Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Engem felhívott a JG HK G36-C airsoft fegyver eladója és ezt mondta:
- Felhívtam a KeletiFront bolt vezetőjét (személyes barátja) és az mondta hogy ez JG fegyver de keleten g608 as dobozba van itt meg másmilyenben! a HK = Heckler & Koch az az eredeti G36C fegyver és ez annak a másolata így ez biztos hogy egy JG fegyver!
A fegyver be van vizsgálva , ,MKH kártyával rendelkezik és GARANCIÁLIS a keletifronthoz
Nem kínai piacon lett véve hanem a Keleti Fronton ami a garancialevelén van:S
Nekem ez elég meggyőző ti hogy látjátok ezt a kérdést?

ui:. és ő elvileg nem 2 éve van fent a softairen :S
szerk: és azt is mondta hogy az ASG nem gyárt fegyvert :S
-
rainmen
aktív tag
Kis segítséget kérek: cm.028s AK-nál milyen elemen fordul el a kihajtható tus? Esetleg valakinek ilyen elfekvőben? Merthogy a műanyag test meglenne, az acél válltámasz is, csak nem tudom összeépíteni.

-
danilla
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Dánkesőn, hova lesz felrakva, brigantik?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
tanúsítom! tegnap szereltem be egy systema hop-up gumit plusz a fehér színű h-hop-ot és nagyon frankó páros!
olvastam, hogy a systema hop-up gumihoz adott kis fém gyűrűt nem tudták egyesek, hogy mire jó... nos, nekem volt egy tippem, hogy hova jó és be is igazolódott... -
HollyBoni
veterán
Egy H lenyomó sokat javítana a hop up hatáson?
-
danilla
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szia, azt a pár fotót, amit a most hétvégi játékon csináltál átküldenéd? Előre is köszi.
-
szbalogh
addikt
Úgy néz ki csak beszerzem azt az MP5 PDW-t

-
stefanitsr
senior tag
60+ k a puska 20+ k a szállítás, erre jön a vámáfa (bár, rendőr airsoftos ismerős szerint a szállítást simán kiveheted a számlatételek közül, mikor mellékeled a papírokat a vámoláshoz). ami ugye +25% + 4% környék vám. És 200 környéki usd árfolyamon számoltam lefele kerekítve az usd árakat, így jó eséllyel inkább 120 környéke lesz az a 100.
-
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
100+k dollár vagy forint?:S
-
szbalogh
addikt
-
törölt tag
válasz
rainmen
üzenetére

mi baj van az m4 el?
stefanisr G&P sentry magpulod je nagyon bejön! arról vélemény? hol beszerezhető és milyen áron? külföld?
ezen az eladón nagyon ki vagyok adakva! miket árul , érdemes megnézni ...
-
-
törölt tag
válasz
szbalogh
üzenetére
1. Azt mondtátok hogy az AC egy rakat szar és minnél hamarabb szabaduljak meg tőle

2. Nekem tetszenek a G36C k ezért egy másik gyártójut veszek!rainmen:
1. Az hogy leütöttem nem jelenti azt hogy meg is veszem..... félrevezetés miatt elállok a vásárlástól mert nem Jing Gong a vatera jutalékot átutalom a csávónak....
találtam az expressz.hu n m4 et (kis hibával) EZT a fajta m4 et e tetszik de 45 körül van :S
találtam ott még egyéb hamisított g36c ket meg G608 at akkor lehet hogy azt veszem!
Azért ütöttem le meg vagyok ilyen "türelmetlen" meg 5hó 5 v. 6 -án megyek nagyjátékra de 5v6 -án venné meg a jelenlegi ACM K306 omat egy emberke és elég érdekes lene fegyver nélkül megjelenni.
szerk: ha vaterán elkelnek "csodálatos" termékeim akkor valami márkásabb fegyvert veszek (CA, TM)
melesleg 30-45 között milyen fegyvert ajánlotok ? AK?:S (MP5 öt mondtatok de az nem túl szimpatikus)
-
HollyBoni
veterán
Fém ágyazású g36 nincs?Vagy igazából is műanyag?
-
szbalogh
addikt
válasz
üzenetére
Figyi, ha lehet játszani azzal a G36C-vel amid van akkor miért akarsz ugyanannyiért egy másik G36C-t? Vagy elviték?
A helyedben figyelném a hirdetéseket és lecsapnék egy jó vételre. Mielőtt meg veszel valamit jól le kell youtube-ozni hogy mit írnak arról a konkrét típusról ill. gyártóról. -
rainmen
aktív tag
válasz
üzenetére
A dobozolása alapján inkább. Viszont aki ismeri a TM-eket, az tudja, hogy ez a fegyver ezzel és ilyen mértékű tuninggal nem fog sokáig elmenni...
Szerk: Te tényleg ki akarsz itt mindenkit nyírni??? Kérdezgeted, mit-hogy-hogyan meg hogy megvegyem-e úgy,hogy tegnap meg leütötted a licitet?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!
Gratula, mehet a még mindig eladósorban lévő mellé... -
szbalogh
addikt
Lefestettem a kis lámpámat. Kiszaladok feldobom az AK-ra és russolok kicsit a kertben
leszedek pár paradicsomot 
-
rainmen
aktív tag
válasz
üzenetére
Nézd meg figyelmesen az általad becsatolt képen a doboz bal felső sarkát. Megvan? Akkor látod, hogy a típusa a fegyvernek SLV36.
Most egy kicsit feljebb görgetsz, ahová sptkyle kolléga volt olyan kedves, hogy becsatolt pár képet. Felülről a második fegyverdoboz bal felső sarkában ismerős felirat, SLV36. Aminek a gyártója a beírás szerint az ASG, emlékeim szerint Action Sport Games, de ez nem biztos.Na akkor most eldöntheted, hogy ez a fegyver JG-e...
-
törölt tag
válasz
rainmen
üzenetére
sowi: kinek nem fogadtam el a véleményét?:S
rainmen: nekem az eladó azt mondta hogy " Nem tudom melyik fórumban mit mondanak,nem is érdekel,a garilevele szerint jg gyártmány,egyébként a keletifrontba vettem,és ők is ilyen néven árulják,nézd meg:keletifront.com ..."
én cask ezt mondtam el itt ez NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
keleti front szerint ez egy JG
szerintetek ASP vagy mi:S
akkor megvegyem vagy ne? erre még nem kaptam választ!
az ACM nél jobb? (nekem azzal sincs semmi bajom a festését leszámítva) de nem is voltam vele túl sok játékon!
nem mondtam senkinek ellen csak leírtam hogy az eladó mit ír....

-
rainmen
aktív tag
válasz
üzenetére
Egyetértek sowival. Ha kérdezel, akkor a kapott válaszokat, tanácsokat fogadd meg, nem valószínű, hogy 10-ből 8 ember hülyeségeket beszél. Ha nem fogadod meg, akkor utólag ne sírjál, hogy mennyire átvertek. Vagy ne kérdezzél.
Az meg nem jelent semmit, hogy V3 a GB. Egy maruiban ugyanúgy V3 a GB mint a csodás ACM-ben. Sőt, az AK-ban is V3 a GB. Az M4-ben V2, mint az MP5-ben.
Ha esetleg kevernéd, a V3 a típusa, nem a gyártója!!!!
-
HollyBoni
veterán
Háj!
Azt hallottam hogy a GBB-s pisztolyokat eléggé karban kell tartani.Ez igaz?Mert nagyon tetszenek.

-
sptkyle
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Szemelvény segítségül a teljesség igénye nélkül
K306 (ACM)

SLV36 (ASG)

G608 (JG)

KGA36C (KWA)

SD36 (SRC)

G36 (TM)

CA36C (CA)

@tankagogy: Ha én adok egy linket a TM G36-ról, közben a fegyverem le van fényképezve dobozostul, és látod, hogy ACM, akkor elhiszed, hogy az mégis TM?

Én a szememnek szoktam csak hinni....
-
szbalogh
addikt
válasz
üzenetére
Vedd meg a PDW-t

V3 gearbox, acélcsapágyak, kicsi, könnyű, adnak hozzá midcap tárakat is, a fennmaradó pénzből vehetsz egy 25centis csövet és hangtompítót és már előnyben is vagy mondjuk egy AK-val szemben szállítás, mozgéoyság, terepre vagy épületbe is jó).
Ha nem lenne meg az AK-m tuti megvenném... ráadásul itt van Veszprémben
-
szbalogh
addikt
Már 1500 BB-t előttem az AK-val egy hét alatt
Pedig próbáltam visszafogni magam... a vicc az egészben hogy aksit még nem töltöttem mióta megvan
szerintem ez soha nem fog lemerülni -
rainmen
aktív tag
válasz
üzenetére
Hmmm...
Az itteniek azért már ismerik egymást régebbről, tudják kinek milyen fegyverei vannak, hozzáértő-e vagy csak okoskodik, érdemes-e vásárolni tőle vagy nem. Ezért, ismétlem, ezért szokták-szoktuk ide IS bedobni a cuccokat, hátha kell valakinek. Vannak dolgok, amiket én is először az ismerőseimnek ajánlom fel és csak utána hirdetem. -
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
G&P sentry magpulod nagyon tetszik
mennyi egy olyan?:/ -
-
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
de 30 am van most rá

BaKEsz87: te meg ne itt hirdessél ha már senior vagy tudni kéne hogy aért van az apró
-
stefanitsr
senior tag
válasz
üzenetére
Én sem a JG sem a többi igen olcsó G36-tól nem vagyok elvarázsolva, bevallom hogy szerintem ha 50k körül megjön a C meg a K lengyelektől SRC-ből, ezeknek a JG féléknek nincs létjogosultsága.
Nem 20k-val jobbak az SRC-k, üvegszálas PA vs ABS test, műanyag vs 8mm golyós csapágy, tök alap vs full tuning belső (csapágyak, fém mindenhol). A JG hopkamra rögzítése alapvetően egy betegágy, idővel törik, tűzváltó szerkezet is törékeny, pláne ha zárványosra van öntve a fogaskoszorú, és a többi... A G36-oknak egyébként a tűzváltó tokon kívülre eső része is eléggé problematikus (tűzváltó kar elvesződik rendszeresen), a tárak sem kifejezetten az örökélet+1nap mintpéldái...
-
boogie84
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kérhetnék a képekből másolatot a bugarpeti@gmail.com-ra? Csajszi kérdezte h csinálunk e képet... mondtam neki h éjszaka biztos h nem lesz fotós, ha mégis akk leköteleznél

-
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"...Amúgy külsőre (láttam élőben) első ránézésre JG, igen...."
te ezt a fegyvert láttad élőben?
Szerintetek megvegyem 32 ért vagy ne?
vagy egy sig sauer 552 vel jobban járnék?
-
boogie84
veterán
Ma este Győr! link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kivel fogok találkozni?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
üzenetére
"stefanitsr: ergo akkor ez JG G36C elvileg jó fegyver...."
A JG G36C egy korai marui klón, annak a paráival, lazább minőség ellenőrzéssel és gyengébb anyagokból. Ma már főleg olcsó, kezdő fegyvernek tekinthető, amit záros határidőn belül jobbra cserél az ember.
Használható adóvevő kb 20k környéke, a többivel főleg a nyűg van.
-
sptkyle
senior tag
válasz
üzenetére
Hát így, hogy nem tudni, hogy konkrétan ki a gyártó, nem mondom meg mi a különbség e között, meg egy JG között. Így első körben a gyárilag ráírt fps a különbség. De mivel annyit tudok erről a fegyverről, mint te a linkem átbogarászása után, így passz. Lehet hogy jo, lehet hogy nem. Véleményem szerint elég nagy kockázat így megvenni egy fegyvert.De te tudod.
-
szbalogh
addikt
-
HollyBoni
veterán
A swiss arms red-dot szerinetek egy ultranagy rostos híg fos,avagy elég jó?
-
szbalogh
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Azt még nem csináltam meg. De van neki egy csomó hely amint a képen látod középtályt
Ólomdarabokat fogok műanyagolvasztó ragasztóval beleragasztani.
Hicapben nincsen annyi hely... hacsak fel nem áldozol a 450 BB-ből 100-200 dbot
rainmen: jaja sokkel egyszerűbb

csak az aggaszt hogy ha cserélek akkor egyel balra (vagy jobbra) ugranak a tárak ami lehet hogy útban lesz ha szíjon hátradobom. Még nem próbátam szóval ha van tapasztalatod megnyutathatnál hogy nem fog beleakadni mindenbe
-
szbalogh
addikt
Sajnos a belsőbe nem lehetett csak 2mm-es lyukat fúrni mert azon a vékony peremen vagy min állnak a BB-k. Ha ez hiányzik valószínűleg elakad a tár. A két oldalát megfúrtam és kicsit megnyújtottam a lyukat. Így nem zavarja az adagolást. Csak a forgácsokat volt nehéz kiszedegetni, ezeket egy ecsettel volt később egyszerű eltávolítani. A köpenybe 6mm-es lyukat fúrtam. Mindkét oldalt megcsináltam így jobban látni. Sikerült eltalálnom a felsó lyuknál 10 lövés van még az alsónál pont 30. 2-3 lyuat csinálok még
-
sptkyle
senior tag
válasz
üzenetére
Hááát... nem egészen.
ASG néven fut. Ehun a honlapjuk: [link]
Ha jol értelmeztem , akkor ez a cég is csak átcsomagol. (ha tévednék, akkor valaki javítson ki)
Mindenesetre ez az SLV megtalálható a katalógusukban a Sportline rész alatt. Sokat nem írnak róla viszont, csak a standard dumákat. Mire jo a tetején , meg az előagyon a rail, meg hogy fém a belseje, meg van benne hopup...stb.
Hazudtam. Van néhány gyári érték a katalógusban a lap alján. (27. oldal)
Gyárilag 315fps, 96m/s, 0.92J , 2850g nehéz, 718mm hosszu, és 247-es belső csö van benne.. kb ennyi. -
törölt tag
Wanton WT-398 ről vélemény?
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Na erre nem is gondoltam

pisztoly: ha tudsz egy típusszámot ilyen kapcsolóhoz vagy azt hogy hol keresgéljek akkor az nagy segítség lenne

rainmen,stefanistr: Azt úgy meg lehet oldani nem hogy egy távtartót rakok a tárak közé és minkettőt felfelé nézve szalagozom össze? kvázi tárklipsz

-
szbalogh
addikt
válasz
evilzombie
üzenetére
Ezt már láttam régen mikor még fegyóm sem volt
Eddig összesen 2 nyomtattott áramkört csináltam azt is úgy hogy megtervezték nekem és meg csak a nyátervet meg a beültetést végeztem
Ha ven egy jó terv szívesen összedobom... ha lesz rá időm. Egy szélsebesség mérővel is adós vagyok még a sörkollektor fórumban ... már vagy fél éve 
rainmen: Eddig úgy volt a két hicap táram és nem gond a csere
Viszont amit írtál azt kipróbálom 
-
törölt tag
válasz
sptkyle
üzenetére
JG HK G36-C ?
ez Jing Gong?
"...Eladó egy JG HK G36-C airsoft fegyver,használt,(3 játékon volt kinn),gyárilag 365-370 fps,0.20 blasterral mérve,1db 470-es hi-cap,és 2db MAG 100-as mid-cap tárral,combtártáskával,8,4v-os 1100 mAh mini type akkumulátorral,gyári töltővel.A fegyver bevizsgálva,MKH-s kártyával rendelkezik,csak egyben,csere nem érdekel,nem postázok...."
-
sptkyle
senior tag
válasz
üzenetére
Igen. Álltalában a teljesen noname AS fegyvereknél írnak csak H&K-t ki (tehát az eredeti fegyver gyártóját), mert jobban hangzik mint az as gyártó neve.
Érdemes őket kerülni.
Ezt a módszert alkalmazza pl itt a kedves forgalmazó egy 10k-s hulladékra.
Mellesleg itt a fórumon egy kedves fórumtárs szívesen hoz fegyvereket külföldről "jutányos" áron. Megkerestem, hogy végülis miről van szó. Hát ő is H&K G36-ot tud szerezni.

Mikor erre írtam neki, hogy az nem AS márka, és stb. Utána nézne e a tényleges gyártónak, erre már nem volt hajlandó válaszolni.
De persze nem akarom én rontani az üzletét, szal ezt csak nagyon halkan jegyeztem meg.
Ilyen AS márka nincs. Az ilyen néven futó fegyverek gyártója ismeretlen, névtelen.. erősen zsákbamacska.Egyébként te kerestél G36-ot nem? Zöld fórumon tegnap láttam egy K-t 29-ért.
-
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
értem!

a HK az jó márka?
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hoppáka.
Mindegy,nekem alapból nem tetszik se a tárklipsz se az összekötés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

incs valakinek egy fölös Marui rendszerű AK felhúzókarja?

Pedig próbáltam visszafogni magam... a vicc az egészben hogy aksit még nem töltöttem mióta megvan

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)