Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Biztos nagyobb volt a lőtávjuk, mint neked. Így könnyű.

-
rainmen
aktív tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Mert fel tudja húzni azt a rugót is, aminél az alap motor sírógörcsöt kap és kileheli a lelkét. Motoroknál a nyomaték ugyanazt jelenti mint minden másnál, ahol nyomatékról beszélünk. Erő szorozva az erőkarral. Egy kis alapképzés.
-
rainmen
aktív tag
-
HollyBoni
veterán
A nagy nyomatékú és a magas nyomatékű illetve a magas sebességű motor között mi a különbség?
-
sowi
őstag
"De látom vannak it okos emberek..."
ahogy elnezem veled az elen...ha kicsit is utanaolvastal volna tudnad, hogy mukodik egy AEG es nem tennel fel hulye kerdeseket azzal kapcsolatban, hogy tudod szazmillio FPS-re felhuzni a puskadat mert attol fog 100 meterre loni...tudok neked olyan jatekost mutatni aki 300fps ereju fegyverrel korberohogne a 450-500fps erossegu csodatuning nagyonmesszelovo puskakkal ugyeskedo rambokat
-
kop8
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem tudod én milyen vagyok!
Én kihozom a maximumot mindenből, kezdve a számítógéptől a légpuskától és a g36-omtól
De látom vannak it okos emberek...
-
kop8
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
Rátapintottál a lényegre!
Én nem tudom hogy találkoztatok e már olyanokkal akiknek olyan jó és erős puskáik voltak hogy akikkel én játszok mindig, azok nem bírták megközelíteni őket mert kiszedték őket 80méteről!!
Játékos társaim puskái meg nem is vittek el odáig!!
Pedig van akinek 400fps felett van a puskája jóval.Azt hogy kik voltak nem írom le...
-
HollyBoni
veterán
Festett már valaki airsoftot sima fújós festékkel?Fújós festék + lakk kombó vajon milyen tartós?
-
sowi
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
nem b@szogataskepp, de felevente felbukkan valaki aki meg akarja reformalni az AEG ipart, hogy majd o ezt meg azt meg amazt belereszel es az mennyire jo lesz, aztan eltunnek a sullyesztoben....ki van ez talalva mit mivel lehet, egy egesz szep piac megel mindenfele kiegeszitobol meg tuningcuccbol...
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
De mennyivel egyszerűbb kilőni úgy az ellent, hogy még a sniperük hatótávján is kívül vagy.
Miért nem gondol egyikőtök sem az ilyen kézenfekvő dolgokra, nem értem... 
-
stefanitsr
senior tag
80m célzott lőtáv még az eléggé megtuningolt spring snipereknek is necces.
-
-
kop8
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem lehet?
Ha egy sniper puska tudja ezt akkor egy AEG-nek is kellene megfelelő tuning esetén nem? -
kop8
őstag
Mennyire kell egy AEG-et megtuningolni hogy olyan 80m legyen a lőtáva?
-
-
rainmen
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb venni egy LiPo-t egy töltővel? Azt később is tudnád használni AEG-hez.
Ezekről a CR123 akksikról egyszer rég már beszélgettünk itt a srácokkal, asszem...
Mintha nem lett volna a legpozitívabb a hozzáállás, valami nyűg miatt. Továbbra is LiPo-t javaslok. Viszont egy új, hozzávaló akksival szerintem jó sokáig bírná, lehet, inkább azt kellene beszerezni. Esetleg veszel egy olcsó, GNB-s gázos pisztolyt. Amennyit harcolsz ezekkel, már simán meglenne.
-
szbalogh
addikt
válasz
rainmen
üzenetére
Jaj, most ezt nem kellett volna belinkelni. Nem fogok tudni pelenkát venni a gyereknek

Közben rájöttem, hogy ilyen fegyóhoz nem kell célzókészülék
Amilyen kicsi a lőtávja azon belül nem nehéz egy emberalakot eltalálni
(már gyakoroltam
)
Inkább ezzel szemezek. 3000-ből lenne mindkettőbe LiIon elem. Igaz ezt nem tudnám cserélni szétszedés nélkül, csak a cső alá fér be, de 1000mAh gondolom bírná elég sokáig
Ja, augusztus 1-én megyek első játékomra
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
"Ha azt nézem, hogy 200$ egy laylax ami 200*225*1,28=57600 míg az imis 25k, az 2,3al olcsóbb"
Ha ez a Zero trigger, akkor laylax féle egy csomagban annyi a dugattyúval, míg az imi féle mezítelenül.
Mindegyik szettnek meg van a maga előnye és hátránya. Az imi félének az ára mellett az, hogy a dugattyú és a rugóvezető minimális alkatrészből épül fel, nem tud szétcsavarodni, majd törni mint a laylax féle és az anyagválasztás is ok. Én sem biztos hogy megvenném a laylax féléből pl a hengert, vagy a rugóvezetőt. Most hogy van mindkét féle hengerfejem, már abból sem szeretnék laylaxot, de az egy biztos tudat lenne, ha tudnám hogy a beszerző féle szett korlátok nélkül mixelhető a PDI vagy Laylax alkatrészekkel...
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Trasher-ről mi a véleményem azt nem egy nyilvános fórumon fogom leírni, de legyen elég annyi hogy nem pozitív

SGM-nél nincs jobb ez tény, az megint más hogy 0,29lehet kevés, bárcsak lenne 0,36os belőle
Ha azt nézem, hogy 200$ egy laylax ami 200*225*1,28=57600 míg az imis 25k, az 2,3al olcsóbb
de remélem az tiszta hogy nem vitatkozni vagy lenézni vagy bármi ilyet akarok, csak én így tudom...mindig tanul az ember

-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Egy kicsit a Trasher féle VSR iskola olvasott megnyilvánulásait vélem itt felfedezni. Alapvetően érdemes őket egészséges kétellyel kezelni.
Tehát ha az olvasottakra alapozod, hogy az SGM az az über, a firefly hard a totál tuti, a beszerző féle alkatrészek meg 2-2.5x olcsóbbak mint egy full laylax tuning akkor ezeknek fuss neki személyesen is, és próbáld végig magad.
Érdekességképpen beszerző pl nem a firefly hardot favorizálja, hanem a KA-t. Én a nineballt és a KA-t. Ahogy korábban említettem a firefly hard nem minden konfigurációban teljesít jól, és az anyaga nagyon puha, az első verziós beszerző féle hengerfej elszaggatta, és lövésről lövésről deformálta. De van még egy sor érdekesség...
A .40-es után az ember már nem szívesen áll vissza könnyebb lövedékre...
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
igazad van, mert X fps fölött nemnyersz igazából semmit max. 1-2méter lőtávot, de ezzel meg az élettartam csökken...egy sniper-t jobban kell szeretgetni mint egy aeg-et
annyiban szerencsésnek mondhajuk magunkat hogy beszerző csinál már komplett tuning készletet, igen baráti áron és minősége megüti a színvonalat, sőőt...ezáltal meg nemfontos megvenni a 2-2,5-3x annyiba kerülő laylax/pdi-t ami 3x annyiért nemfog neked 3x többet is adni, és van még pár apróság amit érdemes belerakni(pl. Silent Damper->halkabbá teszi a fegyvert és kíméli az alkatrészeket)
BB-ből No1 a 0,29es SGM annál jobb nincs, csak kár hogy 10ft körülre jön ki darabja(ha nem több most ilyen árfolyam mellett), Madbull 40eset szokták még használni
Annyit javítanék, hogy "Ha kedvező áron tudsz szerezni egy Marui G-Spec-et, akkor..."
ezt inkább úgy hogy "Ha kedvező áron tudsz szerezni egy Marui VSR-t, akkor..."VSR és BAR között annyi a differencia hogy komplett rendes tuningnál még a BAR-ban cserélni szokták a kamrát és a csövet, azon kívül méretben, súlyban ugyan az és 100%ban kompatibilis a laylay/pdi/beszerző/tm dolgokkal
(sima vsr vagy bar-om lenne nem g-spec akkor én vennék még hozzá egy laylax felhúzókart, mondjuk k.va drága) -
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Alap JG BAR-10-esben érdemes cserélni a hopup gumit és kezdésnek venni bele egy element 125-ös rugót, pár helyen letömíteni és ~430 fps körül fog teljesíteni. KA gumi 2500-3000 Ft, 2250 az element 125. Ezzel már meglepően ütőképes lesz, megfelelő BB-vel, pl BBone .28 és madbull .40, és nekem elég sokáig húzta a gyári elsütőszerkezettel. Az elsütőt szétszedés után szemrevételezve nem volt rajta látható kopás. A KA gumi pediglen alkalmas arra, hogy jóó nagyot emeljen akár a 40.esen is.
Közben meg lehet gyűjtögetni a különféle tuning cuccokra, amiből általában nem lesz elég a "szükséges minimum" beszerzése, az optimális teljesítményhez és működéshez számos-számtalan plusz próbálgatás árán jut el az ember, csakúgy mint az aegek esetében. És itt is kiemelném, hogy nem, nemcsak az FPS-től válik jóvá egy spring sniper.
Ha kedvező áron tudsz szerezni egy Marui G-Spec-et, akkor természetesen válaszd a japánt a kínai helyett. Szerintem az áráért tökre élhető a BAR-10-es is, pláne hogy egy airsoftra tökéletes távcső jár hozzá, méretében is tök használható és a képe is szép.
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Azt értem, hogy több tízezres tuning nélkül is használható a fegyver? Vagy jó dísznek, mert annyi a lőtávja, mint egy gépfegyvernek, ergó nagyon jól kellene rejtőzködni és precízen "dolgozni", hogy tényleg sniper legyél, ne csak rugós puskás céltábla.

-
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tehát egy alap JG BAR 10-es simán használható sniper fegyver? Tuningolni csak a lőtáv növeléséért kell, vagy a belseje kacat?
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
igen, az alapjan kerdeztem, a 100 metert lovo g&g m14, privatban is irt nekem a srac, hogy de tenyleg ennyit lo....megmondom oszinten eleg nehezen hiszem el
-
stefanitsr
senior tag
90 métert sokallom. Sokat fölé tartva 68-75 méter elképzelhető (Lemérve).
Softair G&G topikban egyébként egy egészen csoda M14 scoutról is olvashatsz tündérmeséket.
Illetve WD vagy Beszerző és épített egy Cyma M14 - g&p hibridet, 160 körüli rugóval, abból kinézem a 80 métert is...
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
milyen az m14esed lotavja? softairen volt egy kis vita rola, amikor az egyik arc aztmondta, hogy 90m koruli...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem kell berendelni a kamrát meg a csövet, nem kell lesajnálni a gyárit a BAR-10-esben - no meg pláne nem kell azt hinni, hogy a marui féle precíziós hopup kamrát + csövet azért gyártja a marui, hogy a BAR-10-esbe legyen mit rakni.

Ugye nem kell rámutatnom ez mit jelent ?
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nade úgy gondoltam, hogy nem ghilliezel hanem csak "simán" mész...
VSR-re pályázok, nincs kedvem pöcsölni berendelni +kamrát meg a csövet, a 140megvan a puskára csak ugye alap vagy komplett kéne eladóba...
utána jöhet a MOE M4 project

-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Jaja, akkor nem lesz hátrányod abból ha veszel egy alapot.
És sokkal olcsóbb is. 120-150k + a befektetett munka mire egy ilyen stukker összeáll.Nem, marpat cuccom van, azt használom. Ghillie talán egyszer majd.
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
válság van
a pénz meg amúgy is vagy úr :-) nameg a működése ugyan az egy alapnak is

amúgy, ghilliezel? vagy úgy csinálod ahogy én akarom(farmer, póló baseball sapi azt gyííí)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ok, megjegyzem. Mondjuk nyilván nem azért fektettem bele ennyit mert el akarom herdálni, de ki tudja mit hoz a jövő...

