- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Digitális Állampolgárság Program
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Hát ez nem túl biztató. Az AGM-n kívül nem nagyon gyárt senki MP40-t, a TOP-ot meg fizesse meg, aki tudja. Pedig addig nem fogok nyugodni, amíg be nem szerzek egyet. Találtam még egyet, de erről a gyártóról végképp nem hallottam.
A GB-t láttam képen, nem semmi...
A V2-t igazából az MP5 miatt kérdeztem, kihézagolom a GB-t meg letömítem. Utána pofátlankodnék be egy kronózásra és az eredmény függvényében rugócsere, max. 100-as.Kornel213: Kösz Neked is!
-
szbalogh
addikt
A cm 030-ban a csapágyak is kisebbek? Bocs de nem bírom kivárni míg megjön
Az igaz hogy ha a rugó alá teszek egy alátétet akkor nő az fps?
Megéri szűk csövet venni hozá?
A rugónál mit jelent a szám?[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
sowi
őstag
válasz rainmen #8592 üzenetére
egy AGM HK416ost volt szerencsem ismerni, na az hiperfos volt...120 es 370fps kozott lott veletlenszeruen gyarilag
v2es GB szerintem jol tomitve m100 koruli rugoval vilagbol kimegy, 340-350fps teljesen ok, az mp40ben egyebkent hibrid v2-v3 GB van
kronot vettem, de el is adtam, fidragon tipusu, de nem volt a helyzet magaslatan, most xcortech vagy bigdragon lesz remelem ha osszejon a penz ra[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
-
rainmen
aktív tag
válasz macilaci78 #8590 üzenetére
Még autószerelőként dolgoztam, a poént értő ügyfeleknek mondtuk, mikor azzal jöttek, hogy zörög valami az autóban, hogy hangosítsa fel a rádiót.
Viccet félretéve: Tapasztalati értékek alapján egy V2 GB mekkora rugót bír el biztonságosan, törés nélkül?
AGM-féle MP40-nel valakinek tapasztalata? Futott össze valaki ilyen fegyverrel? Bármilyen negatívum az AGM cuccairól?sowi: Anno néztél kronót. Vételeztél is?
Segítségeteket előre is köszönöm!
szbalogh: ITT szemezgess...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soulreaper #8587 üzenetére
későn szóltál...:S ha tegnap szólsz azt vettme volna :S
-
Mcray
senior tag
válasz soulreaper #8587 üzenetére
Szívemből szóltál Tezsvír!
Komolyan viccess hogy a kezdőbbek hogy félnek a márkás, eseténként OLCSÓBB 3X annyit érő cuccoktól
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
törölt tag
válasz macilaci78 #8580 üzenetére
egyenlőre semmi hibája...!
csak annyi hogy nagyon hangos....:S
-
boogie84
veterán
Hol tudnék venni mini type 9,6V-os akksit minél nagyobb teljesítménnyel? Én csak az 1400asokat találom...
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #8580 üzenetére
Így van.,
szbalogh
Kisebb rugó megy bele, és pici gearbox van benne ami a markolatban van. Amúgy AEP-et venni nem sok értelme van.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz #40835072 #8576 üzenetére
Hiányzik az a 6Ft-os csavar, ami a működést nem befolyásolja, egy tár nem tár, szóval még úgyis veszel mellé másik tárat, stb. Én a CA-t vettem volna használtan, mint az új JG-t. Az új kínai fegyó lutri. Lehet, hogy nincs hibája, de ha van, azt mind Te kapod.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szbalogh
addikt
Hol lehet cm.030-hoz alkatrészeket venni? Egy ilyen AEP-be ugyanolyan rugó megy mint az AEG-ekbe? Vagyis amiket webshopokban kapni és nem írnak mellé semmi infót akkor azok is jók?
-
törölt tag
válasz soulreaper #8575 üzenetére
hiányos, öreg, drága
az enyém új , hiánytalan , olcsóbb....!kb mennyit kell tölteni egy akksit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soulreaper #8573 üzenetére
egy g36c t láttam amit küldél az 80 ezer volt!
amúgy megjött a fegyver...!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz evilzombie #8569 üzenetére
-
BaKeSZ87
őstag
válasz BaKeSZ87 #8567 üzenetére
Mi történik fogak eltávolításakor.
Shortstroke mod
Itt látszik, hogy nem csak egy fogat, többet is ki lehet venni, csak a lényeg, hogy ugyan annyit vegyél le a dugattyúról és a sector gearről.[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz evilzombie #8566 üzenetére
A piston az nem henger, hanem dugattyú. A dugattyúkon minimum az utolsó fognak, kilépőfognak, acélból kell lennie, különben hamar elfogyna a polycarbonát fogazás, nem láttam még fém gearboxos fegyverben full polycarbonát fogas dugattyút, így nincs értelme a kérdésnek.
Olyat szoktak, hogy kiveszik a kilépőfogat, kivágnak egy fogat előle, lecsiszolják a kilépőfog akasztóját ami a dugattyúfej mögött akad be, visszateszik, elé tesznek egy kis fémlemezt távtartónak, a sector gear utolsó fogát levágják, lecsiszolják, így nő a ROF. Ha a dugattyúról levágsz egy fogat, akkor a sector gear-ről is le kell, különben ledarálod a dugattyú fogazását. Szóval ha csak kiveszed a kilépőfogat, akkor tönkreteszed a dugattyút. A kilépőfognak acélból kell lennie. -
evilzombie
tag
Az experteket kerdeznem hogy ha csak az utolso fog acel a tobbi polycarbon a pistonon(henger), hallhatoan nagyobb lesz a gearbox hangja vegy elenyeszo?
Meg valami.Ha az utolso fog hianyzik(kiszerelve) a pistonrol, annak mi a hatasa?
elonye/hatranyaValaszt elore "KOCCONOM"!
Na náááá
-
rainmen
aktív tag
Anno nézegettem én is ezt a sorozatú G36-ot és rémlett, hogy a JG 608-as típusjelzést adott neki.
Lám.
Ez meg valami K306 típusú... -
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Kornel213 #8561 üzenetére
Tényleg De akkor mi az a K-Cube? RSOV-on meg azt írják, hogy A.C.M azaz All China Made, és van külön JG is.
A.C.M. (K-Cube) - JG"(Manufacturer=gyártó)" ez azért, fájt, hülye azért nem vagyok , csak nem görgettem le, hogy elolvassam az alsó részt.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
-
törölt tag
végülis megrendeltem EZT!
akinek van eladó red dot, acog, stb. je amivel ezt lehet tuningolni írjon és ár alatt megveszem!
-
BaKeSZ87
őstag
Mostmár van stick akksim az AK-mba WD-től vettem egy 11.1V-os 1200mAh-s Firefox Li-Po-t. Még kellenek tárak, meg egy első irányzék meg talán egy 110-es rugó, és mehetek játszani
Djuree
Mi újság az AK-val? Elkelt már? -
macilaci78
nagyúr
válasz szbalogh #8550 üzenetére
Attól függ, mire akarod használni.
A Blow Back AEG úgy működik, hogy a dugattyúfejről kilóg egy kar, amihez hozzá van rögzítve az AK felhúzókarja. Előnye, hogy szépen mozog és csattog működés közben.
Hátránya:
- a működés szempontjából felesleges plusz súlyt mozgat a rendszer, lassabb
- a plusz súly miatt legfeljebb M100-as rugót szabad beletenni, és ez is csak egy M80-M85-ös rugónak fog megfelelni a mozgatott tömeg miatt
- a megvalósítása úgy néz ki, hogy a GB oldalán van egy rés a dugattyúfej teljes hosszában, ami gyengíti a GB szerkezetétKb hasonló feeling, mint a hüvelykivetős gázos shoti: baromi fellinges, autentikus működés, de játékra alkalmatlan.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #8544 üzenetére
Nem is kell. Csak kiegészítő vagy optikai tuning. Kinek mi. Egy jó hopuppal többet érhetsz el, mint egy kicsit hosszabb csővel. MP5-nél alap cső 230, a hangtompító alá max. 300-as fér be.
EU-s üzletek:
[link]Taiwangun
Gunfire
AirsoftgunsMent PÜ.
-
mityku
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Valószínűleg kifogok látogatni majd egy versenyre ,hogy lássam - érezzem milyen is maga a játék.
Eldöntöttem, mindenképpen "német vonalon" akarok maradni , (G3 kiesett a versenyből) vagy G36 vagy MP5-öt szeretnék.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
szbalogh
addikt
A cyma 049 mp5sd6al mennyivel kevesebb bogyót lehet kilőni a blow back miatt mint a 041-el egy akksival? Ja és miért nem teljes hosszúságú a hangtompítóban a cső?
Nem akar valaki gunner airsoftról rendelni?[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Van ez a csőszigetelő habos cső amit csak rá kell húzni arra amit szigetelni akar az ember. Mindenféle méretben van. Ez jó lehet hangtompítónak?
http://www.pf-epuletgepeszbolt.hu/media/catalog/category/file_45.JPGNick: HE_Storm
-
feka007
veterán
válasz evilzombie #8526 üzenetére
Amelyikben nincs szivacsos anyag, az nem is hangtompító, ugyanis az nyeli el a hangot vmennyire.. Maga a henger szart sem érne õnmagában. Rsovról amit vettem még G36 projectnél 2000ért az is tompított egész jól ahhoz képest, szval nem kell ahhoz drágát venni, hogy érjen vmit..
-
szbalogh
addikt
Ezt lehet hogy láttátok már de nekem nagyon tetszik
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #8522 üzenetére
Egyenlőre nem.
Amennyiben látok valahol valamit dobok egy linket...Sörösdoboz lövözdözés sotival.... Nem akarlak elkeseríteni, de háromszög alakban szórja a BB-t, harminc méteren kb. 40 cm oldalfalú a háromszög. Plusz az idő, amíg felhúzod...Ha nagyon ügyes vagy, mehet, de inkább valami gázos vagy elektromos egylövetűvel próbáld ki.
Kornel213: Halomban voltak a cuccok, de a GB szerintem Cyma. A tustartó cső akksitartós, oda is kivezetékeltem. Ha már ilyen, akkor működjön így is.
[ Szerkesztve ]
-
-
boogie84
veterán
válasz evilzombie #8526 üzenetére
Nekem ilyen van. Van benne szivacs. Ez a legolcsóbb, azért vettem ilyet!
szbalogh:simán meg lehet csinálni Ügyesség kérdése (Még nem próbáltam )
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
szbalogh
addikt
Meg lehet csinálni egy 3bb-s sotival hogy feldobok egy sörösdobozt és úgy lövöm többszr hogy ne essen le?
-
szbalogh
addikt
Ez de jó üzlet volt
-
evilzombie
tag
Legtobb tenyleg csak optikai tuning.Azt hiszem amelyik tenyleg er is valamit azokban van valamilyen szivacsos anyag.
De erre nem mernek megeskudni, meg nem lattam egy igazan jo tompitot sem.[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
törölt tag
a hangto,pító használ valamit? megéri venni?
még mindíg g36c kerestetik!
-
-
rainmen
aktív tag
Kösz.
A teljes alkatrészlista az kissé hosszú lenne, ezért a teljesség igénye nélkül:
-SP100-as rugó
-fém csapágyazás
-lila CA nózi
-piros element hopup kamra fehér "H"-lenyomóval
-víztiszta 50-es hopup gumi
-element fémtest
-VLTOR akksitartós tuscső
-G&P állítható tus
-PEQ15 LiPo-val
-X-47 szett
-duplán kábelezve FET-tel
-...Meg még az ángya térgye is... Van egy listám valahol, amire fel van írva minden...
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
Ez így nem a legjobb...
Próba így
AK -
rainmen
aktív tag
Már azt hittem, hogy soha nem fogom leírni a következőt:
Elkészült az AK!!!
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #8508 üzenetére
Egyszerre a kettő felejtős, lévén a shoti több, mint egy méter. Én felváltva használom a kettőt. Maximum játék közben tartom felhúzva, azt simán bírja.
Amennyire én tudom, három cső és három dugattyú van benne, három fix hopuppal.
Nézelődjél softairon, rugósok között múltkor meglepően sok volt fent.
[link] -
szbalogh
addikt
Bakker gunner airsofton lenne 31-ért, de 47-91 dodó a posta Miért teszik ezt velem?
-
szbalogh
addikt
válasz rainmen #8507 üzenetére
Mennyire használható a soti az mp5 mellett? Úgy értem hogyan tudod magaddal vinni mindkettőt úgy hogy a soti ne zavarjon, de ha kell hamar elő tudd venni?
Ha jól értettem akkor az AEG-ek mindig tekernek előbb és csak utána lőnek, a sotit lehet felhúzva tartani? Nem teszi tönkre a rugót? Egy ilyen 3 csöves sotiban mindegyik csőhöz külön dugattyú van vagy egy nagy van benne?Nick: HE_Storm
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #8489 üzenetére
Hali!
Rólam beszélt sowi kolléga. Én is M56AL-lel kezdtem. Aztán vettem mellé egy MP5SD6-t. Utána egy AK-t kezdtem el építeni, mellékesen meg beszereztem egy TM Hardballert.
Bakesz87 fórumtársunknak volt és öcsémnek van gagyibb típusú shoti, aminek két csavar tartja a tusát. Azt le lehet szerelni és akkor kapsz egy tusnélkülit,de az úgy eléggé gáz. Öcsémet is sowi segítette ki egy pisztolymarkolattal, mivel tusosat vett. Így tudja cserélgetni.
-
Mcray
senior tag
válasz evilzombie #8504 üzenetére
Figyeljetek! Itt a stílussal van a baj. Eddig örültünk hogy ezen a fórumon nem ment a szájkarate, de most itt van és nekem ez egyáltalán nem tetszik.
Hogy a másik forumból idézzek egy moderátort: Pofádat befogad!
Mindenki aki nem képes a másik hülyesége fölött szemet húnyni, menjen el boxolni vagy verje ki magának. Ugyanígy mindenki aki szembe megy a forgalommal szokjon le róla hogy a többség tudtára adja hogy: Itt ő a fasza csávó, mert mindent tud, mert lehet a többségnek nem tetszik a stílus ahogy előadja (még ha egyet is ért vele(Ez csak feltevés))
Amúgy meg nem válaszoltatok a kérdésemre
Kicsit sem érdekel a véleményed-re meg csak annyit, hogy ahhoz képest elég hosszúak a hsz-eid
Tisztelettel további szép napot
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
evilzombie
tag
válasz feka007 #8473 üzenetére
Nagyon el vagy tevedve OREGEM!
Miert is kellene magyarazkodnom a rendornek a 360 fps-es egyetlen fegyveremmel??Meg ha 550 lenne akkor sem kellene!Ha veletlen olyan tortenne hogy betorne valakinek a szemuvege egy lovestol,nem hiszem hogy meghurcolnanak erte barkit is,ugyanis a sajat felelossegedre veszel reszt egy ilyen jatekon!Reszlet a MASZ-bol:
"A szó jelentése műanyag gömblövedéket kilövő, alacsony energiájú légfegyverekre, és a velük űzött csapatjátékra utal. Az airsoft-fegyverek az eredeti eszközök hasonmásai, ám teljesen eltérnek az igazi lőfegyverektől. Teljesítményük tipikusan 0.5-3.3 Joule, ezért meg sem közelítik a szabadon tartható légfegyverekre előírt 7.5 J, vagy a festéklövő-fegyverekre érvényes 15 J korlátot. "
560FPS 0.20g-os BB-vel 2.9 Joule.
Azt hittem elolvastad mielott elkezdtel jatszani de ugy nez ki meg sem.
"+ eddig te beszéltél agyontuningolt szarokról.."
Ki beszelt agyon tuningolt szarokrol???LEGYSZIVES olvasd vissza a hozzaszolasaimat es eszreveszed hogy a megfelelo vedocuccok hasznalatarol irtam, es nincs es nem is volt eros fegyverem! Mindenki sajat magaert felelos, attol a pillanattol hogy elkezdett jatszani a palyan.
Neked a sajat szemeddel kellene torodnod.Nem kellene sajnalnod a penzed vedo eszkozokre, ha mar van penzed ilyen szuper Boyi M4 CQB-re!
De errol is van szo a szabalyzatban.Nem kotelezo de ajanlott."4. Egyéb védőfelszerelés:
A sérülések elkerülésére minél kevesebb bőrfelületet hagyjunk fedetlenül. Gyakorló/terepruha, kesztyű, sapka vagy sisak, magasszárú cipő vagy bakancs, térd és könyökvédő viselése JAVASOLT! "
"akkor is betörheti a gagyi szemüveget"
A szemuveg tesztelesere is kotelezhet a jatekvezeto.Ismet reszlet a MASZ-bol(nem olyan erossegel mint en,de vannak sniperek boven akik eros fegyvereket hasznalnak) :"Ha a szemvédőn (vagy dokumentációjában) nincs megfelelő védelmi fokozat feltüntetve, úgy azt viselés előtt tesztelésnek KÖTELEZŐ alávetni! A Játékszervező bármikor elrendelheti a tesztelést. Ilyenkor legalább 1.5 Joule (120m/s) teljesítményű fegyverrel , minimum 3 lövést kell egyesével leadni a hátulról megtámaszt ott szemvédőre, 1 méter távolságból. Az eszköznek törés-repedés nélkül kell elviselnie a legerősebb fegyverek lövéseit is."
Ezek szerint en betartottam a MASZ-t, es ez neked nem tetszik???Te miert is jatszod ezt a jatekot ha meg a szabalyokat sem ismered?
Kicsit sem erdekel a te velemenyed!Te csak cserelgesd 2 havonta a fegyvereid!
"TM-et veszek olcsóbban,"
KWA/KSC 223USD TOKYO MARUI 295USD Latom meg a matematika sem megy!
Ennyit az okoskodasodrol!!Na náááá
-
szbalogh
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."