Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem kell extra mély, akkor az iLoud kb a legjobb, de 110e, a kis méret nem olcsó. Esetleg van fehérben is, de kicsit hülyén néz ki szerintem.
Vagy iradtlan pénzért Kali IN-UNF, ahol a lapos mélyládaszerű izét a monitor mögé vagy alá KELL rakni.
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
válasz GhanBuri Ghan #65202 üzenetére
TKL nem is olyan rövid. Nekem 75% van, az még pár centivel rövidebb, mert az entertől jobbra csak egy oszlop van. Az asztalom meg 160x80, hangfalak állványon.
-
válasz GhanBuri Ghan #65204 üzenetére
Nekem nem kell numpad, mert redundancia, cserébe útban van, mert anélkül az egérért kevesebbet kell mozdulnia a jobb kezemnek gépelés-egerezés között. A TKL-hez mérve a 75% meg spórol még egy kicsit, de gyakorlatilag csak két billentyűt bukok vele, ami konkrétan a Scroll Lock meg a Print Screen. De a Pause gomb nálam úgy van, hogy Fn makróval Print Screen.
A 160-as asztal csak egy sima IKEA-s asztal, semmi extra nincs nálam.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz lezso6 #65201 üzenetére
Köszi átgondolom, extra mély szerintem nem kell. Ez nekem egy 120-as asztal csak.
GhanBuri Ghan: nem lehet polc a lakásban... a nappaliba is meg kellett vennem extra áron a BOSE 900-as rendszert, hogy kicsi legyen, de jól szóljon. A feleségem egy kicsit túlzottan a letisztultat szereti.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
válasz GhanBuri Ghan #65208 üzenetére
Ja, mondjuk egy baloldali numpadot már el tudnék viselni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
duo
addikt
De mert nem jo egy szinte lathatatlan falikonzol? es legyen fehér a dobozka azt csokolom. Nekem a munkaallomasomhoz vagy iloud lesz, vagy 360db ha lezso szerint tenyleg jo. Kabelmenedzsmentben pedig ninja vagyok, nalam egy deka tyukbel nincs sehol. Szoval a letisztultsag es praktikum nelunk is szempont. Foleg mert nem nagy a lakás, ugyhogy a kis dzsumbuj eseten is esunk keresztül a cuccokon.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
S360DB szerintem jó, de csak akkor ha szereted világos karaktert, ami szinte már karcol. Ugye hiába van benne elvileg ugyanaz a planár, mint az S3000 Pro-ban meg S2000 MKII-ben, más világ, az S360DB alapból kb dynamic mód a köbön.
-
válasz GhanBuri Ghan #65213 üzenetére
genderügyileg haladóbb verzióban: SOAP
Pfff, használja ezt a kifejezést az, akinek két anyja van!
-
Megérkezett a harmadik Swissonic V8. Doboza ennek sem ép, habár csak kis "karcok" láthatók, úgyhogy előbb körbefotózom, azért remélem nem kell hozatnom egy negyediket is...
-
válasz lezso6 #65216 üzenetére
Na, ez hangfal a doboz külső kis sérülései ellenére egyben van, hibátlan, hurrá.
De ez is kaphatott egy kicsit, mert két hungarocellsarkon van kb 1 mm-es benyomódás, s a hangfal műanyag védőzacskójára "felfestett" egy kis fehéret, bár ez utóbbit a lötyögés is okozhatta. Mert igen, kicsit lötyögött a dobozban a hangfal, nem kis frászt hozva rám, amikor a fotózáshoz forgatgattam. De ez már szőrszálhasogatás kategória, ha az előző nem tört volna el, akkor valószínűleg észre sem veszem ezeket.
Maga a belső csomagolás kicsit eltér az első kettőtől, ugyanis itt a tápkábelt nem leragasztották a doboz aljára, hanem csak odarakták, s hangfal alja és a kábel közé tettek egy nagy kartonlapot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest