Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
.wantííd
tag
Hello! Nemrég vettem egy kis pisztolyt (noname). Most szét szedtem és az összerakásnál akadtak gondok, pontosabban az elsűtőbillentyű szerkezeténél. Raktam már össze ilyen gagyibbakat, de ilyen szerkezettel nem találkoztam még.
Ötlet?
Képek:
-
boogie84
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mi Pozsonyba mentünk fegyverekért, BB-ért mellényért. Hát a lényeg az nem volt...

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ráadásul nekem is 1 hét múlva reagáltak mikor hívogattam őket folyamatosan..

Most meg az airsoftbase-ről rendeltem 4 tárat,ez volt hétfőn,még rendelésről megerősítő email sem jött csak egy automatikus..Még mindíg nem jött a futár.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát itt a képen eléggé úgy néz ki a fa,de majd felhívom őket legfeljebb.De nemhiszem hogy megmágneseznék.
Ezért meg megint bemenni,múltkor mikor mentem fél órát kellett buszozni,akkor is 2 bkv busz lerobbant amivel mentem... 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
A drágábbik elképzelhető, hogy fullsteel. (Az előagy alapján, de ugye a fotókat egyszer lövik meg azt attól függetlenül hogy alakul a termék az évek-hónapok során ugyanaz a kép marad a webshopban) Szóval, mágnessel kell elmenni megnézni őket. Előtte meg telefonálni hogy van-e tényleg, vagy csak a webshop szopat. Én már tudom mit kell nézni rajta, hogy megmondjam teljesen acél-e avagy sem, de jobb a mágnes akkor is.
Tehát, fa résznek többrétegűnek kell látszania, nem puha fából. Első irányzék tömböt fognia kell a mágnesnek és nem csak a benne levő tüskét, a nézőke tömbjét szintén, oldalszereléket szintén, válltámasz reteszt szintén. Utóbbin nem lehet öntési nyom, ami a videón látható.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jaja azt láttam.Sajna nem nagyon jön be az a fegyver..De még gondolkozok.
Hú,a depoban jó drága az RK01.Pedig az a nem full steel,legalábbis a markolatból ítélve.
-
HollyBoni
veterán
Helló!
Segítsen már valaki,mivel vágjak le a csőböl hogy ne károsítsam?
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát nemtudom..Most akkor rendeljek külföldről?
A lamináltság meg tök mindegy,úgyis ahogy megjön a fegyver felcsiszolnám és újrakezelném hogy sötétebb legyen. 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Egyszer lásd ugyanabból a modellből a kettőt egymás mellett. Már a laminált fa előagy látványa, tapintása megéri a fullsteel felárát, vagy várni rá, és nem is beszélgettünk arról, hogy a su esetében a két lényeges elem, a tokfedél zsanérja, és a válltámasz retesze is acél, spiáter helyett. Ugye acél még a célgömb tömbje, valamint az infrabak, ezzel együtt ezek festése porfújt, mint a toké és tokfedélé, tartósabb, vastagabb, és ugye mivel ugyanúgy festődnek ezért nem ütnek el látványosan azoktól.
Oszt ott van még a belső.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja most néztem a kommentet,ott leírtál mindent.Hát nemtudom,lehet akkoris megveszem a nem full steelt..

-
rainmen
aktív tag
Kér(d)és: van valakinek elfekvőben egy műanyag AK teste? Amennyiben igen és eladó a szóban forgó darab, kérek egy jelzést. Előre is köszönöm!

Szerk: Fix tusos verzió lenne az igazi, cm.028 is érdekel.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Lehet rakok az enyémbe is egy gyengébb rugót hogy 350 fps-es legyen.Már rég tervezem,de nincs kedvem szétkapni a gearboxot ezért.
A ßeta valami kegyetlen gyorsan lő.. -
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Gyengébb rugó, jobb motor, feszültségétől függetlenül jobb állapotú akku, jobb kábelezés, vagy ezek tetszőleges kombinációja.
100-as környéki rugóval meglepően jól szaladnak az alap konfigok is. 120-as környékivel alap vezetékelés, motor, akku már erősen kínlódni szokott...
-
HollyBoni
veterán
Hú,mag megjött a haverom JG ßetája.Jó cucc nagyon..Főleg 20 rugóért.
-
mityku
aktív tag
Na sikerült orvosolnom a problémát ( tűzváltókar SRC kontra JG kompatibilitás illetve nem kompatibilitás).
Tűreszelő, 3-4 percnyi reszelgetés (óvatosan) + próbálgatás és már fent is van a tűzváltókar.
Még megfelelő imbuszkulcsot kell szereznem, mert valami 1 mm átmérőjű kell hozzá ( csak 2 mm-s a legkisebb ami itthon van). -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Minden JG M4-ben 6.04-es cső van? Softair-en árulnak egy JG M4 363mm-es csövet de tesztet csak a JG M4 S-system-ről találtam Balckwateren és ott azt írják hogy ilyen jó cső van benne. Vajon nem valami gagyi lehet az a cső?
Ja bocsi bent van a hirdetésben hogy 6.08

-
mityku
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ennyire hülye nem lehetek!!
( de mégis!) 
-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
válasz
mityku
üzenetére
Kérdésedben a válasz.
SRC-hez vásároltál kart, és JG-re akarod feltenni --> Feledés, vagy faragás.
Lehet kapni egyébként komplett szettet jg-hez khmountainen.
Az egész airsoft világban abból kell kiindulni - és ezt NAGYON SOKAN nem teszik meg, mesevilágban élnek vagy nem tudom mi a helyzet - hogy minden mindennel akadályok és nehézségek nélkül felcserélhető, csereszabatos, jó lesz.
Kérlek benneteket, tartsátok észben, hogy a valóság ennek kb. a totális ellenkezője. Általánosan az összevissza variált alkatrészeknél minimum valahol szökni fog a levegő, rosszabb esetben szorulni fognak az alkatrészek, még rosszabb esetben be sem lehet építeni az adott dolgot.
-
mityku
aktív tag
Üdv!
Szakiktól kérdeznék!
Tegnap sikerült JG G36C-hez tűzváltó kart vennem ( kb 2700 Ft - benne foglaltatik a bal - jobb oldali kar + 2 ici pici csavar + egy rugó).
Tegnap este felakarom tenni a kart a helyére, de baromira nem akar rámenni ( olyan mintha kb 1 mm vagy még kevesebben múlna. A csomag amiben volt ez "szett" SRC - Spare & Option Parts . Csomagolás szerint G36-hoz való.
Nem tudom kicsit jobban kellene erőltetnem, hogy rámenjen vagy valami kisebb gumifejű kalapáccsal nagyon óvatosan "rákocogtatni" ( nem mint az állat ráütni
)?
Szóval ötletek?üdv: mityku
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ezen meg szerintem az ezer éves RK01 van. Ma már sem az előagy, sem a festés nem ilyen, ez nem laminált előagyas a festése meg túl fényes. Ha egyszer lesz időm, kedvem meg energiám a videóra akkor látni fogod.

Egyébként igen nagy valószínűséggel ha innét rendelnéd olyan darabot kapnál ami full steel. Elfelejtették frissíteni a képet szvsz 2-3 éve.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hopsz.Akkor mégis várok/vadászok.
Ha más nem,marad a külföldről rendelés..Már találtam egyet: [link]
Ezen látod hogy full steel vagy nem?Elég sok részeltes kép van.Ráadásul még olcsó is.
-
-
rainmen
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A levegő mennyisége kevesebb, viszont az erősebb rugónak köszönhetően sokkal gyorsabban áramlik ki.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
hmm... és az nem gáz, hogy fele annyi levegőt tud csak sűríteni? nem gyengül így az fps?
egyébként hol lehet ilyen szektor kereket találni? ehobby-n nem találtam.. pedig ott sok minden van.. -
rainmen
aktív tag
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Most néztem egy review-et,mindent fogott a mágnes.De lehet akkoris AKSU-t veszek.
Ez van,nem fullacél.sowi: Nálad az rk03-ban gyárilag jó cuccok vannak?
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
És vajon ez?[link]
Ha már nincs aksu..
Várom a videót.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Nem, viszont rk12s-t tudok újonnan eladót. Igaz nem 40k hanem 50k körül, talán picit alatta.
BTW keletifrontos jószág nem full steel 40k-ért, az 45 fölött szokott lenni újonnan. De a videót majd ha összerakom látni fogod honnét lehet egyértelműen megállapítani, elég ordító.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem eladó a full steel?

-
stefanitsr
senior tag
Most nézem, hogy van nálam egy full steel meg egy nem full steel kalash, lehet csinálok egy összehasonlító videót.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen, rövidebb a löket, és 1 ciklus alatt valójában 2 ciklus megy le. Érdekességképpen a rövidülő löketet igen durva rugóval szokták ellensúlyozni, nem ritka az SP150-160-170, mert ugye majdnem felére csökken csak a lökethossz...
-
HollyBoni
veterán
Nagyon nagy traumában vagyok..A keletifrontból a 40 ezres aksu-t vegyem,vagy a használtat? szbalogh mondtad hogy mész az archoz aki árulja,nem kérdeztél utána hogy a fullos verzió e az az aksu?

-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez akkor csak "félig" húzza fel a dugót? de egy "ciklus" alatt 2x?..

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát nekem sem jön be ez a superhighspeedatomzsírkirályvagyokmertpazarlomabb-t stílus.Én only egyes lövést használok,egy 9,6v-os akkuval.Az nekem bőven elég ROF-ot ad..
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Jah, ezekben már benne van a két fogaskoszorús szektor kerék.

Ezek az ennyire high speed cuccok nem a mi szokásaink szerinti AS-hez készültek.

Ha nézel pár Airsoft GI CQB videót, hát azért az más világ ami ott megy.
Én azért tettem 7,4-est a sentrybe, mert a high speed motor képes volt a 11,1v mellett igen gyorsan kinyomni a tárakat... Egyik videómon egyébként még 11,1v-al van meghajtva az sem kevés. A 7,4-essel mértem vele 1100+os percenkéntit... -
HollyBoni
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Van az...[link]
-
HollyBoni
veterán
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez szép meg minden, de a cymából az acél tokos verziók anyaga kb megegyezik a nem-full-steel kalashokéval, bár a boxuk jobban felszerelt, így én inkább a kalash felé mennék el, annak ellenére hogy a kalashokat általában még okosítani kell, míg a cymák általában dobozból is igen jól használhatóak.
A belsőt ugyanis elég könnyedén tudod okosítani de pl minden spiáter alkatrészt acélra cserélgetni, hmm, az már nehezebb feladat.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Aztap*csa!Ez kegyetlen jól néz ki.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez lehet a táposabb verzsön...
fajin szemléltető videót készítettél!

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Na pont így próbáltam én is,csak az a baj hogy a kulcs nem megy rá,mert nincs elég magasan az irányzék..mindegy még próbálkozok.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hú ez sokat segítene!

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja azt vágom,fel-le kéne állítani de nagyon nem tudok rájönni hogy kell..

-
HollyBoni
veterán
Najó,esküszöm nem tudok rájönni hogy kell állítani AK-n az első irányzékot...Olyan az irányzék alatt mint egy téglalap lekerekített oldalakkal.De nem lehet csavarni semerre..
Biztos tök egyszerű,de nem tudok rájönni. 
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Remélem szuperatomgigamegaturbófullos verzió,megkérdezem a csávótól hogy fogja e a mágnes.Ha igen,már veszem is.

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor valószínűleg az olcsóbb mert az első markolatban hihetetlenül mély ütésnyomok voltak

-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
A fullos verziót számos dologból meg lehet különböztetni a simától.
A talán leginkább szembetűnő dolgok a fa részek, a full steelen ezek laminált, keményebb fából készülnek, míg a simán szerintem fóliázott fenyőből. A laminált fa váltakozó sötétebb és világosabb rétegei már messziről, képről ordítanak és általában strapabíróbbak is mint a sima változat fája, ezért kevésbé sérülékenyek. Ha ez a fa rész látványosan ütve-verve vagyon akkor valszeg nem full steellel van dolgod.
A behajtható válltámaszos verziókon egyébként a támasz retesze ha full steel a cucc akkor cnc megmunkálással készült, ha nem full steel akkor viszont öntött spiáter és mint ilyen a két öntőforma találkozásánál látható némi "sorja" oldalról figyelmesen megnézve a jószágot akár egy jobb minőségű fotón is. Sajna most nekem nem jön be a softair céges netről, így ezekre nem tudok mit mondani.
A dobozon oldalt szokott lenni egy full steel felirat a full steelen.

A mágnesteszt ugye a tuti, tokától bokáig végigmágnesezed és csak a csövön meg a fa és műanyag alkatrészen lehet olyan eset, hogy nem tapad a mágnes.
Egyébként emlékeim szerint a bruttó kisker ár között itt győrben volt 4k különbség a nem full steel javára, de ennek ellenére a kereskedők gyakran az olcsóbbat hozzák be, ezért elég ritka a full steel, pláne használtan eladóban.
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én ezt néztem ki.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Van. Jó.
Hopkamra, hopgumi, motor, nózi cserés. Ha az S verziót veszed akkor a többi belsőség elvileg fullos. Ha a simát akkor műanyag csapágy, csapágy nélküli rugóvezetők, gyapágyazatlan dugattyúfej, ilyenek jönnek vele, és javarészt csak a tok meg a skeleton válltámasz acél. Az RK01S-nél a külső csövet leszámítva minden acél és tuning a bele, csapágyazott rugóvezető, dugattyúfej, 7mm golyós csapágyak, stb.
-
szbalogh
addikt
Kicsit lötyögnek oldalra a mid-cap AK táraim. Jól adagolnak meg minden csak kicsit zavar. Mit szokás ilyenkor tenni?
-
szbalogh
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Megpróbáltam megkeresni azt a videót amin az illető pikk-pakk csinál egy mount-ot a tokfedélre ahogy anno rainmen mondta. Majd még keresgélem.
rainmen: jobban tudok célozni a dottal ha közelebb van a szememhez. Nagyobb szögben látok át rajta így hamarabb meg van a pont és homályosabb a kerete. Viszont azt vettem észre hogy ha leteszem az asztalra a dotot és ide-oda nézelődök benne akkor nem marad ugyanazon a ponton. Főleg ha balról nézek bele. 20 méteren olyan 5cm lehet amennyit ilyenkor elmászik de majd lemérem pontosan több távra is. Ha mindig pont középen sikerül belenéznem akkor ez nem baj annyira. Majd idővel úgyis menni fog
Az AK nagy előnye ilyen szempontból, hogy nagyon könnyen fixre fel tudom emelni úgy hogy ne mocorogjon forduláskor és szinte folyamatosan középen marad a dot vagy az ironsight is. A PDW-nél ez valahogy nem megy. A célgömb nagyon közel van, a hátsó olyan homályos hogy nem is látom. Szeintem ezzel csak dottal vagy saccra célgömb nélkül lehet célozni vagy nem is tudom. Amúgy a fogását kísértetiesen hasonlónak érzem a G36-hoz 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A lamináltság meg tök mindegy,úgyis ahogy megjön a fegyver felcsiszolnám és újrakezelném hogy sötétebb legyen. 

em értem...2x gyorsabban lő mint a másik ak-m,amibe 9,6v-os ebben meg 8,4 v-os akku van...Gyengébb rugó miatt?

( de mégis!)