Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1283) Roxbury válasza Departed (#1281) üzenetére


Roxbury
őstag

Hát igen pontosan így van. Én amúgy az FX 4170-re gondoltam, hogy megveszem, de az sem lesz jobb, talán egy más steppingen kicsit gyorsabb lenne, de még 5 GHz-n sem fogja befogni az sem az Athlont, ez egyértelmű. És játékokban sem lesz jobb, mert Cine alatt is számít az L3, nemcsak játék alatt, de azzal együtt sem tudta megközelíteni sem.

Mondjuk engem nem szomorít el a dolog, mert így nem költöm feleslegesen a pénzt egy újabb konfigba megint. Nekem marad ez egy jó ideig.

BF3 Beta alá több, mint elég volt ez is, mással meg nem szándékozom játszani, így nálam értelmét veszti a gépcsere fogalma 1-2 évig. :)

(#1282) Oliverda: bevallom semennyit, csak a teszt erejéig futtattam le. Kizárólag a játékok miatt van ez is a gépben, egyébként egy 2 magos Athlon is elég lenne rendszer alá.
Hallottam, hogy a BF3 jobban kihasználja a Bullokat, de , ha egy szinten lesz a mostanival, akkor sem éri meg váltani. Legalábbis nekem. Mert még a 2500K sem teljesít jobban FullHD-ban a BF3 alatt, mert ugyebár full VGA limites mindig a dolog.

[ Szerkesztve ]

| Galaxy S23 | Watch5 Pro |

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.