Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Értem köszi a felvilágosítást

-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
A safety jellemzően "csak" a billentyűt blokkolja (kivétel az a néhány eset, ahol a szerkezet is bontja az áramkört de ez a védelem a fetes vezérléssel jellemzően szintén kikerül az a nagy áramú körből, mert a kapcsoló környékén oldja az áramkört), ha a fet kapcsol helyette akkor bekötéstől függően zárlat okozhat ilyet.
-
Kornel213
tag
Hali
A tegnapi pestszentimrei játék elején egyik srácnak magától beindult a fegyvere a földön! lőtte a sorozatot mint az állat de vagy 1 percig kb, próbálták kiszedni az aksit odamentem akartam adni csavarhúzót de addigra már szétszedték, szét égett a kábel is, Fet megadta magát... nem nagyon értem, gondolom safety-be volt állítva a fegyver. -
BaKeSZ87
őstag
Fejlemény a töltő ügyben. Végül is bratyó azt írta a kínainak, hogy megcsináltuk. Erre azt írta, hogy nagyon sajnálja, és biztos a szállítás közben történt valami a stuffal, és vissza akarja fizetni a vételár felét. Mi meg nem fogjuk mondani, hogy ne

-
BaKeSZ87
őstag
Eladó T-csatlakozós 8.4V-os 1100 mAh-s /1150 IMAX B6-tal/ Shuang Ba stick akku MP5k-ba, ill. AK-ba - 2.500 + pk
Elcseréltem a dragunovot egy CYMA AK74-re.
AKS74U gearbox van benne, kicsit átalakítva
- CA csapágyak
- Teli henger felpolírozva
- O-gyűrű cserélve
- 100-as rugó
370fpsÚj szilikonos kábelezés T-csativel
Kék badbull hopup gumi fehér H-lenyomóval
Új hopup házKívülről szép állapotban van, csak az első irányzék törött, letört a célgömb két oldalsó része, kaptam egy másik irányzékot azon ez a rész ép, csak a menetes rész tört le tőből
, majd ezzel kezdeni kell valamit. Amúgy ha kell valakinek, eladó a fegyver
, pm-ben lehet érdeklődni. -
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Valószínűleg a cybergun is cyma, átcímkézve, átcsomagolva. Nem egy rossz kezdő fegyver, de nem baj ha már az újabb generációs cymák egyike. (a régebbiekben a cső és a hopup nem igazán volt szerencsés). Esetleg kérdezz rá mikori vásárlás és ha 1-2 évnél öregebb nézz másikat. 20k elég jó ár érte.
-
zalman90
őstag
üdv , airsoftot vennék , a választás 2 fegyverre esett : cyma CM 028 ak 47 vagy cybergun ak 47.
Kérdesem lenne, van valakinek véleménye, tapasztalata esetleg az említett fegyverekről ?
Link: cybergun ak 47
link: cyma ak 47 ( hirtelen csak ilyet találtam)
Választ előre is köszönöm.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Természetesen

-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Ez nem a hitvita témaköre.
Én azt nem bírom mikor valaki előítélettel viseltetik a játékostársa iránt, mert amaz nem játszik milszimet, vagy hicappel játszik, avagy nem tagja valamely lőegyletnek, etc etc etc.
Most nem akarom megszámolni hány midcap fetreng körülöttem ezért csak megsaccolom és csak a sajátokat (mielőtt előítélettel viseltetsz irántam) 5 normál m4 stanag, 5 pmag, 9 AK, és 4 m14 + amik még postán érkeznek.
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát lehet ez is egy olyan mac-pc, linux-win...stb. vita lenne, aminek egyszerűen soha nincs vége. De nem is vitázni szerettem volna. Részemről igyekszem a low/midcap-eket preferálni, aminek több oka is van. Egyrészt nem csörög zörög, amikor kicsit iramosabban megyek. Realisztikusabb is, mint egy hi-cap.(bár nálam ez annyira nem szempont.. ha az lenne, magamra aggatnám a body armor mittomén hány kilós mittoménhogyhívják nehezítő betétjeit.(mert ugye AS-ban csak az) De ehhez tul hobbista vagyok. Mászkáljon ekkora súllyal az, akinek ez a hivatása, és hozzá van szokva.) De nagyon nagy feelinget is ad.
De mindez jelenleg lényegtelen. Amiért megjegyeztem a hicap dolgot, általánosságban elmondható, hogy hicap-el azok játszanak akik szeretnek locsolni.(persze most majd jönnek az ellenpéldák..én abból a pár 100 emberből vontam átlagot, akikkel eddig volt szerencsém játszani) Én a mai napig (hacsak nem fedezettűz), a locsolást amatőr játéknak tartom. Ez miatt ha egy pró videóban meghallok egy hicap tárat (bár a videó értékén nem csökkent), de a szinvonalból nálam lejön egy fél pont.
És megismételném, hogy nem leszolni akartam a dolgot. Csak megjegyeztem 2 dolgot, építő jelleggel ami a saját meglátásom.ps.: mellesleg ma én is rákényszerültem a hicap használatra..sajnos tul sok volt a nem megadott találat. Nem vinnyogtam,nem kiabáltam, csak becsattintottam a tartaléknak nálam lévő tárat, átkapcsoltam sorozatra, és megkapta az illető kb a tár negyedét idegességemben. De képzeljétek.. akkor kiállt.

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szerintem kicsit halk vagy a videókon.
Mindig maxra kell tekernem mindenhol a hangerőt hogy halljam
De legalább valaki csinál normális reviewkat
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Mi a probléma a hicappel ?

(Pláne videón. Csomó videón egyébként hicappel forgatnak, szerintem magadtól is leesik miért.)Ha úgy általánosan elterjedt hicap fikázást és lenézést szeretnéd most követendőként beállítani, spórold meg magadnak a fáradtságot. Nagyon sok egyéb témában is megy a lenézés, fikázás, klikkesedés airsoft területen, vannak ennek gócpontjai. Komolyan mondom, megfordult a fejemben, csinálok pár videót ami bohócot csinál ezekből a közösségekből és egyes tagjaiból. Vannak olyan visszásságok, hogy két perc savanyú szánakozást lenyelve, öt percet őszintén, könnyesen tud rajta nevetni az ember.
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szerk idő megint..

Stefanitsr: Köszi a videót. Tanulságos volt. Ha nem lő az ember, sztem nincs ennek rossz képe. Azt a 6-7k-t mregéri. A lövés rezonanciája csunyán behullámosítja viszont a képet.

Kábelkötegelő imba.
Szigszallag, svájcibicska, tipli-csavar és nincs lehetetlen. A bányászokat is előbb felhozták volna a tárnából, ha ezekkel próbálkoznak előbb.
Lehet két teljes mértékben építő jellegű, ámbár negatív hangvételű kritikám/észrevételem?
Szeretem a bemutatókat amiket csinálsz, és jo dolognak tartom, hogy nem csak magyaroknak/magyar nyelven beszélőknek csinálod a vidiket. A kiejtésed meg is van hozzá, többségében helyes is. De nem mondták még, hogy a hanglejtésed furcsa? Ne sértődj meg kérlek... nem rosszból mondom, de ezt már akartam kérdezni régebben is. De mivel ez már nem AS téma, így csak halkan jegyeztem meg.
Másik tényleg csak egy apróság. Jo videó, igényesen internácionál
nyelven, és (nem tul ) szép, és jo fegyverrel a középpontban... de hogy az a fránya hicap de csunyán zörög ott a háttérben. 
Remélem nem sértettelek meg, és köszi mégegyszer a vidit. Most már biztos, hogy beszerzek egyet.
-
-
Pety97
csendes tag
stefanitsr szerinted egy Cyma CM.035 Jó?
-
stefanitsr
senior tag
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
már berendeltem. de következő a motor lesz ha nem leszek megelégedve, de szerintem fog javulást hozni a fogaskerék. hát, hogy passzol e majd bele kifogástalanul az majd kiderül... remélem nem lesz gond...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Pénzkidobás. Rendes motor mellett magyarhonban szokásos teljesítmények mellett eleve kiesik a high speed (high speedet általában kisebb rugókkal szokták összehozni shortstrokinkggal), masz kompatibilis DMR-t meg röhögve elvisz az alapmotor is lipoval, nagy nyomatékúnál meg 140-150-es rugó alapfogason is olyan pattogós, hogy tök felesleges x ezer forintot kiadni kerékszettért. Ugord át a kerékszettet és végy nagynyomatékút. Az eredmény jobb lesz mintha fogast cserélnél.
De ha sok pénzed van, dobd ki nyugodtan, mint mondtam igenigen távol álljon tőlem, hogy másnak spóroljak. Esetleg rámutatnék Bonny kerékszettjének esetére, kicserélte a gyárit az új hipiszupi nagynyomatékúra ami aztán nem igazán volt mérethelyes és szorult.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
kerékszettet akkor is cserélhetünk ha más áttételezésre vágyik az ember mint a gyári...
erről meg ennyit.
egyébként a marui eg700-as motor az speed-es vagy nyomatékos inkább?... én a speed-re tippelek.. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Kerékszettet amúgy akkor cserélünk, ha eltörött a gyári.
Alapmotor elviszi a Cyma M14-emben a gyári biztosítékkal alapfogason a 140-es rugót (igaz lipoval)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
MD80 is felveszi a BB-t, félautomata és automata módokban is. Nemsokára nézhető lesz a vid youtube-on.
Másrészt, a sentry esetében arra céloztam hogy 11,1v lipoval egy "csíkot" lő, ami bármilyen felvételen látszik még fotón is.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
én most váltok nagy nyomatékú fogaskerekekre aminek az áttételezése fogja adni az erőt a nagyobb rugók felhúzásához (példa). következő lépés a nagy nyomatékú motor lesz.
mivel gémeken általában az egyes lövés szabálya van ezért a nagy nyomaték előnyben van.stefanitsr: -neked mint fotós- tudni kéne, hogy nem (csak) az fps-en múlik a dolog, hogy filmen megörökítsd a BB útját... bár gondolom ezt tudod, ezért igazából nem is neked szántam ezt a hsz.-t...
(konyítok én is a fotóhoz és a filmezéshez)egy ilyennel már "mátriksz" filmet tudsz forgatni!

itt már nem lenne esély a sumákolásra!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sptkyle
senior tag
Fura dolog. G&G M4 átnézve, hézagolva, tömítések jok, nem ereszti a levegőt.Eredeti rugójával dobozból 390-volt, ami folyamatosan csökkent. Jelenleg olyan 250. Cyma M14-es gyári rugójával frissen chronozva 280fps (0.20-as bb-vel) SP110-es rugóval 330fps(de ha leteszed a fegyvert, másnap mérsz, akkor már csak 300körül). 120-as rugót nem bírja se a motor, se az akku. (gyári motor, 7.4-es 1400MAh 25C-s LiPo)
A kisebb rugók lettek próbálva Golden Eagle nagynyomatékú motorral. FPS-ek nem változtak, rof talán javult, egyenletesebb lett a hangja, és gyorsabban is reagál a fegyver.
Tipp? (szerény véleményem már csak a hopkamrára enged következtetni) -
stefanitsr
senior tag
Volt ilyen berettám, anno kb 14k-nak megfelelő összegért árulta az rsov. Végül is tudott működni de nem HFC volt a markolathéjon és a táron levő beütések ellenére, illetve a tárban meg szokott szorulni a bb, és volt hogy "lőtt" BB nélkül.
-
szbalogh
addikt
válasz
evilzombie
üzenetére
Jó az a 30, ennyiért nem is várnék többet.
25 felett már elvileg folyékonynak látni.
Ha a BB-t akarod látni akkor 8-10 megapixeles felbontás kéne
HFC a berettám
A markolatban és a tárban is benne van. Elvileg job oldalon hiányzik róla a tűzváltó de szerintem az eladó összekeverte és mégis rajta van 
Sajna nincsen rendes gázom hozzá, csak sűrítettlevegős palackom van amiben propán-izobután van. Így sajna az első lövéskor nem tolja hátra teljesen a szánt így benyomva marad a szelep és leereszt a tár..... vagy túl hideg van neki.
Olyan 200fps lehet mert a kartondobozt se viszi át... mint a cyma Glockom anno.
Ja, rajta van - bár kicsit kopottan - a sorozatlövés festése is a bal oldali tűzváltónál
Be is kattan abba az állásba a tűzváltó de nem lehet elsütni. Vajon milyen alkatrész kell ide amitől automata lesz? Gondolom megoldható az átalakítás. -
BaKeSZ87
őstag
Naszóval. 5 ciklust ráküldtem a 2200mAh-s GP akkura, az eredmény.
Felvett áram 2083-2220
Leadott áram: 2230-2235
-
stefanitsr
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Ugyan, a sentry high speed motorja 11,1v lipoval egész kellemes grafikát rajzol neked akár egy fényképre is !
(Vagyis csak rof kérdése az egész) -
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kösz. Közben megtaláltam róla a tesztet.

Aztán eszembe jutott, hogy ezt már olvastam régebben, csak elfelejtettem.
Stimmt. Látom már.
-
sptkyle
senior tag
Gyerekek CM.023 nagyon gány?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
aham... ok. akkor marad... egyelőre..
thx. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Van olyan elmélet, amely szerint a pontosságot ronthatja de szerintem avval nem kell foglalkozni. De ha jól működik a cuccod akkor ne bántsd.

-
sptkyle
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Kolega.. a sima avi formátumú film amit megnézel otthon szted hány fps?

-
Hurkaleves
őstag
stefanitsr!
erre tudnál mondani valami okosságot?thx.
-
sptkyle
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Sok reményem nem lenne benne.
A max 1 órás akku meg külön jo
Főleg egy egész napos játéknál.
Akkor már inkább MD80.. ha nem is sokkal, de talán egy kicsivel meggyőzőbb.
(mellesleg MASZ szerint az a találat, amit bevallanak.. innentől hiába kamerázod le.. max meg lehet neki mutatni utána.. de te sem érzel ám minden találatot
)
Mellesleg : [link]
Ezzel kapcsolatban csak az a gond, hogy ezek ám (akármennyire is hasonlítanak) millió típus. Kínai másol kínait. Másik dolog meg, hogy ezen review-okat általában az eladók készítik.. Magyarán akármivel felvehették.
-
szbalogh
addikt
Szerintetek egy ilyen kamera milyen minőségű lehet?
Ezzel szépen le lehetne buktatni aki nem vallja be a találatot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megjött a gázborotvám

-
evilzombie
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
A lenyomó hatás rendben van. Reszelgetnem kellett a tárcsát(hosszúságát) és a h lenyomót nyomó kis pöcköt is mert túl magas volt.A hétvégén megpróbálom más nózival hátha az nem tomit rendesen.
Ránézésre a nózi hozzáér a hop up gumi hoz de teljesen pontosan azért ezt nem láttam remélhetőleg tömítetlenség. -
gege71.hu
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
rágyöttem közben mi lenne még egy megoldás az igényemre:
Hatástalanított igazi AK-47. Létezik ilyen nem horror áron?
gege -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tegnap feltöltöttem az aksikat és megint ment rendesen a cucc szóval csak lemerült. Azért úgy 1500BB-t kivitt.
Aztán amikor tekertem vissza a hangtompítót a karikába ami a tompítóban tartja a cső végét megfogta a csövet és ahogy tekertem fel szépen betolta a csövet a hopkamrába
Szétszedtem, szerencsére az a klipsz ami fogja a csövet műanyag így csak kicsit megnyírta de így is tart még. Nomeg a faxa madbull gumim cifitcafatba szakadt. A kamrában nem látok sérülést. Össze is raktam szépen.Az a dugó érdekelne

-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
120-as rugót lazán összerakhatod a mostani, gyári dugattyúval.
Esetleg fel tudok ajánlani egy prometheus félig fém fogas dugót.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez a dugattyú nem lenne jó mert a gb-m belében 2-3cm hosszú a dugattyúvezető

Amúgy fogilag pont ilyent keresek. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Majd erre vevő lennék ha kiszerelted

-
Hurkaleves
őstag
srácok!
lehet e hátránya ha a boxomba teli hengert rakok? mert most kb. ilyen van..
a csőhosszam 39cmköszi!
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
letekert hoppal is többet kéne produkálnia mint 5m....
egyáltalán jól illeszkedik e a nózi a hopup gumiba?... nincs e elmozdulás véletlenül?... (itt max csak lefelé tud mozdulni a nózi.. vagy a kamra fölfelé..)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Lenyomó benne van a kamrában, van lenyomó hatás a csőbe nézve, hopupot tekergetve ? "Csöcsösödik" a gumi lenyomást végző része ? Mert ez egy aránylag egyszerű problémakör.

-
evilzombie
tag
Megerkezett az alu hop up.Szerencsere 2 het alatt.
Beszereltem hozzacsavaroztam a gb-hez adagolas OK, mert hogy minden lovesnel kap BB-t de a 5 meter utan leesnek a BBk

-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Vagy vesznek bele alkatrészt néhány ezer forintért, amit beletetetnek/beletesznek, és máris "teljes értékű" a fegyver.
De azért ha majd látok valami neked valót, szolok még.stefanitsr: Nem tudod véletlenül MD80-ban milyen akku van gyárilag?
pisztoly: pl plusz néhány fps érhető el vele, mivel kicsit össze van nyomva a rugó.(előfeszítés ugye) Így ciklusnál nagyobb erőt fejt ki.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
aham... és ez mire jó?
azonkívül, hogy nyugalmi és feszített állapotban is jobban össze van nyomva a rugó... ja és nem forog..
mert nálam meg pont az a helyzet, hogy nem nagyon van hely a sztenderd rugóhosszúságnak... nem még, hogy előfeszítés... meg csapágyas rugóvezető ez a kettő kapásból -1,5 -2 cm a rugó helynek... -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Egy tömb a dugattyúban-dugattyúfejre csavarozva, ami ad egy 5-10mm előfeszítést a rugónak. Hatása hasonló a csapágyazott dugattyúfejéhez, de azzal ellentétben egy darabból van és nem tud forogni.
-
stefanitsr
senior tag
Vettem egy 90-es tárat a Cyma glokkomhoz !!
Odabasz. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Vettem amúgy bele egy 120-as rugót. Majd egy több fémfogas dugattyút is teszek bele. Az erősebb rugóval már nem merném bennehagyni a kókált dugattyút... lehet hogy ez baszakszik. Persze az előfeszítő tömböt majd kiszedem.
-
sptkyle
senior tag
-
sptkyle
senior tag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Olcsó AS replikákkal sztem az a baj, hogy borzalmas minőségű műanyagot használnak.
Véleményem szerint kb az első gyakorlásnál fog törni.
(mellesleg a springes kialakítású fegyverek, amennyiben nem bolt action sniperről beszélünk sztem még haverokkal való bohóckodásra is alkalmatlanok.. mármint AS felhasználásra gondolok most)
Harmadik dolog, hogy ha egy fegyver egy magyar AS boltban mondjuk 11ezer forint, akkor azt más úton be lehet szerezni kb 6ezerért. Ez az általános tendencia. Magyar AS boltból nem érdemes vásárolni sztem fegyvert. (meg jórészt semmit) -
Hurkaleves
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
nálam is volt hasonló...
vágott 130-as rugót fullra töltött aksival vitte szépen majd egyik nap felhúzva megállt...
átraktam egy másik fullos aksira és azzal is megállt...
passz... eddig vitte most nem....
de a probléma orvosolására rendeltem nagy nyomatékú fogaskerékszettet (helikálisat) amitől a gyógyulást várom... (plusz mellé egy fél fogas pisztont mert azzal megy csak a dolog..) -
gege71.hu
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Na jó, bevallom, nem csak fotózásra kéne, hanem önvédelmi oktatáshoz (krav maga) gyakorlófegyvernek. Létezik ak méretű öntött műanyag cucc, de az ocsmány és rohadt drága Míg egy rugós airsoft ak-47 ami kinézetre is szebb és még ha néha kinézek a haverokkal airsoftozni akár bohóckodni/párat lőni is jó.
Ez:
[link]
MEnnyire lenne alkalmas szerintetek a feladatra?Van néhány krav-magás technika gépkarabélyos fenyegetések ellen és annak gyakorlására (is) kéne.
Köszi -
szbalogh
addikt
Már most harmadszor játszotta el a tücsök azt hogy pár nap állás után az első elsütéskor nem akarja teljesen felhúzni a dugattyút. Aztán egyszer csak megindul és működik rendesen. Mi lehet a baj? Van valami ötletetek? Esetleg a lötyögős csapágyak? Gyári fém van benne de a nyomába se ér annak amit az AK-ba tettem.
-
BaKeSZ87
őstag
Ááá emberek! Kiderült miért volt a ciklusnál a kisütés mizéria. Van egy olyan beállítás, hogy safety timer, be volt állítva 120 percre, és be volt kapcsolva, így ha ez az idő letelt, abbahagyta a kisütést, és kezdte tölteni. Most kikapcsoltam ezt, elvileg most már jónak kell majd lennie

-
gege71.hu
addikt
Sziasztok
ak47 vagy hasonló méretű(m16, m4, colt commando s tb) airsoft gépkarabélyt keresek ami már nem működik. Nem airsoftra kéne nyilván hanem fotózáshoz az 1:1 méretarány és a viszonylagos élethű kinézet miatt.Hasonlóan működésképtelen desert eagle vagy valami hasonló maroklőfegyver is érdekel.
köszönöm.
-
sptkyle
senior tag
Taiwangunos kolegákban az a legnagyobb pozitívum, hogy gyorsan szállítanak. De sztem ez most rekord. A hétfőn leadott (nem is kicsi) rendelés már itt van a kezemben.
(és hiánytalan mint mindig) -
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az előtte levő menükben (discharge/charge) beállíott értékeknek megfelelően csinálja a ciklust. De mint mondtam nekem 2 db nimhem van, de azok eddig nagyon jól teljesítettek. A nem jól teljesítő nimheket úgy rúgtam fenékbe, hogy attól koldultak. Különben is, van lipo, szopjon a fene a nimhel meg a többivel.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hátha erre kúszik-mászik egy zöld kígyó, és elsziszegi a frankót a töltőről.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor örülök. Viszont a töltőt akkor sem értem.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Oh fuck. Nincs egy Ni akkud amivel ki tudnád próbálni, hogy a tied hogy csinálja? 2200mAh-s G&P pakkba 1900 ment bele, úgy hogy nem ciklussal kisütöttem, aztán töltöttem fel, lehet kéne még neki pár ciklus, hogy elérje a 2200-at. Ajándékba kaptam egy fegyver mellé, fene sem tudja, hogy hogy bántak vele.
-
BaKeSZ87
őstag

stefanitsr
Te mint IMAX B6 user. Ha ciklust futtatok, akkor milyen beállításokat használ? Magától találja ki, vagy azokat kéne alkalmaznia amiket beállítok a nem ciklusos töltésnél ill. kisütésnél? Ciklusnál valamiért nem süti ki a pakkot 7V-ig, pedig annyi van beállítva, hanem 8,4V környékén már elkezdi a töltést, meg kevesebbel süt ki, mint amit beállítottam. -
sptkyle
senior tag
Hát én csak segíteni akartam, nem tudom mi a probléma.
Bakesz: Akkor is, ha egy csapatban leszünk?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Értem én a viccet. Jámbor ember vagyok, nem bántom én, csak lelövöm, csak fussunk össze egy játékon

-
sptkyle
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Én tudok asszem segíteni.
Itt a Pontos Színkódos Be-Kötési Rajz.
Szívesen.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az addig rendben van, azt gondoltam
, én pontos színkódos rajzra gondoltam, hogy tudnál nekem mutatni 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
És azt hogy kéne bekötni?
-
BaKeSZ87
őstag

stefanitsr
LiFe pakkra kell tenni balancer csatlakozót? Te raktál rá? -
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha arra gondolsz amit Ádám árult(Tovaris) akkor az nálam van :-) ahhoz képest, hogy még a tár sem volt berakva a pisztolyba annyira új volt, a 38ezer ingyé volt érte

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azonkívül, hogy nyugalmi és feszített állapotban is jobban össze van nyomva a rugó... ja és nem forog..

Annyiért nem eladó