Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27844) macilaci78 válasza molnartibor (#27843) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Jó a pakk. A ruhához: mindenképp hosszú szárú öltözetet vegyél, zubbonyt is és kesztyűt is érdemes. A nyílt bőrfelület sérülékenyebb, inkább egy réteg vékony ruha nyáron is. :K Military shopokban vannak használtak is, menj be, próbáld fel, guggolj is le benne. Tereptől függően lábbeli, javasolt a magas szárú fűzős cípő, vagyis bakancs. Általános tapasztalat, hogy a német harckocsibakancsban kényelmesen forog a lábfej, de tartja a bokát, nem meleg nyáron sem. Gyöngyvászon, hasított bőr bakancsok is vannak, pl Altama klónok, ezt hordom nyáron. Télire bőr bakancs valami téli talpbetéttel és sízokni nekem tökéletesen bevált.

A KJW fém pisztolyai igazi igáslovak, tartósak, szerethetőek, van alkatrész-ellátottság, ha kellene. A .45-ösöknél a markolatbiztosító tudja megadni magán és a szánbiztosító jobb oldali karja tud leesni. Egyik sem teszi használhatatlanná a fegyvert.
Táranként érdemes beruházni egy-egy szelepgumira és ha komolyan gondolod, akkor szelepkiszedő szerszámot is érdemes venni, vagy faragni.

Lengyel shopokból hamar megjön a csomag, 3-5 munkanap az általános tapasztalat. Minden lépésről tájékoztatnak e-mailen és kapod a ragszámot is.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.