-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz evilzombie #8996 üzenetére
Háttő,
fene tudja, hogy érdemes-e kétféle lövedéket tartani, beszerezni, esetleg kockáztatni hogy összekeverednek és nem érted mitől nőtt az egekbe a szórásod, játékok között egyik lövedékről a másikra átállni, hopupot beállítani, stb.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sowi
őstag
ha valakit erdekel van egy elado g&p m2 red dotom es egy eotech 3x magnifierem, softairen fennvan a hirdetes
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
HollyBoni
veterán
360-370fps-hez milyen bb-t?0,25 vagy 0,20?
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #8990 üzenetére
igen boyi s-system=casv, csak a JG is s-systemnek hivja az ovet de koze nincs hozza...majd jovo heten kicsit rafekszem a hopupra, meg at kell kabelezni meg az akksit is valahogy bele kell hebrakolni, a lifepo cellak az AK-ban jol elvannak a tokfedel alatt de itt nem nagyon fer sehova...
-
stefanitsr
senior tag
Nézd meg hogy alkot alap állapotban - a legutóbbi s-system (műszaki alapok hasonlóak CASV-hez) jól lőtt alap kamrával is.
Ha nagyon lötyögnek a kamrán a kerekek (a fő problémát tradis m4 kamránál a fogaskerekek lazasága, egymáshoz képesti holtjátéka okozza, de fegyverről fegyverre eltérő mennyire rossz vagy jó), akkor lehet próbálkozni a tekerő csavarja alá tett hézagoló alátéttel, hogy a lehető legfixebben tartsa a rendszert a fő tárcsa.
Az UHU jó dolog, mert lecsökkenti a mozgó alkatrészek számát és a kivitelezése sem rossz viszont eléggé keményen megkérik az árát és a devizaárfolyamok sem az igaziak most.De pl egy element kamrával sem jársz rosszul ha a gyári alap működése nem volna megfelelő.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #8988 üzenetére
en most vettem egy dboys casv-t...majd meglatjuk milyen lesz, hopupkamrabol vegyek egy madbull uhu-t vagy eleg vmi mas?
-
stefanitsr
senior tag
Hja, korábban szoktam ide írogatni netbook témakörben.
A sentrynél nálam rendesen meg volt kenve a box, illetve a rugóra tettem némi kenést. Megbontani csak akkor szeretném, ha megáll, vagy ha nagyon legyengülne. De elég ritkán használom, főleg az AK-k és a SCAR a fő fegyverem.
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #8982 üzenetére
teged itt is latni? g&p-ben csak a gearboxot kell atnezni...
-
evilzombie
tag
válasz soulreaper #8981 üzenetére
AEG-em van.
pisztoly vs shoti a kerdes.A magas ar miatt szerintem maradni fogok egy sawed off shotinal, mondjuk meg van boven idom gondolkodni es teszteket olvasni mig osszeszedem a penzt.A pisztoly ez lenne.Nem system 7-es de sok teszt dicseri!
A system 7 az csak az erosebb blow back hatast jelenti nem?[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
törölt tag
válasz evilzombie #8967 üzenetére
"....Persze gyerekkent ezt eleg nehez lehet...." ezt hogy érted?
-
stefanitsr
senior tag
válasz soulreaper #8968 üzenetére
"M4A1-ből csak ugye fémtesteset de hogy használható legyen abba kell rakni egy M-UHU-t"
Ez azért nem feltétlen van így, meg lehet csinálni egy csomó egyéb módon is jóra az M4 hopupot; de pl a g&p sentryben nem is kell feltétlen hozzányúlni.
Egyébként általánosan nem igaz sajna az sem hogy XY hopup rendszer biztosan jobb mint YZ, az egyedi puskáknál dobozból kivéve is zsákbacica mire képes az adott eszköz. Kínainál meg pláne. Megszaladt cseng kezében a szilikonos palack és az adott AK csak alapos pucolás után lesz képes normális szórást lőni, míg a fenti sentryt kiveszed a dobozból és szinte megszólal.
De pl a dboys m4 kamrák javarészt cserések. Mondjuk ez annyira nem aggasztó amióta 2-3-4k környékén berendelhetőek az element vagy a g&p hopup kamrák.
A Madbull ultimate hopup meg elég erősen spanyolviasz, ugyan nem M4 csereszabatos formában de a scarokban már évek óta szolgál ez a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz evilzombie #8979 üzenetére
aeg>pisztoly>shotgun
míg lősz 1 célzottat shotival addig többször annyit piszolyal és aeg-el vagy ugye utóbbinak 110-150-170es midcap tárja van, egy pisztolynak 12-24-es, drága a tár, elbaszkódhat a tömítés nameg egy olyan pisztoly ami 1-2-3év múlva is melletted lesz az nem 60-80$ :-( hanem még hozzá egy +100$ (TM>KSC de csak a system 7)
Private Military Contractor
-
evilzombie
tag
-
sowi
őstag
válasz evilzombie #8973 üzenetére
a triple shot shotgun belul tiszta muanyag, ha esszel hasznalod eleg sokaig kibirja de nincs hozza alkatresz es baromi konnyu eltorni a belsejet, a fem egyetlovo pedig ugyanez csak annak fem a kulseje amugy nagyon feelinges egy shotgun de en csak ACM 6mm-es gazost vennek belole vagy army glock/1911-est amihez rogyasig van Marui alkatresz
-
sowi
őstag
válasz soulreaper #8975 üzenetére
hihi, latom idegileg kicsit megviselt a mai nap
-
soulreaper
tag
válasz evilzombie #8974 üzenetére
-még mindig az ÉN puskám
-én hirdetem
-nincs asszony
-rajtam kívül mára nemtartozik mire mennyit költökPrivate Military Contractor
-
evilzombie
tag
Gondolkodom egy masodlagos fegyon, meg nem tudom hogy egy sawed off shoti legyen vagy egy GBB M92.
CQB ugyis csak egyes loves van, igy ertelmetlenek latok meg egy automatat.A pisztoly elonye hogy kicsi de gaz kell bele+ telen nem biztos hogy hatasos, tarak dragak.
A shoti meg nagy(mondjuk haton elfer)+ de nem kerul semmibe az uzemelese es telen is popecz.
Velemeny, tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
sowi
őstag
válasz evilzombie #8969 üzenetére
magpullizaltbol csak egy darab
-
evilzombie
tag
-
soulreaper
tag
válasz evilzombie #8969 üzenetére
Mert Tyutyu vett egyet anno és én azóta nemadtak el belőle Cybergun de pl. a hurricane test az ugyan az mint a KA-nak, az előagy is ugyan az, sőt ennek ellentétben a KA-val nem lötyög a tusa azt hogy belül ki rakta össze nemtudom de le a kalappal
-
evilzombie
tag
válasz soulreaper #8968 üzenetére
Nem szivozni akarok de honnan tudod hogy csak 2db van Mo-n?
Egyebkent ki a gyartoja a SIG-ednek?
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8966 üzenetére
az a "hiányos, régi, használt" CA G36 tökéletes ha G36ot akarsz, TM-et cikesebb szerezni 30ért
M4A1-ből csak ugye fémtesteset de hogy használható legyen abba kell rakni egy M-UHU-t
SS556-ot meg sehonnan nemfogsz szerezni mivel 2db van még mindig az országban, boltban 67k vagy az enyim 110k/150k
-
evilzombie
tag
válasz #40835072 #8966 üzenetére
Szerintem a softairen hirdetett classic army-nal nincs jobb!Volt a kezemben JG G36C nekem annyira nem tetszett az hogy ha csavargattam vagy megfeszitettem akkor recsegett ropogott.Mondjuk ez nem jelenti az hogy mindegyik ilyen.Azt hiszem 36000, de lehet hogy tudsz alkudni vagy sporolni egy kicsit tobbet .
Persze gyerekkent ezt eleg nehez lehetNa náááá
-
törölt tag
a sokat emlegetett G36C t eladom kb 1-2 hét múlva van egy biztos vevőm
akkor Budapesten hol tudok venni JG, CA, TM G36c t vagy m4a1 et vagy Ss 556 ot? 30K körül? mert softairon csomó van....
vagy tud valaki linkelni egy nem szart.ó
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz soulreaper #8964 üzenetére
az lehet, de reddotrol van szo
-
HollyBoni
veterán
válasz evilzombie #8959 üzenetére
Valamelyik hozzászólásodban írtad,hogy te rendeltél hozzá még elemeket is,mert itt nem nagyon kapni.Nem sima gomb elem kell bele?
-
HollyBoni
veterán
válasz evilzombie #8948 üzenetére
Én is ilyen G&G aimpontot akarok venni,milyen elem kell bele?
Itt szerintetek drága?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soulreaper #8954 üzenetére
nem tudok utalni emrt nincs bankszámlám... utánvéttel is küldenek?
-
evilzombie
tag
válasz soulreaper #8953 üzenetére
A you tube video alapjan azert hatha tudja tankagogy azonositani.
Na náááá
-
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8943 üzenetére
ezt a 4szar reddotot nemtudom minek linkelted nekem :-)
ha a dede arar vonatkozik hogy a te csoda G36od ugyan az mint a WGC-s akkor arra megint nem a válaszom..nézd meg a festést...de biztos igazad van :-) vagy lehet azóta már minőségit gyártanak csak az első generációs volt gány
-
törölt tag
inkább magyarországról rendelnék :S nekem az megbízhatóbb:S
-
evilzombie
tag
Uj fajta (rejtett gombok,tepozaras patch helyek)magyar M90-es gyakorlot 52-54-es meretben tud valaki szerezni?
Neztem VATERA-n de nem nagyon talaltam,csak regit,mondjuk epp csak atfutottam.Na náááá
-
sowi
őstag
válasz evilzombie #8946 üzenetére
meglepoen jok ezek a g&p dotok egyebkent ennyi penzert
-
evilzombie
tag
válasz #40835072 #8943 üzenetére
En ezt vettem, igy ezt tudom ajanlani.32 USD + 14USD posta.Ez az ehobby, de nezz szet az ebay.com -on is, vagy mas webshopban.
Vamot szerintem nem kell fizetni ra, legalabbis ismerosomnek nem kellett.
Ha jol szamolom kijossz 10 000Ft-bol, es zsir uj.TESZT errol a red dotrol!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
-
rainmen
aktív tag
válasz evilzombie #8940 üzenetére
Ilyen Magyarország!
Nálunk hamarabb kapni, mint Kínában. -
soulreaper
tag
-
törölt tag
válasz evilzombie #8938 üzenetére
egyolyan 10 rugó min...!
-
rainmen
aktív tag
válasz #40835072 #8936 üzenetére
Keressél cuccokat, dobáld be a linkeket - de ne százszámra!!! - és fognak segíteni. De ne várd el, hogy keressenek és ajánlgassanak, hogy csak válogatni kelljen. Szerintem.
Softair.hu-n célzást segítő eszközök alatt nézelődjél folyamatosan és sűrűn, ha van olyan, ami beleillik az elvárásaidba, kérdezzél.
Ez csak egy egyszerű jótanács, mert Ők sem "okosak", csak tapasztaltak. -
törölt tag
válasz soulreaper #8924 üzenetére
csak nem akarok a g36c sorsára jutni hogy vettem vmi sz..t úgyhogy inkább az okosokra bízom hogy melyiket érdemes...
-
rainmen
aktív tag
Azért, mert van drágább, meg szivárványszínű megvilágítású, pötty helyett dollárjel meg szálkereszt és különben is, sokkal nagyobb a találati pontosság.
Rossz hír: Úgy néz ki, hogy pénzügyi okokból kénytelen leszek megválni valamitől. Sanszos az AK, mivel annak a legmagasabb az ára.
-
sowi
őstag
válasz rainmen #8933 üzenetére
pedig ez egy sima boyi m4 CASV semmi tuning nincs rajta a sig betolhato tust leszamitva, most mar felszerkesztettem a t-1 micro dotot is a magas szerelekre, elnezve a t1-est nem tudom miert venne az ember ezek utan barmilyen mas reddotot
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Firefox 9.6V 1500mAh tamiya mini Ni-MH - 3.500 Ft
Shuang Ba 8.4V 1100mAh tamiya mini Ni-MH - 2.500 Ft
AIT 11.1V 2200mAh 15C T-csatlakozó LiPo - 4.500 FtCsere is mehet airsoft cuccra, vagy AM2-es kétmagos procira .
Ha valakit érdekel valamelyik, keressen privát üzenetben! -
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #8923 üzenetére
Hát azt leginkább valami airsoftos boltban, keletifront stb.
Ha van benne, csak nem tökéletes a cucc, akkor próbáld meg 3-as lapos alátéttel a nagy hézagokat, benne lévővel meg finomítani.
Kókányolásnak hangzik, de a 3-as lapos alátét kb. 0,5 mm vastag és a hézagolókészletekben is van 0,5-ös. -
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8922 üzenetére
amelyik teccik-->elmész megnézni-->belenézel hogy milyen fénye van ha jó megveszed ha nemjó nem
de ez most amúgy komoly hogy milyen h.ülyeséget megfogtok kérdezni? nem leoltás képpen(na jó de) amúgy millió leírás van MINDENRŐL...
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Hézagolókat honnan lehet venni? 3 csapágyboltban kérdeztem Veszprémben de sehol nem volt.
Nick: HE_Storm
-
törölt tag
válasz soulreaper #8920 üzenetére
és red-dotból milyet érdemes, mert volt amire azt mondták néhányan hogy sz@r ... linkelni tudna valaki
-
sowi
őstag
válasz soulreaper #8920 üzenetére
ha nagyon optikai nagyitas kell akkor maximum egy acog-ot lehet radobni, az meg ki is nez valahogy a C verzion
-
soulreaper
tag
válasz #40835072 #8910 üzenetére
G36C-re max reddot/holo, teljesen felesleges bármilyen assault puskára távcső(tudom, tudom...van aki szerint nagyon jó meg mittom én de NEM)
amit te linkeltél az egy Bushnel vagy Tesco "csoda" kb. annyit és ér mint amennyibe kerülnek, és ráadásul rusnyák is
ez ismét egy elvetélt ötlet volt már bocsi
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Érdekelne valakit ez? Bocsi az offért, csak itt sok hozzáértő van egy helyen
További szép estét!
-
rainmen
aktív tag
válasz evilzombie #8912 üzenetére
Esetleg a tuning %-ot nem jelentheti? Tehát SP150/160-ig használható?
[ Szerkesztve ]
-
evilzombie
tag
Az egyik sracnak itt bekakalt a marui FA-MAS aeg-je.
Vett bele egy komplett kitet.A kitben viszont a fogaskerekek high torque 100:300 aranyuak.
Ez most azt jelenti hogy a ROF a harmadara fog csokkenni, vagy mas eredmeny varhato?Na náááá
-
törölt tag
keresek red dot, avog, vagy távcsövet G36C re és találtam egy képet amin megakadt a szemem! ILYEN vonalazású távcsövet hol lehet kapni? vagy hol érdemes? softairen? vagy újat vagy használtat érdemes inkább , ha valaki tudna linkelni azt köszönöm
-
rainmen
aktív tag
Ki tudna segíteni IC (talán MOSFET) beazonosításban? Ha honlapot mondtok, ahol kérdezni lehet, az is jó!!!
-
sowi
őstag
válasz HollyBoni #8906 üzenetére
mi voltunk egy zartkoru jatekon, WD most szervez egyet megint azok nem szoktak rosszak lenni, a palya sem tul rossz bar eleg kicsi, Hessler es kompaniaja is szokott arrafele jatszani az erszoftjatekok.hu-rol...na oda vigyel maszkot is meg mindent ami van
-
HollyBoni
veterán
Hát én a softairt csak vételre használom.Mondjuk most kicsit fórumozok is mert találtam "Zsámbék,Páty,Érd.. és környéke" topikot,és találtam 3 zsámbéki játékost is.(itt lakok énis )
Valaki játszott már itt Zsámbékon a katonai bázison?Ha igen leírhatná hogy jó ez a hely vagy f@s.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Valaki megtenne nekem egy szivességet?Nincs 10 hozzászólásom még softair-en és nem tudok hirdetni.Valaki meghirdetné nekem ha elküldeném a hirdetést?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- eGPU tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- További aktív témák...