Hirdetés
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Nem lesz sokkal pontosabb a 420-as csőtől. A Marui és marui klón MP5-ök már csak ilyenek. Inkább egy puha Hopupgumival próbálkozz...de az MP5-nél ez is kirívóan nagy szívás..puha gumi gyorsan kopik, a cseréje meg alap hangon 2 óra.
Beragdó BB -re meg azért vigyázni kéne, mert könnyen összecsomagolja a GB-t.
Hopupkamrát kéne megnézni, vagy a csövet kipucolni. -
HollyBoni
veterán
A FET-ről felvilágosítana valaki?Szeretnék venni egy olyat amivel tudok lőni 3-as sorozatot.Hol lehetne beszerezni,illetve mennyiért?
-
HollyBoni
veterán
Ez vajon csak m4-re jó?
[link] -
rainmen
aktív tag
Szemre egy kis Tamiya a csatlakozó. Ha a fegyverben nem ilyen van, még mindig át tudod alakítani a csatlakozást. Alap fegyver esetében van esélyed rá, hogy kibír egy pár órás játékot, ha nem locsolod a BB-t. Nekem 1100 mAh-s van, két játékot kibírt, igaz, 1000-1200 BB-t lőttem el összesen.
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek 230 helyett egy 420-as csővel a fegyver pontosabb lenne sokkal?+ még egy kérdés: Néha a JG mp5-ben elakad a golyó és csak jó sok lövés után jön ki.A csőben akad el.Hogy lehetne megoldani?
-
AdamX3
csendes tag
válasz
szbalogh
üzenetére
De nekem van egy 7,4Voltos LiPo aksim ami 800 mAh-s az jó a fegyverbe?
[ilyen csatlakozóval] -
szbalogh
addikt
A töltőt könnyen megúszhatod ha van egy jó de régi telód egy rosz lipo akksival. Ha szétkapod az akksit csak le kell szedni az elektronikáról a cellát, rátenni amit tölteni akarsz és vissza a telóba aztán tölteni a teló adapterével. Szépen kijelzi ha feltöltődött

Persze ez csak egy cellával megy, azaz szét kell szedned cellákra a pakkot.Megjavítottam az AEPek töltőjét amúgy. Valsz mind a 3 akksi jó lesz. 13K-s ellenállás volt benne ami Ohm-törvény szerint alig tölt valamit
Kicseréltem 100 Ohm-osra 
-
rainmen
aktív tag
-
AdamX3
csendes tag
-
törölt tag
Befújtam kicsit a tűrkidobót, és nem dobja ki de nagyon könnyen ki, tudom szedni...
a jobb minőségú g36c k (CA, JG, TM) azok ha megnyomom a gombot kiesik az akksi mint pl JG M733 nál?
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Egy gyári Cyma 047d-hez sok egy 9,6v-os akksi?Bírni fogja?
-
AdamX3
csendes tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Maximum 40 e. forint
-
AdamX3
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a témában és szeretnék venni egy M4-est milyen fajtát vegyek? Az abs mennyit bír?
-
szbalogh
addikt
Megjöttek a BB-im

Próbáltam FET-modot,de nem jött össze. Mindig elrontottam valamit. Így egyenlőre maradt a rézvezetékelés. Majd még visszatérek rá.
Csináltam "taktikai" lámpát Glockra
299Ft-os Tescos lámpa+199Ft-os indukciós lámpából lencse+Vateráról 500Ft-os 1W-os LED. A képen 3000Ft-os 7W-os halogénes Varta elemlámpa van a barkácsolt mellett.
A Tesco-s lámpán az tűnt fel, hogy 1db AA elemet irtak hozzá, de fehér led volt benne. Az volt az "átverés", hogy 3db gombelem volt egy AA méretű tokban.
-
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nekem 11 éve lett megcsinálva, 3,5 és 4 dioptria volt mínuszos. Az első 3 nap volt gáz, amíg bent volt a védő kontaktlencse, mivel előtte soha nem viseltem. Azóta is pöpec. (Akkor volt 150 eFt, plusz a járulékos költségek).
-
soulreaper
tag
válasz
rainmen
üzenetére
ha jól tudom akkor nem is olyan vészesen drága egy "csomag" 1napos lencse az meg azért elég sokáig ha nem minden nap mész játékra
//a lézeres szemműtét az own-ol mindent...nem 1ismerősöm van aki megcsináltatta nem olcsó és nem is olyan kellemes érzé állítólag, de most úgy látnak mint a sas és 110-130%os javulás... és mind1 hogy 1 vagy 5dioptria korrigálás kell//
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ez is egy jó megoldás.
Esetleg hosszútávú befektetésként egy lézeres dioptriakorrigáló műtét. -
mityku
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Jó ez a szemüveg, csak mint írtam én szemüveges vagyok és olyan komplett maszkot szeretnék ami alá felvehetek egy hagyományos szemüveget, hogy "normálisan" lássak.
Ha nem lennék "vaksi" akkor én is ezeket a védőszemüvegeket preferálnám. Bár első körben 16.000 Ft kicsit húzós lenne nekem.
-
HollyBoni
veterán
Szilikon spray helyett használhatok olajat a fegyver csövéhez etc.?
-
mityku
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Hali!
Igen tudom, ezért is akarok komplett maszkot ( bár softair-en amit kinéztem magamnak már elvitték maszk alsó részét
). De felsőt mindenképpen megveszem.
Egyébként tetszenek ezek a védőszemüvegek ( Bolle takt. és társai), de parázok egy kicsit, hogy mondjuk első alkalommal szétlövik a fogsoromat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mityku
aktív tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Mindkettö, mert még nincsen semmilyen maszkom / védöfelszerelésem ( most kezdem az airsoft-ot).
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
milyen munkavedelmi szemuveged van ami ala befer a szemuveg?
-
szbalogh
addikt
depóból hány nap múlva kapom meg a BB-ket?
ma kapták meg a zs-t -
mityku
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Még nem próbáltam ezeket a maszkokat, ezért nem is voltam biztos benne, hogy van elég hely-e.
Akkor holnap irány a bolt és elkezdek valami normális maszkot nézni / illetve softair-en pont most hirdetnek egy sensei maszkot.Djuree: ezt nem kommentálom különösebben!

-
stefanitsr
senior tag
A nem kifejezetten "napszemüveg" stílusú védőszemüvegek/maszkok alá nyugodtan bepróbálhatod airsoft boltban a szemüveged, sanszosan be fog menni (tehát elvileg több olyan van ami alá belemegy, mint ami alá nem). A nevesebb "napszemcsi" stíl védőszemüveghez pedig kapható dioptriás lencse tartó keret, persze ez egy elég drága mulatság, csak airsofthoz csiszoltatni lencsét.
A régebbi "sansei" maszkom alá lazán belemegy a szemüvegem, de most egy rácsos arczvédőt kombinálok egy egyszerű, szemüveget is takaró munkavédelmi szemüveggel, mert a sansei a perifériális látómezőt erősen szűkíti - viszont nekem nagyon jól védett vagy 10-12 horpadás van a rácsán...
-
mityku
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Érdekes kérdésem lenne! ( lehet elhajtotok a francba vele)

Szóval, létezik olyan maszk, ami alá egy normál szemüveg befér? ( szemüvegesek gondolom ugyanolyan élesen akarnak látni játék alatt is, de nem vesznek csak ezért kontaktlencsét, illetve nem akarják szétlövetni a szemüvegüket)
Ötletek? -
törölt tag
vagy g36c vagy egy ILYEN lesz belőle....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
soulreaper
üzenetére
a G36C t vagy az m4a1et?:S
-
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
ja, foleg ha a gazost veszed meg

-
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
eleg undorito ez a test...
-
törölt tag
végre eladom a sokat emlegetett g36c t...
találtam pár JG g36c t a softairen meg egy m4a1 R.I.S t mindkettőt 30ért!
a jg g35c nem jó a tárkidobója? :S elyiket ajánljátok a 2 köül?

sowi látom árulod 90 ért az ss 556 odat

-
törölt tag
haverom rendelt egy póttakut egy m4 be erre egy böhöm állat jött a postán
ilyen http://www.vatera.hu/classic_army_8_4v_1300mah_nimh_sc_akku_airsoft_173604042.html -
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Málhaöv. Vagyis az övtartó hám arra jó, hogy ne húzza le az övet az a súly, amit ráaggatsz.
Ahogy már mondták: a háta, esetleg a vállrész lehet olyan kialakítású, amire tudsz aggatni dolgokat. A nem túl régi USA cuccok ilyenek, meg a korábbi brit málhák. Utóbbi aranyárban marha ritka, az előbbi sem olcsó, de legalább beszerezhető. -
soulreaper
tag
körbenéztem, osztottam, szoroztam pici pénzre átírtam a Sig-et

-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Igazad van, ez nagyon gáz...

Egy szorzójelet nem felismerni...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
1,5?Én máshol 6 órákat olvastam..

Itt egy cikk..Ugyanilyen akkum és töltőm van.
Idéznék belőle:A hozzá adott fali töltő egyszerű kivitelezésű 220/8V 250mAh-es fix töltőáramú típus. Az akku töltési ideje ezzel a töltővel 6 óra 30perc. A fegyverhez mindenképpen ajánlatos egy komolyabb akkut beszerezni.
Akkor most 1,5 vagy 6,5 óráig töltsem?
-
törölt tag
válasz
soulreaper
üzenetére
ezért kértem hogy linekljen valaki max 5-10 ért postástul!
-
HollyBoni
veterán
1100mAh-s akkut egy 250ma-s töltővel mennyi ideig kell tölteni az akkut hogy maxon legyen?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ez most épp dmr, de tökre lehetne sima aeg is, csak rugócsere kérdése...
Buildson fent vannak a jószágaim, köztük ez is.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Azt írtad AEG-en nincs értelme, ezzel mindet egy kalap alá vetted

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez egy DMR ami megint egy más kategória
ne keverjük az assault/dmr/support/sniper kategóriákat
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ilyeneket ne linkelj, imadom az m14 EBR-t
amugy SPR-en es M14-en siman elfer a tavcso... -
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ezzel megint csak óvatosan.

Bőven lehet egykét aeg sniper szerepkörben is, no meg az aztán totál az adott játékos ízlésének függvénye, hogy nyílt irányzék fekszik-e neki, reddot, vagy távcső...

-
soulreaper
tag
-
szbalogh
addikt
válasz
rainmen
üzenetére
Köszi köszi
Közben leltem Vaterán is 1500/db. Most BB-t rendeltem depóból 0.2-st 3000-et...egy ideig elég lesz 
Kihézagoltam az egyik gearboxot. Pont 2db 3-as alátét kellett
Nagyon fasszentos lett...szerintem 
Megpróbáltam 2db telóakksival hajtani, de ezekben van védőelektronika, meg se nyikkant
Most várom a bogyókat aztán uccu neki
-
rainmen
aktív tag
Ha valaki épp ingerenciája lenne rá: van pár alu hűtőbordám, aminek új gazdát keresek...

-
törölt tag
válasz
evilzombie
üzenetére
reddotot linkeltem.. azkéne!
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Annyit azért felhoznák az ifjonc védelmében, hogy regisztráció nélkül néha szivat az oldal (engem legalábbis), és két-három nekifutásra tudsz csak futárdíjat nézni. Csak ne bántsatok érte.

evilzombie: egyetértek, távcső max. snipernak. Próbálgattam vadászismerős fegyvertávcsöveit, király a cucc, de kellene legalább 60-80-as lencse, hogy legyen láttered. Airsoftos haver reddotjával meg két szemes nézéssel sokkal jobb.
-
evilzombie
tag
válasz
üzenetére
Bocs a kerdesert ha serto, de te tenyleg airsoftozol?
Csak mert az alapjan valasztassz celzo eszkozt hogy hogyan nez ki!
Ha csak gyujteni akarod akkor ok, de jatekra egy tamado AEG-en nem igazan hasznalhato egy tavcso, mire megtalalod es becelzod az ellent addigra benyalsz egy sorozatot.
Legalabbis en biztos. -
törölt tag
válasz
soulreaper
üzenetére
rámetnem de akkor azt kérte hogy jelendkezzek be....! meg emailt is kért....
és 14$ + 30$ = 44$ összesn ~ 10e ft
annyiért magyarországon is van! csak a posta 3e! -
soulreaper
tag
válasz
üzenetére
te most tényleg ennyira r*******t vagy?
már elnézést de basszus annyiba fájt volna neked hogy ADD TO CART, utána az Country *-nál kiválasztod hogy HUNGARY utána Get a Quote és láss csodát kiadja a pontos mindent...40$ az express és 14$ a sima....segítsek összeadni a terméket és a postát utána meg beszorozni a paypal árfolyammal vagy az már megy egyedül?
-
törölt tag
a 8999 sowi linkelt az mennyi postával? és EZ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicseréltem 100 Ohm-osra 

). De felsőt mindenképpen megveszem.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ma kapták meg a zs-t

Majd csak ha sikerül elmenni játszani
Közben leltem Vaterán is 1500/db. Most BB-t rendeltem depóból 0.2-st 3000-et...egy ideig elég lesz