Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #43966 üzenetére
Win7 sima XP driverrel is jó. Fx-el openGL nem tudom, játékra nem használnám.
Inteles gyorsítóknál ahol csak XPDM driver van ott moddoltal lehet opengl-t kifacsarni.
A DX9 kezdetén, azaz inkább kicsit később nagy dilemma volt hogy Ati X850 széria vagy 6800Gt. Sokan ajánlották az Atit. Később mintha lett volna belőle gond hogy valamihez minimum kellett az SM3 Dx9c.
Az FX széria nekem kimaradt. Az Abit Siluro 4200-8x OTES után Leadtek 6800Gt lett (majd ultra ami basicsnál landolt).
A kukákból én is csak a felső és felsőközép cuccokat bogarásznám ki. SP4C3 pl: Fx 5200-at max kettétörném...szorri.. de iszonyat szar kártya volt, az nvidia szégyene, meg amúgy az Fx széria. Gef4 Ti után a köv lépcső ésszerűen nem lehetett az FX. Gyenge dx7-8 teljesítmény, a dx9-es játékokból nem volt akkor sok. Szóval ti4200-ról igazán nekem legalább 6600-6800-ra érte meg váltani.
Tehát retró hardverból csak a különlegeseket vagy a nagyobb modelleket kukáznám ki. Procik kivételek, azokat kiszedem, nem tudom minek van egy csomó 478-as 775-ös celeronom. Majd egyszer ha olyanom lesz akkor max adható fesz hűtés nélkül vagy valamivel kinyírom őket. Valahogy már az átlag retró hardvereket inkább nyűgnek érzem.
Sokat szívtam 478-as celeronos gépek elött, lassúak és akkoriban még nagy AMD-s fan voltam, intelre úgy tekintettem hogy drága játékszer és nem éri meg a pénzét. Egészen a használt 771 Xeonosdiig, mert annyira megérintett a szerver/workstation hogy otthon nagygépnek már nem választanék mást csak workstationt dual Xeon procival.A köv gépem szinte biztos hogy dual 2011-es lesz 2db 8 magos sandy-vel. Nagy álmom Dell presision T7600-as gépezet de ha becsúszna egy T7500-as is akkor ellennék azzal is. Imádom a profibb dell cuccokat, a kicsibb preci 5xxx szériással volt dolgom, meg latitude, precision notikkal.
DarthSun
Én úgy vagyok vele hogy nem szégyen használni azt amit más kidobott, sőt inkább igencsak becsülendő hogy annak az eszköznek még van rendeltetése és nem csak veszélyes hulladék. A gépeim nagy része mind használt alkatrészből van, ma már alig veszek újonnan valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest