- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
A fene... megnéztem az eredeti tápot (hamarabb is kikukázhattam volna), eddig nem is foglalkoztam vele, mert le volt feszegetve a burkolat, venti kivágva, tápcsati kiberhelve... de érdekelt, hogy milyen csatlakozók is vannak, hátha rájövök valamire. Nos, ez nem egy sima AT táp
Három darab AT csati van, tehát lehet nem is a PCI/ISA kártyához kell átkötő kábel, hanem az alaplapra megy mind a három. Ezen kívül van még két egyedi csati is rajta, amik szintén az alaplapra mennek, de fogalmam sincs mi célból.
A típusa: LiteOn PS-5201-6I
Neten persze semmi róla, eladó példány meg végképp nem.
Kérdéseim felétek: Valami csoda folytán valakinél van-e ilyen esetleg? Mivel nem lesz, ezért a másik kérdés, hogy valaki javít-e tápot? Amennyire szemmel látom semmi sincs elpukkanva/elfüstölve benne. Poros, de egyben van. A levágott venti is megvan belőle, azt még vissza is tudnám hekkelni, de a tápcsatit már nem merem (Mi a fenének vesz ki ilyet valaki?
) Meg amúgy is, ez az a téma, amibe nem nyúlok bele, mert nem értek hozzá. Viszont ha meg akarom menteni a gépet, akkor csak ezzel a táppal működhet, ez már biztos. Csak kérdés ki fogja nekem megjavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest