Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz SP4C3 #36720 üzenetére

Megvan a bele illő vincsi:

Régi 74Gb-os raptor, egyáltalán nem hangos hiába 10k-s. Elérése 7-8ms.
    Proci sima HT-s Prescott Xeon megfelelője annak megfelelő teljesítménnyel.

Fogyasztás sem vészes, Idle 110-120w (proci visszavesz feszből és 2.8ghz-en megy), Prime95 két szálra terhelve 170-180w. Hangosnak sem nevezném a gépet. Én valahogy kályhaként emlékszem a Prescottra ez meg egyáltalán nem vészes igaz van rakta egy kilós rézborda.
    Intel lap, brutál sok bios beállítással. Messze meghaladja az én másik HP-s xeonos lapomat. Van benne Memory remapping, és még nem próbáltam de a pcie kártyákat is biztos kezeli rendesen. Van benne EFI bios is amiben van egy alap shell rakás funkcióval.
    A Delta tápját meg szétbontom megnézem a kondikat, ha nem lesz más akkor a dual 771-esbe átrakom mert látszólag egész jó!
    A gépháza masszív, de mégsem nagyon nehéz.
    DDR2 400 (CAS4) tesztekben úgy látom semmivel sem lassabb vagy gyorsabb mint a DDR1 400 CAS3-al. Talán kevesebbet fogyaszt. Ramok egyike 2005-ös gyártású a többi 2010-es, gondolom akkor bővítették. Bios szintén 2005 legfrissebb.

Win10 telepítő (és előtelepített is) szétfagy, meglévő win7 csak javításiként indul el. Új rendszerrel még nem próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák