- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Nem is értem, hogy az Amazon uk mit gondolt, hogy simán feladta postán mindenféle nyomonkövetés nélkül a 40ezret erő terméket. A német Amazonról mindig követhető volt a rendelésem, az is látszik, mikor vettem át. Simán lehet, hogy valaki a postán kiemelte a csomagunkat, ami valójában levelként jött, hiszen nem követhető nyomon.
-
-
őstag
válasz LantosBerry8 #7892 üzenetére
attól függ hány nappal az igért szállítás előtt tudják feladni
expressone, ups, dhl express
ezek jönnek szóba, de feladáskor majd írni fogjákcryptot minden termékemért elfogadom
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! A spanyol amazonról rendeltem az imént express szállítással magyarországra.
Sehol nem találom, hogy ki lesz a szállító partnere az amazonnak...
Tudtok esetleg segíteni ebben a kérdésben?
-
hadam98
senior tag
Amazonról nem lehet rendelni Amazon Echo Dot vagy más okos hangszórót? Azt írja nem szállítanak MO-ra, hol lehet venni?
-
qqzs
őstag
válasz s7evcsenko #7883 üzenetére
Hat bizony annak semmi koze a racionalitashoz poppulista megvezetes hergeles az egesz. A sirjukat assak. Skocia ket ev mulva kilep. Eszak irorszag es wales ot ev mulva
Eladó: GTS450
-
somnia
senior tag
válasz LantosBerry8 #7884 üzenetére
...a legegyszerűbb ha végignézed mindegyik oldalt és döntesz...vagy nem?...
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem... Első Amazon-os rendelésemre készülök....
Adott egy termék (telefon), ami elérhető az amazon kínálatából, így per.pill. jobb alternatíva számomra a kínából való rendelésnél (nem sokkal drágább innen - 2-3000 Ft a külömbség).
A kérdésem az lenne, hogy melyik ország (német, angol, spanyol, francia, olasz) amazon áruházából célszerűbb megrendelni? - gondolok itt a szállítás gyorsaságára, illetve a kedvezőbb adókategóriákra....)
A válaszokat előre is köszönöm :)
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ!
Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ...ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül
[ Szerkesztve ]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi, de most sajnos nagyon kevés időm van (ma az utolsó nap, hogy visszaküldhetném a csomagot) ezért ha szó volt már róla - minden bizonnyal, igen, - akkor elnézést!
Szóval, mi a visszaküldés menete (amazon.uk)?
Van "return label"-em, kinyomtattam, ragasztgattam a csomagra, de mikor ma a postán mutattam a kis csajnak, hogy ezt szeretném feladni, akkor azt mondta, hogy ez drága lesz. Mondom elvileg visszautalják (gondolom). Erre ő, hogy inkább meg kéne nézni, hogy annál a szállítónál, akik hozták a csomagot, hátha ismeri a rendszer a megadott kódot. Mert náluk nem. Az a baj, hogy lövésem nincs, hogy hogyan is jött.
Egyébként azt mondta, hogy kb. 9-10e Ft lenne csomagonként a szállítás. Egy tizenpárezer forintos cuccot félek így visszaküldeni. Nem lenne jó még bukni rajta.Valaki segítsen pls. hogy ma el tudjam intézni a dolgot...
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
[kép]
Szerintetek ideér ma? Gyorsított postázással, brit Amazon. Arrival 8pm van írva az Orders menübenLife is better with a Titan
-
qqzs
őstag
válasz Sanyi.mTs #7873 üzenetére
azert meg mindig kavarsz valamit. a com=usa a de=nemetorszag. egy magyar akarhol regisztralhat es rendelhet. Nekem van com, co.uk es de accountom is. ugyanazzal a belepesi adatokkal lehet belepni tehat csak aktivalasrol van szo szo szerintem amikor letrejon egy uj amazonos "account" A fire stickem oda tartozik ahol vettem ukba.
-
Sanyi.mTs
addikt
nyelv állítás nem segít
amúgy most nagy nehezen, de sikerült megtalálni (nem neked köszönhetően )#régió állítás
adott régiójú amazon-ba belépés (Hungary esetén ".com", Germany esetén ".de", stb.)
account > Manage Your Content and Devices > Preferences > Country/Region Settings[ Szerkesztve ]
-
-
somnia
senior tag
válasz GabeE3e #7870 üzenetére
Order SummaryItems:USD 179.99
Shipping & handling:USD 9.89
Total before tax:USD 189.88
Estimated tax to be collected:USD 0.00...de, de...itt van!
Import Fees Deposit:USD 48.62 -
GabeE3e
tag
Rendben jogos.
Másik kérdés, Amazon.com-on szállítanak magyarországra és sok terméknél ottvan a vám/szállítási költség, viszont vannak olyan termékek, amelyeknél nincs vám írva, ez csupán figyelmetlenség a részükről, vagy esetleg arról lehet szó, hogy van nekik európai raktárban és onnan kapnád, ezért nem kell vámot fizetni?
Konkrét terméket linkelek, aminél nem ír vámot: [link] -
GabeE3e
tag
Egy kérdés, ha vállalkozó ként vásárolsz Német Amazonról eu-s adószámmal, akkor Nettó árat fogsz fizetni nekik és itthon kell befizetned a 27%-ot?
-
Mercutio_
félisten
válasz Daralo:) #7861 üzenetére
Prime-mal csak adott országon (co.uk site-nál Anglia és talán Észak-Írek, .de esetén Német o. és talán Ausztria) belüli postázás ingyenes, a Magyarországra küldés ingyenessége lassan már 1 éve megszűnt a túl sok eltűnt csomag miatt.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Daralo:)
tag
Sziasztok!
Szeretnék monitort venni 500eur értékben az amazon.de-ről azon belül is az amazontól.
Primeal ingyenes a szállítás.
Tud-e valaki valami kódot amivel némi kedvezményt lehet kapni még, vagy hogy, hol keressem neten nem találtam még semmit.
Első vásárlás lenne.
Köszönöm. -
Sanyi.mTs
addikt
rendeltem amazon.de-ről egy fire 4k stick-et.
hogy az eszközön ne németül legyenek az ajánlások és az appstore átállítottam az accountom régióját Magyarra, amikor is az USA fiókra váltott.Hogy tudnám vissazállítani német régióra az accountom? nem találom a menüt, amikor átállítottam, akkor se találtam meg könnyen
-
Beni2360
félisten
válasz UberMutant #7857 üzenetére
Nem okoskodás volt hanem gyakorlat.
És a kérdés az volt, hogy neki 165 € jött ki és jön-e még rá valami.
Semmi féle áfa különbözet nem jön rá minden estben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz UberMutant #7854 üzenetére
nem minden eladónál kell az áfa különbözetet kifizetni. Ha nem nagy eladó akkor nem kell. Ezért is szoktak időnként cégnevet váltani. Ha a befizetés 165 € jelez akkor ott már nincs további költség csak a deviza váltás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
p76
senior tag
válasz UberMutant #7854 üzenetére
Köszönöm szépen Ez a kinti áfa nekem újdonság
-
qqzs
őstag
válasz FerNandor #7851 üzenetére
Akkor viszont problemasabb mert a ceg garancia feltetelei ervenyesek. Ha fulfilled by amazon van azaz amazon raktaras a keszlet akkor elallas egyszeru 31 napig de garancia ugyintesre lepattintanak a ceghez ami valoszonu kulfoldre visszakuldes sajat penzen. Amazon eseteben ok teritik. Ezert erdemes mindik amazon altal forgalmazott termeket vasarolni
-
FerNandor
őstag
Na, arra gondoltam.
Amazonon, ha amúgy valami van, akkor hogyan van biztosítva az ember?
Itt nem tudok PayPallal fizetni, csak kártyával. A többi opció nekem nem játszik.
Ez lenne az első amazonos rendelésem."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
Sziasztok!
2 dolgot szeretnék kérdezni, az összefoglalóból sem világos.1. A német Amazonról szeretnék rendelni egy terméket. (mobilboxde.comos szállítással)
Itt mire kell mennem a legkedvezőbb fizetési konverzióért?Így jó, vagy a by placing your ordernél vegyem ki a pipát?
Raiffeisen Mastercard.2. Van-e esetleg most valami kuponkód, vagy hol lehet ezeket böngészni?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Amazonnak kell visszaküldenem Logitech g29 kormányt kiisvan nyomtatva a visszaküldös papír az lenne a kérdésem,hogy hol kell elvágni (ha el kell) és mit kell a dobozba rakni belőle és mit nem.Elnézést a hülye kérdés ért,de egyszerűen képtelen vagyok értelmezni
-
zenefan
aktív tag
Egy 2000-es house szám, amit németek adtak ki és nagyon vigyáznak rá, nehogy túl sok magyar kezébe kerüljön (az Amazon által).
Közben találtam más megoldást.(Fognak ők még sírni a kemény magyar forintjaim után.)
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
cocka
veterán
válasz radi8tor #7821 üzenetére
Igen, volt már postafiókom. Először is nagyon drága, másrészt a belföldi csomagokról sem hajlandóak értesítőt tenni a postafiókba. Ennek okáról csak sejtéseim vannak. Szóval ami a lényege lenne, arra tökéletesen alkalmatlan. Max. akinek nagyon fontos a levelezés, az használja. Vagy aki a feladóval való előzetes egyeztetés után szeretne olyan levélküldeményeket kapni, amik amúgy egy natúr levélszekrénybe már nem férnének be. Mer kb. ennyi előnye van ahhoz képest, hogy nincs. Ja meg annyi, hogy az ajánlott, tértivevényes és hasonló levelek miatt nem kell a postást várni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Külföldről rendelt csomagokat nem lehet postára kérni. Esetleg az megoldás lehet, hogy nyitsz egy postafiókot és azt a címet adod meg rendelésnél. De nem vagyok benne biztos, hogy jól jársz-e ezzel, mivel a futárcégek nem tudnak postafiókra kézbesíteni ezért extra macerát vállalsz a nyakadba.
t420s: szerintem ez a lényeg:
We also require you to first contact the seller and either wait for a response or for 48 hours before you are eligible to request a refund.
Ha még nem vetted fel az eladóval a kapcsolatot, akkor tedd meg, kérj refundot tőle mert nem érkezett meg a rendelésed. Ha 2 napon belül nem válaszol akkor fordulhatsz Amazonhoz.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Azt el lehet érni valahogy, hogy a közvetlenül Amazontól rendelt csomagokat ne szállítsa házhoz a posta, hanem bemehessek érte a postára?
Nincs kedvem állandóan MPL-es kiszállítókhoz alkalmazkodni. -
zenefan
aktív tag
válasz s7evcsenko #7816 üzenetére
Adtam hozzá egy valós osztrák címet (ahol korábban laktunk) de az a gyanúm, hogy ki tudják deríteni bankkártya szám alapján, hogy magyar bankhoz tartozok és itt bukik a dolog (szerintem). De lehet hogy az is számít, hogy magyarországi ip-címről rendelek? Vagy lehet a kötelezően megadandó mobil előhívóból is látják ezt?
Esetleg az lehet még gond, hogy a giftcard egyenleg centre pontosan annyi mint maga az mp3 ára? Nem kell hogy valamivel több legyen az egyenlegem? Vagy az a gond hogy giftcardrol nem lehet mp3-at venni?
Ha valaki tudna nekem ebben (privátban) segíteni, annak el is utalom a dal árát.
[ Szerkesztve ]
-
t420s
aktív tag
üdv!
Amazonon miért nem vagyok jogosult a refund kérelemre ha nem jött meg a termék?
Amazonról rendelt termék nem jött meg. Refundot akarok indítani de nem tudok. Miért nem?
A max estimated delivery time lejárt!
ORDER PLACED
November 18, 2019
ORDER NUMBER
xxxxx
EXPECTED BY
Nov 27, 2019 - Dec 14, 2019
Package did not arrive
Change
You are not eligible to request a refund
Sorry, this order is not eligible for a refund under the A-to-z Guarantee. Please wait until 3 days after maximum estimated delivery or until the tracking status is marked as delivered. Note: We also require you to first contact the seller and either wait for a response or for 48 hours before you are eligible to request a refund. -
-
őstag
válasz s7evcsenko #7812 üzenetére
én tudtam venni amerikai digitális tartalmat (xbox játékkódot), csak hozzá kellett adni egy kamu amerikai címet a magyar accounthoz
cryptot minden termékemért elfogadom
-
zenefan
aktív tag
Köszönöm, akkor lehet kaptak tőlem egy kis BF ajándékot. Lehet valamit kezdeni a giftcardon lévő egyenleggel? Pl. tokot, fóliát tudnék venni?
-
tupacamaru
veterán
válasz s7evcsenko #7812 üzenetére
Én is így tudom, csak a hivatalosan támogatott országokból lehet. A kamu acc sem elég hozzá.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
zenefan
aktív tag
Rendelt már más mp3-at az Amazon.de-ről? Ez a gondom.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Még december elején rendeltem az angol amazonról egy akciós hangfalat 155 fontért, amit január-februári szállítással igazoltak vissza. Majd utána kaptam egy mailt, hogy mégis tudják küldeni és dec 13-án fel is adták. Vártam, vártam, nem történt semmi, a DPD oldalán annyit írtak, hogy fel van adva.
Ma kaptam egy újabb mailt:
"Ön megrendelte az alábbi terméket, de a szállító visszaküldte nekünk a csomagot. Kifizetjük a visszatérítést.
Itt található azon lehetséges okok listája, amelyek miatt a csomagot visszaküldték nekünk kézbesítés nélkül. Ha továbbra is szeretné a tételt, kérjük, ellenőrizze a címét, és tegyen új megrendelést."A pénzt visszautalták, kézbesítés nem történt (a cím jól volt feltüntetve), futár nem volt, nem keresett. Az ára most már 300 font.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest