Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Streky89
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!

-
Streky89
csendes tag
Sziasztok!
Én majd mostanában szeretném elkezdeni az Airsoft-ot, de nem akarok úgy belevágni, hogy halvány lövésem sincs dolgokról.
Először is milyen típusú, felszereltségű fegyvert érdemes vásárolni. Másodszor pedig miket kell figyelembe venni a fegyver vásárlásakor? -
HollyBoni
veterán
Ha valakinek van ilyen lángrejtőre azt elcserélném,adok érte 2 AK lángrejtőt.Egy egyedileg esztergáltatottat,meg egy AKS74u gyárit.
-
stefanitsr
senior tag
Nahm, elvitték az AICS-et.

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szegény tus..
Szerintem nem rossz.Na mindegy majd idővel lecserélem. 
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én ami cocás meg sprite meg ilyesmivel találkoztam az vas volt ... nézd meg azért ha van kéznél. Nekem csak sörös van

-
HollyBoni
veterán
Még mindig nagyon randa?
Szerintem már jobb mint az előző verzió.
Majd még kap egy kis bandázsszallagot a feeling kedvéért.
Meg eléggé elüt a tus és az előagy színe,azt még megoldom valahogy. -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem így mértem. Lefogtam a dobozt. De ha az alját átvitte akkor 350 fölött lehet

Viszont azt biztos hogy nálunk a Coca-s és néhány sörös doboz vasból, míg a Pepsi-s és legtöbb sörös alumíniumból van! Mágnessel kell ellenőrizni.
A leírás alapján alut kell használni. -
rainmen
aktív tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Akkor könnyen vannak arra, gondolom nem a szájától veszi el a hobbija a pénzt.
Így marad a dolog akkorra, mikor hazajössz. -
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Basszus tényleg!Pedig megvettem volna..Na mindegy jó lesz az a 20 ezres is.

-
rainmen
aktív tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Ez a baj a mai kényelmeskedő fiatalokkal. Méghogy online rendelés, meg google meg satöbbi...

No harag, de nem lehetett kihagyni. Könnyen vagyok, utca végén van egy méterárubolt ott van mindenféle földi jó.

Viszont softairen hirdetnek, íme: [link]
-
-
sptkyle
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Softair-en éppen árul valaki müanyag csatokat. Projektből maradtak. Ruházatnál asszem megtalálod.
-
szbalogh
addikt
A Glockra így 5fps-en belül jó eredményt kaptam

A papírost kipróbálom holnap ha lesz időm.stefanitsr: A Glock 3-5 lövésből szakítja át a dobozt az AK meg mindegyikkel

Az alját is átlövi.. még 3 méterről is belyukasztja
Meg a 8cm-es polisztirol lapot is átlövi.. a Glock meg max félig lővi bele a BB-t.
Remélem nem több azért 430-nál, nehogy elmenjek a játékra azt ne használhassam
Ehobbyasia-ról ha rendel valaki beszállhatok? Mid-cap tárat meg ki tudja még mit akarok venni

-
evilzombie
tag
Muanyag vagy fekete fem csatokat honnan lehet rendelni?Mellenyhez es ovhoz kellene.Guglizok mar fel oraja de nem talaltam semmi normalis online shopot.
-
BaKeSZ87
őstag
13.000-ért AK ß softair-en...
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tele van ilyennel a az adásvétel topic, hogy "haveromnak hirdetek", meg "csak ezen az elérhetőségen érdeklődjetek".. stb. Eddig még nem láttam ez miatt moderálást.
De persze attól a kockázat meglehet.
n se irogatok oda szinte soha, így én is szivtam amikor hirdetni kellett volna.
-
sowi
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
pont ilyet keresek
kar, hogy megvan meg a magpul m4esem 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Aki ilyet tesz legalább hirdetést bant kockáztat.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Helló!
Nincs kedve egy aktív softair fórumozónak feldobni egy hirdetést az elérhetőségemmel oda ;-D? Ugyan regisztrált tag vagyok ott, de gyakorlatilag read only üzemmódban működöm mivel nincs mondanivalóm, és nem nagyon akarok (nem is nagyon tudok) most odaböfögni fölösleges dolgokat csak azért, hogy meglegyen a hirdetéshez elég hsz. mennyiség, ellenben pénz hiányában jó lenne megválnom a Cyma 040d fegyveremtől.
-
mykos
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Ha úgy csinálod, hogy legyen két vékony papír(pausz, telefonkönyv lap stb) x méter távolságra egymástól közé a mikrofon, akkor marha könnyű kiszúrni a két hangot. Ezen az elven megy pendra cronoja is.
Viszont ezek a módszerek nem számolnak a hangsebesség változásával a különböző hőmérsékletű közegekben és határfelületeken...szóval hőmérő, zárt szoba és úgy már jó lesz.
5méteren sokat veszít a BB a sebességéből, persze a papíron is. A BB-k tömege elég nagy szórást mutat egy preciziós mérlegen, szóval a rendes crono se az igazi.
ROF-ban az enyém pont a tied ~dupláját hozza(1300), végtelen nyomatékú szettel és 120-as rugóval. -
HollyBoni
veterán
Néztem ezt a LiPo-t:
[link]
Szerintem nem is olyan drága.Szerintetek jó?Bár néztem pár videót jutyubon,de annyira nem nyűgözött le a 7,4-es LiPo tűzgyorsasága.Kb szeretnék annyit mint a mostani 9,6-os NiMH,de néztem ROF testet(chronóval csinálták)és ott a LiPo nem volt annyira gyors.Most meg nem nagyon találtam 9,9 vagy 11-es LiPo-t softair-en.
Szerk:Sowi,nem ilyet kerestél?[link]
-
sptkyle
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Szállítanak. És gyorsan is ittvan. Mi szoktunk onnan rendelni.De egyedül nem nagyon éri meg. Sok a shipping sztem.
Össze kell állni többen. Ugy okés.
És mikor leadod a rendelésed, zlotyi-ban tedd mindezt, ne euróban. Nem ugyanugy számolják át, mert más az árfolyam, és igy lehet még spórolni kicsit. -
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Most már kicsit átalakítottam,valamivel szebb,nem az a tactical tár van benne,más markolat,tokfedél,tűzvált,lángrejtő.Most néztem tájvángánon elég olcsók a cuccok.Szállítanak magyarországra? -
HollyBoni
veterán
Francba nem találok AK-ra valami autentikus red dot-ot..
Külföldről meg nem akarok rendelni.

-
szbalogh
addikt
válasz
Kornel213
üzenetére
Én úgy csináltam hogy lemértem 5 métert mérőszalaggal. A végére tettem egy vaslemezt vagy valami más is jó aminek nagy a hangja ha eltalálod. Kell egy diktafon vagy telefon diktafon módban, de a legjobb ha van egy mikrofon a célnál és egy a fegyver csövénél. Felveszed a lövés és a becsapódás hangját, megnyitod egy hengszerkesztő programmal és leméred azt az időt ami alatt a golyó megteszi az 5 métert. A lövés hangját elég nehézkes megtalálni. Utána számolsz
(1/mért idő (sec))*5*3,3 így fps-ben kapod ha a 3*3,3 lemarad akkor m/s
Lövés per perc pedig úgy történik hogy egy rövid sorozatlövés hangját felveszed és leméred két lövés között eltelt időt.
számolás
60/mért idő= rpm
az első pár lövésnél kisebb rof de úgy láttam hogy 3-4-ik után már nem növekszik. Biztos ahogy felgyorsul a motor.
Az én AK-m 665/min az első két lövésből számolva, később 700/min. 8.4V 2000 NiCd minden alap gyári -
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor én inkább el sem kezdem sorolni..

-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Esetleg dobj egy magánt ha meglesz a cash, azt átgondoljuk azt a socomot.
Scarnak szokott törni a tusánál a reteszt fogadó műanyag rész, de lehet kapni külön. Az enyémnél a retesz maga szakadt ki a tusából, de okosba meg lett hekkelve, azóta múkodik jól. Én amúgy szeretem a sajátom, és bizonyos mértékig szépben is tartom.
-
HollyBoni
veterán
válasz
soulreaper
üzenetére
-
HollyBoni
veterán
Erről vélemény?(ha már nincs m14
)
Bár kicsit sokallom az árát.. -
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pedig ha eladom a telót megvettem volna.

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ja, mondjuk a g&p imaszonyegen neha ki tudok akadni, jo szar az is

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem cserélnéd el erre a Cyma m14-et amit árulsz?Még ráfizetnék 7000-et.

-
sptkyle
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Ezért mondtam, hogy majd jön a gazdája, és véleményezi.. Megmondom őszintén nem tudom mit vesz fel egy alap, mit egy normálisabb motor xy setupnál. Ezt csak azért mondtam zárójelben, mert jellemzően 20, de inkább 25C-s akkupakkokat szoktak árulni/használni. Gondoltam nem véletlen. De nem mondtam, hogy rossz lenne.

-
stefanitsr
senior tag
-
szbalogh
addikt
Azért ezzel vitatkoznék egy kicsit

Az egyenáramú kefés motor abban a pillanatban veszi fel a max áramot amikor elindul. Lényegében rövidzár alakul ki. Amikor már megy beéri kevesebbel is. Ráadásul a kapcsolás pillanatában egy végtelenül kicsi felületen van az érintkezés... ez okozza az égést. Nem az amikor sokáig van a kapcsoló teljesen benyomva. Akkor már inkább hoszabb sorozatok szerencsésebbek a kapcsolónak
ha a kapcsoló élettartam/kilőtt BB darabszámot nézzük.
Az már más kérdés hogy egyébként mindent hamar tönkretesz a nagy fesz
-
sptkyle
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Namost.
Akksiról sztem majd jön a gazdája, és nyilatkozik.
(bár kicsit nekem kevésnek tünik a 15C)
FET mindig jo ha van. Nem ég a kapcsolód.. se gyorsan, se lassan.
Viszont a 11.1-es LiPo-k vsz. hajlamosak széjjel tépni a gyári belsőségeket. (de majd erről is nyilatkozik egy tapasztaltabb kolega) Személy szerint ilyet csak 1x láttam.. és ott a motor lehet egyébként is megadta volna magát. (másnak nem volt ideje tönkremenni )
A második linkeden lévő töltők meg biztos jok (vagy nem
) , de hogy LiPo-t nemigen töltesz vele, mert ha jol láttam egyik se balanceres, az hót ziher. -
szbalogh
addikt
válasz
rainmen
üzenetére
Na akkor lassan lépésenként felderítem a problémát

Még egy dolog ami talán probléma lehet. A belső cső csak az elején és a végén van felfogatva. Ha nem is görbe de mivel elég hosszú nem fordulhat elő az mondjuk automatán a rázkódás miatt hogy berezeg a közepe és ekkor összevissza szórja a BB-t?
Nem volna érdemes középen is rögzíteni?
Ja meg hangkrnóztam és 250-et mértem
Ez tuti nem jó mert 8cm-es polisztirolt átviszi a 200-as Glock meg csak 2-3cm-ig lő bele. -
rainmen
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Egyszerre lősz mindkettővel.

Vedd ki a belső csövet és valami nagyon sík felületen gurítsd végig. Gördülés közben fogod látni, hogy görbe-e. Gond lehet még a sok olaj, illetve a belső csőhöz rögzítés nem központossága. Vagy a külső is görbe. Vagy ferdén rakod bele a testbe az egészet. Vagy a fene tudja...
Nekem az első irányzékot egy csavar rögzíti alulról, aminek a holtjátékával egész jól lehet dolgozni.
Ja, a belső csőre két réteg zsugorcsövet dobtam rá, pöpecül "szorul" a külsőben és központos, mint állat. -
szbalogh
addikt
Az AK-m jobbra visz a Glockom meg balra.. hogy fogok így valakit is eltalálni?

-
szbalogh
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Még arra is gondoltam hogy meg van csavarodva a külső cső és az arra felfogatott első célgömb is. Vagyis nem függőlegesen felfelé áll hanem kicsit balra ledőlve így azt láto hogy jobbra mellette jön ki a BB

Csak az első célgömböt elfordítani meg nem lehet mert adott helyre kell becsavarozni a hernyót ami megfogja
A frontseten az a kis spiáterpecek ami a cső helyes beépítését hivatott biztosítani meg annyira hézagos hogy azzal eleve nem lehet pontosan helyére tenni a csövet
-
szbalogh
addikt
Kicsit nagyon jobbra visz az AK-m ha a hátsó irányzékot középre teszem. Ha teljesen balra húzom (nagy a hotjátéka oldalirányban) akkor pont jó. de gyanítom hogy valamelyik csővel leht gond. A külső cső front set részét megszigszalagoztam hogy jól feszüljön a helyén. Most nem lötyög de lehet hogy ferdén van benne? Ilyen kis pontatlanságot abban az állapotában nem lehetett láni. Vagy a belső cső van ferdén benne? Ennek az elejére tekertem egy kis teflont mert lötyögött a külső csőben.
Azt a műanyag front részt háyszor lehet szétszedni míg a csavarmenetek meg nem halnak? Elég gyengének tűnik. Ez a legszarabb része a fegyvernek pedig ennek kéne a legerősebbnek lennie
Vagy tojjam le és tegyek fel egy dotot amit a belső csőhöz tudok állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg eléggé elüt a tus és az előagy színe,azt még megoldom valahogy.
Majd kipróbálom én is! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)