Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Nem a kindle-ről és az amazonos saját márkákról van szó, hanem mindenről, ahol ők az eladók nem pedig valamilyen marketplace partner. Lehet nem fogalmaztam világosan az előbb: van legalább 6 külömböző termék, amelyek már régóta bennde vannak a kosaramban, ezeket április 1. előtt engedte (volna) Magyarországra rendelni, de ma már nem. Most kíváncsiságból megnéztem rengeteg árucikket (pl. sportcikkek, ruhák, irodaszerk, CD-k) és a 99%-ukat nem engedi megrendelni, olyanokat is, amiket korábban már rendeltem tőlük. Vagyis április 1. után valami megváltozott, úgy néz ki, hogy alig lehet már valamit hozzánk rendelni.
Itt van pl. ez az írható lemez, amiből eddig már 3X rendeltem, a termék oldalán még az látható, hogy szállítható Magyarországra, de ha leadnám a rendelést, akkor már nem engedi ide szállítani: [link]
radi8tor: Lehet, de ilyet még nem tapasztaltam, pedig már lassan 15 éve vagyok amazonos...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung kuponkunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung 870EVO 1TB 2.5"
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest