- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Most rendeltem először az alábbi oldalról. Rá néznétek hogy ezt most honnan küldik? Mert az eladó ahogy látom kinai.
A másik pedig, hogy a szállitási időnek e hónap 19. e volt megadva. Ekkor adják föl, vagy ez a kézbesités időpontja?
Lehet ezt mos megszivom, mert ha nem eu ból jön, valszinű a vám megfogja.
Köszi
[link] -
MaUser
addikt
-
tegnap írtam a német amazonnak, hogy miért nem rendelhető itthonra semmi "sold by amazon" termék németről és francia amazonról
annyi változott hogy mostmár ha ki vagyok jelentkezve akkor látszanak a cuccok, de ha belogolok megint eltűnik
nektek működik?cryptot minden termékemért elfogadom
-
marquuard
veterán
Sziasztok, a következő terméknek vannak egyéb költségei a termék árán és a szállítási díjon kívül? Számomra nem teljesen egyértelmű, hogy honnan adják fel. Habár amazon.de
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
gg72
veterán
Most chatelek velük, azt írja egy ügyfeles, hogy helyes a megállapításom, vagyis jelenleg nem szállítanak Magyarországra, de hamarosan ismét, vagyis az lehet, amit radi8tor is írt.
Es tut mir leid, Ihnen mitzuteilen, dass wir aufgrund einiger Probleme die Ware vorübergehend nicht in Ungarn und in einigen anderen Regionen liefern können. Bitte seien Sie unbesorgt, wir werden bald den Service wieder aufnehmen.
-
warcat
veterán
válasz
radi8tor #8886 üzenetére
Vagy idő kell nekik, hogy beélesítsék a jelentgetős rendszert a NAVnak
Őszintén szólva nem érint, mert bármilyen komolyabb tételt ingyen visznek ki a továbbküldőhöz, onnan meg alig drágább már mint az amazonról közvetlen küldés ára, GLS-t meg ismerem és tudom mikor jön, nincs random belekeverve a magyar posta, expressone vagy aki épp le van szerződve
EA: It's in the crate!
-
gg72
veterán
Nem a kindle-ről és az amazonos saját márkákról van szó, hanem mindenről, ahol ők az eladók nem pedig valamilyen marketplace partner. Lehet nem fogalmaztam világosan az előbb: van legalább 6 külömböző termék, amelyek már régóta bennde vannak a kosaramban, ezeket április 1. előtt engedte (volna) Magyarországra rendelni, de ma már nem. Most kíváncsiságból megnéztem rengeteg árucikket (pl. sportcikkek, ruhák, irodaszerk, CD-k) és a 99%-ukat nem engedi megrendelni, olyanokat is, amiket korábban már rendeltem tőlük. Vagyis április 1. után valami megváltozott, úgy néz ki, hogy alig lehet már valamit hozzánk rendelni.
Itt van pl. ez az írható lemez, amiből eddig már 3X rendeltem, a termék oldalán még az látható, hogy szállítható Magyarországra, de ha leadnám a rendelést, akkor már nem engedi ide szállítani: [link]
radi8tor: Lehet, de ilyet még nem tapasztaltam, pedig már lassan 15 éve vagyok amazonos...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
És? Joguk van hozzá, vagy úgy leszerződni. Nem csak a pénz besöprésével jár a dolog, terméktámogatást és garanciális ügyintézést is nyújtani kell a termékek mellé.
Kindle esetében a reklámokat tartalmazó verzió 20 euróval olcsóbb, mert ennyit el tudnak engedni belőle a reklámokért kapott összeg fejében.
Neked Mo.-n aztán hiába reklámozzák a német cégeket, ezért a partnerek felé etikátlan üzleti magatartás lenne lenne értékesíteni a részedre.
Nyilván nem véletlenül ilyen egyszerű kikerülni egy csomagtovábbítóval, ott már a te sarad.EA: It's in the crate!
-
gg72
veterán
Nem tudom, hogy nálam van-e a hiba, de a német amazon a saját amazonos termékeket nem engedi M.o.-ra küldeni, ha külföldi címet adok meg, akkor oda igen...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
zsoltzsolt
addikt
Amazon milyen korrekt, visszautalnak 4,28 dollárt, mert olcsóbb lett közben az export díj vagy mi a szösz
This refund is for the following item(s):
Item: Casio Men's MDV106-1AV 200M Duro Analog Watch, Black
Quantity: 1
ASIN: B009KYJAJY
Reason for refund: Export fee reduced
Here's the breakdown of your refund for this item:
Import Fee Deposit Refund: $4.28
We'll apply your refund to the following payment method(s):
MasterCard Credit Card: $4.28
We've processed a refund for the above order in the amount of $4.28. In most cases, once a refund has been submitted, the issuing bank will post it to your account within 3-5 business days when issued to a credit card. Refunds issued to a bank account or pin-less debit typically take 10 business days to reflect on the account balance. This time frame may vary from one financial institution to another.
-
-
válasz
szabogabor10 #8876 üzenetére
a vámügyintézésnek is van díja
pl ha én akarnék valamit küldeni gls-el angliába, csak a vámügyintzéséi díj 10.000 ft
ezt akkor is fizetni kell ha nincs vám, csak áfacryptot minden termékemért elfogadom
-
Sziasztok!
Vennék egy cipőt US Amazonról ($65 - $20 discount = $45), shipping & handling $17.93, import fees deposit $40.20. Ez valahogy több, mintha csak az áfát számolnák fel, de vajon miért? 150 euró alatt nem kéne vámot felszámolniuk.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
drdre
csendes tag
válasz
Executioner #8872 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam a reklámmentest is megrendelni, de azt sem tudom. Hát érdekes... Írtam nekik mail-t, majd meglátjuk mit válaszolnak.
-
drdre
csendes tag
Sziasztok,
szerintetek az amazon.de-ről miért nem lehet rendelni fire hd 10 tabletet [link] ?
(ráadásul most akció is van).A kosárba be tudom rakni, a cím ok, majd amikor jönne a feldolgozás, akkor már azt írja h a címre h nem lehet szállítani. Pl. tokot a tabletre lehet rendelni és azt is az amazon szállítaná. Nem értem akkor honnan lehetne ezt megrednelni? Előre is köszi szépen a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #8868 üzenetére
Akkor meg ne türelmetlenkedj, nagyon részletes trackinget kaptál.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #8865 üzenetére
Update:
Most kaptam az ExpressOne-tól egy emailt, hogy kaptak kézbesítésre egy csomagot, amit hamarosan kézbesítenek. -
Jinxb1rd
addikt
Végre megérkezett az Amazonhoz a csomagom. Soha többet Anglia.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintetek az normális, hogy az angol Amazonnak visszaküldött csomagom, amit február 22-én adtam fel, február 26 óta egy angliai raktárban tengődik brexitre hivatkozva? Kellene valamit csináljak?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tupacamaru #8859 üzenetére
Úgy fizettem 😉, figyeltem rá! Köszi!
-
tupacamaru
veterán
válasz
zsoltzsolt #8858 üzenetére
De ne forintba fizess, hanem dollárba.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tupacamaru #8857 üzenetére
Köszi szépen!!
-
tupacamaru
veterán
válasz
zsoltzsolt #8856 üzenetére
Nem, ez a végösszeg.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm kapott az Amazon.com-ra az amerikai főnökétől kupont. Ezt a kupont vajon a Német Amazonon is feltudja használni?
-
Jinxb1rd
addikt
Már másfél hete angliában brexitelik a visszaküldött cuccomat. És én még a magyar viszonyokra elégedetlenkedtem.
Remélem hogy tényleg csak az számít, hogy mikor adtam postára, nem az hogy mikorra érkezik meg.
We are only Stardust...
-
kurby
csendes tag
Sziasztok! Amazon.de-ről rendelnék.
Van egy termék ahol a seller is amazon és fullfilled by amazon
Az összes többi termék 3. fél de fullfilled by amazon mindegyik.
Van olyan termék közötte ahol az eladó az kínai, meg brit, de ezek is fullfilled by amazon. Mindent In stock-ra ír.
A végén a checkout-nál csak áfával növelt összeget látok. Semmi import fee (még annyi sem, hogy import fee 0 EUR)
Ebben az esetben én csak megrendelem és majd kézhez kapom? Vagy mivel van benne kínai árus meg angol ezért lesz vámkezelés? Vagy ez a fullfilled by amazon tételekre nem vonatkozik, mert a német amazon teljesíti?
Előre is köszi a segítséget -
embe
nagyúr
válasz
Executioner #8845 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #8842 üzenetére
Köszi!
Itt próbáltam, de nem jött össze.A megoldás paolinho által javasolt "trükk" volt. A német Amazon oldal nyelvét visszaátállítottam németre ... és azonnal jött a chat ablak.
Fel is ajánlották a teljes visszatérítést, amint visszaért a termék.
Mire befejeztük a beszélgetést, jött is az email.DHL -el kell visszaküldeni, olyan címkét küldtek. Valaki adott már fel így csomagot?
Elvileg akkor a DHL-nél ezt fogják tudni kezelni, és külön díj nélkül lehet feladni? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerősek vásároltam egy fülest 2020.03.10.-én a német Amazonon. Most megadta magát. Nem volt olcsó, jó lenne gariztatni.
Nem találom annak módját, hogy hogyan lehetne gariztatni. Csak olyan támogatási oldal jön be, ami a vásárlást követően adódó problémákat oldja meg. Ezt használtam is korábban, de akkor amiatt mert egy saját rendelés nem érkezett meg, egy másik meg hibás volt.De így majd egy év után nem találom a módját, hogy hogyan tudnám a hibát bejelenteni.
Tudnátok segíteni?
Köszi előre is! -
radi8tor
MODERÁTOR
-
szami777
addikt
+Atish19
Nincs még sajna.Köszönöm szépen a jó szandékot, a curve 2 nap után válaszolt és engedett regisztrálni, így végül meg tudtam rendelni amazonról szerencsére.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
kennystyle
aktív tag
Sziasztok,
Refund-al küldök vissza egy terméket. (Amazon.de)
Kaptam is hozzá egy DHL vonalkódot. Ezt hol tudom leadni ? Bármilyen DHL csomagponton vagy van valami megkötés ? -
szami777
addikt
Sziasztok,
Visszaolvastam, és látom, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.
Nagyon fontos lenne valamt megrendeljek a német amazonrol, otp-s mastercard kártyámat elutasította, ahogyan a páromét is. Utána jött a bank account, azt is visszadobta.
Baromi frusztráló.
Fel akartam regisztrálni az általatok ajánlott Curve-ra, az is elutasított ezzel a szöveggel: sorrry, we cant offer you Curve at the moment....Curve supportnak írtam, hogy most mi van, semmi válasz.
Van bármilyen egyéb biztonságos opció, ami működhet amazonon?
Köszi előre is bármilyen segítő választ.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Jinxb1rd
addikt
Ez az EU-n kívüli rendelés és garanciáztatás.... És nem tudom már hanyadik fajta dokumentumot kezdem el kitöltögetni aláírogatni úgy, hogy a felét nem értem a kitöltendő adatoknak. EZ A VÁM RENDSZER EGY ROHADT VICC.
El nem tudom képzelni, hogy valaha vissza tudom küldeni ezt a rohadt fejszettet. Komolyan mondom, lehet inkább el kellett volna adnom itthon így hibásan -20k-val, mint ez végigszenvedni. SZÁNALMAS.
ÉS 8000 papírt elvárnák hogy valahogy ragasszam fel a dobozra.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor #8830 üzenetére
Ez így van. Postásokkal is szerencsém van, most az 5. postást fogyasztjuk már, pedig csak 6 éve lakunk itt
Az első nyugdíjba ment, a többi nem tudom miért, hova ment. Talán az egyik kérte másik körzetbe magát, de lehet rosszul emlékszem. Futárokkal sincs semmi gondom, eddig minden megjött. Kopp-kopp-kopp...
Bigdady: Ez a brexit csúnyán betett az egésznek. A borotvámat én is onnan vettem az amazonon, de az 3 éve volt. Ezért írtam, inkább kerülöm UK amazon-t.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
-
nyikszi
őstag
válasz
nyikszi #8822 üzenetére
Na UPS-es futár hívott, hogy akkor hozta a csomagot. Normális volt, semmi panaszom nincs rá, sőt... De az UPS egy nyamvadt emailt nem bírt küldeni?! A srác kérdezte mikor leszek otthon, mondtam hogy csak 15:30 körül és pont az ajtóban álltam, amikor csörgött a telefon, hogy akkor jöhet-e. 5 perc múlva itt is volt.
Amit meg írtatok, én kerülöm a UK amazont, ez van, sejtettem. Nem is értem hogy a francba emelkedett a font árfolyama? Mondjuk a bitcoint seDe ezek nem idevaló témák.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Jinxb1rd
addikt
Na kiderült hogy vissza kell küldenem a csomagot, mert hibás. 10-15k a szállítás vissza Angliába, amit elvileg kifizet az Amazon, ha kiderül hogy tényleg hibás...
Írni akartam a vámosoknak egy levelet, hogy ilyen esetben mire számítsak, kell-e fizetni valamit, amikor garanciáztatás van (a fuvarszám ugyanaz, amivel bejött), és erre:
Most már értem, miért olcsóbb UPS 5k-val, mint a DPD.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
bigdady
nagyúr
Pontosan egy hónap volt mire ideért tegnap UK-ből a csomag, amit másnap adtak fel...
-
nyikszi
őstag
Én szoktam figyelni, hogy elsősorban Magyaroktól vegyek, sőt arra is, hogy a szűkebb hazámból, Szabolcsi áruból veszek inkább, pár forinton nem szoktam vacakolni. Inkább megyek a Magyarok által üzemeltetett pékségbe, még ha drágább is, nem a Szerbek által üzemeltetett olcsóbb pékségbe. Inkább megyek a CBA-ba, ha van ott amit keresek, mint a Lidl-be. De inkább a Lidl-be (német), mint az Amazon (amerikai anyacég), de inkább az Amazon, mint Csájna. De amikor már 10%-kal, netán 50-100%-kal drágább valami, akkor viszont a pénztárcám mutatja az irányt
Ez az Amazonos rendelés is onnan jött, hogy a villanyborotvám fejét kell cserélni. Amíg itthon 15000 alatt nem úszom meg (másfél éve még 10000 Ft volt
), addig Amazonról ez szállítási költséggel együtt olcsóbban jön ki. Ekkor a bestbuy topikban olvastam, hogy akciózzák a Sandisk microsd-ket, vettem is egy adaggal abból is, meg még borotválkozás utáni arckrémet (ez is olcsóbb mint a kínaiaknál), meg borotva tisztító sprayt.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor #8818 üzenetére
Épp ez az feldobta, hogy akarom-e korábban megkapni csomagot és a nemre mentem. Erre ma reggel kaptam egy sms-t, meg egy emailt, hogy 12:15 és 14:15 között jönnek. OK, hazajövök, nincs messze a melóhely, megoldom. Jön a futár, előtte telefonál, lementem, mert úgyis az autónál volt dolgom. Ideadja csomagot, majd egy perc múlva kis teherautó, látom kapucsengő és hallom nálunk szólal meg. Kérdeztem kit keres, mondta nevem és átadott ő is egy csomagot. WTF? Két Amazonos csomag, két szállítótól, úgy hogy az egyik nem küldött semmi értesítést? Vagy ugyanaz a futárcég, csak külön fuvar? Milyen logisztikájuk van akkor ezeknek? Az egyik Amazon prime, a másik sima Amazonos. De ezt akkor se tudom hova tenni. Minden OK velük, ezzel nincs gondom, ExpressOne volt az első, a második passz, de normális volt mindkettő.
Kérdés: a maradékot meg az UPS szállítja és a nyomkövetéshez beléptem az UPS oldalára. Azt írják holnap jönnének várhatóan, de semmi konkrétum nincs, mert a track szerint Nürnbergből szállítják még. Valahol át lehet állítani, hogy inkább pénteken hozzák (holnap nem leszek itthon)? Nem találtam erre opciót. Vagy csak ha beérkezik MO-ra, akkor lehet? Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor még egyszer jönnek? Ráadásul az Amazon megrendelésnél 02.22-ére ígérték, persze jó, hogy hamarabb hozzák, nincs különösebb gond, csak úgy terveztem napomat 22-re.
-
sajti_pajti
tag
-
sajti_pajti
tag
Fél-off
Infó azoknak, akik esetleg mailboxde regisztráció szünteltetés (pl. épp most is, február 11-től újra) miatt LogoiX-re regeltek:Nem vonnak össze csomagot, csak továbbküldést vállalnak, vagy beraktározást és személyes átvátelt.
-
nyikszi
őstag
Feladtak két terméket a 8-ból. Ennek mi értelme? Remélem a szállítási díjat nem duplázzák meg!
-
-
törölt tag
Sziasztok.
Most először vásároltam az amazon.de oldalról. Bankkártyával egyenlítettem ki a vételárat, de nem kért CVC kódot és mégis leemelte a pénzt. Hogy lehetséges ez? Kártyaszám, név, érvényesség elég volt a vásárláshoz. Ez elég aggasztó. Nálatok is így megy a kártyás vásárlás?[ Szerkesztve ]
-
Dewo
aktív tag
Valószínűleg igen.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
nyikszi
őstag
Most nyugtasson meg valaki. Ha az amazon.de-ről rendelek, azzal nem fognak foglalkozni, ugye? Vagyis EU-n belül továbbra sincs sarc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- RAM topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest