Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről rendelek mailboxde-vel, amazonon amikor átírtam a magyar címemet a mailboxde-s címre, kiírta, hogy a szállítás
"Delivery speed: Special shipping for articles with age verification check"
Ez mit akar jelenteni? Át tudja így is venni a Mailboxde raktár?
Eddig expedited delivery volt kiírva ennek a helyére a magyar címemmel. -
qqzs
őstag
Volt valaha a nemet amazonon Paypallal vagy Klarnaval fizetesi lehetoseg?
-
Executioner
tag
válasz
gaborvezer18
üzenetére
Pedig írja:
6.63 vagy 8.9 GBP a szállítási költség. -
gaborvezer18
tag
Sziasztok!
Erre a termékre van vajon plusz szállítási vagy egyéb költség? Az oldal fizetésnél semmit sem ír..
https://www.amazon.co.uk/3DLIGHTFX-8000231-BATARANG-VARIOUS/dp/B01C1TAP48 -
Viktoár
addikt
Megvan, köszönöm mindenkinek.
Az áfás témát inkább elengedem mielőtt ellenérzéseket vagy vitát generálnék. 
-
somnia
senior tag
válasz
Executioner
üzenetére
Működhet. Az adóért meg a büntiért meg majd házhoz megy a NAV
...miért is?.....nem akarja továbbértékesíteni!...
-
Executioner
tag
A fizetés előtt lehet beállítani. Kb egy euró a különbség azért írtam a gyorsabbat.
Működhet. Az adóért meg a büntiért meg majd házhoz megy a NAV
-
Viktoár
addikt
Jé most tényleg van, 25 perce még nem volt.
A paypal-t benéztem, tényleg nincs olyan opció de az nem is baj, van kártyánk.A szállítást hol tudom átállítani, ezt nem találom?

EU-s adószám nekünk nincs de ismerősnek van. Azzal úgy nem működhet?

-
somnia
senior tag
-
Executioner
tag
Szia,
Most van raktáron. Ez a vége a gyorsabb szállítással: EUR 492,58
Csak hitel/ bankkártyával tudsz fizetni! -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Karácsonyra szeretnénk rendelni az amazon.de-ről egy oculus quest-et. A linken a 128gb-os verzió van mert a 64-es ből most nincs raktáron, de a kisebbiket szeretnénk majd megrendelni. Az 449 euró szokott lenni, azt szeretném kérdezni hogy erre milyen költségek jönnek rá és körülbelül mennyi lesz a vége mire a fa alá kerül?
Paypallal való fizetés esetén mi az ajánlott "beállítás" a kedvezőbb pénzváltás érdekében?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Rückgabegarantie az olda aljan, de talaltam jol eldugva vhol h mindenre 2 ev gari van az eu-ban. Jol gondolom?
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Honnan jön a 30 nap?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Jol ertem h ha az alabb linkelt ramot az amazontol rendelem meg, akkor csak 30 nap garit kapok?
[link] -
SUPREME7
őstag
Hát.... Köszi, akkor se kupon, se ingyen szállítás, elszomorítottatok
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, van most valami 15€-s voucher, ha még nem telepítetted eddig és nem jelentkeztél be a mobil alkalmazásba a fiókoddal. Ezt sikerült valakinek igénybe venni?
Illetve feldobálja, hogy próbáljam ki a prime-ot, elvileg azzal ide is érvényes az ingyenes szállítás az amazon által forgalmazott cuccokra?
-
USA-ból mi a legolcsóbb, de megbízható csomagküldési mód? Ez lenne a csomagban (Echo Auto, hogy kicsit on legyen):
Size 3.3” x 1.9” x 0.5” (85 mm x 47 mm x 13.28 mm)
Weight 1.6 oz (45 grams)Köszi előre is

-
qqzs
őstag
Az miert van hogy amazon.com on konyvnel keresesi talaltokba kiirja hogy pl 2usd tol van hasznalt de mikor rakkattintok nem ar szerint van sorba es keresgelni kell hol is van az a legolcsobb. De. Co.uk rendesen rendezi
-
válasz
Executioner
üzenetére
Köszönöm, már meg is rendeltem.
-
Executioner
tag
-
Ha egy termeket nem szallit a nemet amazon magyarorszagra, akkor van megoldas?
-
Bazs-
tag
Sziasztok,
Véletlenül rossz terméket rendeltem a német amazonról. Elnéztem a típust.
Van olyan lehetőség, mint Magyarországon, hogy 14 napon belül visszaküldhetem a terméket, majd visszaadják a termék árát ?Köszi előre is
B. -
s:zozo
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget és infót kérek azzal kapcsolatban, hogy visszaküldtem a Német Amazonnak egy csomagot, a Magyar Posta segítésgével.A nyomkövetési rendszerükben ezt olvasom:
Kézbesítés Sikeres kézbesítés 2019.09.11. 12:38 DE-80807Ez így nekem nem elég, vagy megnyugodhatok célba ért végül is?
A dobozra még az e-mailben kapott és ki nyomtatott cetliket is felragasztottam, habár a posta nem tudott velük mit kezdeni.
Refund státusznál egyelőre nem látok változást.
Előre is köszi az infókat. -
Kronk
őstag
Sziasztok, szeretnék vásárolni a német amazonról futáshoz órát, (pl garmin fenix 6 pro)
Ha van EU-s adószámom, akkor mutatja, hogy nem kell áfát fizessek, de ilyenkor itthon sem kel utólag fizetnem?
Illetve hogyan működik a garancia ebben az esetben, mennyi van hozzá? -
robertka
tag
Sziasztok, nagyjából képpben vagyok a netes rendelésekkel de itt az amazon.de-n nem találom, hogy a konkrét termék honnan származik az ÁFA miatt szeretném leelenőrizni.
Ezt a három terméket szeretném megrendelni, valaki tudna segíteni, hogy hol és hogyan tudom ezt ellenőrizni?
Köszönöm.
[link] [link] [link] -
-
eron009
tag
Sziasztok
Első amazonos rendelésem előtt állva kérnék tőletek segítséget.
Ezt néztem ki, amazonon a legolcsóbb, szállítással együtt is. Aliexpress-en kb 130$ spanyol raktárból, szóval az Vám és Áfa mentes.
Ez vajon honnan jön? Határon vámosok megfoghatják? (Mert akkor inkább Aliról rendelem meg)
Dispatch-ig elmentem amazonon rendelésben, ott nem láttam extra költséget, csak a 15gbp szállítást.
Erre amazon felszámol még valamit? Esetleg a magyar áfát?
Köszi előre is a segítséget. -
IamTheDog
tag
:))
Már megvettem, mikor még a 37 dolláros eredeti ár volt. Ez lett postaköltséggel 44.15. Most úton van, csak nem tudom mennyit kell még fizetnem itthon. Ha jól kalkulálok, akkor áfa, plusz 6000 forint DHL-es kezelési költség, de nem biztos, hogy jól kalkulálok.10 évvel ezelőtt (akkor rendeltem legutóbb az USA Amazonról) a 40 dolláros csomagért semmit nem kellett pluszban fizetnem, de akkor még ilyen tracking sem volt, vagy csak nem emlékszem rá, ahogy arra sem, hogy ki hozta a csomagot.
-
IamTheDog
tag
Hát, it [link] t van, de sokat nem érünk vele, mert azóta az Amazonnál sold out.
-
IamTheDog
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát, a DHL trackernél az van, hogy "fizetés szükséges", bár alatta az apróbetüsnél az van, hogy "előfordulhat" hogy vám vagy áfaköteles. Illetve az Amazonnál az van, hogy "collected tax: 0,00". Lehet volt a check out-nál, ahol kifizethettem volna azonnal? Elég sokat molyoltam a rendeléssel, és nem emlelszem ilyenre.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogy az alabbi estnél mennyi lesz nekem pluszban az áfa és/vagy vám?
Bolt: Amazon.com, raktár tehát USA
Ár: 44.15 dollár
Szállítás: DHL ExpressÚgy rémlik csak Áfát kell majd fizetnem, de a DHL vajon mennyit számol fel? Kikerülhetőek egyébként?
Köszi
-
Norby86
őstag
Szeretném a segítségeteket kérni.
Meghibásodást egy termékem amit még az Amazon német oldaláról rendeltem és garanciális. Szeretném a garanciát intézni ezért írtam a supportnak ahonnan a készülék érkezett hogy mi a probléma. Most kaptam tőlük email-t amire válaszolni szeretnék nekik, de nem tudom ennek mi a menete? Mert olyan email címről jött az üzenet hogy k2***l6s**nglv@marketplace.amazon.de
Most ha én erre írok válasz levelet azt közvetlenül megkapja a support? Mert az Amazon német oldalán belül az üzeneteknél nincs olyan opció hogy reply. Csak új üzenetet tudnék írni, de az új ticket nyitással jár, ami szerintem felesleges ha már adott a probléma és a leírás is.
Mit tanácsoltok? -
amklau
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következőben, hátha valaki járt már így...
Amazonról rendeltem most először, egy könyvet, ki is fizettem, fel is adták. A munkahelyi címemet adtam meg, mert mint a legtöbb ember én is itt töltöm napjaim nagy részét. Meg volt adva cégnév is, van portaszolgálatunk, de sajnos a postás mégse talált el hozzánk. Az értesítő túl későn került hozzám, ma hívtam a postát, ahol a hölgy a telefonban közölte, hogy visszaküldték a rendelésem a feladónak. 08.12-ig lehetett volna a postán átvennem a rendelést, tehát valamikor utána küldték vissza. Azt tudom, hogy a könyv kiadója az USA-ban van.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Szeretném a könyvet megkapni. Értelem szerűen a kiszállítást újra ki kell fizetnem úgy gondolom. Írjak az Amazonnak, hogy nem jutott el hozzám a termék de szeretném megkapni és hivatkozzak a rendelési számra? Vagy várjak és kapok majd tőlük egy értesítést ha vissza érkezik a termék? Esetleg rendeljem meg újra és buktam az előzőleg kifizetett összeget?
Előre is köszi ha tudtok segíteni. -
DonMaster
addikt
válasz
lumpy95
üzenetére
trackinget nem kaptál? amit amazon csomagol arra jár tracking, amit más arra nem, de az a postával jön, és a Magyar posta nem sieti el. nem kizárt hogy a postán áttudnád már venni , persze várhatsz is pár napot, nekem legutobb a postaládára tették társasházban nem is értem miért() telefon tok és nem amazon csomagolás, késöbb jött meg kb 6nappal mint azt az amazon irta. )
-
-
Mozso26
senior tag
hello egy telefont szeretnékrendelni az amazonrol, de nincs pay pall.Nem is értem miért nincs?Szoval közel 400dollárrol lenne szo és nincs semmi garancia?
-
qqzs
őstag
Shipped from hoz mi van irva?
Ez valoszinuleg kinabol fog valojaban erkezni. Es ha igen akkor meg vamolni afazni is fogjak. Ha nemetbol akkor nem de ha nemetbol erkezne akkor ennek kb 30-40eur lenne a szallitas
Mindig ki kell kapcsolni az amazon currencyt mert rosszabb mint ha a bankod valtja. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Elore is elnezest, ha buta kerdeseim lennenek (Amazonrol meg nem vasaroltam, kicsit mas, mint a tobbi kulfoldi webshop).
Szoval:
1. annak ellenere, hogy ez egy kaliforniai szekhelyu ceg (Banyan Imports DE), letezhet, hogy par euroert kiszallitja a megrendelt termeket vagy valamit beneztem?
2. az "Amazon Currency Converter" opciot, mint olyan be kell kapcsolni vagy sem? Eleve ez csak egy segitseg, hogy mindjart lassam, nagysagrendileg mennyi lesz majd az osszeg forintban, de csak tajekoztato jellegu vagy befolyasolja a "pipa" a vegosszeget?

Koszonom!

Szerk.:
ahogy latom, ez megsem tajekoztato jellegu, hanem egy konkret szolgaltatas. A kerdes mar csak az, hogy erdemes hasznalni es ha igen, ki, miert szereti?

-
törölt tag
Vettem egy fényképezőt bizományi boltból, bolti 3 hónap garanciával.
Viszont a kamera dobozán találtam egy AMAZON ITA (gondolom Amazon Italy) matricát:
Ez alapján lehet, hogy idei vásárlású a gép és talán még gyári garancia is van rá?
Az Amazonnál a gyártási szám ismeretében kiadnak úgy is infót, ha nem én voltam az eredeti vásárló? -
qqzs
őstag
Nemetorszagba 1kg nem szabvany levelkent ajanlva( tracking miatt) 6510Ft. ket 500g alattiban csak 2x2730ft lenne de csak egy return labelt kaptam amazontol a kettore. MPL EU standard 6350Ft lenne. Ettol van olcsobb megoldas?
-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...

Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is

Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
-
DonMaster
addikt
múltheti rendelésem.
10:50kor felad amazon.de-n mindegyik fullfiled by amazon csomagolás, expres delivery ami áfával együtt is 12euro volt pluszba az 50 felet. . következőnap 11:55kor jött a futár . UPS , trackingbol kiderült hogy angliábol jött. teljesen megvagyok elégedve, 320-ba számolta a FT-euro-t. Nálam továbbra is ajánlott az amazon.de rendelés de érdemes mindig fullfilled by amazon-osat akkor az amazon csomagol és rendezi és lesz tracking is.okosóra szíjak , üvegfolliák voltak. nem nagy csomag, de akkor is 25orán belül kihozták, angliábol, ezt még a sarki bolt se csinálja meg max a kajafutárok, de elektronikai cikk vagy más nem.
-
qqzs
őstag
Le kell irnom ket friss elmenyemet, - mert ez mar elmenyszamba megy - az amazonnal kapcsolatban. Egyik az 2 cipo return intezes meretproblema miatt. A megoldas az lett hogy visszakuldom nekik ami kicsi es az ujra rendelt cipok utan szolok nekik es az ujrakudes arat is visszateritik nem csak avisszakuldes arat, igy csak egy postakoltseget fizettem...de ez meg semmi ahhoz kepest ami most tortent.
Egy komolyabb tefal kontaktgrillt vettem kb masfel eve. Van ra ket ev gari, es eu garis. meghibasodott es a helyi tefal szerviz nem tudta megjavitani konretan meg nem is lattak ilyet es
most csereutalvanyra var, mondtak hogy kerdezzem meg az amazont hogy hogy kell naluk ezt intezni mert csak a vasarlas helyen lehet bevaltani. Leirtam az amazonnak hoyg mi tortent, es varok a csereutalvancsra mi legyen, erre ok szo nelkul mar kuldik is az uj grillt expedited shippinggel. Na ezt csinalja utanuk egy magyar webshop es persze kb 10 ezerrel olcsobb mint itthon a legolcsobb. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Aszalógép vásárlás előtt állok. Már majdnem belekezdtem egy hazai beszerzésbe, de előtte egy kicsit körbejártam, milyen áron kapható EU-n belül az adott készülék.
Igazából egyáltalán nem lepődtem meg, hogy a hazai webshopok dupla áron kínálják ugyanazt a terméket, amit az Amazonról is elérhetnék (.de).Nagyon sokat és régóta vásárolok a tengeren túlról, de speciel a német Amazonról még soha, így kérdezném a gyakorlott felhasználókat:
TI belevágnátok, pl. ebbe, a példának felhozott termék megvásárlásába? Annyi világos, hogy a garancia "csak" fél év, ... de akárhogy is nézem, a fele a belföldi áraknak, ... igaz? Láttok ebben bármilyen buktatót?
Előre is hálásan köszönöm!
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Amazon.de-ről rendelt hibás terméket küldök vissza. Terv szerint Magyar Postával küldöm vissza ajánlott levélként, nyomkövetéssel. (Bár az utóbbi nem tudom, hogy fontos-e, milyen lehetőségek vannak rá.)
Azt nem értem, hogy a "Return Mailing Label"-nek és a "Commercial Invoice"-nak hogyan kéne ráférnie a csomagra, ha annak a leghosszabb oldala durván 20 cm?
Látom, hogy a topicban leírtak szerint "Commercial Invoice" két példánya sehova sem kell. Ezek szerint viszont Amazonon hülyeséget írnak ezzel kapcsolatban?

-
qqzs
őstag
Ket cipot vettem. Mindketto tul kicsi. Visszakuldesnel ha tul kicsit valasztok azt gondoltam cserelik es ujrakuldik ingyen de nem hanem szokasos visszakuldes es visszafizetik az arat. Viszont igy dupla postakoltsegem lesz rajta ha ujratendelem. Ez a normal eljaras meretproblemanal?
A masik hogy kulon lehet csak intezni a visszakuldest ciponkent? Igy dupla postakoltseg nekik es egyben is siman elmenne.
Amazon.de -
smallmer
őstag
Sziasztok!
A német vagy francia amazonról ha holnap rendelek expressz szállítással azt megkapom csütörtökig?

köszönöm szépen
-
fila
senior tag
válasz
zsozsoka80
üzenetére
Iherbről én 5-7 dolcsis szállítással szoktam rendelni.
Áfa és vám mentesenn rendelek szállítással kb37 dolcsiért kb.
Azt rendelek ami akciós, vagy még szállítással is jó áron van.
Jó nagy a választék! Első rendeléshez tudok kedvezmény kódot is küldeni 😀 -
fila
senior tag
válasz
zsozsoka80
üzenetére
Próbáld ki, mennyit ír ki ha kosárba rakod a termékeket. Kiírja a szállítási költséget. Áfa többlettel is kalkulálj...
Vitamint én az iherbről szoktam rendelni.
-
zsozsoka80
csendes tag
Sziasztok!
Ha az amazon.de-ről rendelek, akkor végül is milyen cég fogja szállítani? Vagy hogy megy ez? Nem látok semmilyen infót vagy beállítási lehetőséget ez ügyben. Azt tudom, hogy egy időben ingyenes volt a szállítás, aztán ezt eltörölték, de most mi a helyzet? Amúgy szerintetek 6-7 euróból meg lehet úszni a szállítási költséget, ha 1 kg alatt rendelek vitaminokat?
-
charg
tag
Sziasztok!
A német amazonról rendelnék egy drágább elektronikai cuccot. Az érdekelne, hogy a posta vagy futár szállítja házhoz a csomagokat?
-
-
Üdv. Szeretnék helpet kérni. Ha Amazonról vásárolok, de egy másik "bolt" árulja és túl alacsonynak tűnik az ár, mi van olyankor, ha nem kapom meg vagy valami nem klappol? Amazon térít?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Amazon.co.uk-ról történő rendelés esetén fizetési mód kiválasztásánál mit érdemesebb bejelölni? Forintban fizessek vagy EUR/FONT-ban?

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
OK, értem, köszi!

-
Hello! Olvastam a topik elején hasonló problémát, de az már két éve volt.
Én OTP virtuális kártyát használok, ami kb. olyan, mint egy pre paid kártya, annyit teszek rá, amennyit költeni akarok és nincs rajta nagyobb lenyúlható összeg. Fizetésnél ugye kiválasztom, hogy forintban fizetek, de nagyon rosszul vált az amazon, majd 2k-val több ugyanaz a cucc, mint az OTP árfolyamával.
Hogy tudnám megoldani, hogy én az OTP-s árfolyamú összeget fizessem a termékért? Ha kiválasztom, hogy fontban fizetek, akkor mi történik? Megpróbálja levonni az összeget és jelzi, hogy ezen nincs font vagy megboltolja az OTP árfolyamán?! Magyarán nekem vennem kéne fontot és azzal feltölteni a kártyát?
Köszi a segítséget és elnézést, ha hülyeséget írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az áfás témát inkább elengedem mielőtt ellenérzéseket vagy vitát generálnék.
A paypal-t benéztem, tényleg nincs olyan opció de az nem is baj, van kártyánk.
órát(5,99 euro) amazon.de-ről valami kínaitól. 13.-a volt kiírva legkésőbbi érkezésre, de augusztus 27 óta nem történt a csomaggal úgy tűnik semmi a tracking szerint.