Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajti_pajti
tag
-
sajti_pajti
tag
Fél-off
Infó azoknak, akik esetleg mailboxde regisztráció szünteltetés (pl. épp most is, február 11-től újra) miatt LogoiX-re regeltek:Nem vonnak össze csomagot, csak továbbküldést vállalnak, vagy beraktározást és személyes átvátelt.
-
sajti_pajti
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
UK Amazonnál a rendelés végén a megerősítő oldaon egy eygszerű számítási művelettel megállapítható, hogy a nettó ár 27%-át számítják fel ilyenolyan fee-ként.
Csakszóltam.
-
sajti_pajti
tag
válasz
Atish19
üzenetére
Semennyire nem bíznak a vevőben.
Viszont a csomagot nyomon követő rendszerben, mint harmadik félben már joggal bízhatnak.
Amint feladtad, már regisztrálódott oda és látszik, hogy útban van hozzájuk. Nyilván ennek az infónak a birtokában indítják a refundot (az már nem a te sarad, ha a csomag útban visszafelé netán elkallódik). -
sajti_pajti
tag
válasz
GabeE3e
üzenetére
A logikus válasz úgy szól, hogy vélhetőleg a külső csomagolás láthatóan megsérúlt, ezért kibontják és lecsekkolják, hogy a beltartalomnak is baja esett-e.
Amúgy, majd ha ideért Magyarországra, a magyar Eurodis oldalon a belföldi követésnél add meg az eredeti tracking numbert és látni fogod, hogy mi a futár száma, hanyadik vagy a sorban, mikorra várhatod a leszállítást. (Amikor nekem hozták, olyan fél 9 körül tették fel az adatokat.) -
sajti_pajti
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ahogy fentebb írtam, a vámkezelési kérelmet már befogadták és a vámkezelést megkezdték.
Ez után küldtem el a postának a kérést, hogy küldjék vissza a csomagot.
A refundot ezután indítottam, akkor, amikor az eredeti tracking number alatt már látszódott, hogy elindult vissza a csomag. -
sajti_pajti
tag
USD-EUR-HUF?
Mondjuk esetleg pl. AUD-EUR-HUF az tényleg elképzelhető lenne, de fentebbi szerintem nem.
Egyébként meg:
Csak úgy hasraütésre beszórtam most valamit az Amazonos kosaramba és elvittem a rendelés megerősítéséig:
119,99 euro
vagy
43697,79 HUF
1 euro most Amazonnál így 364,179 HUF
Mutass egy bankot (többet) ahol most az eur deviza vételi/eladási 348/364 (kb. 356 most a közép). -
sajti_pajti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Passz.
Tavaly német Amazonról rendeltem egy cuccot a piactérről, amiről csak utólag derült ki számomra, hogy azt Japánból szállítják. Ide is ért, meg is kezdték a vámkezelést, még a nyomtatványt is kitöltöttem és elküldtem nekik, de arra - ezzel párhuzamosan - képtelen voltam rájönni, hogy mennyi plusz zsébe fájna ez a móka.
Végül aztán inkább visszaküldettem a csomagot a feladónak. Amazonon elindítottam a refundot, a kereskedő megpróbált lepattintani, de nem hagytam magam és eszkaláltam Amazonnak a dolgot, ők meg perceken belül megindították a refundot. -
sajti_pajti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Semmiképp nem HUF!
Hiperszuper pocsékul vált át Amazon!Szerk.:
És mivel USA-ból jön , tudtommal vám plusz ÁFA meg némi posta sarc (vámkezelési díj? vagy miaszösz) is rá fog jönni. -
sajti_pajti
tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Többször vásároltam már Amazonon keresztül másik kereskedőtől, jobbára csak a gondom volt velük (de ezt ne tekintsd reprezentatívnak), de a végén mindig nekem adtak igazat (ez a lényeg szerintem).
-
sajti_pajti
tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Végigviszed a vásárlást egészen a fizetés jóváhagyásáig és meglátod, hogy mennyit kell ténylegesen kicsengetned. Ennyi.
-
sajti_pajti
tag
Hi all!
Volt itt már valaki, aki megreklamálta, hogy késett a csomagja és kapott valami "fájdalomdíjat"? -
sajti_pajti
tag
válasz
Executioner
üzenetére
Mivel, hogy most oda nem lehet regelni, mi az ami még szóba jöhet és már van itteni tapasztalat róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest