Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Köszi! Azt is látom, hogy a teljes postai költséget térítik.
Ez a cipő is úgy volt hirdetve, de csak 8,40€-t jeleznek. Külföldről hozzánk lehet levélként küldeni az 1,14kg-os cipőt, de visszafele már csak csomagként mehet. Ez már eleve több mint a jelzett posta költség. Mit jelöljek be nyomkövetéshez? 40€ felett ajánlotta az Amazon. -
pinnacle
nagyúr
Német Amazonnak küldenék vissza cipőt. Ez mit jelent?
" Commercial Invoice
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able to return your package to Amazon without it. "Ezt a számlát a Postának kell majd odaadni?
-
-
attiati
veterán
amazonon a ruhavásárlásnál próbálta már valaki a Free returns opciót?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Elvesztegetett idő.
Újonnan regisztrált eladó, mesés árral. Nem lesz belőle semmi. -
Sziasztok! A spanyol amazonon nézelődök, mert napszemüt keresek. Spanyol webáruházakban rendszerint olcsóbban tudtam venni mindig.
Az amazon egy-két eladójánál szemtelenül olcsó ez az Oakley Twoface:
[link]
Elég kamuszagúnak tűnik, az eladók is kínaiak... Érdemes belevágni? -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
amazon.de rendelés kapcsán van gondom egy powerbankkel. 7 hónapos a rendelés, 3rd party seller-től van. a termék oldalán 18 hónap warranty period volt megadva, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy beadta a kulcsot a cucc. egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan lehetne garanciát vagy visszaküldést intézni. returns centerből sem jutok előbbre, az eladóval se tudom felvenni a kapcsolatot, mintha el lenne dugva az összes lehetőség a legutolsó utáni apró betűs linkek után hattal, sehogy nem találok erre utaló segítséget.
valakinek volt már hasonló, de megoldott ügye?
köszi előre is

-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
maestrot nem eszik az amazon, uj kartya lesz a megoldas
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok. Akarok rendelni amazon.de-ről. Régi visa kártyámmal minden simán ment, ám most kaptam egy új maestrot, amit nem enged hozzáadni a fiókomhoz. valaki tudna segíteni?
-
kirisz
tag
Megpróbáltam még egyszer és ugyan az a probléma. 1 eurot zárol és utána törli a rendelést. Valaki találkozott hasonlóval?
-
kirisz
tag
Sziasztok!
A hét elején rendeltem egy laptopot. Németországban élek, ezét lehetőség volt morning expressz rendelésre. Visszaigazoló emailt kaptam viszont 550 euro helyett csak 1 eurot zároltak azonnal. Azt hittem később fogják levonni a pénzt, esetleg csak nem kaptam smst róla, de vettem csak észre, hogy a rendeléseknél cancelled van írva. Az érdekelne, hogy akkor ez végleges törlést jelent és már biztos, hogy nem fogják levonni a pénzem?
-
Piedon
tag
Jelentkezem, én is rendeltem, nekem április 28-május 2 között kellett volna megérkeznie, de semmi hír róla. A királyi postáról annyit, hogy alis csomagom a holland posta szerint megérkezett az országba április 15én, a magyar posta szerint meg úton van hollandiából április 14 óta.
-
gg72
veterán
Rendelt valaki a német amazonról mostanában, amit április 19-25 között adtak fel "Deutsche Post DHL" nem nyomkövetősen? Nekem 5 kisebb-nagyobb ilyen csomagom is úton van, ma kellett vona az utolsónak is megérkeznie, persze egyiket sem kaptam még meg... Az korábban is előfordult, hogy egy-két csomagom eltűnt a postán, de hogy egyszerre 5 (!) ilyen legyen, már kissé túlzásnak találom... Vagy csak egyszerűen újra bedugult a jó magyar királyi postánk?

-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ereshkigal
üzenetére
5 napig ráérsz a fizetéssel.
De ahhoz kell érvényes kártyának lennie. Ha most nem tudsz kártyát beállítani, akkor meg se fogod tudni rendelni. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
tényleg, van ez is, a kollégák meg tudják mondani hány napig próbálják levonogatni a pénzt mielőtt törlik a rendelést.

-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Sajna nem. Még annyi jutott az eszembe, hogy megrendelem, egyelőre nem lesz gond, mert nem egyből vonják le a pénzt. Szerda reggelig hátha nem adják fel. Azt viszont nem tudom, mi van olyankor, ha nem tudták levonni a pénzt, adnak rá valami haladékot, vagy egyből törlődik a rendelés?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
ha otps vagy akkor: 24*7 órás otp bankkártyák közötti utalás
-
Üdv!
Akció miatt lehetőleg még ma szeretnék vásárolni, viszont az erre a célra használt mastercardomon nincs elég pénz, a maestro-t meg nem fogadják el. Bankba szerdáig nem tudok menni, utalni megint nincs értelme. Valami ötlet? Rokon/haver kártyája nem játszik.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
akkójóva
üzenetére
Akkor rendeld meg nyugodtan az USAról, ha mindennel együtt meg ér neked annyit. Nem lesz plusz költség, az amazon számol neked az áfával, (vámhatárt még nem éred el) szállítással, mindennel. És ezeket el is kérik előre szóval amint kifizetted már csak várnod kell hogy megérkezzen

-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Amerikai amazonról szeretnék rendelni a rock band dobomhoz cintányérokat, mert németen nincs, eu-s ebayen pedig 70-80 font, ami jóval drágább. Alapból 29.99$-ba kerül, majd 27.93$-t ír szállításra, adó után ennek az összegét (tehát semmit sem ad hozzá), s végül hozzáad még 20.41$ import fee-t. A kérdésem az lenne, hogy erre jön még valamilyen költség? Gondolom a 20.41$ a vámra megy, viszont áfát kell fizetnem? Pontosabban mire kell fizetnem (hátha tényleg semmire
)? A 29.99-es cintányérokra vagy szállítással együtti 57.92-re (bár ezt nem tartom valószínűnek)? Köszi!

-
titi1990
tag
válasz
üzenetére
Már küldtek múlt héten egy újat a leggyorsabb kézbesítési móddal, sűrű elnézések közepette, csak nem hagy nyugodni a dolog, valahogyan megpróbálom a supporttól megtudni, nem tudják-e az eredetileg küldött item szériaszámát valamilyen raktári nyílvántartásból előkeresni, mert ha úgy bebizonyosodik, hogy az aprón lévő termék az az, ami eredetileg Nekem jött volna, megtenném a megfelelő jogi lépéseket az eladó felé.
-
törölt tag
válasz
titi1990
üzenetére
Még várnék egy kicsit, viszont minden elképzelhető sajnos! A posta és a ferihegyi reptér hazánk Bermuda háromszögei, eltűnnek dolgok.
Négy hét soknak tűnik. Visszakerestem emailek között: október 31-én kedden rendeltem szintén egy egeret, szintén standard shipping november 9-10 becsült idővel. Halottak napja is volt német feladáskor, a magyar posta központjában is várakozott kicsit. Jól becsült az Amazon, november 10-én pénteken már a kezemben volt. (Logitech MX Master 2S nem örültem volna lenyúlják) -
titi1990
tag
Szerintetek az mennyire gyanús, hogy hónap elején rendeltem egy egeret (német amazon) ami azóta sem érkezett meg (standard shipping). Viszont az amazon support által megadott legkésőbbi becsült kiszállítási napon furcsa módon felkerült pont egy ilyen termék, német csomagolással egy kedves eladó által mind jófogásra, mind HA-ra. Sajnos az amazon által kiállított számlán nem látszik a termék szériaszáma így nem tudom ellenőrizni, hogy az a termék véletlenül nem-e az “elveszett” csomagom...🙄
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
Hogy 27% az a magyar törvényeken múlik. Nézz utána bérek teljes adóterhelése + áfa mennyit vesz el tőled a magyar állam más országokhoz képest és mit kapsz cserébe (vonatozz egyet, béna oktatást, pusztuló eü-t, 10 ezres stadiont négyszáz nézőnek) + a rekord korrupció és máris kinyílik a lámpavas a zsebedben. A postánkról most mondott ítéletet az Amazon.
-
la_cc
addikt
+ (#6237) pulutodurumo
Köszi szépen a segítséget!
ÁFA különbözet miért merül fel az EU-n belül egy már közösségi árunál?Ha kérnék számlát, gondolom, egy német cég lenne az eladó, így nem értem mi köze ahhoz vagy bármihez, hogy itthon 27% az ÁFA. Vagy az valami e-kereskedelmi sajátosság?
Meló miatt van némi rálátásom a témára, csak azért kérdezem, nem kötekedésből.

-
törölt tag
Mind normális.
1. fizetéskor átszámolja magyar áfával, ezért a különbség (magyar áfa több)
2. 1 euróval tesztelik érvényes-e a kártya, ezt visszakapod, feladás után vonják a rendes összeget
3. amint összekészítik a csomagot indítják, leírtak alapján több mindent rendeltél, ha fontos az idő kérd express -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Évek óta rendelgetek innen-onnan cuccokat és most éppen az amazon.de-ről válogattam össze egy csomagot. A rendelés során a következőkre lettem figyelmes:
1.) Miután szépen összeválogattam a cuccokat X összegben, végén, a rendelés véglegesítése során, felment mindennek az ára egy picivel. Például ez a cucc 16.99-ért lett betéve a kosárba, viszont a fizetés előtt felment az ára 18.14-re. Több mindent rendeltem és minden cuccnak módosult az ára, így lett több a végösszeg is. Német ÁFA benne van az árban, írja is már az elején, így nem igen értem mi a picsával tudnak még lehúzni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2.) Mikor kifizettem a cuccokat, csak 1 EUR-val terhelte be a kártyám. Mikor fogja a többit levenni?
3.) Hétvégén eleve nem adnak fel cuccot a németek vagy most a hosszú hétvége bekavart? Mert 27-én este adtam le a rendelést és még most is csak az van a Track package alatt, hogy Dispatching soon.
Ezek normális dolgok az amazon.de-nél?
Köszi előre is a segítséget!

-
h4h01
senior tag
Sziasztok! Április 10-én rendeltem a német amazonról! Emailben azt írták, hogy a várható érkezés 04.19-20! Még mindig nem kaptam meg! Szerintetek ez így rendben van? Várjak még, vagy kellene valamit intézkedni?(Amúgy szerencsére nem nagy tétel volt!)
Azért aggaszt kicsit mert a korábbi rendeléseim azok mindig időben itt voltak..ez az első ilyen eset..
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Akkor szerencsésnek érzem magam, mert nekem eddig egyetlen amazon.de-s rendelésem sem tűnt el (le is kopogom gyorsan
), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.
Ezzel a 4 eurós szállítási költséggel pont az olcsóbb rendeléseimnek tesznek keresztbe, egy 40 euro körüli rendelésnek ugye 10%-a a 4 eurós szállítási költség, egy 200 euros rendelésnél annyira már nem számít - eddig pl. volt, hogy az éves mach3 penge és oral-b pótfej készletet is tőlük rendeltem (habár lehet, hogy így is jobban megéri, mint az itthoni boltokban), vagy mondjuk a gyereknek angol nyelvű mesekönyveket - habár a mesekönyvnek is utána kell majd néznem, mert lehet, hogy több darab esetén így is jobban megéri majd, mint mondjuk a bookdepository-tól rendelni. -
-
Szlovákiába sem ingyenes már a .de szállítás...
Nem csodálom, hogy megszűnt, nekem is lenyúlta a MP egy akciósan 75k-s uhd bd player-emet... 2 munkanapon belül pótolta az amazon... -
qqzs
őstag
igy jobban megeri az express szallitas igy mar csak 4 euroba keul

-
applause
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Mai dátummal van megrendelése a primenek, töröltem a tagságot. (ma nem is voltan az amazonon.) Már azt írja, hogy nem vagyok tag. Remélem nem kérik továbbra is.
Éppen most ezt írták.
Kedves ,Ahogy kérted, lemondtuk Amazon Prime tagságodat.
Mivel nem használta az Amazon Prime előnyeit, 12,99 USD-t térítünk vissza, amely tartalmazza a teljes tagsági díjat és az alkalmazandó díjakat és adókat. A visszatérítést a következő 3-5 munkanapon belül kell feldolgozni, és hitelkártyája a kártyájának következő számlázási nyilatkozatánál fog megjelenni. Ha a legutóbbi tagdíjat még mindig feldolgozza, akkor a visszatérítést a terhelés befejezése után adjuk ki.
Ha újra szeretne csatlakozni az Amazon Prime-hez, indítsa el a fizetős tagságot az Amazon Prime webhelyén.
Köszönöm,
Amazon.com Ügyfélszolgálat
-
applause
aktív tag
Jó egy éve az amazonon vásároltam amit internetes kártyáról fizettem 11,79$-ért. Ma meglepetésemre az amazon le akart emelni 12,99$.t. De mivel a kártyára mindig csak annyi pénzt rakok amennyiért vásárolok, így sikertelen lett. Megnéztem az amazonos accountomat, ott nincs semmi nyoma sem vásárlásnak sem tartozásnak. Mi a teendő ilyen esetben?
-
gg72
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát kíváncsi leszek, nemsokára úgyis rendelek ismét.
Amúgy rákérdeztem, hogy valóban törölték-e az ingyenes szállítást és megerősítették, de a miértre nem akarnak válaszolni, csak annyit írtak, hogy ez "belső céges döntések" eredménye. (Vagyis túl sok volt az eltűnt csomag és reklamáció szerintem). -
radi8tor
MODERÁTOR
De talán neked inkább chatelni kéne vele, hogy visszakapd a pénzed.
-
Möhe
addikt
Most jött sms hogy leemelt az amazon 7.99€-t prime izé.
Még pár hete ingyenes szolgáltatást beixeltem, de totál el is felejtettem.
Ez normális? Nem kellene rákérdezni hogy “userkém kell még a szolgáltatás”? -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
atee_13
üzenetére
Nincs ingyenes szállítás csak országon belül. Értsd: angol oldalon Angliába, német oldalon Németországba.
PayPal nincs, kártya adatokat kell megadni.
Ha Amazon az eladó (vagy fulfilled by Amazon) akkor az Amazon raktárból jön és valószínű nem lesz hamisított. De ha bármi gondod van, akkor fel kell venni velük a kapcsolatot és nagyon ügyfélközpontúak tehát megoldják a problémádat.
-
atee_13
őstag
Terveznék rendelni Oakley napszemüveget Amazonról, pontosabban a német részlegtől. Még semmit sem rendeltem tőlük. Kosárban van azt írja van raktáron is és "Eligible for FREE Shipping & FREE Returns " ezt úgy értelmezem ingyenes a szállítás.
Payal os fizetési lehetőséget nem látok. Itt nincs?
Lehetek nyugodt, hogy ami innen jön az eredeti?
Tudnátok pár mondatban tanácsot adni egy full kezdő rendeléshez mire érdemes figyelni?
-
-
gombii
tag
Üdv.
Ma próbáltam rendelni német amazonról 44 euró értékben. Azonban nem ajánlja fel az ingyenes szállítást (amúgy érvényes lenne mindkét termékre az ingyenes szállítás). Azonban ahogy néztem az International Delivery Rates & Times oldalukon kikerült az ingyenes szállítási opció Magyarország területére.

Nálatok működik az ingyenes szállítás?
bocsi ldave nem válasz akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)? A 29.99-es cintányérokra vagy szállítással együtti 57.92-re (bár ezt nem tartom valószínűnek)?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)