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ha megunod a BAR-10-t akkor PM nekem :-)
nekem anno Tibi(alias usmchun avagy hawk) festette le k.rva jóra kb. 10min alatt
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Egy helyi srác megvásárolt valami festő technológiát amiről ódákat zeng, azt lehet kipróbálom rajta, de alapvetően nálam a replikák főleg azért vannak ilyen nagy számban, mert a szerelésük, és a belső felépítésük érdekel, nem azért mert olyan nagyon mélyen szeretnék elmerülni pl a sniperkedésben...
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
AEG-en én sem cserélnék csövet, hogyha nem hibás...
de ez a 6,01es PDI felkeltette az lérdeklődésem, utána olvasok majd...amúgy lefújod majd a jg-t?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Van egy Marui M14-ben egy prometheus csövem, és van egy alapcsöves cyma M14-esem. Nagyon nagy rokonok, ismerem mindegyiket tokától-veséig, és azt kell mondjam, hogy nem érte meg az aegek között legjobbnak mondható csőre cserélni a gyári maruit.
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez is olyan lehet mint a "kinek milyen hopup gumi vált be" van aki madbull kékre esküszik van akinek pont az szar...
az mondjuk megint más kérdés hogy 20-30ezres cső javít-e annyit - egyáltalán javít-e - hogy megérje kifizetni
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Sokan igen jónak találják ezeket a csöveket, de szvsz pont a csővel tudod összehozni a legrosszabb cash/élmény arányt.
Én egy 303mm-es laylax csövön agyalok még.
-
Djuree
félisten
még ilyen is van, zsír új:
red-dot
4-féle célkereszt, 3 féle erősség, zöld vagy piros célkereszt. nagyon jól használható, nem takar ki semennyi látómezőt mint a zárt dotok..
legyen 5k -
Djuree
félisten
asszem eladók lesznek az AS cuccaim.
kis ízeltíő:
fémszánas gbb-s kjw glock + lézer és lámpa egyben (profi cucc) + majdnem teli gázpalack. kb. 3 tár lett vele ellőve otthon. egy 20-asra gondoltam érte....
aztán full-os orosz erdei terepszínű ruha, alsó-felső-mellény, jó nagy méret, 190cm-es emberre öntötték
ezis egy 20-as mondjuk. én 30-ért vettem, eredeti orosz ruha, nem volt használva. majd lövök képet otthon...aztán 3lityós camelback, olivezöld, nem volt használva, legyen 3k
ak chestrig, olivezöld, nem volt használva, 5k

3db full fém 150-es classic army ak tár. 2 nem volt használva, 1 igényesen koptatott. 2500/db
van még full arcot védő rácsos maszk is, fület is védi, nagyon jó kényelmes, használt de tökéletes, csak karcos. erős kis mértékben rugalmas ráccsal, nem törik rajta a BB, hanem lepattan. sisakhoz meg bonnie-hez is ideális, pont passzol hozzá, nem marad rés a homloknál. 2 éve használom, teljesen jól bevált, legyen 4k
fekete ujjatlan műbőrkesztyű 1000ft
olivezöld téli kesztű 1000ft
geologic fekete kemény fegyvertáska, ak47 simán elfér benne. 6k
egyenlőre ennyi...
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
jaja, teljesen tökéletes az alap TM cső, én ha cserélném is az is egy PDI 6,01-es az olyan 20-23+ körül jönne be
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Nem fő fegyver, de két egymást követő játékon (két hét időköz a kettő között, önkisülés szempontjából lényeges lehet) nem volt probléma kilőni 1 töltéssel 3-5 tárat (összesen tehát 8-10 tár - 3 db 30-as táram van hozzá). Shimán el merem vinni előzetes töltés nélkül játszani, mindössze annyit szoktam vele tenni, hogy itthon megpörgetem sorozatban és ha nem nagyon lustán viszi a sorozatot akkor nem töltök rá.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja nekem is 4 aksi volt hozzájuk. Az egyikben volt egy rövidrezárt cella, kuka. Az egyikkel 1-2 sorozatot tudtam lőni és a maradék kettő jónak tűnik. Most ezeket formázgatom. Sajnos ez a művelet eltart pár hétig

Nekem úgy tűnik. hogy 7.2V pakkal eléggé nyűglődik a motor. Még nincsen teljesen lemerülve az aksi, de már nem tudja felhúzni ls ilyenkor rövidzár és melegedés. Nem egészséges az. Sokkal szimpatikusabb a 8.4V-os pakk.
Ja, meg a gyári töltője is 8.4V-os pakkhoz való
Neked hány tárat visz az egy töltéssel? -
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Igen.
Csövet szerintem nem érdemes bizgetni. A puska így is igen hatékony.
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a dual lenyomó amit csinált az állítólag igen mókás :-)
olyan forrásból aki használt már laylax zero-t meg beszerző félét is aztmondta hogy differencia nagyon nincs miőségben, árban fele...többi alkatrészéről nincs infómcső gyári 6,08?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
A bele többé-kevésbé folyamatosan változik.
A lényege a beszerző féle szett (elsütőszerkezet (zero trigger kópia) és hengerszett, dugó, rugóvezető, henger, kétféle, eltérő kivitelű hengerfej), kiegészítve egy PDI barrel spacer párral, laylax 190 sp rugóval, négyféle hopup gumival, beszerző féle hagyományos lenyomóval.
Most a hengerfej-hopup gumi, lenyomó szentháromságot próbálgatom oda és vissza, remélhetőleg a szombati tinnyei játékra már valamennyire összeáll a jószág.
-
szbalogh
addikt
Csináltam egy 8.4V-os NiMH pakkot a rossz laptopomból
Toshiba akkuk
Nincsen ráírva hogy mennyi mAh 3/2A-s, 1 perc 12V 500mA töltés után 2 tárat vitt AEP-ből
Vettem egy 2 eres spirálkábelt. Ezen keresztül fogom táplálni az övre tett pakkból. A gyorscsatik nagy jackdugók lesznek, ezt kaptam a spirálkábelhez 
Viszont egy olyan megoldás is jó lehetne normális akura, hogy 2db 2/3A-s LiPo/LiIon cella sorban a cső alá. Így nem lehetne sétszedés nélkül cserélni aksit, de nagyon bírná. Hallott már valaki ilyen méretű lítium aksiról? -
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
tökéletes, gratula...benne mi van? laylax/pdi/beszerző féle tuning?
nekem a pénz megvan már csak egy alap kéne, utána kompletten megy bele a tuning, én 570-580ra tervezem belőni...még nemtudom mennyi lesz az M40A3as test amibe átültetem de rajta vagyok a dolgon

-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
2 centit vágtam a rugóból, 592 fps.
-
StoneBridge
senior tag
Júli végén egy izbégi (Szentendre mellett) háború?

-
evilzombie
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Igen a feketere gondoltam!
Csak hat sowi nev alatt van azert kerdeztem tole!mindenesetre kuldtem privit. -
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem minden esetben jó a firefly hard.
Nekem van most négyféle vsr gumim, a gyári, a KA, a Nineball (laylax - ez van benne most, szvsz az egyik legjobb), meg firefly. A fireflynak sem a pontossága, sem a tömítése nem az igazi szvsz. De az adott rendszernek a függvénye is melyikkel teljesít a legjobban. A KA guminak a "csöcse" is nagyobb picit, sokkal kevésbé kell "ráhúzni" a hopupot hogy szép egyenesre emelje a .40-est, míg a firefly és nineball, valamint a gyári esetében nem tudsz húzni eleget, hogy egyenes legyen a lőkép.
A nineball speckó lenyomója miatt, ha valahol nem 100%-os a lenyomó rendszere, vagy picit el van fordulva a gumi vagy valami nem tökéletes, akkor lesznek olyan lövéseid, amik csúful elmennek a susnyásba. A hagyományos lenyomójú gumikat ilyen szempontból konzisztensebbnek, megbízhatóbbnak tartom. De most hogy erős FPS többletem van lehet meggondolom és visszateszem, mert a tömítettsége vacakabb volt mint eddig bármelyiké, és most arra van szükségem.

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
akarooooooooooooooooooooooom /hiszti
majd én megoldom hogy 600alá mennyen
btw, most nem firefly hard van benne? ehhez már azt kell -
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Első mérés 499 FPS. .40-essel.

.20-assal 656. Affranc. No még lesz egy két köröm. Lehet kicserélem a hopup gumit meg pár apróság még. Ehhez képest vagy 40 fps-el gyengébb volt firefly harddal... (és vagy 40-el erősebb KA-val)
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nemhogy inkább ezt árulnád

-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát egy ideig gyengítheted majd sztem.

-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
190-es rugóval nem MASZ-os játékokon akarsz majd játszani vele gondolom.

szbalogh:
-
szbalogh
addikt
Szép darab

-
feka007
veterán
Végre kész az M4-em, megtekinthető itt: [link]
M4-hez mérten atom pontos lett.
Ezt a fegyvert sztem már csak akkor adom el, ha szétesik -
soulreaper
tag
válasz
evilzombie
üzenetére
attól függ melyikünkre gondolsz
én a feketét árulom -
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pff, nem AEGben, AEPben.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ok
csak azért kérdeztem mert az egyik úgy lő mint az álom a másik pedig szanaszéjjel. Valószínűleg akkor olaj kerülhetett bele mert sérülés nincsen benne és ugyanúgy raktam össze mindkettőt. -
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
igen
-
rainmen
aktív tag
Szerintem a blowback-et felejtsd el. Jó pár hozzászólással ezelőtt szó volt a hátrányairól, amik nem kicsik. Olvassál vissza!
HollyBoni #9107: Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha hiányozna az a stift, ami mozgatja a tappet plate-et, valamint nincs alaphelyzetbe a dugattyút mozgató fogaskerék (selector gear?
), lehet, pont emiatt. -
evilzombie
tag
Sowi az a magpul sling a tied amit arulsz?
-
AdamX3
csendes tag
Sziasztok!
Azt ugye jól képzelem h 40 e. alatti blowbackes m4-et nem lehet kapni.(A blowback mennyivel nagyobb visszarúgást produkál, mint a sima?)
Ádám
-
HollyBoni
veterán
Ma szédszedtem az ak gearboxát hogy kicseréljek pár cuccot,de összeraktam és mikor lövök akkor nem kap bele a dugattyúba a fogaskerék szerintem és nem lő.
KÉP:[link]
-
HollyBoni
veterán
Ezeket találtam.Érnek valamit?Illetve jobbak mint egy gyári JG mp5 belseje?
A fogaskerekek CA-k,a motor egy Marui EG 1000 S(ez az ak-ban lesz).
A rugóvezető guarder.A többit nemtudom. -
szbalogh
addikt
Tényleg! Ezek a hop-up gumik szabványosak? Mármint akármelyiket veszem jó lesz a kis AEP-embe is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig kiszemeltem magamnak egy meccset 08.01-re

De csóró vagyok 

)

), lehet, pont emiatt.