- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
Üdv!
Foglalkoztam egy kicsit a frissen beszerzett 386-ossal. Kapott egy Cyrus L. videokártyát és egy ilyen UMC I/O vezérlőkártyát. Még a jumper is úgy áll rajta mint a képen, nem mintha tudnám, hogy mit állítok vele.
Szóval az a helyzet, hogy elfogytak itthon a korabeli vinyóim és ezért kíváncsiságból egy megmaradt 4.3Gb-os WD Caviar 14300-ast kötöttem rá próbaképpen. A vezérlő jónak tűnik, floppy egyből működött és meglepetésemre a BIOS automatikus HDD keresője is megtalálta a vinyót az következő adatokkal: 47 user Cyl8912 Head15 WPc65535 Lzone8912 Sect63 Size4112. Látszólag működik, de ezután bekapcsolás után kiírta minden alkalommal, hogy "HDD Controller Failure". Továbblépés után DOS 6 telepítőlemez elindult, szépen leformázta a vinyót, majd újraindítás után gond nélkül feltelepült a DOS. Mint kiderült 473Mb-ra formázta a C partíciót, szépen elérhető ha floppyról indítom a gépet. Ez így még jó is lenne, úgy is rémlett, hogy 500Mb körül tudnak kezelni ezek a lapok és csak ideiglenes megoldás lenne, de az indítás utáni hibaüzenet megmaradt és nem bootol a C-ről. Partíció jónak tűnik, aktív, Master, stb. Tudom, hogy nem 100%-os a vinyó, néha furán kattog, igaz azóta nem hogy kisebbre formáztam. Szerintetek van esély rá, hogy ez így működjön egy próba erejéig, vagy kár is játszani vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest