Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

A fene... megnéztem az eredeti tápot (hamarabb is kikukázhattam volna), eddig nem is foglalkoztam vele, mert le volt feszegetve a burkolat, venti kivágva, tápcsati kiberhelve... de érdekelt, hogy milyen csatlakozók is vannak, hátha rájövök valamire. Nos, ez nem egy sima AT táp :(

Három darab AT csati van, tehát lehet nem is a PCI/ISA kártyához kell átkötő kábel, hanem az alaplapra megy mind a három. Ezen kívül van még két egyedi csati is rajta, amik szintén az alaplapra mennek, de fogalmam sincs mi célból.

A típusa: LiteOn PS-5201-6I

Neten persze semmi róla, eladó példány meg végképp nem.

Kérdéseim felétek: Valami csoda folytán valakinél van-e ilyen esetleg? Mivel nem lesz, ezért a másik kérdés, hogy valaki javít-e tápot? Amennyire szemmel látom semmi sincs elpukkanva/elfüstölve benne. Poros, de egyben van. A levágott venti is megvan belőle, azt még vissza is tudnám hekkelni, de a tápcsatit már nem merem (Mi a fenének vesz ki ilyet valaki? :( ) Meg amúgy is, ez az a téma, amibe nem nyúlok bele, mert nem értek hozzá. Viszont ha meg akarom menteni a gépet, akkor csak ezzel a táppal működhet, ez már biztos. Csak kérdés ki fogja nekem megjavítani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés