-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Az army-ról mint airsoft márkáról mi a véleményetek?Jó,rossz?
-
törölt tag
WD azt mondta hogy 5-6 ot ha ráteszek egész jó kis fegyó lesz belőle!
-
sowi
őstag
válasz macilaci78 #8693 üzenetére
ez baromi jo volt
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
szbalogh
addikt
Nem tudja valaki esetleg, hogy Veszprémben hol lehet BB-t venni?
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz evilzombie #8682 üzenetére
ÁÁ megvan a bibi, 0.12-es BB-t kaptam hozzá Ezért visz fel de nagyon.
-
soulreaper
tag
na akkor sorban :-)
-systema cuccok nagyon jók, kivétel a rugó(esetleg a motor, de mondom ezekről megoszlik a vélemény)
-ESS ICE szemüveghez kapásból tudok neked vagy 3linket ahol lehet kapni
-ha aztnézed akkor abszolúte nem drága ez a szemüveg, és köönyörgöm, nee legyen megint ez hogy ki mennyit képes mire kiadni(kivétel persze ha veszek 30ért egy 5k-t érő G36ot )
a guarder napszemüv szegű védőszemüvegei szarok!!!! a keret ami törik nem pedig a lencse(bár erre se vennék mérget)
10körül lehet a guarder...hát akkor inkább hozzáteszek még 4-5-6ot és megveszem a kategória legjobb szemüvegét amin ugrálhatsz is...nameg kétlem hogy a guarder 100% UVA/UVB szűrő lenne és nekem azért fontos hogy amikor uvb riasztás van nyáron hogy játékon ne égjen ki a retinám...
és ezt meg azért kikérem hogy "ugyanaz"Private Military Contractor
-
evilzombie
tag
Ezt csak erdekesseg kepp linkelem!
Ajandek rugo jar hozza.Na náááá
-
boogie84
veterán
soulreaper, sowi: köszönöm a segítséget. Már csak az az elrettentő, h nehezebb beszerezni, mint az aranyat. Egyetlen helyet találtam ahol ilyet kapni: itt. Nem tudom h innen lesz e. Keresgélek.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
evilzombie
tag
válasz BaKeSZ87 #8683 üzenetére
Kossz a velemenyt es soulreapernek is.
En is a fele hajlok!
A systemat mar biztos nem veszem, mert sok helyen olvastam hogy eleg gyakran eltornek.
Elementet az egyetlen egy (henger fej)gyuru miatt nem javasoljak.Es a henger fejbol a gumi is ki tud esni.(ezt is tesztekben olvastam).
A kozepsoben nekem az tetszik hogy gumihoz utodik a dugattyu fej nem pedig acelhoz.
Keresem a teszteket rola de nem nagyon talalok, olyat ami rosszat mondana vagy a kozepso vagy a jobb oldali valasztasrol.
De a kozepso joval olcsobb.[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
szbalogh
addikt
válasz evilzombie #8682 üzenetére
Lejjebb nem tudom tekerni. Amikor szétszedtem és tekergettem láttam, hogy mennyire lóg be a csőbe, kb félig tekerve látom meg. Most teljesen el van tekerve óramutató járásával ellenkező irányba és még így is felfelé kanyarodik.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz evilzombie #8674 üzenetére
Helyedben a középsőket választanám.
-
szbalogh
addikt
válasz evilzombie #8680 üzenetére
Mi van akkor ha hopup minimumon és a bogyó így is felfelé megy? Nehezebb BB kell bele?
-
szbalogh
addikt
Szerintetek egy ilyen Glock alá majd később sotira? Lámpa + lézer, csak kicsit hosszú, bár ha levágom a végét és akksiról tápolom...
-
szbalogh
addikt
válasz #40835072 #8677 üzenetére
Szívesen segítenék, de én is kezdő vagyok örülök ha a sajátjaimat nem cseszem el Én tuti nem fogok pénzt kiadni javításért, épp ezért vettem olcsó rosz használtat Inkább a működése érdekel, aztán talán eljutok egy-két játékra, de gyerek mellett elég valószínűtlen
-
szbalogh
addikt
válasz #40835072 #8673 üzenetére
Szerintem ha érzel magadban erőt és nem adod el szedd szét és csináld meg rajta amit kell.
Mondjuk nekem az az első hogy ha egy ismeretlen mechanikus dodlog a kezembe kerül, hogy hogyan működik ?Megjavítottam a másik Glockot Nem volt nehéz, leszedtem midkettő szán alatti műanyag takaró fedelét és összehasonlítottam. A kopottabbnál nem volt beakasztva egy kallantyú. Ezt visszatettem és most megy a túzváltás és adagolja a bogyókat is de iszonyat pontatlan, balra le visz Mondjuk a szán ami rajtuk van eléggé mocorog, így eleve nem is lehet pontos Lézert szabad játékon használni? Mert akkor inkább azt teszek fel a pontosabb célzás érdekében
Az akksit 7.5V-on nem tölti. Végül is ez 0.05V túlfesz cellánként ami fika. A 9V pedig 0.30V.
Lehet, hogy most nem veszek rendes töltőt egyenlőre. Van 4 akksim, egy kiszemelt akksit kínzok csak a próbákhoz, ha szerzek LiPo akksit ahhoz már veszek majd rendes töltőt is.Nick: HE_Storm
-
törölt tag
Most mindenki mondott valami a javítására, sowi, stb.....!
akkor meglehet javíttatni a tárkidobót?
CSAK ZT , nem érdekel a festés, stb. csak a tárkidobó!.... azon valamennyitlehet javítani vagy kuka?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz evilzombie #8670 üzenetére
Engem az element nem győzött meg.
A középső hengerfej nekem tetszetős, a dugattyúfej milyen márka? -
soulreaper
tag
válasz evilzombie #8670 üzenetére
systema mindenben a legjobb kivétel a rugói...motorokról meg megoszlik a vélemény
Private Military Contractor
-
evilzombie
tag
Megkerdezem megegyszer utoljara azokat akiknek van tapasztalatuk, hogy melyiket erdemes megvenni?
Cel a minel hosszabb elet tartam!
KEPBal folso: 13 USD
Bal also: 41 USD
Kozepsok(egyutt): 22 USD
Jobb szelsok(egyutt): 48 USD[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
-
törölt tag
válasz soulreaper #8667 üzenetére
egyik kedvenc filmemből "...idéztél...."
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz #40835072 #8662 üzenetére
nem az a lényeg, mennyit, hanem az, hogy hogyan. Senki nem röhögne rajtad, ha pl körbenézel, és mégis átvernek. Shit happens, megtetted, hogy utánajártál.
De azzal, amit műveltél, szószerit hagytad magad, hogy átbasszanak, olyan debill módon álltál neki vásárolni, hogy az már átkúrásért kiáltott. Elmondják 10x: Pistike, ne legyél már kretén, át fognak verni. Nem, Pistike, csakazértis fullbanyomja a makacs kretént, és Cseng apó meg röhög a markába hogy 30 ezerért sikerült a nyakadba sózni egy olyan cuccot, ami nagyon jó eséllyel 3 ezret sem ér.Érted, ha nem lett volna egy figyelmeztetés sem, még megértem, oké, az ember beleszalad egy fals bizniszbe ha neten tolja. De hogy 10ből 1 figyelmeztetést sem sikerült emgfogadni, az LOL.
Valószínűleg azért emlegetik, hogy szar a vatera, mert ismerik. Valószínűleg azért szar, mert csak az olyan halaknak lehet eladni cuccokat, akik lusták 2-vel többet kattintani és utánajárni a dolognak. Az eladóra is kurvakeményen lehet támaszkodni valószínűleg, hiszen olyan jól tájékozott airsoft terén, hogy a több pecifikus hirdetőoldalból 1et sem ismer. Ha logikailag ezt végiggondolod, már rájössz hogy ilyen szempontból teljesen hitelét veszti az oldal.
Na meg az ilyen halaknak aztán be lehet magyarázni, hogy egy cyma műanyag fegyver az airsoftozás csúcsa, és azért bizony le kell csengetni azt a 40-50 ezer forintot is.Én meg speciel, ha lecsókolbászt keresek, akkor valószínűleg henteshez vagy húsboltba megyek, nem a kínai ruhaboltba (egy példa). Ugyanígy magasról xarok rá, ha a vaterán kurvajó könyvhirdetések vannak pl, de az airsoft kínálatuk egy hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soulreaper #8661 üzenetére
még ezt se sikerült eladni, ha eladtam akkor keresek egy nektek megfelelőt....!
úgy beszélsz mintha 600 szart vettem volna pedig csak EGYET az is sok.....
-
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8660 üzenetére
szal most írtad hogy szar, de mégis ottvettél airsoft cuccot...s lás csodát kaptál egy szart...csodák nincsenek :-)
de szerintem tökmind1 ki mit ír(mitírnak azok akik már több éve játszanak, volt náluk egy rakat fegyver, 100-200fős játékokra járnak, több 100 000et nyomtak egy erre a hobbyra) mert ahogy látom annyira fölösleges bármit is írni mert itt be ott ki...úgyis azt veszel amit akarsz aztán megen sírás...majd a 2.3. ilyen után abbahagyod az airsoftotot...darwini kiválasztódás
-
törölt tag
válasz soulreaper #8659 üzenetére
.... az airsoft az sz@r a vaterán de rengeteg NEM airsoft cucc van ami jó! amúgy meg nem 50 a g36 az a villámára!
-
-
törölt tag
,pmdhatsz amit akarsz, vannak kurvaszar cuccok emg jók is a vaterán..... fejedbevetted hogy 5 szar airsfot van rajta és akkor már az egész egy rakat f...s.
nem 5 hirdetés van fent hanem többszázezer, és ha egyikse elégíti igényeidet akkor meg veled van a baj......
mellesleg előbb el is kéne adni ezt a szart, és csak utána gondolkodhatok hogy hogyan tovább...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz soulreaper #8650 üzenetére
tuti az lesz, hogy becseréli a bóvli vurslis G36ot egy CA sportline ra, aztán rájon, hogy megen átkurelták, azt mehet vissza megint Cseng apóhoz majrézni.
szívem szerint már emgkérdzetme volna tőle, hogy "értelmifogyatékos-e vagy?" de ez kezd nyilvánvaló lenni....
-
Kobe
veterán
válasz #40835072 #8644 üzenetére
vatera nem rossz, ha az igényeid a béka segge alatt vannak. Airsoft szempontból éppen a bolhapiac színvonalát súrolja, szar cuccokat adnak de legalább jó drágán.
vatera.hu ....ez 9 karakter.....softair.hu....ez 10....6mm.hu ...ez meg 4...plusz 1-2 kattintás a hirdetésekhez és meg is vagy....halálkomolyan kérdezem: ennyire fáj az a plusz 1 gombnyomás, vagy tényleg ilyen kibaxott sötét vagy hogy a 10edik tanács után is mg azt a szart nézegeted ?????
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soulreaper #8647 üzenetére
csomó dolgot vettem 1ft ért ph sok is sokan föntvannak! oda is bárki beregelhet nem általánosíthatjuk a vaterát szarnak!
-
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8646 üzenetére
eddig még G36volt a mánia, mostmár jó az M széria is? amúgy ez megint egy nagy átbaszás mert ez SL nem pedig PL
amúgy meg hogy használható legyen egy M széria(14kivétel) kell bele egy 60$-os(+posta) hopup kamra
/én személy szerint SEMMIT sem vennék vateráról/
jah és hogy a kérdésedre is válaszoljak amit linkeltél az szar
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soulreaper #8645 üzenetére
-
törölt tag
válasz soulreaper #8643 üzenetére
a vatera nem rossz.... csomó jó cucchoz hozzá lehet jutni ha valaki szemfüles, de ré is lehet b@szni rendesen ha valaki amatőr, naív esetlen gyökér mint én
de valószínüleg el lesz adva van már rá jelendkező!
-
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8642 üzenetére
ezért nem vásárolunk vaterán :-)
nemaz a kérdés hogy mennyibe fáj(valószínű többe mint amennyit egy normális ember rászánna egy szarhalomra) hanem az hogy egyáltalán meg lehet e csinálni
Padavan, dont be so f#cking noob, and listen to the experienced and older masters
-
soulreaper
tag
lehet még mindig jobb mint egy "régi, használt, "hiányos" CA"
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz #40835072 #8639 üzenetére
khm
kicsit utánanéztem vaterán a dolognak, és az a sejtésem kezd beigazolódni, miszerint át lettél kurelva a palánkon.
Már eleve gyanús volt, hogy JG G36-on milyen 3 színű feketéről beszélnek, hiszen az JG G36ok igen jó kis cucok mind külsőre, belsőre, és esztétikailag sincs velük probléma, pláne nem az, hogy 3 különböző színű, hol matt, hol fényes anyagból rakják össze.
2 perc alatt vaterán rátaláltam egy hirdetésre, és egy hozzászólásodra, éppen egy 3 színű fekete, már kinézetében is gyanús G36nál.
A.C.M. K306 G36C
ugye nem ebbe ugrottál bele ?
Ha igen, légyszíves, tedd emg azt a szívességet magadnak, hogy sürgősen emgszabadulsz tőle minimális bukással, mert mire azt az újracsomagolt valamit használható állapotba hozod, többe fog kijönni, mint egy tuningolt CA.az eladó kiemeli, hogy ugyanaz gyártja, mint a JG-t....ergo minimum nem JG, de inkább valami átcsomagolt bóvli.
ezek után, még mindi jó ötletnek tartod a vaterát ?
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz evilzombie #8637 üzenetére
nem leoltás képp de olvasd már el miről beszéltünk napszemüveg szerű védőszemüvegről :-) és a guarder ilyen tipusú szemüvegeinél gyenge a keret...ESS ICE és pont, ez ellen tök fölösleges bárkinek is vitatkozni mert nincs jobb
amúgy ami neked van, ilyen taktikai szemüvegek(búvárszemüveg feeling) azoknak általában vastag a lencséjük(2,4mm asszem bár nem ballisztikus) szal az nem is fog eltötni 600fps-től sem
-
evilzombie
tag
GUARDER egy fos??????
Nekem ez van.C5-os
Nem esik le a fejedrol(gumi pant tartja rajtad), nem parasodik, nem esik szet ha ralonek(SOWI)es sajat magam probaltam egy M700-al 3m-rol 550FPS-el semmi baja nem lett!Mondjuk az ESS csucsminoseg. (es a sarga lencse igen jol johet freeland jatekon)
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
soulreaper
tag
válasz boogie84 #8633 üzenetére
Guarder-nek gyenge a kerete, szar....
ha szemüveg akkor csak ESS ICE semmi más, pont. tapasztalatból mondom, hatalmas látótér, semmi sem zavar, egész napos viseletnél is olyan mintha nemlenne rajtad semmi, nemmozog, bukfencezhetsz akkor sem esik le, teljesen arcformára szabható szár, 2,4mm vastag ballisztikus(repeszálló) lencse, kapsz füst, sárga, víztiszta lencsét, jelenleg is rendszeresített szemüveg(US. ARMY, USMC, különleges alakulatok, tűzoltók, stb), Mil Spec, nempárásodik soha, 100% UVA/UVB szűrés
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz boogie84 #8633 üzenetére
tankagogy: azon maximum egy reszelo segithet...hopupgumi csere utan lehet, hogy el is losz viszonylag ertelmes tavolsagra, keresd WD-t a softairen
boogie84: guarder egy fos, szetesik ha ralonek valami combosabb fegyverrel, ha napszemuveg design akkor csak ESS ICE
-
boogie84
veterán
Vmi frankó szemüveget keresek! Nem tudom pontosan a napszemüveg design-ban mi az ami jó márka, és kitűnő védelmet biztosít. Bollé-t néztem, és Guarder-C4-et. Nem tudom h ezek megbízhatóak e. Közelről kibírhatják az erős lövéseket?
A Bolléra hasonlító szemüvegre mondta azt a pápai játékon egy kolléga h az a szemüveg kibírja a közelről leadott 550fps-t. Nem tudom h ebből mi igaz, de vmi komolyat szeretnék venni. Fő a biztonság!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
sowi
őstag
válasz #40835072 #8630 üzenetére
1:1 JG masolat, talan meg ugyanabban a gyarban is keszul, a test texturaja pl. eleg jol nez ki csak a markolatok extrem benak ezzel a fos csillogo feketevel, ha atnezeted es kicsereled a hopupgumit akkor kb. ugyanazt fogja tudni mint egy ugyanolyan JG
-
törölt tag
Ha elviszem egy szerelőhöz és kikupálja a fegyvert és lefújja akkor jó lesz? vagy akkor is marad béna....
Nekem egy szimpla egyszerű airsoft kéne párszor elmenni a haverokkal,!
ha rendesen kikupálják akkor jó fegyver lesz, vagy el kell adni? (lehet e ebből csinálni valami jót?)
-
-
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Elromlott a CA hk33-am szétszedtem és leesett róla két cucc + fura hangja van és nagyon gyorsan pörög a motor.Csináltam videót róla: [link]
-
törölt tag
1. MIre szóltak hogy a kínai szar addigra megvettem! (sajnálom) az volt odaírva hogy jing gong gyártója
2. új fegyvert mért ne vennék? mért ti mindannyian használtat vesztek? valakinek emgkell veni újan hogy más használtan vehesse
3. "bornyú" ?
4. Az az 5 az mindössze 1 ember..... Én nem értek hozzá, nem tudom szétszedni de elsem tudom hova vinni mert nem ismerek semmi szerelőt... ha valakit du adja meg légyszi az elérhetőségeit...!
( nem csak a fegyver kínai hanem az eladó is )
A. megemésztettem elviszem ha megmondja valaki hogy hova!
B. valahogy csak kibírom
evilzombie:, sowi: : a Hardveraprón nem találtam pedig fent volt hirdetésem hogy keresek g36c t , írtam egy honlapot ahol 30 ért volt teljesen új, garival, csak azt leszaroztátok (pedig Jing Gong) airsoftgunon, keleti fronton kb 45 K softairen meg nem találtam csak most azt amtit mondtatok de az már késő volt :/
vatera: ott van ismerősöm M733 (JG) és semmi baja nincs vele.....:S én is sok olcsó jó cuccot találok, ott de airsofthoz nem értek....!
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz evilzombie #8619 üzenetére
vateran? viccelsz?
-
Kobe
veterán
válasz #40835072 #8617 üzenetére
élből nem szoktam első nekifutásra leoltani embereket, de remélem, azzal, hogy most megteszem, többet használok mint ártok, mert egy ideje érdekesnek tartom amit csinálsz
1, 10 ember javasolgatott itt neked mindent, de kb mintha a falra hánynák a BB-t, úgy pattan rólad vssza minden. Megkérdezik: mennyi az idő? Erre te:-Igen, valóban szép napunk van. Értő olvasással gondok tényleg gondok lehetnek (ez az első eset, amikor tényleg olvasási nehézségekre tippelek itt a fórumon)
2, 10 ember javasolja, hogy ne vegyél újonnan fegyvert, pláne ne kínait. Te megteszed. Azért külön plusz piros pont jár, hogy az egyik legdrágább, legátverősebb helyről (vatera). Ki tudja, lehet azért szorul, mert tárkioldó helyett a papi hózentrogerja van benne.
3, csodálkozol, mint az a bizonyos bornyú az újkapura, mikor valami nem smakkol.
4, 5-en elmondják, mi lehet a probléma, mit kell csinálni - szét kell szedni és rendbe kell rakni belülről a fegyvert és a selejt alkatrészeket cserélni - erre te ötödször is megkérdezed, hogy mit kell csinálni, mi lehet a baj. Elárulom, ha hatodszorra kérded meg, akkor sem fog magától meggyógyulni, lesz valami nyűgje.
Személy szerint azt javaslom,
A, vagy emészd meg agyilag, hogy a puskát meg kell fogni, szét kell csavarozni, be kell kenni kenőanaggal, teflonszalaggal, stb. Ha ez megvan, döntsd el, hogy ezt el tudod e végezni magad, ha nem, akkor vidd el valakihez.
B, add el a fenébe. Ha agyilag lefagysz egy egyszerű "If....then...else" algoritmustól, akkor nem biztos hogy az airsoft neked való.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
vaterán vettem még blockot sem adtak: a golyó már nem marad bent, de a tárat elég nehéz kiszedni... mi a teendő?
-
mykos
aktív tag
válasz rainmen #8610 üzenetére
"Nekem a 8,4V-os akksihoz 8,4V-os a töltő, akkor a 7,2V-os akksihoz 7,2V kell. Vagy amelyik közel van. "
Ne keverjük össze az akkutöltőt a feszültséggenerátorral. 8,4V van írva a töltődre, de elég ritkán jön ki belőle annyi, töltés közben folyamatosan változik(visszahúzó karakterisztikájú áramkorlát).
szbalogh, ha jót akarsz,akkor azzal a "töltővel" nem bántod az AEP akkut. -
evilzombie
tag
Valakinek van tapasztalata az ELEMENT cylinder/piston head parositassal?
Silent nevet kapta de az angol nyelvu tesztek alapjan nem csokkent a hangon.
Az en csuzlimban egy szimpla muanyag piston head van,se levegozteto furatok, se csapagy.Gondoltam hozza vagom a rendelesemhez mert csak 13 USD.
ELEMENT SETAzt hiszem SOWI ajanlotta ezt kb 2 honapja.
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz #40835072 #8604 üzenetére
Szerintem itt mindenki tudja hogy nagyon nehez turelmesen varakozni az elso fegyveredre, de addig mig kivalasztasz egy jo fegyvert megeri varni (kozben sokat sokat olvasni)!
Nagyon gyorsan add vissza azt a fegyvert, ha lehetoseged van ra!
Nem vagyok kepben az ilyen dolgokban ,de ugy tudom hogy egy vagy ket heten belul mindent vissza lehet cserelni.
Mar ha nem tortent a fegyverrel semmi!De mondom megegyszer hogy ez nem biztos!
Na náááá
-
szbalogh
addikt
válasz rainmen #8610 üzenetére
Hát pár tár még nem ártana az biztos
Meg bogyók is kellenek, a felét ellődöztem amit kaptam kis tasiban.
Most hűtőben vannak az aksik, hétvégén nem leszünk itthon alig várom a hétfőt
Akkor a 7.5-el fogom tölteni 1.5 órát 500mA-el.
Az normális, hogy 1 tár ellövése után felmelegszik az akksi? A töltésnél szinte semmit se melegszik.Nick: HE_Storm
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #8609 üzenetére
Nekem a 8,4V-os akksihoz 8,4V-os a töltő, akkor a 7,2V-os akksihoz 7,2V kell. Vagy amelyik közel van.
Mind a kettőt szét kell szedni, kipucolni, rendbe tenni, letömíteni. Utána eldöntöd, melyik a jobb. Az ereje 200 fps körül van ezeknek. Szerezzél be 100-as tárat és mehetsz CQB-ra.
Ja és a töltőddel értelemszerűen max. 1,5 óra a töltési idő![ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Juppiiiiiííí működik mindkettő!
Bár a töltő szar volt, de van egy 500mA-es adapterem amin van 9 és 7.5 V is. Először 9-en próbáltam, de tölt 7.5-ön is, szerintetek melyikkel ajánlott inkább?
Az erejéről ne beszéljünk inkább.... az alu sörösdobozt épp hogy meghorpasztja.
Érdekes, hogy az egyik csövéből 1-2 másodperc alatt pottyan ki a goló amásikból úgy 3-4 másodperc alatt, gondolom az utóbbinak kopottabb lehet a csöve
Az egyik putyi csak autón megy.
Vissza az eredeti töltőre.... csoda hogy nem okozott eddig tüzet
Belül el volt szenesedve
A használtabb nem veszi be a bogyókat, nem lő ki egyet sem.
Mielőtt eljöttem melóhelyről nyomtattam egy céltáblát, valahogy sejtettem, hogy ma szükség lesz rá
Automatán nagyon durva[ Szerkesztve ]
-
-
szbalogh
addikt
Megkaptam Kornéltól a 2 Glockot
Van 4 db akksi + egy 250mA/8.4V adapter. Feszültsége jó a töltőnek, az akksik 5V-tól egész 6.8-ig, mind NiMH. Most rátettem a 6.8-ast és 10perc után már 7V, talán feltölti
Most rajta hagyom 3 órát és meglátjuk.
Amúgy most fogtam először a kezemben AS fegyót
Végigpróbáltam az összes akksit mindkét glockban. AZ egyikkel az egyik mintha megmoccant volna.
Gondolom az volna a szerencsés ha nem is próbálnám ki még ha fel is töltődik az akksi, hanem nézzem át mindkettőt az utolsó csavarigNick: HE_Storm
-
törölt tag
a g36c mből kicsit enhéz kiszedni a tárat.... mi a teendő? vagy be kell járatni?
meg néha nem lövi ki a golyót:S ha fejjel lefelé álla fegyver és úgy teszem bele a tárat....:S
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
M4-es fronton történt valami olyan változás, mint ami az AK-replikáknál az tóbbi 1 évben ? Úgy értem egyre több a minőségi fullfém fegyó AK-ból, és ki lehet fogni bestbuyok darabokat, amiknek minimális nyűgje van. M4-nél ez hogyan változott, ha változott egyáltalán ? Anno arra panaszkodtak sokan, hogy a boyi fullfémek kívülről jók ugyan, de vásárlás után érdemes belül cserélni kb mindent....hopupgumit, rugóvezetőt, csapágyakat, motort.....míg ugye AK-nál cyma cm036tól és felfele, kalashnál az újabb rk szériában gyakorlatilag minimális tételeket kellett cserélgetni
-
macilaci78
nagyúr
válasz rainmen #8592 üzenetére
Az AGM egyik legrégebbi modellje az MP40-es. Ha nem frissítettek rajta, akkor sem olyan rossz 40k-ért, mivel MP40-ben a TOP a következő árkategória 100-140k-ért.
Alien576 rakott össze egy AGM MP40-et, kicsit szidta 3 éve, mert akkor még nagyon nem volt vele tapasztalat. Ma már kis odafigyeléssel jó pufkává válhat. Tárakat a Nowar is tart hozzá nem is vészes áron. Az egyedüli hibája a mini type akku, dehát a lipo korát éljük, vagy belegyógyítasz a testbe két db akkut párhuzamosra kötve. Alien576 ezt a megoldást választotta. Az AK47S-sel szemben ennek masszívabbnak tűnt a válltámasza, de ugyanaz a megoldás, szóval egy idő után kilötyögösödhet, eltörhet nagyonn erőbehatásoknak, szal erre érdemes odafigyelni. Az AGM akkori motorjairól jót nem lehetett elmondani általánosságban, dehát erre is van olcsón megoldás.Egy jól összerakott Systema M150-es Ver 2-es GB is kimegy a világból egy Systema Turbo motorral, dehát ez még külföldről is 60k. A tapasztalatok alapján bármely Ver2/3/7-es alapfegyver GB-tól elvárható, hogy a 120-as rugót (430 fps-ig) üzembiztosan vigye törés nélkül, az ettől erősebb, sniper/DMR kategória már zsebbenyúlósabb történet. Ott jöhetnek a Guarder, King Arms, HurricanE, és a kínai kistigrisek minőségi megoldásai. Phoenix önhézagoló fogaskerékszettek, Prometheus 8mm-es GB-ok, fém hop up kamrák, stb.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)