- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
somnia
senior tag
válasz
zsoltzsolt #8299 üzenetére
esetleg ez?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #8297 üzenetére
Az már akkor lehet valami nepper. És simán lehet Japánból jön.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #8295 üzenetére
Nézd meg még itt is:
amazon.co.uk
amazon.de
amazon.fr
amazon.es
amazon.itAztán végsősoron ott van amazon.jp
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #8293 üzenetére
Kb 50 dollárért még el is küldik neked akik ezzel foglalkoznak. De arra még jönne ÁFA és vám, szóval nagyon drága lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #8291 üzenetére
Engedi berakni a kosárba mert nem tudja hogy Magyarországra akarod szállíttatni.
De ha már itt beállítod Hungary-t akkor már írja pirossal hogy ne reménykedj:
Ennek ellenére ott fog megakadni a folyamat amikor fizetés előtt megadod a címed.Ja és az eredeti kérdésedre válaszolva: ez is egyfajta marketingfogás. Kiírja hogy nem szállít de enged a kosárba tenni ilyet is, hátha majd találsz egy amerikai rokont akinek el lehet küldeni.
-
zsoltzsolt
addikt
Az miért van, hogy az Amazon.com engedi berakni a kosárba, számol rá mindenfélét, de ennek ellenére az írja, hogy nem szállít a megadott címre (Magyarország, Budapest)
LINK -
hun005a
tag
Refundolt egy csomagot az Amazon de a nyomkövető szerint már Magyarországon van
Ez most hogy? -
ravap
csendes tag
Üdv,
Már majdnem félúton járt a csomag és ezt az üzenetet kaptam:
Unfortunately, a problem occurred during shipping and we had to cancel your delivery. The package is being returned, and we will issue a refund within 5 - 7 business days after the return is processed. We’re very sorry for the inconvenience.
Mi történhetett?
amazon.de -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #8282 üzenetére
"Please enter a valid payment method and an address which are both local."
Ez csak országon belüli vásárlóknak elérhető.
-
válasz
s7evcsenko #8283 üzenetére
Szomorúan olvasom.
Köszi a választ. -
válasz
Viktor0610 #8282 üzenetére
Én úgy tudom, hogy digitális tartalmat nem tudsz magyar címmel venni.
Én 1x vettem egy játékot, de kellett csinálnom egy kamu német címet. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #8280 üzenetére
CVC kódot szerintem nem is kér Amazon.
-
Szeretnék megvenni egy albumot az Amazonról.
Hozzá volt adva a fiókomhoz egy bankkártya, ami időközben lejárt. A lejárat előtt tutira vásároltam vele cuccokat (talán albumokat is, de fizikai termékeket biztosan), de most az új kártyát nem akarja elfogadni.
Mi lehet a baj vele?
Próbáltam a honlapon, de az androidos appon keresztül is hozzáadni, hiába.
A honlapon nem tudtam hozzáadni, az appban hozzáadtam, de amikor vásárolnék vele, a CVC-kódot nem akarja elfogadni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsozsoka80 #8278 üzenetére
Majd január 1 után bonyolódik a helyzet igen.
-
zsozsoka80
csendes tag
De most, hogy britek kiváltak, komplikálódik a helyzet, nem? Hozzátéve még, hogy Mo. 12400 Ft felett vámot kell fizetni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsozsoka80 #8276 üzenetére
Konkrétan sehonnan, de amire itt utaltam azzal, hogy Amazon raktárból érkezik az az, hogy nem Kínából ezért nem kell vámmal bajlódni.
Volt amit amazon.de-n rendeltem és Angliából jött, másik cucc meg Franciaországból.
A lényeg, ha azt írja Fulfilled by Amazon és vásárláskor nem fizettet veled vámot (Import fees deposit) akkor nem EU-n kívülről jön a cucc. -
Chesterfield
őstag
köszi szépen
-
Executioner
tag
válasz
Chesterfield #8272 üzenetére
EU-n belül csak szállítási költség jön rá pluszban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield #8272 üzenetére
Amazon raktárból érkezik, nem lesz extra kiadás.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Most rendelnék először amazonról, de előbb lenne egy kérdésem.
[link]
Ezt 55 fontért meg is kapom, vagy kell még áfát, vámot akármit fizetnem?köszönöm
-
Kobe
veterán
Hi
US ben elo ismerosokkel hozatnek haza nagyobb erteku csomagotpar tetellel (US kiszallitas, ok hoznak tovabb)
Lattam hogy most epp tobbfele kupon is van, gondoltam beprobalkozok hstha jo valsmelyik hozza de nem igazan talaltam olyat amit bevett volna s rendszer
Van erre valami megbizhato site ahol olyan kodokst lehrt talalni amik mukodnek is? Ruhazat (hatizsak) + elektronika (pl fejhallgato) kelleneKoszi
-
qqzs
őstag
válasz
pszichiater #8264 üzenetére
Amig nem shipped lehet torolni a rendelest ha jol ertem es felesleges a masik
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pszichiater #8264 üzenetére
Biztos olvassák a fórumot.
-
pszichiater
senior tag
válasz
pszichiater #8263 üzenetére
Most lekapták
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pszichiater #8261 üzenetére
Hát de az még nem shipped. Nem érte el a shipped négyzetet a folyamatjelző. Majd ha levonják a pénzt akkor lesz shipped.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pszichiater #8259 üzenetére
Ha nem vonták le az árát a kártyádról akkor tuti nem adták még fel.
Amazon volt az eladó vagy valaki más? Gyanús hogy csak bejelölték szállítás alattinak de nincs az még feladva. -
pszichiater
senior tag
Sziasztok!
Első rendelésem. amazon.com-ról rendeltem, amit rögtön el is rontottam, mert véletlen kifizettem az egyik terméket, utána meg a másikat, úgyhogy most sikerült két csomagot, két szállítási költséget összehoznom.Kérdés az hogy olyan van hogy csak az egyik rendelést vonták le a kártyámról a másikat pedig nem ?! Ennek ellenére ez utóbbi is úton van, annak ellenére hogy az nincs kiegyenlítve. Igaz az utóbbinak nincs még track száma, csak várható érkezés. Írjak nekik hogy rendezném, vagy majd levonják ?
-
Hínár929
tag
Sajnos nekem nem jött össze az amazonnal.
Nem akart semmi történni a rendelésemmel, levelezgettem velük, gyorsan és roppant udvariasan válaszoltak minden esetben, de nem változott semmi. Meguntam és töröltem a rendelésem, na ekkor levonták a bankszámláról az összeget,amit rá 5 napra visszafizettek a számlára,
na ezt nem értettem.
Végig azt láttam, hogy van raktáron a termék, de mégsem küldték a cuccot. Beszereztem egy nap alatt hazai web shopból. -
Executioner
tag
válasz
Executioner #8256 üzenetére
Innen még szállít és az ára is annyi mint a német oldalon. [link]
a német amazonhoz használt fiókod ide is jó
-
Executioner
tag
válasz
zsozsoka80 #8255 üzenetére
Úgy döntött az eladó, hogy már nem szállít ide. Ha nem sürgős akkor nézz rá később hátha visszaállítják a szállítási lehetőséget.
-
zsozsoka80
csendes tag
válasz
Executioner #8254 üzenetére
Itt a [link]
-
Executioner
tag
válasz
zsozsoka80 #8252 üzenetére
Sokkal könnyebb lenne válaszolni ha linkelnéd a terméket...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsozsoka80 #8252 üzenetére
Más az eladó. Vagy akkor rendelted amazontól és most nem ők árulják vagy fordítva.
-
zsozsoka80
csendes tag
Sziasztok!
Az amazon.de-ről szeretnék Vitabay étrendkiegészítőt rendelni Miskolcra. De nem engedi a szállítást. A vicc az egészben, hogy februárban ugyanezt a terméket simán leszállították. Kb. 12000 Ft + szállítási költség volt az egész.
Mi történt azóta? Valami bug, vagy új szabályozás van?
-
Hínár929
tag
Van egy rendelésem ami nem akar elindulni, már írtam nekik pénteken, az volt a válasz 3-4 múlva megérkezik a csomag.
Még mindig nem változott a státusza.
Ma megint írok nekik.
Az a kérdésem. A megkezdett levelezést érdemes folytatni xy ügyintézővel vagy egy teljesen újat kezdeni? Van ennek jelentősége vajon?
Csak mert kezd sürgőssé válni a dolog. -
somnia
senior tag
válasz
DonDragonka #8247 üzenetére
...sehogy...
-
DonDragonka
őstag
Sziasztok
Amazonos terméket vennék meg valakitől ami még garanciális... Tehát X rendelt és vett valamit amit én megvennék tőle...
Ha gond van a termékkel akkor hogyan tudom én rendezni Amazon-al? -
Hínár929
tag
Az amazonnal vagy az eladóval?
Egyébként ennyi az össz csomagkövetés, vagy ha feladják akkor lesz még plusz info, pl. csomagszám, futárcég?
Ha még nem adták fel akkor ki lehet más termékkel egészíteni, hogy egy csomagba jöjjön? -
Hínár929
tag
Sziasztok,
18.-án rendeltem (először) a német amazonról gyorsított kiszállítással. Nem találok várható szállítási időpontot és a csomagkövetésben csak ennyi van: E-mailben értesítjük, ha várható lesz a szállítási határidő.
A normál kiszállításra ha jól emlékszem 10 vagy 11 napot adtak meg. Honnan tudhatom meg, hogy hol tart a csomagom?
Fulfilled by Amazon rendelés. -
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Ismerős bankkártyájával vásárolnék egyszeri alkalommal az amazon.de oldalról. Vásárlás után szeretném letiltani a bankkártyát. Van rá lehetőségem?Ha igen pontosan hogyan tudom megvalósítani? Köszönöm előre is! -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudok semmilyen lehetőségről. Add el házon belül valakinek vagy tedd fel Facebookra olcsóbban. (de ez csak akkor él ha még nem használtad fel)
#8223: nincs ilyenre lehetőséged külföldi csomag esetén. Csak belföldi csomagot lehet "postán maradó"-ként feladni. Ha nem tudod átvenni, akkor 10 napod lesz postán átvenni. Amúgy miért szeretnéd ezt? Hogy a kézbesítő ne járassa meg a csomagot vagy hogy az otthoniak ne vegyék át helyetted?
Esetleg kérdezz rá ebben a topikban is. -
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen garanciajegyre gondolsz pontosan?
Itt azt írják, hogy 14 nap után a gyártói garancia érvényes. Ehhez esetleg szükség lehet a rendelés számlájára, amit le tudsz tölteni a rendeléseknél:
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Kaptam a munkahelyemtől egy $40-os Amazon voucher nyereményt. Viszont az intéző kolléga nem lehetett kifejezetten a helyzet magaslatán, ugyanis nem .co.uk, vagy .de-re, hanem .com-ra vásárolta az utalványt... Ami számomra azért kellemetlen, mert így nagyjából minden fizikai rendelés ugrott (Kindle), ha nem szeretnék egy vagyont kifizetni szállításra, és/vagy vámolásra USA-ból.
Sajnos a szabályzat egyértelműen kijelenti, hogy adott régiós utalvány csak az adott oldalon felhasználható, és nem is transzferálható. Azért tettem egy próbát az Amazon supporttal, de sajnos túl sok értelmes javaslattal a supportos sem tudott előállni.
Arra gondoltam, hogy valami Gift cardra beváltanám (PSN, iTunes), viszont az esetek nagy részében azok is régiós felhasználókra (US) szólnak...
Van esetleg valami ötletelek, hogy hogyan menthetném ki azt a 40 dolcsit, vagy költhetném el bármi értelmesre? Köszönöm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lépj be amazon.de-re. Oldal alján jobbra:
Hilfe / Brauchen Sie weitere Hilfe? / Kontaktieren Sie unsItt ki kell választani azt a terméket/rendelést amivel kapcsolatban reklamálni szeretnél. Tegyél mellé pipát.
2. pontban válaszd ki az okát annak amiért írsz.
3. pontban kiválasztani hogy chaten vagy e-mailben (akár angolul) írnál nekik. -
fcc
aktív tag
Hi!
Nem találok email címet ahol tudnék érdeklődni tőlük a garancia jeggyel kapcsolatban.
Hova lehet nekik írni? -
creed33
aktív tag
válasz
radi8tor #8212 üzenetére
Lehet hogy van egy kis félreértés. Én korábban mindig paypallal fizettem. Paypal esetén mindig láttam mennyi a forint összeg amit fizetnem kell. Most is a forintra lennék kíváncsi ezek szerint ez most ebben az esetben nem működik. Erre a termékre egyébként van 20% kedvezmény azt nem vetted észre. A lényeg hogy 88 euróra jönne ki vásárlás. Azt nem tudom ez forintban pontosan (!)mennyit jelentene az átváltással.
Mindegy azért köszönöm hogy segíteni próbáltál -
radi8tor
MODERÁTOR
120 EUR sima postával, 121 EUR gyorspostával
-
creed33
aktív tag
válasz
creed33 #8208 üzenetére
Közben megcsináltam a regisztrációt.Eljutottam a bankkártya megadásáig itt már egyértelmű volt. Jövő héten kapom kézhez a bankkártyát, akkor tudok vele vásárolni.
Azt nehezményezem hogy amíg nem adom meg a bankkártya adatokat nem tudom megnézni hogy EUR átváltás beállítással mennyi forintomba fog kerülni a vásárlás. -
No.01
addikt
válasz
radi8tor #8202 üzenetére
Teljesen logikus... azert nem gondoltam erre, mert en kis balga azt hittem, h akkor egysegesen minden dragabb lenne, de visszanezve tenyleg ott nem lett modositva az ar ahol 3. fel adta fel a termeket.
Ez igy csak azert gaz, mert a virus vegett a nemeteknel levittek az AFA merteket 16%-ra... Ez van.
Koszonom!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bár elég szűkszavú a téma összefoglaló ebben a témában, de:
Miért drágább a checkout, mint a listaár: az áfa tartalom miattAmikor nem drágult a vételár checkoutnál az azért volt, mert nem Amazon volt az eladó. Ha Amazon az eladó akkor nekünk 27% magyar ÁFÁval számlázza ki a vásárlást. Ameddig csak böngészed a termékeket német ÁFÁval mutatja őket.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kisebb gondom lenne vagy legalabbis ertetlenul allok a dolog elott igy batorkodnek kerdezni:
Mar nem eloszor fordult elo, h rendeltem v.mit ami tegyuk fol 48EUR-ba kerult... Enne ellenere a fizetesnel es a szamlan is ennel magasabb osszeg szerepelt. A kulonbseg nincs feltuntetve, h mibol is adodik szoval igy elegge nehez kitalalnom.
Visszanezve az utobbi 7 rendelesembol 4-nel elofordult a dolog. A plusz osszeg nem egetvero, leszamitva a tegnapit ahol 213EUR-rol 221.9 lett kiszamlazva.Mielott v.ki lecsapna a magas lebdat, nem nem szallitasi koltseg mert ha van olyan akkor azt a szamlan mindig kulon feltuntetik.
Az egyetlen "extra" dolog amit eszrevettem, h ezek a magasabb osszegek akkor lettek kiszamlazva ha olyan termeket vasaroltam ami epp akcios volt es ideiglenesen kedvezobb aron volt elerheto. (Mar ha ez szamit v.mit, mert a plusz kolytseg nem minden esetben egyezett meg a kedvezmeny mertekevel)
Otlet, tipp, tapasztalat?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest