- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
buffon007 #1457 üzenetére
Lehet hogy senkit nem vettek fel! Nem hallottál még olyanról, hogy a cégek meghirdetnek egy pozíciót, mert kötelező meghirdetni, de közbe már bevan töltve a pozíció? Hány ilyen van...
Én is még júniusban voltam az Ikeában állásinterjún, 5en voltunk bent és én is úgy éreztem, hogy nagyon jól ment. Egy teszt írással kezdődött az egész, amiben még angol rész is volt. Ha azon a teszten megfeleltél, jött még aznap a személyes elbeszélgetés. Mindenki továbbjutott és a beszélgetés is tök simán ment. A legjobb énemet mutattam nekik...majd kb két hét múlva küldtek egy e mailt, hogy sajnos nem tudnak nekem munkát ajánlani...
De hát ez tipikus manapság, lehet hogy elmész 10 állásinterjúra, amiből egyre sem vesznek fel. Jelenleg is úgy sikerült munkát találnom, hogy ismerősöm szólt, hogy van náluk felvétel és Ő továbbította személyesen az önéletrajzom... Hát ez van, ez ma Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest