 1 slotos MSI kivitelhez volt szerencsém. A másik ok az, hogy elégedetlen voltam a teljesítményével, de ez inkább azért volt, mert 2008-ban került hozzám, nem 2005-ben.
Korábban már írtam, hogy 2005-ben vettem meg tesóm akkori régi gépét (P4 NW 2GHz, 9800pro, 1 GB ram), ő akkor A64-re váltott (Nforce 4-es Asus lap, 3000+ Venice, 1 GB ram), mellé választotta ezt a 6600GT-t. Akkor még biztos jó volt, viszont 2008-ban, amikor az Athlon XP/9600pro konfigról erre váltottam (a P4-et betörés során elvitték, 2006. tavaszára sikerült újra összekaparni némi pénzt gépre, addig újra a P2-t használtam) már nem bírta a tempót. Processzor oldalon nem nőtt annyit a játékok igénye, az azévi legújabb AAA címeknek kellett csak 2 mag, 4 talán még semminek, úgyhogy az 1 magossal el lehetett lenni. Főleg a 3700+ San Diegoval, amire sikerült váltanom. A vga viszont nagyon elfogyott, 2006-os címekkel is szenvedett teljes részletességen, pedig csak 1280×1024-ben játszottam. Úgy rémlik, még az év vége előtt tudtam venni egy HD3850-et, az szerintem nagyon jó párosítás volt ahhoz a procihoz, illetve később az Athlon 2 250 mellé is, amire 2009. ősze körül váltottam. Maradt is 2010. nyár végéig vagy ősz elejéig, bár ebben azbis szerwpet játszott, hogy a HD4770 ára nem akart beesni.

-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Sajnos ez csak pro, és csak ddr2-es.
Érdekes látni, hogy - 3DM2001-ben legalábbis - kb pariban van a 6600GT-vel, az alapján, amit a 6600GT táblázat mutat. Vagy a 6600GT előzte meg nagyon a korát, vagy az ATi volt még ekkor is nagyon csúnyán lemaradva. Vagy mindkettő.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igaz, csak 2133-as és CL15-ös plusz az egyik Micron másik Hynix chippes (pedig direkt írtam az eladónak, hogy egyforma legyen), de ettől függetlenül mennek együtt. Fő gépemhez gyenge mint a sz*r, de mondjuk egy 6-7 genes konfighoz tökéletes.
a ki nem olvashatóságával,de mára már elengedtem.
gratulálok az eredményeidhez!

lesz videó róla.