Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel jobb az, hogy a légiósok helyett a haverok, csókosok, holdudvar fiúcskák vannak betolva, akik még ennyire sem lennének képesek?
Tény, a Blazic, Laidouni, Uzuni hármast nem sikerült pótolni, nemhogy előrelépni.Azért az egyért sajnálom, hogy nem járok ki meccsre, mert élőben szerintem sokkal jobban kijön, hogy az egyes emberek között mekkora különbségek is vannak.
Megnéztem a kapott gólokat, ez a Dollyroll féle csapatra emlékeztetett, amikor minden az ellenfélnek jött össze.
A szerencsével elért győzelmeket és továbbjutásokat kellett volna a helyén kezelni, mert pl. a tudás közel sem volt a tavalyi tavaszi kör megéléséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Konzol Screenshot
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Cipő topic
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest