Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
-
Lortech
addikt
válasz Croft-21 #14287 üzenetére
"megpályázott pozi", itt a kulcs. Linkedinen keresztül férhetsz hozzá egyáltalán a lehetőségek jelentős részéhez. Legalábbis IT-ban. Ha már megtalált a pozíció vagy te megtaláltad máshol, és már megpályáztad, spec eseteket leszámítva teljesen mindegy, hogy van-e linkedined vagy nincs.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
opr
nagyúr
válasz Croft-21 #14287 üzenetére
Artani biztos nem fog. Csinalj egyet, max egy ora alatt megvan, par kollegat meg havert lekontaktolsz, aztan kesz vagy, kb kethavonta egyszer eleg felnezni ra, olvasottnak jelolni a sok megkeresest, aztan ennyi. HR-es is orul, neked sincs vele sok bajod, es siman lehet, hogy a vegen meg hasznal is.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
gordonfreemN
addikt
válasz Croft-21 #1497 üzenetére
+1
#1502 kispéé: nagyon naiv lehetsz, ha ezt komolyan gondoltad.
Rengeteg ismerosom van, aki emiatt beszopta. Nem akarok genyonak tunni, de meg is erdemlik. Mar alacsonyabb beosztasokban is elvart a nyelvtudas.
Aztan meg sirnak, hogy sori munkat vegeznek esetleg...[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Ateszzero
őstag
válasz Croft-21 #1400 üzenetére
Ó hát kiestem az első kör után.
Dohányos vagyok.Egyébként rendes volt a srác , még az utazási költségem is kiszámoltuk egy hónapra és megkérdezte így is vállalom-e. A játékok ismeretével sem volt gond, volt közös témánk is és közös kedvencünk. KB velem egy idős lehetett , volt hogy az interjúról is el tudtam egy kicsit kanyarítani.
Sajnos nagyon sok önéletrajz volt nála és elsősorban olyasvalakit kerestek aki ért a játékokhoz , kereskedelmi végzettsége van és még nem is dohányzik , mert azt tiltja az 576 a dolgozóinak. Még munkaidő elkezdése előtt sem lehet cigizni.
Nem mondta hogy nem fogok bekerülni a második körbe , de én nem is számítottam ezek után a hívásukra. Pedig olyan jó lett volna... Minden klappolt a munkával, az időbeosztás is , 3nap munka 3nap pihenő, a fizetés is , meg a meló is , meg nem is lett volna messze utazás szempontjából sem, kb 25 perc . Egy fél világ tört össze bennem.
Mindent összevetve , szerintem le kéne tennem egy műszakicikk eladói tanfolyamot és le kellene szoknom erről a fránya dohányzásról és lehet hogy legközelebbi alkalomnál már megfelelnék és dolgozhatnék náluk. -
Croft-21
őstag
válasz Croft-21 #1393 üzenetére
Hát nem tudom már pontosan hogy kik voltak, de biztosan nagy fejesek illetve kis főnökök lehettek. A négy közül az egyik egy bolti eladó lehetett.
Elmondták hogy karácsonykor nincsen szabi, a nagy forgalom és vásárlási láz miatt. De amúgy sztem ahhoz képest h hétvégén is bent vagy, meg amúgyis reggel 9től este 9ig kb, ahhoz képest nem fizetnek jól. Nekem nettó 90et mondtak tavaly és az utazást nem térítik. -
Ateszzero
őstag
válasz Croft-21 #1393 üzenetére
4 vezető előtt kell "vizsgázni". Kik ezek ? Nem a vezérigazgatói posztra pályáztam. Azon szerintem én is el fogok vérezni .
Amikor izgulok ég az arcom , gondolom ez meg is látszik majd rajtam.2 hete is volt egy elég kemény interjúm, hát az nyomokat is hagyott bennem , olyan pofátlan volt az interjúvoltató. Belemászott az életembe , pedig csak egy raktárosnak jelentkeztem , aztán mikor végzett ,elmondta hogy nekem nincs targoncás vizsgám , és oda az elvárás lett volna , így nem tud alkalmazni. Csak azt nem tudom akkor minek kellett neki az önéletrajz ha el sem olvasta , mert abban nem szerepel hogy van. Akkor nem kellett volna szabit kérnem a munkahelyemen hogy elmehessek az interjúra.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
válasz Croft-21 #1391 üzenetére
Én is ilyen dolgokra gondolok.
Van gamer tapasztalat visszamenőleg vagy 20 évvel, azzal nem lesz gond. Nálad is volt egy előinterjú és amikor azon megfeleltél jöhetett a második kör vagy nem is jutottál tovább?
Amugy köszi az infót , kezdetnek jó. Hol voltál interjún ? Az Árpád üzletházban? Milyen volt az interjúvoltató?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Croft-21 #1379 üzenetére
Kicsit más jellegű munka azért, bár a CC-k közt is van különbség: Ismerős annó magentáéknál volt. Frontban kezdte, ahogy illik, aztán mivel volt tehetsége és kitartása szépen lépkedett a ranglétrán. Aztán egyszer úgy gondolta, hogy némi béremelést szeretne, kiröhögték, mondván mit gondol, különben is máshol se kapna többet.
Úgy gondolta, talán mégis, és elkezdett keresgélni, aztán talált jobb helyett, mind bérben, mind körülményekben, mind munkaszervezés terénEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kassadin
addikt
válasz Croft-21 #1334 üzenetére
Kereskedelemben nem leszel agyonfizetve, amíg "csak" alkalmazott vagy. Ez a helyzet sajnos.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Kassadin
addikt
válasz Croft-21 #1329 üzenetére
Lóf@sz az a pénz, akárhogy is nézed. Ötletem sincsen, hogy hol vagy mit kellene helyette keresned, ami jobb lenne.
lez92: Iskolaszövetkezeten keresztül "kell", ha csak arra gondolok, hogy a multik szerződésben állnak többel, akkor érthető, hogy miért nem lehet megkerülni őket, meg túl sok papírmunka lenne a munkáltatónak. Maximum hostess cégeknél lehet ezt megcsinálni, ott meg zsebbe kapod a fizut...
-
Kassadin
addikt
válasz Croft-21 #1323 üzenetére
Nem sokra. Igazából nekem csak arra van rálátásom, ahol már dolgoztam/dolgozok. Gondolom én, hogy a sparos alkalmazottak sincsenek túlfizetve, a pennyben 80e körül kapnak kézhez a teljes munkaidős emberek, és ha jól tudom, akkor 5 napot dolgoznak egy héten. Szóval szerintem max. 50-60e között.
Nordic: Ezt hogy érted? Amúgy van sok oldal, ahova feltöltheted, így hirtelen nekem a profession és a workania, ami beugrott, de biztos van még pár ezeken kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
buffon007
tag
válasz Croft-21 #1266 üzenetére
Én 2009-ben szereztem egy viszonylag versenyképes végzettséget,mint Cad-Cam technikus,valamint CNC esztergályos.Egy évig bejártam az országot mint pályakezdő,hogy felvegyenek valahova.Volt rá példa,hogy már felvettek volna,kellettem volna,de inkább mégse,mert pályakezdő vagyok.Ezt a HR-es mondta utólag,ugyanis ő felvett volna,alá is írta a papíromat ,de az üzemvezető elutasított.Sikerült kifognoöm álmaim munkahelyét(pfff) egy Tescot.Innen lépnék,mert ez egy átok,de nincs semmi.El is felejtettem már,hogy a szakmámban mit kellene csinálni.Most elmegyek egy hegesztői tanfolyamra,hátha.Igaz,hogy legyen pénzem,mindenemet el kell adnom,van amit áron alul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest