- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Szeretnék a német amazonról 2 terméket rendelni.
Kb. 110 euroval olcsóbb most a 2 termék:
[link] , [link]Mailboxde lenne a postázási cím.
Jól értelmezem azt, hogy ha azt szeretném, hogy csomagolják össze a két terméket, ha külön küldi az amazon, akkor fizetnem kell egyszer egy éves 15.5-ös összecsomagolási díjat + egy doboz díjat + szállítási díjat?Szia,
Az amazon ingyen hozná. Az miért nem jó?
-
Executioner
tag
Sziasztok,
erre a Prime-ra minden aloldalon elő kellene fizetni? Értem ez alatt, hogy amazon. de / com / it / fr / pl ?
Nem elég egy helyen, és az érvényes lenne mindre? Vagy hogyan működik ez?A háttere annyi, hogy a *.pl oldalon kezdtem meg jelenleg a 30 napos próbaverziót, ami után majd éves szinten vonna le 50zl-t, de tulajdonképpen a *.de oldalt használnám, onnan rendelnék, és a szállítási kölstég redukálása miatt is lenne számomra érdekes a prime, a video / gaming / reading csak plusz, hab a tortán.
Viszont a *.de oldalon azt jelzi továbbra is, hogy kezdjem meg a 30 napos próbaidőmet.
szia,
Igen. Minden oldalra külön kell előfizetned.
-
Executioner
tag
Majd kigazdálkodják valahogy az 1762 milliárd $- cégértékből... ja nem, mert a biztosító kifizette.
Egyébként csomagtovábbítós történet, automata átvétellel.
Gratulálok a magasabb erkölcsi szinten létezéshez, a kijáratnál 1 darab sütire beváltható kupon a jutalmad
(de csak akkor, ha nem boltos vagy, aki magára vette, hogy minden rajta csattan)Az automata átvétel tartott vissza egy héten át, hogy jelezz az amazonnak?
Cifrázhatod ahogy akarod a lopás akkor is lopás marad. Azonban jár a keksz mert úgy látom te tényleg elhiszed ez így teljesen normális.
-
Executioner
tag
Hát, 1 hét után sem keresett meg amazon a DHL által szeptember elején elhagyott, visszatérített táppal kapcsolatban ami most november elején előkerült valahonnan és leszállítottak.
Ezen a ponton Bezos bá' karácsonyi ajándékának tekintem
(amazontól vettem közvetlenül, kis eladónál nyilván más lenne a helyzet)
Rendes tőle, hogy gondolt rám
Amúgy a képen látható módon volt "csomagolva" (csak fólia) és az alján volt címzett címke.Remélem azért nem ez okozta a problémát, mert az khm...gáz.
Ezen a ponton ezt úgy hívják hogy lopás.
A helyes magatartás az az lett volna ha nem veszed át a csomagot vagy ha szükséged van rá akkor jelzed az amazonnak, hogy megkaptad és szeretnéd kifizetni.Igazad van. Ez így gáz.....
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Sziasztok,
szerintetek az amazon.de-ről miért nem lehet rendelni fire hd 10 tabletet [link] ?
(ráadásul most akció is van).A kosárba be tudom rakni, a cím ok, majd amikor jönne a feldolgozás, akkor már azt írja h a címre h nem lehet szállítani. Pl. tokot a tabletre lehet rendelni és azt is az amazon szállítaná. Nem értem akkor honnan lehetne ezt megrednelni? Előre is köszi szépen a válaszokat!

Csak a reklámmenteset tudod megrendelni. Persze az egy kicsit drágább.
-
Executioner
tag
Köszi!
Itt próbáltam, de nem jött össze.A megoldás paolinho által javasolt "trükk" volt. A német Amazon oldal nyelvét visszaátállítottam németre ... és azonnal jött a chat ablak.
Fel is ajánlották a teljes visszatérítést, amint visszaért a termék.
Mire befejeztük a beszélgetést, jött is az email.DHL -el kell visszaküldeni, olyan címkét küldtek. Valaki adott már fel így csomagot?
Elvileg akkor a DHL-nél ezt fogják tudni kezelni, és külön díj nélkül lehet feladni?Csak egy pár hozzászólást kell visszaolvasnod és megkapod a választ.
-
Executioner
tag
Sziasztok.
Még soha a büdös életben nem használtam amazont, de most ennek is eljött az ideje.
Kérdés ez a vége és nem kell attol félni hogy szeretett hazánkba érkezéskor még fizetek valamenyit rá??
Illetve mit jelent az hogy majd emailben kapok érkezési időt? Mert a termék oldala raktáron ír.UI: A Garanciát hol írják hogy menyi van rá?
Az Order total tartalmaz minden költséget.
Küldenek egy emailt a várható kézbesítés időpontjáról.
-
Executioner
tag
Létezik:
mailboxde.com -
Executioner
tag
Első körben vedd fel a kapcsolatot a Logitech magyarországi szervizével. Jó esélyjel tudnak majd segíteni.
-
Executioner
tag
Fillére pontosan annyit kell fizetni amit a fizetés előtt ír - feltéve hogy az amazon az eladó! Az eredeti pénznemben(USD) fizess mert az amazon brutálisan kedvezőtlen árfolyamon vált ha hagyod neki!
-
Executioner
tag
Ha amazonon van 25€ gift card-om, akkor csak a német amazonon használhatom fel, vagy más régióssal is pl uk vagy us?
Nem konvertálható és nem átvihető a fiókok között a már meglévő Giftcard egyenleg.
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Első vásárlás lett volna amazonról, csak sajnos a napi vásárlási limitem az alatt az összeghatár alatt volt, amibe került volna a termék. Gondolom e miatt zárolták a fiókom, "gyanús pénzügyi tevékenység" miatt.
Elküldtem a számlakivonat másolatát, ahogy kérték, de már majd egy napja, hogy semmi reakcó rá, pedig 24 órát ír a weboldal az elbírálásra.
Kérdésem, hogy érdemes még várni, van esély, hogy feloldják a zárolást és a megrendelt termék megérkezik idővel, mert a rendelést leadni sikerült, csak éppen közbejött ez a malőr?
Természetesen a számlámon nem történt zárolás/terhelés.
Vagy készítsek másik fiókot és adjam le a megrendelést ott újra, most már a megfelelő limit beállításával?Szia,
Majd egy napja... tehát még nem telt le a 24 óra. Várj még a válaszukra. Valószínűleg megpróbálják újra beterhelni a kártyádat.
Semmiképpen NE regisztrálj megint mert TILTANI fogják automatikusan az új fiókodat is! -
Executioner
tag
Most még lehet, de ez változni fog... Ráadásul így már biztosan nem megy vissza az amazonhoz...
Igazság szerint azt sem értem, hogy mit szeretnél elérni. Ha megkaptad a csomagot akkor azt illik jelezni a feladónak és kifizetni akkor is ha semmiféle nyomkövetés nincs. Más esetben ez csak sima lopás.
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Üdv,
Már majdnem félúton járt a csomag és ezt az üzenetet kaptam:
Unfortunately, a problem occurred during shipping and we had to cancel your delivery. The package is being returned, and we will issue a refund within 5 - 7 business days after the return is processed. We’re very sorry for the inconvenience.
Mi történhetett?
amazon.deMegsérült és jobbnak látta a futárcég ha visszaküldi a cuccot... de igazából úgysem fog kiderülni.
Ha kell a cucc akkor rendeld meg megint. -
Executioner
tag
Sziasztok!
Most rendelnék először amazonról, de előbb lenne egy kérdésem.
[link]
Ezt 55 fontért meg is kapom, vagy kell még áfát, vámot akármit fizetnem?köszönöm
EU-n belül csak szállítási költség jön rá pluszban.
-
Executioner
tag
Úgy döntött az eladó, hogy már nem szállít ide. Ha nem sürgős akkor nézz rá később hátha visszaállítják a szállítási lehetőséget.
Innen még szállít és az ára is annyi mint a német oldalon. [link]
a német amazonhoz használt fiókod ide is jó
-
Executioner
tag
Itt a [link]
Úgy döntött az eladó, hogy már nem szállít ide. Ha nem sürgős akkor nézz rá később hátha visszaállítják a szállítási lehetőséget.
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Az amazon.de-ről szeretnék Vitabay étrendkiegészítőt rendelni Miskolcra. De nem engedi a szállítást. A vicc az egészben, hogy februárban ugyanezt a terméket simán leszállították. Kb. 12000 Ft + szállítási költség volt az egész.
Mi történt azóta? Valami bug, vagy új szabályozás van?
Sokkal könnyebb lenne válaszolni ha linkelnéd a terméket...
-
Executioner
tag
Nem volt választás csak az Amazon keresztül szállítja opció.
De a lényeg, hogy meg kaptam. Pedig volt bőven száll. költség. -
Executioner
tag
Na kérem szépen ma De fél 11h-kor csengetett a levélkihordó és a kezembe nyomta a többi csomaggal együtt. Kérdezte is, hogy mi ez a doboz. Pedig az eredeti dobozában volt fóliázva vagyis minden látszott hogy mi van benne. Persze semmi aláírás és elsőbbség nem volt rajta. Veszélyes egy szállítási mód egy 40 E Ft-s árunál.
Ilyen HDD van benne. Seagate ST6000DM003 Barracuda 6TBTe választottad a szállítás módját. Amennyiben megfizeted úgy lesz rajta nyom követés és nem a postás hanem a futár viszi...
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Tedd a terméket a kosárba és fizetés előtt látni fogod majd....
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Erre a termékre van vajon plusz szállítási vagy egyéb költség? Az oldal fizetésnél semmit sem ír..
https://www.amazon.co.uk/3DLIGHTFX-8000231-BATARANG-VARIOUS/dp/B01C1TAP48Pedig írja:
6.63 vagy 8.9 GBP a szállítási költség. -
Executioner
tag
-
Executioner
tag
A fizetés előtt lehet beállítani. Kb egy euró a különbség azért írtam a gyorsabbat.
Működhet. Az adóért meg a büntiért meg majd házhoz megy a NAV
-
Executioner
tag
Szia,
Most van raktáron. Ez a vége a gyorsabb szállítással: EUR 492,58
Csak hitel/ bankkártyával tudsz fizetni! -
Executioner
tag
Sziasztok, van most valami 15€-s voucher, ha még nem telepítetted eddig és nem jelentkeztél be a mobil alkalmazásba a fiókoddal. Ezt sikerült valakinek igénybe venni?
Illetve feldobálja, hogy próbáljam ki a prime-ot, elvileg azzal ide is érvényes az ingyenes szállítás az amazon által forgalmazott cuccokra?
Szia,
Prime-mal sem lesz ingyenes a szállítás Magyarországra. -
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Sziasztok!
UK amazonon kinéztem a Matrix Trilogy 4K-t, amiből prime-mal elvileg lejönne még 30%. Itt már korábban ellőttem az ingyenes próbámat, viszont US oldalon még felajánlja. Kérdésem az lenne, hogy az ott igénybe vett prime érvényes lesz a UK oldalon is?
Elvileg fizetett prime-mal is olcsóbb lenne 4 fonttal, de ha így megoldható, az nyilván még jobb lenne.
Szia,
A US trial nem jó UK oldalra.
-
Executioner
tag
Sziasztok.
Van valakinek infója a gariztatással kapcsolatban? Val ahol azt írják, hogy nem szarakodnak, hanem küldenek az elromlott cucc helyett másikat, máshol meg azt, hogy visszaküldik a pénzt, de olvasni mindenfélét.
Xiaomi telefont szeretnék rendelni egyébként, olasz vagy spanyol amazontól, de ha lesz a németben akkor onnan.Szia,
Mindkét megállapítás helyes! Az hogy melyiket választják az többnyire az áru értékétől és a postázás költségétől függ. -
Executioner
tag
Sziasztok!
Sok éve nem rendeltem amazonról már, most szerettem volna, de valahogy nem igazán sikerül.
A kinézett termék a következő: [link]
Mint látható, IN STOCK státuszban van. Be is tettem a kosárba, megadtam a szállítási címet, a bankkártya adatokat, de az amazon csak kb 360Forintot vont le akkor.
Azóta se vont le még többet egyébként.
Most ennyit látok belőle:
[link] [link]
Emailben is csak ezeket látom. Kell most ezzel tennem valamit, vagy jön a cucc, vagy mi történik?
Drágábbik szállítást választottam, mert azzal elvileg a hét végére(ma) ide is ért volna.Szia,
Nem kell tenned semmi. Innentől már az amazon intéz mindent. -
Executioner
tag
Köszi!
Amúgy Amazon.com-ra bejelentkeztem, és ott azt látom hogy még nem is kérvényeztem az Amaronz Prime-ot, szóval ott el tudnám kezdeni újra, már úgy hogy van rajta pénz. Viszont Amazon.de meg kijelzi hogy kérvényeztem, vagyis azt írják hogy aktiválás hamarosan, gondolom mihelyst a pénz le lesz vonva. Elvileg akkor ezen a szinten a .de meg .com teljesen különbözik a Prime terén? Ha akarom a .de meg .com oldalon is használni akkor külön pénzt kell fizetnem mindkettő oldalon havonta?
Minden Amazonon külön Prime van!
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Szia,
Igen az a szokásos próba terhelés. Az Amazon akkor vonja le majd a termék árát ha már összekészítették a csomagodat.
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Az amazon.es-ről szerettem volna rendelni. A kiszemelt termék 449 euro, azonban a kosárba rakás után, a rendelés véglegesítésekor már 471 euro-t mutat. Először azt hittem hogy a szállítást is bele kalkulálja, de azt külön tünteti fel az oldal.
A kérdésem az lenne, hogy miért ugrik meg közel 22 euro-val a termék ára? Kerestem az oldalon de nem találtam rá magyarázatot.
Illetve ha a a fizetéskor átváltom euro-ra a valutát, akkor némiképpen mérséklődik a jelenlegi 1 euro=343 Ft árfolyam? Vagy már ez a kiskapu sem játszik?

Köszönöm szépen a segítséget!

Az áfa-különbözetet adja hozzá. A világrekord áfánknak köszönhetően bármelyik amazonról vásárolsz mindig magasabb lesz az ár a kiírtnál ha Magyarországra rendelsz.
-
Executioner
tag
Én futnék még egy kört az OTP-nél. Hátha tudnak segíteni.
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Le kellett tiltanom az amazonhoz tartozó bankkártyámat, viszont pont ma akartak volna egy termék miatt leemelni a kártyámról pénzt, viszont az előírt 5 napig tuti nem lesz meg az új kártyám... Esetleg tudnék még vajon más formában is fizetni? OTP bank-os vagyok, nem tudom be lehet-e állítanom pl. ideiglenesen (erre az egy utalásra) a Payment by Direct Debit (add Bank Account opció a fizetési lehetőségek hozzáadásánál) opciót. Egy nagyobb rendelés tétele volt ez a termék, de ezt külön küldték volna, és nem szívesen rendelném meg újra, mert tuti, hogy jóval drágább lenne így a szállítási költség.
Ha bárkinek lenne bármi ötlete azt megköszönném!
Magyar bankszámlát nem fogsz tudni hozzá rendelni az amazon fiókodhoz. Írd meg a supportnak hogy mi történt hátha tudnak párnap haladékot adni.
-
Executioner
tag
Megkockáztatom, hogy nem létezik ilyen opció. Vedd fel a kívánságlistádra amit most nem akarsz megvenni.
-
Executioner
tag
Csalás vagy sem, az AMAZONhoz garantáltan semmi köze nincsen!
-
Executioner
tag
Szia,
Mind1. Egy regisztráció viszi az összes amazont. Csak bankkártyával lehet fizetni.
-
Executioner
tag
Köszönöm a válaszokat!
Nyáron volt egy rendőrségi ügyem, mert ismeretlenek feltörték az email címem és Google Play áruházon keresztül elég sok pénzt kiloptak tőlem. Mivel külföldi volt a tranzakció, így zárolva kerültek a tételek amit bank nem tudott törölni.
Itt most akkor ne tegyek semmit? Mert ha jól értem direkt kéri, hogy adjam meg a bankomnak a kódokat.
- Transaction ID:
- Settlement verification code:Ha az amazon zárolta az összeget akkor nem kell tenned semmit. Egy fillért nem fognak ellopni tőled! Azt csak azért írták, hogy ezen adatok segítségével esetleg megsürgethetnéd - elvileg - a zárolás megszüntetését, de mint írtad az előbb úgysem csinálna a bankod semmit sem... Türelem!
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Sziasztok!
Tuti volt már róla szó, próbáltam is visszaolvasni, illetve rákeresni, de már lassan 1 órája olvasgatok és nem találtam még erről bejegyzést. Mindenkinek olyan természetes a kiszállítás, hogy csak lesek. Így inkább felteszem a kérdést.
Német amazonról szeretnék rendelni, az eladó nem szállít Magyarországra :/
A termék 12 euro ingyenes szállítással, de csak Németországra szállít.
Hogy lehetne megoldani? USA-ból találtam olyan oldalt akik címére megrendelem és ők kiszállítják nekem. De Németet sehol.
Előre is köszönöm a válaszokat.Tessék:
mailboxde.com -
Executioner
tag
Magánszemély minden esetben köteles áfát fizetni!
Ha így már nem jó vétel akkor töröld a megrendelést!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
-
Executioner
tag
Szia,
Nincs rá mód, hogy csökkentsd a szállítási költséget!

-
Executioner
tag
Sziasztok!
A német Amazonról szeretnék rendelni pár dolgot. Mivel a Maestro kártyámat nem fogadja el, ezért beállítottam a bankszámlámat, hogy arról vonják le. Egy termék volt, amit külön szereznek be egy külsős cégtől, viszont ma hajnalban, kaptam egy emailt ettől a cégtől, hogy nem tudták levonni a számlámról a pénzt. Kaptam tőlük számlaszámot, hogy oda utalhatom. Viszont a többi cuccot az Amazonnak hogyan tudom kifizetni, ha ők sem tudják majd levonni a pénzt? Ők is küldenek szla számot?
Amúgy most megnéztem az Acc.-omban már nem szerepel a beállított számlaszám.Szia,
Vannak csalók az Amazonon is! Senkinek ne utalj ilyen módon pénzt, főleg ne külföldre! Probléma esetén senki nem fog tudni segíteni visszaszerezni a pénzedet!
Ha nem tudsz közvetlenül az Amazon rendszerén keresztül fizetni akkor vagy kérj segítséget magától az Amazontól vagy a számlavezető bankodtól!Egyébként meg oda van írva, hogy csak ausztriai vagy német bankszámlát lehet csatlakoztatni!
Customers with a valid bank account with a German or Austrian bank can pay by direct debit (eligible delivery addresses only within Germany and Austria).
Ha az Amazonról akarsz vásárolni akkor kénytelen leszel rendes bank-/hitelkártyát (Visa/Mastercard) kiváltani!
-
Executioner
tag
Helló mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni.
Az Amazonon rendeltem egy könyvet kb 30000Ft értékben. Fizettem, amit köszöntek szépen, és írták, hogy kb mikor érkezik meg. Ez volt tegnap /2018.07.05. ma jött egy e-mail, hogy nem tudták levenni az összeget a bankkártyámról, ellenőrizzem az adatokat. Ez megtörtént. Közben jött egy nagyobb összeg a számlámra. felmentem a honlapra, és megvettem a könyvet, amit vissza is igazoltak. De kiderült, hogy már leemelték az összeget. Így két ugyanolyan könyvet rendeltem, különböző rendelési számon. Az egyik tételt töröltem, az újabb rendelést, de addig már levették a kártyámról az összeget megint.
Majd írták, a törlési folyamat elindult.A kérdésem az lenne, hogy van-e további teendőm, vagy automatikusan visszautalják a pénzemet?
Ez kb hány munkanap?
Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem kell tenned semmit. Az összeg a számládon van csak zárolva van. Akár 30 nap is lehet mire feloldják a zárolást!
-
Executioner
tag
Most egy kicsit meg vagyok zavarodva. Többet fizettem az express szállításért, azért hogy holnapra ideérjen a cucc, aztán este jött egy tájékoztatás, hogy ma estére érkezik, most meg az fogad, hogy várhatóan jún21-júl3 között érkezik meg és elnézést kérnek, sajnálkoznak a késés miatt.
Könyörgöm, ha nem express szállítást kérek és ugye nem is fizetek érte, még a standard is hamarabb jött volna meg mint a most megadott határidő!
Lehet(érdemes?) ezért reklamálni? Így pont az express szállításnak nincs értelme, amit kifizet az ember.Érdemes! Valószínűleg visszafogják fizetni a szállítási költséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmvilág
- Autós kamerák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Tíz éve tépte fel ismét a pokol kapuit a DOOM
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amazontól vettem közvetlenül, kis eladónál nyilván más lenne a helyzet)

.
Természetesen a számlámon nem történt zárolás/terhelés.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)