Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1296) dezz válasza Jack@l (#1291) üzenetére


dezz
nagyúr

"mindig ezzel az egy kiszemelt agyonverem a 2600-at de még a 980-as procit is ábrával jössz, ami ráadásul gyanus hogy meg is van hekkelve"

Mindig csak ezzel jövök? És ezek mik? Ezek is mind meg vannak hekkelve? Azért odáig ne süllyedjél már, hogy hazudozol is. Ja, bocs, már lesüllyedél.

Kampányt itt te és még 2-3 ember folytat itt: lejáratókampányt, úgy beállítva a dolgokat, hogy a BD mindenre rossz, holott közel sem ez a helyzet.

"Elhiszem hogy jó a bull, de azé maradjunk már a földön..."

A fenti eredmények a Marsról származnak, vagy mi? Azokban az alkalmazásokban FMA nélkül is egálban van a 2600K-val. Akkor szerinted mi lesz FMA-s kóddal, amire ki van hegyezve? Szerined miért ezt választotta a Cray az új világelső szuperszámítógépéhez?

"FMA-t meg már kitárgyaltuk mért jó és mért szutyok ahol nincs nagyrészt fma instrukció.(vagyis nagyjából a programok 98%-nál)"

Na, ha annyira képben vagy, amennyire hiszed, akkor magyarázd csak el... Kíváncsian várom.

(#1292) leonel: "Tudtommal ez egy fórum..."

...aminek az az egyik íratlan(?) szabálya, hogy mielőtt kérdezünk, olvasunk, mert egyrészt így elkerülhetjük, hogy újrageneráljuk a vitát, másrészt tiszteletlenség semmibe venni a többiek által befektetett időt és energiát. A "kérem" és a "köszönömöt" nagyon kedves gesztus, de semmiből sem áll beírni...

Maximalista játékra valóban nem a 41xx a legjobb választás.

(#1295) Jester01: És mi van, ha 5%-ra van felkerekítve? Örvendetes, hogy találtál egy apróságot, amibe beleköthetsz, miközben egyrészt a gyakorlat is azt mutatja, hogy lehetséges a dolog (lásd fenti tesztek), másrészt elvi szinten is helytállóak a számok... Ugyanis, képzeld csak el, peak FLOPS-ban C2C 1,5x erősebb a BD, mint az X6, és ebből architektúrális okokból többet tud kihasználni a BD, mint a K10, így nem lehetetlenség a 2x szorzó, megfelelő kóddal.

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.