Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1000) ISZOLE válasza ottkar (#997) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Ez nyilván mind igaz, de én már két éve használom a fényképezőgépemet egy ilyen töltővel és a hozzá adott akkumulátorokkal (amik természetesen hordozzák a jelölést miszerint gyorstölthetőek, talán ezért adják a gyorstöltő mellé). Eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam, a töltési idő bőven egy órán belül van,a feltöltött akkuk a gépben hónapokig nem merülnek le, egy feltöltéssel a speckóknak megfelelő számú képet tudok csinálni (nincs is másik készlet akkum, inkább tartok a tatyóban négy tartós elemet, még nem nagyon volt rájuk szükség).
Ezek után ha az akkuk hamarabb haláloznak el mint az ideális esetben akkor is legalább három évi használtam őket és nyugodtan veszek egy másik ugyanilyen garnitúrát kb. 5 doboz cigi áráért és közben röhögök azokon akik órákig töltenek-kisütnek-formáznak-bügyürésznek amíg én vígan fényképezek mert azért vettem az akkukat meg a töltőt.

(Egyébként a mikroprocesszor igen okos állat, figyeli az akku külső hőmérsékletét és ebből tudja mennyi a belső és ha túl melege van akkor visszavesz a töltőáramból és bekapcsolja a ventit. Ha a külsejét hűtöd akkor ugyanis a belseje is hűl, csak tudni kell a hőellenállásokat, azt meg már csak tudja aki gyártja.)

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.