-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
"kulteruelten teljes arcmaszk nem kotelezo meg MASZ szerint sem"
maszk nem azért kell mert kötelező avagy nem kötelező...mindenki eldönti mennyit ér meg a foga...nekem sokat...
gondolom te az autóban az övet is csak azért kapcsolod be, mert amúgy pénzbüntetés jár ha nem teszed meg...véletlen sem azért mert életet menthetaz a baj hogy minden játékon van legalább egy hülye aki szarrá tuningolta a fegyverét nálunk is a hírhedt hesszler, aki ismeri tudja hogy 550fps-es g3-al tolja (azóta már a rendőrség lefoglalta a 200k-s g3-at). egyszer meg is lőtt, combon, igen fájdalmas volt, majdnem megvertem, nem sok kellett hozzá....és még ráadásul be sem vallja a találatot ha 1 méterről szarrá lövöm és pattognak le róla a BB-k
feka007: "tuti nem öltöznék be nyáron 35 fokban kezeslábasba"
mert te miben játszol nyáron? rövidnadrág póló?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kobe
veterán
válasz evilzombie #8394 üzenetére
kulteruelten teljes arcmaszk nem kotelezo meg MASZ szerint sem. De mondaom sem kell hogy nem 350 fpssel lottek meg.
"Nem szabalyozas kell hanem, ertelmes emberek a palyan!"
Aruld mar el leccives, az ertelmes ember es az 500-550 fps hogy fer ossze ? Tenyleg kivancsi volnek arra a logikai okfejtesre, amivel igazolod a ketto osszeferhetoseget.
a feluleti serulesbe kalkulald mar bele a golyo szilardsagat, tomeget, legellenallasat, stb. Egy paintball golyo kb 10x nehezebb, mint a bb igy alapbol rovidebb tavra viszi a nagyobb energia, es utkozeskor szettorik. Ez BBnel nem egeszen igy van.....
de magyarazhatom ezt olyannak aki a fizika alapjaival sincs tisztaban[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz evilzombie #8360 üzenetére
Áruld már el, mire jó az 550 fps? Annyival messzebb nem visz el, így jobb nem igazán leszel tőle. Aki meg bevallja az 350 fps-nél is be fogja vallani, aki meg terminátor, az 500-nál is az. Másik, hogy csak egyszer legyen az, hogy betörik a szemüvege vkinek és kilövöd a szemét a széttuningolt szaroddal.. Én meg miattad tuti nem öltöznék be nyáron 35 fokban kezeslábasba, meg. Háromszor annyit kell költeni rá, mint amennyit ér az egész.
Public játékokra nem mehetsz vele, max a másik 6-7 hülyével lövöldözhettek egymásra..A paintball golyó meg nem fogja betörni a szemüveget, mivel az a puha golyó szépen szétplaccsan a lencsén. A rácsos maszkon meg simán széttörnek a gagyi BB-k, így kapja a szilánkot az ember a pofájába.
Ha esetleg meghívtok játékra, akkor én megyek légpuskával, ok?
-
feka007
veterán
válasz evilzombie #8384 üzenetére
Látom már az elmegyógyintézetben is van net újabban..
Engem ne öregezzél, mert nem jársz jól ha találkozunk.. Legalább a 8 általánost kijártad volna, és akkor nem anyuci meg apuci pénzéből (segélyéből/lopott pénzükből? -ide rakj magadnak egy x-et a megfelelőhöz) kéne a kávéa g36-ot megvenni nyócvanezeré'..OFF vége
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
paintballnál nincs akkora erő, mert sokkal nagyobb felületen viszi át az energiát a nagy paintball golyó, mint a 6mm-es pici AS golyszi
sowi: valóban, de ugyanazon a távon erősebb és gyorsabb lesz a BB, mégiscsak van egy kis értelme. mondom nekem a bokor mindig a sarokpont, az én 370-esem (habár sztem csak 350 lehet) nem vitte át, de a többieké, ami 400-430-450fps az már átvitte, és ez kurva nagy hátrány egy full bokros-fás pályán habár 400fps-nél nekem sem kell több...sniperben engednék meg több fps-t, mondjuk 450-et...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sowi
őstag
blablabla....ha kicsit is tudnad, hogy mukodik egy airsoft fegyver rajonnel, hogy tok folosleges az erejet felpumpalni mert se messzebb nem fog loni se pontosabb nem lesz tole
a paintball fegyvert meg ne keverjuk ide, teljesen mas[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
evilzombie
tag
"Ismerek olyant, aki addig vigéckedett, hogy tuning így tuning úgy, első alkalommal ellőtték a fogát " ,
Ezek szerint "olyant" baratodon nem volt maszk!
Mondjuk ez nézőpont kérdése, én a 400 fpst meghaladó teljesítményű fegyvereket alapból 8 napon túl gyógyuló sérülést okozó fegyvernek minősíteném, és így tiltanám a kereskedelemben az árusítását, illetve a tuningkitekét, rugókét.
Tehat te betiltatnad a paintballt!?! Meg jo hogy nem tudod megtenni!Nem szabalyozas kell hanem, ertelmes emberek a palyan!
Na náááá
-
sowi
őstag
válasz macilaci78 #8392 üzenetére
termeszetesen mindent lehet
-
Djuree
félisten
itt az összetétel (illetve az nincs pontosan, de érdekes amit ír):
valami elég kemény cuccos, olyan mintha üvegből lenneilyen+550 fps át is vinné a rácsos maszkom az tuti lehet erősítek még a maszkon
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz evilzombie #8385 üzenetére
gondolom ha olyan húde tájékozott vagy, láttad az öszes doctorairsoft videót is amiből többek között kiderül hogy a szabvány szerint gyártott rácsos szemüvegeken és a hozzátartozó sensei maszkokon az 500 fps közelről ugy megy át mint kés a vajon és ezeket lehet "globális" szinten kapni és használja nemkevés ember
sárkány ellen sárkányfű, szokták mondani, kár, hogy hülyeségre nincs alternativ mondás Jó hogy nem golyóálló üvegbúrában kell játszani, mert egy két idióta nem tudja hol a határ,
Ismerek olyant, aki addig vigéckedett, hogy tuning így tuning úgy, első alkalommal ellőtték a fogát , 60 ezerből rakták neki helyre, egyből változott a véleménye....furcsamód akkor úgy látta, hogy max 370 mindenre jóMondjuk ez nézőpont kérdése, én a 400 fpst meghaladó teljesítményű fegyvereket alapból 8 napon túl gyógyuló sérülést okozó fegyvernek minősíteném, és így tiltanám a kereskedelemben az árusítását, illetve a tuningkitekét, rugókét. Meg pl kiegészíteném azzal, hogy külterületen 400 fps feletti, CQB-n 360 fps feletti fegyverrel okozott bármilyen sérülés miatt szándékos testi sértés miatt fel lehessen jelenteni az elkövetőt, és eljárást inditsanak ellene. Nem kellene semmi hozzá, csak egy kronozás játék előtt, és sérülés után. Asszem ha ez volna a gyakorlat idővel volna pár ember aki meggondolja hogy ki megy e a prérire menőzni
-
-
sowi
őstag
válasz evilzombie #8383 üzenetére
-
evilzombie
tag
Ugy nez ki te vagy egy kicsit hulye, mert sajnos nem tudsz olvasni!!!
OLTOZZ fel megfelelo vedo oltozekbe, ne holmi kinai szarba, es nem lesz problemad!!
Csak hogy megertsd!! vedd be magad mindenhol!! OK???
Mostmar erted??????????
Mellekesen 3 evig acellal dolgoztam, hidd el tudom milyen amikor szilank megy a szemedbe,
talan ezert erem fel esszel hogy nem szabad sporolni vedofelszerelesen![ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz soulreaper #8361 üzenetére
Guarder szemuvegem van!!
Na erre lohetsz a muanyag BB-vel!
Na náááá
-
Kornel213
tag
válasz feka007 #8381 üzenetére
Szép kis fegyverarzenál Szerintem csak én vagyok itt az egyedüli aki még mindig az első fegyverével játszik amit legelőször vettem 1 éve és 2 hónapja (M4 S-System) Megvagyok vele elégedve nincs vele semmi probléma, nagyjából pontos is!
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
feka007
veterán
válasz Kornel213 #8379 üzenetére
1. Cyma CM.0.31 AK74 - első fegyó, állapotának megfelelően olcsón adta akkori csapattárs, első játék után el is adtam
2. JG AUG A2 - jó kis pontos cucc volt
3. JG G36K - 100% műanyag feeling
4. Boyi M4 CQB - elvittem egy nagyon jó szerelőhöz, aki kb 25-ből nem tudta megcsinálni normálisra..
5. TM G36C
6.Cyma Thompson - jelenleg is másodlagos fegyver
7. Boyi M4 S-Systemsowi : Én is, az a előagyba lógó hangtompító nagyon izléstelen, nem tudom kinek az agyából pattant az ki
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Na megvan kereken a 8. fegyverem, 14 hónap alatt. [link]
Boyi M4 SD-nek indult, de a testen kívül kb. minden ki lett benne cserélve.
Ezt kapta:
-CA Front set , külső cső és irányzék.
-CA gearbox ház
-CA Henger + tapetplate, nózi
-CA Cut of lever
-CA 6mm fém csapágyak
-CA Hop-up kamra és CA 6,04-es 290mm-es cső
-SystemA fém rúgó vezetőKét tárral, 25w-os taktikai lámpával, 1100/9,6-os crane stock akksival adta a tag, meg a képen amik még rajta vannak. Még a markolat sem a gagyi Boyi, hanem King Arms. FPS-re pont 350 egy 100-as rugóval, lehet kap majd egy 115-öst. És ez végre pontos is, főleg ha azt veszem, hogy a legtöbb alap Boyival egy házat nehéz eltalálni 40 m-ről
45-ért ez szvsz alkalmi vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel213
tag
435fps 0,27-es bioval így átviszi az üveget nem gondoltam volna!!!
-
sowi
őstag
válasz soulreaper #8374 üzenetére
435 mondja a gyerek, de van egy video ahol 500fps folotti sniperrel lovik, amugy az eleg kemeny, hogy nem olvad meg amikor elkezdik heviteni az elejen
-
rainmen
aktív tag
A tisztánlátás érdekében:
Edzett üveg: gépjármű oldal és hátsóüvegek. Kb 620 °C-ra van felhevítve az üveg, formára hajlítva és hirtelen lehűtve. Töréskor sok apró darabra hullik, de meg van határozva, hogy adott felületen mennyi szilánk lehet.
Biztonsági üveg: gépjármű szélvédő, csak és kizárólag!!! Két edzett üveglap van összeillesztve, közte fólia. Illesztéskor vákuummal szívják ki a két üveg közül a levegőt. Töréskor a fólia tartja egybe, hogy ne hulljon apró darabokra.
Érdekességképpen: egy megfelelően legyártott hátsó üveg kibírja, hogy lerakod a földre és ráállsz. (persze kb. 80-90 kg-mal )
-
sowi
őstag
-
Djuree
félisten
persze kis tárgy átviszi mert az összes mozgási energia egy kis pontban hat de ahhoz kell egy jó adag kinetikus energia...mondjuk 550fps talán elég már...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
a régebbi fajtáknál berobbant ha volt egy kis felületi feszültség is benne, hogy ne nagyon okozzon plusz sérülést, az újabbaknál pedig szilánkora törik és a nejlonréteg egyben tartja. De mondom,ettől függetlenül simán át lehet lőni pontszerű tárggyal, szoval nem az a hudekemény fajta
de van hurrikániztos üveg ami kibirja ha olyan 130 m/s el nekiküldesz egy 20x20 cm széles fagerendát -
BaKeSZ87
őstag
válasz soulreaper #8364 üzenetére
De miért nekem írod?
-
Kobe
veterán
valahogy nagyon nem vagy kepbe a biztonsagi uveggel Tobbek kozott az autouveg edzett uveg, igen....de nem ettol lesz biztonsagi, hanem pl attol, hogy serules eseten az egesz tabla egeszen pici apro darabokra szettorik es cak egy retegezett folia tartja egyben, igy ki lehet rugni, hogy a keretben marado darabok ne okozzanak plusz serulest ha ott kell kimaszni baleset utan, illetve pontszeru seruleseknel a tabla tobbi resze megmarad, egyben marad. De ettol fuggetlenul ha ralosz, a, vagy atmegy rajta rohogve b, atmegy rajta es szetrobban az egesz.
Jartunk mar ugy hogy sztradan egy 5 ftos meretu kavicsot felvert a teherauto elottunk es berobbant az egesz tabla -
Djuree
félisten
válasz soulreaper #8364 üzenetére
mi viszi át az autó üveget az már nem 500fps akkor, még csapágygolyóval sem vinné át....az autó szélvédő biztonsági üveg...erős...nagyon...
-
soulreaper
tag
első kérdésed...én is ilyesmit szerettem volna kérdezni, csak aztán rájöttem hogy vannak akiknek tök fölöslegesen beszél az ember :-)
bakesz, én nemtudom mi hogy visz át, de ha a befőttes üveget és az autó üveget átviszi akkor nemhinném hogy a kínai szar szemüvegek vagy a sima sensei maszkok keményebb ellenfél lenne neki
Private Military Contractor
-
Kobe
veterán
te hivatasszeruen vagy ilyen hulye, vagy cska szabadidodben ?
nem tom szedtek e mar ki repeszt a szemedbol.....nekem speciel vasszilankot, nem is egyszer. Es nem 550 fpssel jott, de talan 100al sem. Ha elmondom, hogy a legkisebb fajdalmat okozo szilanknal is ejszaka kikapartam volna a sajat szemem csak hogy enyhuljon a fajdalom, elhiszed hogy nem veletlenul emlegeti mindenki az fps-hatart ? Es akkor meg le sem irtam, hogy utana a doktor bacsi kifeszitett szemedbol egy tuvel kaparja ki a szilankot....
-
Djuree
félisten
azért 550fps közelről már átviszi a szemüveget (megfelelő BB-vel). legalábbis ami 10k alatti kategória azt biztos meg ha azzal seggbelőnek, fültövön vagy körmön akkor ott hugyozol be menten elhiheted
soulreaper: azt megnézném hogy az én maszkom mi lövi át elég komolyan meg van csinálva. sztem nekem van az országban a legkomolyabb maszkom
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
amúgy, tudok olyan BB-t berakni egy x fps-es puskába hogy baszhatod a szemüveged(mert gondolom nem olyan van ami repesz álló) és a maszkod
[ Szerkesztve ]
Private Military Contractor
-
evilzombie
tag
Mar megint ez az FPS nyavalygas a tema??????
JAJ BIBIS LESZ A BOROCSKEM.
Szemuveg+felarc maszk+plusz teljes oltozek 550 FPS no problem.
Aki nem birja, az ne airsoftozzon (foleg ne paintballozzon), menjen lezer csuzli csatakra!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
Djuree
félisten
válasz BaKeSZ87 #8355 üzenetére
nekem van rajta egy reticle sight, így tökéletesen lehet célozni amúgyis kell rá, az alap célzó az ak-nál használhatatlan. ahogy a valóságban is az egyik legszarabb az irányzéka...
-
Kornel213
tag
Így van! Múltkori játékomon volt egy srác akit arcon lőttek és nem volt rajta semmi csak egy szemüveg, még Ő volt felháborodva, de nem lőtték ki a fogát nem lett semmi baja! Aztán később haza is ment.....
Amikor először eltaláltak a számat neoprénba azt hittem felszakadt úgy fájt de közbe meg nem, egyből átváltottam rácsos maszkra pedig kb 20m-ről jöhetett a lövés.BaKeSZ87: Szintén előző játékon egyik csapattársamnak AK-ja volt és a maszkjából hiányzott egy darab, pont a jobb oldalon az arcánál, kérdeztem tőle hogy az hogy történt? mondta hogy direkt vette, vagy törte ki hogy úgy tud célozni! Alternatív megoldás (Persze ott be is lőhetnek és csúnya sérüléseket lehet kapni, de nem volt nagy luk)
[ Szerkesztve ]
-
-
csaby1984
tag
Hát igen elég "veszélyes" játék azok számára akik nem tartják be a szabályokat!
De azok vessenek magukra!www.sziget-elek.info
-
csaby1984
tag
Ha valakit érdekel fehérvár környékén pálya ahol lehet nyomulni az írjon!
www.sziget-elek.info
-
Mcray
senior tag
válasz danilla #8347 üzenetére
Végeztem egy kis tesztet 352-fpssel.
Vastag pokrócot terítettem ki 2 rétegben a régi babaágyam tömör oldalára. Kereken 30 méterre lőttem rá egy 20x30 centis célterületre. Ha mellé is ment a BB, csak 1-2 centivel és azért mert nem bírtam egyenesben tartani a fegyvert(humán faktor). Érdekesség hogy BB teljesen beleágyazódott a pokróc-ba...és elég szép nyomot hagyott a fán.
Ezek után és hogy néha pár méterről érkező lövések nem tesznek nagyobb kárt, csak azt tudom mondani hogy a Bőr, állati jó tompító, de bármi kemény, pl fog vagy térdkalács stb igenis csúnyán megsérhető még 350-nel is. Rossz belegondolni hogy van aki +50, +100 Fps-ekkel jön veled szembe...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
mykos
aktív tag
Én a célzott lő-távnak a leak előtti szakaszt tekintem. Én is bármikor eltalálok 50 méterről egy 1,5 literes pillepalackot a TM desert HK-emmel, nem kell ahhoz AEG, de ott számolsz már a pályamódosulással tapasztalati alapon ami nem állandó igazi fegyvernél sem, vagy korrigált célzással.
-
mykos
aktív tag
válasz boogie84 #8341 üzenetére
Hát AS fegyver ilyet sose fog tudni..de célzott lőtáv 50 méterhez azért már feleslegesen nagy FPS kell.
sowi: Ha rendesen össze van rakva, semmi baja sem lesz a V2-nek egy 120-as rugótól. Nem hosszú távon van probléma, hanem általában hidegben. Valószínűleg öntési hibáknál törhet.
-
Kobe
veterán
hogy a kva is***** húzza a fa*****ra
softairen kiszúrok egy hirdetést, 35 ezerért fullacél Kalash RK-06S (nem, nem a sima rk-06) hézagolva szervízelve, antikolva, az egyetlen AK fajta ami tetszik és amiből 3 évente ha egy megfordul apróhirdetésekben, akkor is 50-60ért antikolva rendberakva inkább 70ért, egyből írok az eladónak, de naná hogy már elkelt.....a jó büdös fenébe már...ráadásul a 35 ben már benne volt egy gyakorló, sisak, stb ára is, szóval simán le lehetett volna alkudni a fegyót 20-32re ha nem kell a ruha....[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Átéltem az első airsoft játékom, annyira elfáradtam majd megpusztulok, de már nagyon várom következőt csak mehetnék már
-
BaKeSZ87
őstag
Nincs véletlenül valakinek minőségi stick akksija eladó, vagy amit cserélne nem stick Li-Po-ra?
-
sowi
őstag
válasz macilaci78 #8326 üzenetére
az enyemben most valami kinai rugo van, 360fps, boven jo
-
macilaci78
nagyúr
Gyakorlatilag nekem sem szokott kiesni, csak be.
Kiszedés: motortartó kengyel alján lévő csavarral ráfogok egy erősebb fogóval és kitépem.
Rendszerint a hüvelykivető nyílás ezzel a lendülettel le is esik a GB-ról.
AK-m nincs, AUG-om, M4 variánsom van. Tehát közelről ismerem a Ver2-t és 3-t is. Mindkettőben volt már 150-es rugó is, de minek? Az M4 kb 300fps, az AUG kb 370 belőtt hop uppal.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sowi
őstag
az ehobbyn irjak, hogy full aluminium body, szoval meg akar lehet is...elobb azert megneznek egyet eloben, amugy eleg olcsok bar a blobekket kurvara kivennem beloluk azonnal
ha nem akarja az ember barnittatni (marpedig tizenakarhanyezerert en nem akarom) akkor nagyon faszanyos takticool AK lehet beloluk...Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Mcray
senior tag
Nem találom most de egy APS reviewban volt róla szó hogy nem használnak test elemnek spiátert...Persze az ilyet is fenntartással kell venni.
Ránézésre nekem jobbnak tünnek mint a Spiáter Boyik.(szándékosan nem az acélhoz hasonlítottam)
-
Mcray
senior tag
válasz BaKeSZ87 #8315 üzenetére
TM kompatibilis AK-nál meg a gearboxot felülről takaró műanyag.
Na ez a legnagyobb F*ság a világon. Most operáltam ki a CA AK-ból a fedőlapot és az előagy faragás után 1-1-ben VFC copy a belső rész. Ha az akkú megtámasztja a felhúzókart akkor tökéletesen áll a helyén a műanyag vezető rész nélkül is. Egyedül a rugóval szívtam mire rájöttem trükkre hogy jó legyen.
Innentől a TM szabvány AK-ban is látok fantáziát, csak több nap kifaragni őket szerszám nélkül kézzel
-
BaKeSZ87
őstag
Ő a TM kompatibilis AK-król beszél, neked meg VFC kompatibilissel találkoztál. Nekem volt mindkettő, a VFC fajtát lényegesen egyszerűbb szétszedni, ahogy írtad is.
macilaci78
M4-nél még ott van a tárkioldó is. TM kompatibilis AK-nál meg a gearboxot felülről takaró műanyag.[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz macilaci78 #8313 üzenetére
"AUG-nál leveszed a tusvéget, ki az akkut, két csavart kicsavarsz, a térdedre csapsz és ki is esett a GB."
elmeletben...gyakorlatban nekem volt, hogy beszorult es az istennek nem akart kijonni
masreszt nemtudom neked milyen AK-d van de az enyemnel markolat tuzvalto leszed hopup kitamaszto muanyag kivesz, hopup elorecsusztat es kintvan a GBAnytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
macilaci78
nagyúr
Hát azért az M4-nél és az AK-nál is nagyságrendekkel többet kell szopni azért a nyamvadt GB-ért. AUG-nál leveszed a tusvéget, ki az akkut, két csavart kicsavarsz, a térdedre csapsz és ki is esett a GB.
M4-nél: markolatfenék, motor, markolat, tus, felsőrész, és akkor még üsd ki azt a csapszeget. Összerakásnál meg figyelj rá, hogy is áll, mert vagy a GB-ban akad el, vagy a test belső felében.
AK-nál: markolat, front szett, zárszerkezet, az a kis baszott rugó, de persze előtte a hop-upot toszogató apró marhaság.
Az M14-nél a testet könnyű szétkapni, elsütőszerkezet, gázvisszavezető, felső markolathély, testből kifordul minden, cső le, és aztán a GB-on lévő sallangok. Az M14 GB-a azért jó, mert belül üres: dugattyú, henger, fogaskerekek, visszaforgásgátló. Gyakorlatilag a fele cucc kívül van rajta. Da a CA GB-a szopás volt, amíg nem tanultam meg a B-adagolót berakni. Viszont 150-es rugóval is erölködés nélkül össze tudtam rakni. A TM M14 GB-a meg egy álom. Guarder 120 FTK-val is ha jól ejtettem rá a GB másik felét, akkor is jól álltak a tengelyek, pedig a küszöbről dobtam.
P90 az, ami még könnyen kivehető GB-szal rendelkezik.
A CA Mp5 SL viszont szar, mint pár JG és Cyma Mp5 is, hogy szabályosan le kell bontani a GB-ról a fegyvert. :S
Uzit is szokni kell, mire szétszeded, UMP-t szintén.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
danilla
őstag
válasz soulreaper #8311 üzenetére
Az nem magasító. Az első irányzék csak azért van felhajtva, mert beállítottam a dot-ot (és úgymaradt), egyébként játék közben le akarom hajtani.
-
boogie84
veterán
Ki jön 2010.06.05. v 06 Pápa-120Fő[La Đrăng Death Valley RELOADED]-re?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
sowi
őstag
válasz macilaci78 #8301 üzenetére
ez igaz, de gyakorlatilag barmit szarabb szerelni mint egy m4/AK/aug varians ahol kb. 2 perc alatt a kezemben van a GB
Mcray: az en AK-imat meg leszarta a a nagy Magpul madar eleg rendesen
-
Mcray
senior tag
Nem értem miért van mindenkinek baja az AK-val...
Van egy AK-m és azt legózok össze belőle amit akarok. Folyamatosan szoptam a tussal hogy ez túl rövid, amaz túl hosszú, hát kapott egy M4 tust amit játékon kb 20x ha nem állítok helyzetnek megfelelően akkor egyszer sem, mert nekem is térdig ér a kezem szinte. Van rajta 5db RIS/RAS+infrabak, azt rakok rá amit akarok. Jellemzően Aimpoint vagy Acog. Gyakorlatilag már úgy néz ki mint egy M4, mégis rohadt pontos és messzire visz kemény 352 Fps-sel.
Életem legjobb vétele volt, annak ellenére hogy mindig is utáltam az AK-kat
Legalsó képen látszik hogy hogy használom most:
[link]Gyakorlatilag egy M4 AK-ba bújtatva
Ja és mégcsak nem is Acél, hanem Alu (nem spiáter, mert AZ FOS!)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Subaru topik
- Vallás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- iPhone topik
- További aktív témák...