Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Életem első munkáját kell lassan elkezdenem keresni. Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy hozzátok fordulnék segítségért, miben lehetne gondolkodni. Érettségim van, felsőfokon beszélek angolul, középfokon németül (ezekről papírom is van), alapszinten elgagyogok oroszul is (erről nincs papírom). Van B-s jogsim is.
OKJ, szakképesítés nincs, és nem dolgoztam igazán sehol ezelőtt (hivatalosan legalábbis).
Amikre eddig gondoltam: telefonos munkák (idegen nyelven főleg, úgy csak valamivel többet fizetnek), akár IT support (hozzáteszem, nem fejlesztői/rendszergazdai, hanem csak felhasználói szinten vagyok tisztában a dolgokkal, talán advanced usernek mondanának).
Nem igazán szeretnék Tescohoz menni minimálbérért.
Ja, kezdés lehet bármikor, és kb. 10 hónapig szeretnék dolgozni (szeptember-június között).
Minden tippet előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest