Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Horst Fuchs ajánlásával

-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Azt a cuccot hogy szedjem le?
-
BaKeSZ87
őstag

Szegény KSC M1911A1-em nem nagyon kell senkinek kp.-ért, ha érdekel valakit, cserélem majdnem bármire, csereértéke 25k, cserére nem fizetek rá. PC-s cucc is jöhet

100-as MAG AK74 tárak jók?
-
-
törölt tag
helo!
vettem egy Jing Gong G36C t a keletifrontba és hozű 2 100 as midcap tárat!
a 2 midcap tárba hogy lehet bele tenni a BB-t?
Össze se hasonlítható a JIng Gong az ACM el
a tárkidobója nagyon jó, a tűzváltókar ott áll meg ahol kell, 1 féle fekete, sokkal jobb masszívabb anyag, jobb akksi, és a tusgombot is rendkívül könnyű benyomni ellentétben az ACM el!
-
HollyBoni
veterán
Haverom JG ßetajában hirtelen lecsökkent a tűzgyorsaság.7,4-es (fullra töltött) lipoval kegyetlen lomha,11,1-essel meg kb olyan mint egy normális fegyver 7,4-essel.Valami érintkezési gond lehet?
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Így szokták elcseszni az emberek.
Ha már jó, akkor még használom. Aztán valami megint széthullik valami. 
-
stefanitsr
senior tag
Bontott spiáter ám egészben levő cutoffal tökéletes. Gyorsan össze is rakom azt megy a hirdetésbe.

Bár csudi jó dolgok vannak benne, lehet még használom egy kicsit.
-
stefanitsr
senior tag
Ennél előbbre vagyok, van 8 normális puskám. Ezt a szart azért vásároltam, hogy általa felkészülhessek egyes boyi népbetegségekre, mert valahogy az átlag ember állandóan m4-et akar a kereskedések többsége meg többnyire azt tart, így aztán törvényszerűen a hozzám kerülő vackok jelentős része ilyen.
Magamnak SR12-t vásároltam volna, de most már ez van.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én régen többek között ezért is adtam el a Boyi M4-emet, a Guarder cut off leveren nagyobb a furat mint a gearboxban lévő kiálló rész, és ezért lötyög rajta a cut off lever, nekem nem lehetett sorozatra váltani, bármit csináltam. Az óta lehet, hogy átszabták a boxukat.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
siman csak szar az egesz, vegyel egy normalis puskat

-
stefanitsr
senior tag
Basszus, nem tudok mit kezdeni ezzel a vacak boyi v2-vel akárhogy igazgatom a tűzkapcsolót vagy az egyeslövés alkatrészt csak idő kérdése mikor megy el az egyeslövés. Már nincs ötletem mitől van.
Guarder egyeslövés alkatrész, selector szépen a helyén (igaz cserélt a selector) teszi a dolgát, egy ideig van egyeslövés aztán csak sorozat.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
biza, 30ert van a vateran, szerintem is jo cucc, foleg a belseje

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én WD-től vettem 36-ért ha jól emlékszem, most reggel néztem, vaterán 30.000-ért bontatlan csomagolásban.
[link] -
stefanitsr
senior tag
A héten az utóbbi időszak legjobb ár/teljesítmény viszonyú puskája került elém.
CM040D. Az előbb kronóztam, 387-390 fps között szórt 10 lövésből .25-össel (~430 ! fps .20-assal, dobozból). A gyári 8,4v mini cellás stick akksijával a gyári motorjával (igen erős neodímium mágnes) ERŐLKÖDÉS nélkül viszi ezt a rugót, trigger response igen gyors. Hangja alig, ami van az is igen kellemes, szinte zene a fülnek a boyi boxok után. Első lövések alkalmával namondom biztos alap cyma box max 370 fps. No nem.
A tok acél, az anyagok kb megegyeznek a nem full steel boyiéval, de a beljese fullos. Műanyagok üvegszál erősítésű polyamidból készültek, ami hasonlatos a G36 éles változatok anyagához (egy misét megérne, hogy a mai elterjedt airsoftos beszédben és írásban valaki meglát egy műanyagot azonnal rámondja, hogy ABS - messze nem biztos, mert pl kanadába csomó fegyvert visznek és a transzparens tok törvényi előírás, viszont transzparens ABS mint olyan nem létezik.). Kicsit majd az új maszb*szf*sz-hoz gyengíteni kell, de én azért reménykedem hogy a helyi szervezésnél marad a 2008-as. Ahol én szervezek ott mindenképp.
Épp látok egy eladót softairen, erősen elgondolkoztam, pláne hogy látom a boyi SPR-em milyen nyűgös egy állat...
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Bakker ezt az oldalt én szoktam használni a kedves userek kisegítésére.

@szbalogh: Nálunk van egy házibarkács sisak, amolyan tartaléknak. Abban munkavédelmi sisakbelső van, de furással lett rögzítve a sisakba. Kicsi domborfejű (nemtom mi a rendes neve) csavarral nem gáz sztem. Főleg ha ugyanolyan színű mint a sisak.
Más megoldás nagyon sztem nem lesz. Sajnos elég aktív igénybevételnek van kitéve a dolog. Az ideiglenes ragasztás szerintem felejtős.
Vagy szegecselhetsz.A legtöbb sisakon gyárilag ugy van. -
szbalogh
addikt
26-án megyek WWII játékra. Van egy német sisakhéjam. Nem tudnátok véletlenül hogy hogyan lehetne visszacsinálni a belét úgy hogy ne kelljen szétbarmolni a sisakot? Első körben egy munkavédelmi sisak belére gondoltam de azt máshogy kell rögzíteni. Vagy egy másik sisakbelsőt? Mondjatok már valami ötletet!

-
szbalogh
addikt
Most hogy sikerült felraknom a dotot sok barkácsolással a tokfedélre, gyorsan vettem egy railt is a bakra

-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Te egy ÚR vagy.. Még be is gépeli helyette a szöveget...

-
HollyBoni
veterán
Végre sikerült ráapplikálnom fél óra fúrással a b6-ra a tápját,most töltöm a 11,1-es akksimat,de már 11,48-nál jár.Ez normális?Nem kéne lekapcsolni a töltőnek?
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a felhomályosítást!

-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Létezik D furatú pinion, amit általában egy imbuszhernyóval lehet a lelapolt tengelyre erősíteni (és házilag kb ezt lehet cserélni a motor alapos megfingatása nélkül), illetve a rendes, kör furatú, ehhez nem árt egy pinion tool, mert enélkül az előbb emlegetett perisztaltikus csapágynyomorgatásra kerülhet sor a házilagos cserénél. A kettő pininon értelemszerűen nem felcserélendő, bár talán a D tengelyre rá lehet ragasztani a körfuratost. Utóbbi elég atom módon rá van húzva a tengölyre.

-
szbalogh
addikt
A hosszú és rövid nyakú motoroknak is ugyanakkora a tengelyvastagsága és kompatibilis a pinion? Van egy JG motor xar pinionnal. Ha ezt le lehet cserélni akkor megveszem a PDW-be.
-
szbalogh
addikt
válasz
rainmen
üzenetére
Kíváncsiságból még sötétedés előtt gyorsan beledobtam hogy azét mégis. Szóval akkor még nem volt lecsiszolva az éle. Nemsokára megjönnek a madbull gumik, addig próbálok még H lenyomót is csinálni aztán amelyik a legjobb lesz az megy a madbullal már sorjázva

3.5mm-es csavarvégből csináltam amúgy. 4mm-es koronggal. De majd próbálkozok 4mm-es anyagból vékonyabb koronggal is. Azért a képen nem látszik de nem teljesen szimmetrikus a forgástengelye körül

-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Az igen.
Én egy csomó mindenből elszereltem az utolsót az SPR-embe, és most is szopat a kis genyó. Kapott fasza motort meg minden, guarder egyeslövés alkatrészt, element kamrát, systema hopupgumit, action M4 O gyűrűs nózit, element lenyomót, 120-as rugót (jelenleg 440 FPS, egy egységnyit asszem lépek vissza rugóval). És megint burst vagy félautomata helyett. Szétszedem, megcsiszatolom a tűzkapcsolót, ellenőrzök még egyszer mindent, azt az EBR-el karöltve mennek a levesbe, és jön a KWA SR12 helyettük.
-
HollyBoni
veterán
Az normális hogy eléggé melegedik a motor mondjuk egy tártól?(130bb kb)Cymánál nem melegedett ennyire,csak egyesben lövök akkor is.Vagy a lipo miatt van?
-
szbalogh
addikt
válasz
rainmen
üzenetére
Igazad van, de úgy vagyok vele hogy nem kell minden nap tölteni. Sőt egyiket se töltöttem még amióta meg vannak, csak az AEP-et még anno
Havonta egyszer kibírom 
Terhelésnél leesik a feszültség de ha mondjuk egy 7 cellás pakk feltöltve 1.4V/cella akkor ha 10-10.5V-al töltök a végén olyan kicsi lesz a feszültségkülönbség hogy alig megy át áram. 1/10C alatt marad amit meg rajta lehet hagyni.Az skaos srác a softair-en a haverod? Ő hirdette az AK-dat ha jól emlékszem. El tudod érni e-mail-en kívül valahogy? Az SHS motorja érdekelne.

-
szbalogh
addikt
SHS hosszúnyakú motor jó? Jobb a cyma/JG motornál?
-
szbalogh
addikt
Állítólag ha kondit teszek a motor mellé akkor gyorsabb lesz a rendszer. Van egy 12V asszem 3000uF-es kondim. Érdemes ezzel molyolni?
Vettem egy csájna 3-12V adaptert. 12V-on 13.6V, 3V-on 6.5V
Köztes állapotban pedig ezek között. Pont ideális mindenféle aksipakk töltéséhez 
Kipróbáltam a PDW-t az AK aksijával. Ugyanolyan fos. Nincs véletlenül elfekvőben egy jobbfajta hosszú nyakú motorotok?

Lenyomóval egész messzire lehet lőni az AK-val.
A PDW is ugyanolyan messze visz
-
Peti567
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem pesti vagyok így próba esélytelen.
Köszi a segítséget! -
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Közben letört a cyma motoron a csatlakozó,most már nincs kedvem szopni vele.Guarder infinite torque motor 7-ért jó vétel?Elvileg nincs agyonnyúzva.
-
HollyBoni
veterán
Melyik jobb?Gyári Kalash motor,vagy Cyma szürke?
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek már hogy mi a külömbség a két tár között??!!WE1911-es pisztolyomba kéne, csak nem tudom melyik a jó...
Köszönöm a segítséget! -
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
AB fet van benne,már írtam is rockonak,amúgy + 3500ft lett volna,jóez jóez..
Sajna fet-hez meg ezekhez nem nagyon értek. -
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nagy vonalakban annyi időnek elégnek is kell lennie. Bár a múltkori FET-ellenállás forrasztás körüli bénázással biztos nem lennék benne a limitben.

-
HollyBoni
veterán
Hú,megvettem az RK03-at,kegyetlen jó.Kicsit jobb mint a cyma spiáter testes fos..Ráadásul fet + vezetékelés is van benne.

-
törölt tag
Ma ki akartam szedni az akkumat a G36C ből de 20perc alatt sikerült valahogy lefeszíteni róla a "előagyat" mert kiderült hogy az egyik csavar kiesett és beakadt!
a linkelt kép előagyon van két csavar is és ha leszedem az előagyat ott van maga a csavar (csillagcsavar véggel) és az kieesett!
Ez befolyásolja a fegyver működését? annyira nem tartott semmit, semmi se moccant meg de nem szeretném ha játék közbe pl szétesne:S
Mit kell vele csinálni?
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igaz.

Bár annyira jóval én még nem találkoztam.
-
HollyBoni
veterán
Juhhéj ma megyek megvenni ezt

-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Különféle házi hack megoldások léteznek ilyenre, én pl szoktam egy igen pici adag pillanatragasztót csöppenteni a furatokba, majd vékony dróttal, csavarhúzó szárral, hajcsattal, gemkapocsal még képlékeny állapotában megakadályozni hogy teljesen eltömítse a furatot. Száradás után elvileg ebbe már tud kapaszkodni a csavar. Persze óvatosan kell művelni dolgot, ha beragasztod a likat akkor úgy jártál.

-
HollyBoni
veterán
Valakinek a jelenlévők közt van JG ßetája?
-
szbalogh
addikt
420 a PDW-m ROF-ja

-
-
szbalogh
addikt
Nekem múltkor az AK nagy tamyjája kiszakadt. Azt visszaforrasztottam és azóta nem szedem ki az aksit a fegyóból
Majd csak ha tölteni kell. -
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem adok en egy forintot se deans csatiert, aranycsatim van, modellezok is ezt hasznaljak deans meg tamiya helyett, gondolom nem veletlenul

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az van ráírva hogy 300mAh/cell,balanszerezni is fogok.
Vagy nem is ez a töltőáram?
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Amíg a haverom fegyverére nem szerzek T csatit addig tölthetném mondjuk így?
Vagy így el*asznám?
Amúgy kb egy 11,1v-os 4500mAh-s 15C-s akksit mennyi idő alatt tölt fel egy B6?
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
de legalabb nem esik szet egy ido utan mint a fos deans csatik, amugy miaz, hogy tul nagy? egy csomo meretben van, semmivel nem nagyobb mint egy deans csatlakozo, aki meg nem tudja, hogy pirosat a pirosba feketet a feketebe az ne airsoftozzon
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Inkább a tamiya annyira vacak. Igen sokszor már az összedugásnál problematikus, később melegszik, szétcsúszik, minden baja van, illetve ha egyszer felraktad valahová akkor le tudod vágni és el tudod dobni.
A deans kisebb helyet foglal, elég erősen egymáshoz szorítja a kapcsolódó lemezeket, újra felhasználható pl átkábelezésnél, nem kell eldobni. Egy jó minőségű deans csatinál szvsz airsoft nem kíván többet.
Sokan most aranycsatit istenítik, túl nagy, átgondolatlan bekötés után polarítás felcserélhető vele, különkülön van egy egy csati mindegyik érhez, meg még csúnya is.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
A deans csati annyival jobb?
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
na olyan motorom nincsen, IT guarder, SHS sima es gyari cyma van

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
regota megy 9.9v-os akksival jopar puska itt a kornyekemen es egyiknek se lett meg semmi baja, igaz hosszu 200BB-s sorozatot nem lovunk
ahova a sima mini cellas akksi befer oda ez is, nekem ketto tokfedel alatt van, egy volt a sig556 eloagyban, most is meg tudnam csinalni az m4 eloagyba csak lusta vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest