- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #11499 üzenetére
ááá nem árulom el de egy neves airsoftos oldalon van GBB tesztben
Vettem 3db Cyma midcap MP5 tárat 44 bázisból..... végre
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
"így elénk tárul a pisztoly belső része, ami nagyrészt jó minőségű spiáterből van"
-
szbalogh
addikt
-
Anubiss
tag
válasz Anubiss #11490 üzenetére
Na megnéztem megint és találtam is! Egy full fém AK74M cyma047C. 34K-ért jó vétel, nem?
-
stefanitsr
senior tag
válasz Anubiss #11490 üzenetére
Az becopja.
Egyébként jó ára volt, nem csoda hogy elvitték, a másik dolog meg hogy olybá tűnik, hogy a kínai fegyvergyártás még egy nagyon jó darabig nem fog tudni talpra állni, így az árak el fognak szállni még ahhoz képest is ahogy most állnak.
Egyébként van egy eladó SPR-em és a cyma M14 socom eladásán is gondolkozom, ha az utóbbi érdekelne valakit kérem jelezze !
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
szbalogh
addikt
válasz Anubiss #11480 üzenetére
Nézd csak!
Használtan olcsóbbApropo,,, vaterára került fel egy csomó LED-es lámpa olcsóé
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Nekem Ő a kedvencem
-
stefanitsr
senior tag
válasz stefanitsr #11482 üzenetére
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
Ha van nálad plusz 5k akkor inkább hozd el a cyma 040d-t. Ügyesebb a bele (jobb tömítés és erősebb motor, fém csapágyak, csapágyazott rugóvezető, stb) a külseje meg kb azonos kidolgozottságú és anyagválasztású.
-
szbalogh
addikt
Ha a hozzáadott aksit fogod használni akkor párszor jó a töltője. Amíg kipróbálod a játékot és kitalálod hogy abbahagyod vagy ez lesz A hobbid akkor érdemes azt a töltőt illetve egy nem noname aksit venni.
A gyári töltőről azt kell tudni, hogy nem kapcsol ki magától, Neked kell figyelni a töltöttségi szintet. Egyszerű, ha langyosodik az aksi akkor kész. Egyszer leméred ezt az időt és legközelebb nem kell figyelni. Persze ez csak akkor működik ha azonos töltöttségi szintről indul mindig a töltés.BBOne 4000db 3000Ft kezdetnek elég jó minőség.... én is ilyet vettem eddig mindig
[ Szerkesztve ]
-
Anubiss
tag
válasz szbalogh #11479 üzenetére
Az a töltő amit adnak hozzá, az alapból retek? Egyelőre nem akarom hárdkór tolni, de az amit mondtál mire jó? (a töltésen kívül)
szerk1: Ilyet hol találok? Keletifronton még nem találtam.
És még valami: Milyen BB érdemes venni hozzá? Láttam Blaster-t ~3000-es kiszerelésben 4K-ért. Meg Guardert zacskósban ~2500-asban durván 4000 rugóért (0.28g-os). Melyik éri meg jobban?[ Szerkesztve ]
-
Anubiss
tag
Heló!
Rendelés előtt állok és volna kérdésem. Ebben a HSZ-ben már leírtam, hogy mi a kiszemelt puska, AEG. Olvastam, hogy meg kell formázni az akkut használat előtt? Ez mit jelent? Annyit leszűrtem belőle, hogy konnektorba kell dugni, de azon túl nem sokat mondott. Hogyan vannak a lépések? Meddig kell tölteni? Olyan vagyok, mint egy visító n00b!? -
szbalogh
addikt
Erősödött a forint
-
Hurkaleves
őstag
még egy kérdés. pisztonnál mit tesz a műanyag, műanyag/fém és full fém fogazás?
melyik miben jobb és egyáltalán mit számítanak ezek a dolgok?
thx. -
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #11474 üzenetére
báhh... szóval akkor itt van a bibi... én azt hittem, hogy egyszerűen csak csökken a nyomás és gyengébb lesz... de most már értem.. szelepet nem lehet cserélni? vagy bele egy erősebb rúgót, hogy jobban visszazárjon miután ráütött a csapszeg?
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #11473 üzenetére
Gázos pisztolyok java része télen egyszerűen nem működik. Van egykettő amelyiket greenel, hfc-vel rá lehet venni a működésre, de az alapvető probléma az, hogy a kiáramló gáz, ahogy folyékonyból gáz halmazállapotúvá válik hőt von el a környezetétől, ezáltal lehűti a kiömlő szelepet, oda lecsapódik a pára majd odafagy. Ezt úgy veszed észre, hogy nyáron is szépen lehűl a markolatban a tár, de télen meg simán kimegy a gáz x lövés után, mert általában nyitott állapotában fagy le a szelep.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Az egyik AEG-nek mennie kell.... újra fellángolt a GBB pisztoly őrület
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11468 üzenetére
Gyári sárga seggűt tuti nem hagynám benne, az annyira vacak. Egyébként egy cyma motort tettem az a aksuba (cm028-ból) 2000-es nimh 9,6V firefox rúddal egészségtelenül felment a rofja és jó lett a trigger response. Asszem nem veszem meg bele az shs nagynyomatékút.
Viszont a tervezett M140-es rugós tuninghoz az M14-be elképzelhető, hogy kelleni fog...
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11467 üzenetére
Visszateszem a gyári motort. Ez a nagy rof már nem autentikus meg ennek a pinionjával nincsen összeszokva a bewel.
A CA-t meg eladomNick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11466 üzenetére
Nagy áramot leadni képes lipoval valamelyest javulhat a trigger response és a gyorsulás érzése, de alapvetően ez nem az a motor amivel instant lesz a TR.
-
szbalogh
addikt
válasz rainmen #11465 üzenetére
Egy linket találtam ahol szétszedik darabokra anno mikor ezt akartam venni. Ha jól emlékszem 3 cső, 3 henger-dugattyú, tripla nózi, de egy rugó, vagy 2db rugó, egy nagyobb és egy kisebb átmérőjű. Valami fórumon azt is olvastam hogy esztergáltak hozzá vém hengert és ha minden igaz kapható hozzá o-gyűrűs dugattyúfej is. Az alap dugattyú nem gumigyűrűs. Szóval lehet mit alakítani rajta.
Akár hosszú csövet is lehetne belepakolni
Ha erősebb rugót akarnál bele akkor acélra kell cserélni az elsütőrészt... álítólag az a törékeny, meg ahol a rugó felfekszik műanyag, ez is törékeny.
Én is szívesen bütykölnék egyet ha lenneBetettem a CA motort a pdw-be. Gondoltam ha egyforma a mérete a két motornak és beállítottam a magasságot akkor CA-nak is mennie kell
1000 fölé ment a rof 1030-1050 közé áll be
Persze csak az 5.-6. lövés után éri el ezt a sebességet. Az első kettő között mérve csak 600-as. Az eredeti motorral meg 700-as. Igaza volt stefanitsr-nek hogy inkább nagy sebességű.Nick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
Nah megvan az első mp5 ami tetszik.
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11460 üzenetére
1: berakáskor a gumi ajka picit túlzottan belóg a bb útjába pl, mint ahogy nálam is történt, ekkor a bb-k vagy a nózik még jobban beforgatják, és egy idő után már nem tudja a nózi a gumi belsejébe taszítani a lövedéket. Megigazítva olybá tűnik, hogy most jó.
2: elöregszik vagy valamilyen módon elszakad a cucc, akár az ajaknál akár a lenyomónál.
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11459 üzenetére
Mitől gyűrődik össze egy hopupgumi?
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz stefanitsr #11458 üzenetére
Nah összeraktam a ratrodot kicseréltem a motort, a rugót egy element M135st-re (se a dugattyúban sem a rugóvezetőn nincs előfeszítés), az akármilyen gumit kicseréltem egy guarder 50-esre, a lenyomót egy element H lenyomóra.
A kamra maga bámulatosan konzisztens tud lenni, az eddigi legjobb szórást produkálja a ratrod amit valaha is láttam G36-ostól. A teljesítménye .25-ös ICS bb-vel mérve 351-353 fps között mozgott (!!!), míg össze nem gyűrte a hopup gumit. Most szétkapom és ránézek mi van vele, de azt hiszem innentől a ratrodot késznek lehet tekinteni. Bérfegyvernek jó lesz a kukázott lipoval.
-
stefanitsr
senior tag
A túlmerített 11,1v lipo pakkból most operáltam össze egy 7,4v pakkot. 2300 mAh... A maradék két cella fájintos. Egész jól viszik ezt a ratrod g36-ost.
-
szbalogh
addikt
Ebből a tárból hogy lehet kiszedni a rugót? Ilyesmi táram van 2db rövid és akárhogy tekergetem azt a kerek csavarszerű műanyag valamit nem történik semmi.
Egyébként ez kijönne 1000Ft/db-ra. Viszont ha mind a 10-et magammalcipelem még akkor is több BB lesz az AK két midcap tárjábanNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Tegnap sikerült szereznem 0.33-as kólás dobozt (már nem sok helyen kapni). Vas, megnéztem mágnessel.
AK-t kronóztam.
Középen a palástot simán átviszi.
Most jön a különbség, az aludobozhoz képest nem megy át az alján csak meglyukasztja, még második lövésre is.
Míg az aludoboz felső peremét úgy lövi át hogy a túloldalt is kilyukasztja, addig ezt csak behorpasztja.
Az aludoboz alsó peremét éppenhogy nem szakítja be ebben csak kis horpadást okoz.
Ez alapján 350 és 380 közé esik. Aludobozban ez 430-450 közti fps-t jelent.[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz evilzombie #11454 üzenetére
Egy van egy környéken levő csávónak. Cyma v3-ban jó szokott lenni, ez sem egy rossz cucc. Csak ugye spiáter ezért elég nehéz, a kis méret ellenére.
-
evilzombie
tag
Stefanitsr valmi hir vagy tapasztalat a CYMA MP5K-val?
Na náááá
-
szbalogh
addikt
Köszi a válaszokat!
Közben összeraktam a PDW-t. Tusban a másik aksival Be is van kötve. 900-as rof
rainmen: minek még egy soti? Úgy tudom már nm gyártják, csak használtan lehet beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11449 üzenetére
Már kérdeztem tőlük... csak az van nekik ami az oldalon fent van
Nowarba lenne még műanyag 2500/db áron ha 4-et veszek. 2100 a posta
Softair-en 5db Galaxy MP5-öst hirdetnekV2 és V3 gearbox között cserélhetők a hengerek? A méretük megegyezik?
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11447 üzenetére
Hol lehet kapni? Én csak műanyagot találtam ennyiért.
-
stefanitsr
senior tag
-
szbalogh
addikt
Rainmen: innen rendelünk? Nekem ez a tár kéne 3-4 db.
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11444 üzenetére
Ha minden igaz akkor 4-4 vezetéknek kéne kijönnie a balancer csatin. Nem látszik jól a képen.
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11443 üzenetére
Akkukat nézegetek a KWA-ba, és elém került ez:
Világosan látszik hogy ez két 11,1v 1200 mah pakk párhuzamosan kötve. Az sr10 crane stockja eléggé egyedi megoldás, kisebb a belső átmérő mint egyéb crane-ek esetében, erre a pakkra gondoltam.
Na most ilyenkor az ember elgondolkozik ugye azon hogy a balanszercsati hogy van bekötve. Logikusan végig gondolva, illene úgy bekötni a párhuzamos pakkok összetartozó celláit összekötögetni, de ahogy itt elnézem, ez nem egészen így van. No, max majd meglátjuk, megmondta a vak is.
Vagy maradok a biztosan beleférő, már ak-ban bizonyított 9,6v 2000 mAh firefox nimh pakknál, igazából jó motorral "mindenre elég" a 350 fps-el ellentétben.
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11442 üzenetére
Este 3 órát töltöttem 250mA-el. Utána reggelig 70mA-el ment. Reggelre feltöltődött mert amikor visszakapcsoltam 250mA-re már langyosodott. Valahol 200 - 400mAh-val többet vett fel a másik pakknál mondjuk azt nem nulláról kezdtem tölteni mint ezt. Kíváncsi leszek hogy fog menni párhuzamosan a két pakk. Elvileg kiegyenlítik majd egymás feszültségét, de amikor használom őket egyszerre adják a kraftot
Megvettem a G&G scar csövet Kiderült hogy "csak" 280mm-es... nem baj, majd a hangtompítót hosszabbra csinálom és kialakítom Noveske hangerősítőnekNick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11441 üzenetére
Délután egy válltámaszt fogok cserélni egy m4 táras, m4 tusos JG G36-oson. Na az aztán halmozottan hátrányos helyzetű egy kotli, az összes G36 parája mellé nyert egy törős válltámasz adaptert (meglehetősen vékony absből készült alkatrész a g36 test és az m4 tube közé, eddig kettőből kettő eltört). Még szerencse, hogy ha van kéznél g36 támasz akkor azt gyorsan és fájdalommentesen fel lehet pattintani a g36-ra.
Aztán otthon lehet nekiállok még egyszer a csudálatos 5ku kamrás g36-osomnak. Legutóbb kemény 180 és 250 fps közötti szórást mértem vele, pontosságról nem beszélhetünk, de eddigi állapotához képest már van 30 méter lőtávja, szóval a korábbi önmagához képest a kompresszió és a hophatás is magára talált.
Valami nyűg a sentrymmel is van, mert az utóbbi időben eléggé megnőtt a szórása. Asszem az lesz, hogy átpróbálom bele az sprben levő element kamrát csövestől, hogy lássam van-e különbség (illene lennie)
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11440 üzenetére
Nem lesz jó a henger. Olyan méretű mint ami van Lehet hogy egy teli hengert kéne beletolni osztjóvan.
Visszaküldöm amint eljutok a postára.
Az aksik jók lesznek szerintem. Bár volt 3 zárlatos cella meg néhány éppenhogy nem merült túl de menthetőek.
Meg is barkácsoltam a pakkot. Már a tusban van és töltöm
Már csak ki kéne találni hogy hol viszem előre a kis tamyához mer már úgy tele van vezetékkel hogy eltévedekNick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11438 üzenetére
Jajaja, pár forintot majd dobhatnál érte, ha megfelel.
Szereztem ma egy 2300-as firefox lipot amiből az egyik cella kuka. megpróbálom lekötni róla a hibás cellát és eltávolítani hogy kapjak egy 7,4v pakkot, ilyenre még nem volt példa a praxisomban. Ha nem jelentkeznék, akkor felrobbant.
[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11436 üzenetére
Azt úgysem fog.
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11434 üzenetére
Oké köszi. A lényeg hogy nehogy alu legyen.
Veszek a pdw-hez, jó hosszú hangtompító kell majdNick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11433 üzenetére
Alapcsövek rézből vannak, ne legyenek ezzel kapcsolatban illúzióid. Az acél csövekért általában 6k+-t kell pengetni. A jobb acél csövekért meg 10+-at.
-
szbalogh
addikt
G&G Scar-ban milyen cső fordulhat elő? Az L-ben 6.04-est írtak de milyen anyagból?
Vagy egy normális review-t tudnátok linkelni?Nick: HE_Storm
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11429 üzenetére
Mekkora volt benne eredetileg?
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11424 üzenetére
Én is így gondoltam de pl a legutóbbi játékon mozgó front volt. Nem mentünk vissza hq-ra és végig cipelnem kellett. Vagyis nem a súllyal volt a gond hanem 2 fegyó meg málha meg még hátizsák is. De legalább már tudom hogy legközelebbre mit kel megoldanom hogy ne kelljen egy óra hogy hozzáférjek mondjuk a BB-khez.
-
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11427 üzenetére
Ugye!
Akkor nem is az én készülékemben van a hiba... -
stefanitsr
senior tag
válasz rainmen #11426 üzenetére
Egyébként első körben én is arra gondoltam hogy: Igen, milyen igaz ! Ha a cyma glokkot viszem magammal, könnyebb mint az acél aksu !
[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11424 üzenetére
Nem értettem, mit akartok kihozni abból, hogy pisztoly=súlycsökkenés.
Kb. 5 perc után kapcsoltam. -
Hurkaleves
őstag
aham... köszi mindkettőtöknek... bár nem hinném, hogy oly számottevően csökkentené a súlyát...
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11423 üzenetére
Kaját tedd el hátizsákba, azt tedd le hq-n visszaállón...
Pisztoly: súlycsökkentés, igen.
Én most két projekten dolgozom magamnak ha szabadidőm engedi: Az egyik az slr105-ösömbe egy teli henger (systema M120 (=SP110 kb) rugóval elszelídült a szentem 385-re, ellensúlyoznom kell valamivel, jobb szeretném ha közelebb lenne 400-hoz), oszt mivel az EBR elkelt, így a cyma m14 socomomból építenék egy erősebb jószágot, ahhoz rendeltem egy azymuth acél fogas dugattyút. Van itthon még egy m135ST rugó és egy alu csapágyas dugófej, a cél valahol 460 és 500 köze. Minden egyéb érdekes nyalánkság már benne van.
Visszatérve az SLR-hez, kapni ak-ba való, boxszal összecsavarozható kék 5ku hopup kamrát, kipróbálom mire képes.
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11421 üzenetére
Ja málhaövem van meg H szíj. Elvileg valami keletnémet fajta eső (vagy milyen) mintával.
Nem lesz annyi hely rajta hogy mp5 tártartó is elférjen (lesz még kajapiatartó is), meg abból csak molle rögzítésűt találtam.
Még nem jött meg a cucc. Majd talán holnap.Pisztoly: szerintem csak súlycsökkentés.
A PDW boxában a dugattyúvezető sín kb 2-3cm hosszú amúgy abba ilyen kivágottat nem tennék.[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11419 üzenetére
Levelet megkaptad amúgy ?
Ma egyébként egy vatta új RK10S-t taperoltam.
Szép darab, jó kinézetű fával, meglepően könnyű. Bár a motorját csak lipoval próbálgattam, úgy elég hirtelen volt a trigger response, a rof 1050 körül alakult percenként. A kronózás során 403-408 fps között szórt.
Gyárilag 9,6v akkupakk járt hozzá, és meglepetésemre nem fért bele az előagyba a hosszú stick firefox (2000 mAh 9,6v). A csaágyazása is érdekes volt, golyós, de oldalról nézve csak két darab volt látható belőle a korábbi 3-al ellentében (külső gyűrű, belső gyűrű, köztük porvédő).
50k körüli kisker listaáron szvsz nem rossz vétel. A motorja jobbnak tűnik mint az eddigiek, építése példás.
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11419 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor egy málhaövre pakolászol tártartókat. A combra kötözhető dolgok javarészt rossz helyen vannak, meg ahogy futsz-rohansz, összevissza leng meg amikor folyton rossz helyen lesz...
Az övre meg hátadra meg oldaladra tudod csoportosítani a dolgokat, nem himbilimbiznek kényük-kedvük szerint és hasra is tudsz úgy vágódni hogy nem a műanyag pmagek törnek össze pehely-nádszál termeted tömege alatt. (Tudom vannak fasza mellények, de javarészt azok nehezek, nagyok (legyenek akármekkorák, ezt nagyon fogod érezni ha fél napnyi játék után leteszed és mondjuk egy tárdobóval nyomod tovább az öveden))
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11417 üzenetére
Nekem 15 méteren van ekkora szórásom.... nem baj, a megfelelő taktika többet ér
Bakesz87: Na az jó is lenne árban is, csak a tartó amit kinéztem nemtom hogy mennyire tolerálná. Ki tudom-e majd szedni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #11410 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, azért írtam, hogy "sorozatot meg nem használok" mert bármit is csinálna sorozaton, nem számít.
szbalogh Low-cap, csak egy rugó van benne, nincs tekerő. -
szbalogh
addikt
Lehet hogy veszek frankó műanyag MAG 90-es MP5 tárakat nowarról. 2500-ra jön ki darabja
Műanyag fegyóba minek fém tár?Nick: HE_Storm
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11412 üzenetére
30-35 méteren a nem egészen A4-es területen szórás az egész jó. Azt tudja az MP5 is és tudták az AK-k is. A piros kamra a lila nózival jobb kombó volt, mint fekete kamrával. Észrevehető volt a szórásbeli különbség.
Az MP5-nek kellene nekiállnom, de szerintem kibírja télig. -
stefanitsr
senior tag
válasz rainmen #11411 üzenetére
Egyébként fegyver, cső, hopup, meg fittyfene válogatja, hogy melyik stukker milyen bb-vel alkot jól.
