Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én szoktam figyelni, hogy elsősorban Magyaroktól vegyek, sőt arra is, hogy a szűkebb hazámból, Szabolcsi áruból veszek inkább, pár forinton nem szoktam vacakolni. Inkább megyek a Magyarok által üzemeltetett pékségbe, még ha drágább is, nem a Szerbek által üzemeltetett olcsóbb pékségbe. Inkább megyek a CBA-ba, ha van ott amit keresek, mint a Lidl-be. De inkább a Lidl-be (német), mint az Amazon (amerikai anyacég), de inkább az Amazon, mint Csájna. De amikor már 10%-kal, netán 50-100%-kal drágább valami, akkor viszont a pénztárcám mutatja az irányt
Ez az Amazonos rendelés is onnan jött, hogy a villanyborotvám fejét kell cserélni. Amíg itthon 15000 alatt nem úszom meg (másfél éve még 10000 Ft volt
), addig Amazonról ez szállítási költséggel együtt olcsóbban jön ki. Ekkor a bestbuy topikban olvastam, hogy akciózzák a Sandisk microsd-ket, vettem is egy adaggal abból is, meg még borotválkozás utáni arckrémet (ez is olcsóbb mint a kínaiaknál), meg borotva tisztító sprayt. -
sajti_pajti
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az Amazonos rendelés is onnan jött, hogy a villanyborotvám fejét kell cserélni. Amíg itthon 15000 alatt nem úszom meg (másfél éve még 10000 Ft volt
), addig Amazonról ez szállítási költséggel együtt olcsóbban jön ki. Ekkor a bestbuy topikban olvastam, hogy akciózzák a Sandisk microsd-ket, vettem is egy adaggal abból is, meg még borotválkozás utáni arckrémet (ez is olcsóbb mint a kínaiaknál), meg borotva tisztító sprayt.