A sentryvel, meg a ratrod g36-ossal meg folyamatosan újra és újra próbálkozom, cserélgetek, szerelek tokától bokáig oda meg vissza, valahogy egyelőre nem képesek a két alant látott stukker teljesítményét hozni. G36-ban ráadásul az über kamra van.
Nekem most a két abszolút favoritom a Scar meg az aksu ilyen szempontból, de ebbe bőven beleszólhat az adott, azonos sorozatból való puskák közötti gyártási szórás is.
Elvileg még hasonló teljesítmény rejtőzik az slr-ben is. Ezek .20-assal is meglepően jó szórást tudnak lőni, játék körülmények között messzire is megbízhatóan lőnek, rövid sorozattal, vagy pár szapora egyes lövésekkel 30-35 méteren a fa mögül kilógva felejtett könyök, térd, vádli nem probléma.
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #11405 üzenetére
Eddig csak társultam rendelésbe, de ideje lenne saját lábra állni. Mondjuk még PayPal-t se használtam. Tervbe van véve MAJD rendelés, van egy ötletem, csak kellene hozzá egy M56. De azt most konkrétan sehol sem kapni. PRC-ben tartanak még shellest, de az is ki van fogyva.
stefanitsr: nem tudom, melyik volt, de olyan szempontból mindegy, hogy úgysem veszem egyiket sem. Ez a P&J elég stabil, nem találkoztam még törött darabbal sem, pedig sok mindenen pattogott már.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz BaKeSZ87 #11409 üzenetére
Egyes lövés inkább terheli a fetet, vagy ha az nincs, akkor a tűzkapcsolót, mint a sorozat, mert minden alkalomnál el kell indítania az egész szerkezetet, míg sorozat esetében csak mozgásban kell tartani azt...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Hurkaleves #11408 üzenetére
Sok egyeslövés után még langyosnak sem mondanám. Sorozatot meg nem használok.
-
Hurkaleves
őstag
válasz BaKeSZ87 #11407 üzenetére
jól beburkoltad! nem melegszik? én (mivel nálam a hely engedte) egy kis hűtőbordára fogattam amit legelőször úgy akartam, hogy a borda a fegyó oldalában van és kifelé adja le a hőt, de aztán elvetettem az ötletet... ne véglegesen csak ideiglenesen.. mert ki kéne vágnom a tusomból egy kb. 3x3 centis kis ablakot...
-
BaKeSZ87
őstag
FET inside. [link]
-
stefanitsr
senior tag
válasz rainmen #11404 üzenetére
Az a vagy nem mindegy ám...
Blaster gyengébb, törik, porlad... Egy időben a sisakomba kronóztam (honvédségi lemez rohambili) blasterrel kronózva gyakorlatilag ki lehetett önteni a port a sisak aljáról. És még ezek után az az urbánus legenda kering, hogy a biobb porlad találatkor, muhahaaa.
BBone, guarder nem rossz, én is ezeket használom + g&g bio, meg madbull .40.
[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11403 üzenetére
Hát ez a BB érdekes dolog. Ismerős Guardert vagy Blastert használt és "porlott", a csőben szépen ott volt végig a fehér por (nem kokain ). Amit sikerült alkohollal eltávolítani, nagy nehezen. Én meg ezt használom. És érdekes módon nem porlik, nem törik.
-
stefanitsr
senior tag
válasz rainmen #11402 üzenetére
Ne aggódj, elmúlik. Sokan szeretik a jg g36-okat is egy darabig.
Egyébként a fegyverek egy másik rákfenéje a fillérbaxás a bb-ken... Képzeld el azt a G36-ost, amibe még rendszeresen ratyi bb-t is vesznek, azt xy alkalommal bedugul a csőbe, olyankor meg a paraszt húzza a sorozatot, merhogy "kilőhetné máááá véééégreee". Tisztítópálca, csókolom ?
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #11395 üzenetére
Akkor én kifogtam...
Eddig még nem nyűglődött, még nem volt belenyúlva. Én vagyok a második tulaja. -
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11400 üzenetére
Sajna én is így vagyok. Erre végre el tudtam volna menni... ez a baj.
Tegnapira se volt időm végül, pedig a Vérfarkas csapat bevett volna a játék erejéig. Már le volt beszélve. Talán most is megengedik hogy velük játszak ha meghívják őket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Külpolitika
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest