Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64401) Yézi válasza Coyot (#64399) üzenetére


Yézi
aktív tag
LOGOUT blog

360 tényleg nagyon "hifis", még nekem is túl sok volt, nem igazán jött be, pedig én az S3000 Pro-t is dynamic módban élvezem a legjobban. :DDD Treble potival valamennyit lehet segíteni rajta, de én speciel sosem éreztem igazán jónak.

(#64402) Coyot válasza lezso6 (#64400) üzenetére


Coyot
őstag

De kurva boldog vagyok tőle hogy van egy cucc ami végre bejött és még hajalndó vagyok kifizetni erre baszki kiderül hogy tök máshogy szól :D

Yézi
Köszi neked is.

Lehet elmegyek meghallgatom valahol..

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#64403) joe979 válasza lezso6 (#64395) üzenetére


joe979
aktív tag

Akkor lesz változás , melóban néztem az adatokat , próbáltam összekukázni lesz e valami változás belül … de ha kutyek kiszúrta akkor lesz :)

Asszem talán egy Táj webshoppban láttam , koppra ugyanannyiért mérték mint az S3000 Prot . Egy török oldalon február végi beérkezés láttam …

Szissz

(#64404) Nestor16


Nestor16
senior tag

Sziasztok!

Adott egy Microlab Solo 6C és egy Modecom MC-SHF120U sztereó hangfalpár, illetve egy Musiland Monitor 04 MX DAC amiket használok már évek óta, megelégedéssel.
Hogyan lehetne ezt a hangrendszert tovább fejleszteni, hogy még jobb hangélményt kapjak, avagy mit lehet még kihozni belőlük? Én a Microlab-ot használom, kicsit kiegyenlítettebb a hangja, anyósom pedig a Modecom-ot, ő csak egy egyszerű Ugreen transmitterrel használja, bluetooth-n, mivel az egyszerű használat elvárás. Gondoltam neki egy iFi ZEN Air Blue-al újítok be (jókat olvastam róla), gondolom mindenképpen előrelépés lenne nála, de pl többet tudhat a Musiland-nál? Nincs nagyon (összehasonlítási) alapom, de azt azért hallom, hogy szebb, teltebb lesz a hangja egy ilyen DAC-tól, de hogy pl egy erősítő-t ha beavatnék még a láncba az dobna még ezen a rendszeren vagy itt már jobb hangfalak is kellenének?
Találtam pl egy M-Audio BX8 D3 hirdetést a hardveraprón, ami már studió, illetve 8"-es. Ezekhez is már komolyabb erősítő / DAC kéne? A beépített egyébként miért nem elég hiszen elég komoly van gyárilag bennük ahogy olvastam: Class A/B internal amplifiers.

Az összeg amit rászánnék a Musiland mellé kb 50e lenne, de kíváncsi vagyok hogy mondjuk 100e-ig mit lehetne összeállítanom. Elvárás lenne, hogy ne nagy böszme legyen az erősítő, illetve forrásnak a mindennapi eszközöket használnám úgyis, PC, mobil - YT music, projektor hangkimenete filmezéshez + BT is igény lenne. Mik a lehetőségeim?

Köszönöm az eddigi tudásmegosztást is a fórumon, sokak nevében :K

Üdv, Dávid

(#64405) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Hello!

Nem tudja valaki, vagy azt, hogy hogyan lehetne kideríteni, hogy Genius SP-HF160-nak mennyi max Amper igénye? Olyan USB töltőt akarok hozzá venni, ami tuti elég neki. (TV-hez lesz, annak az USB port-jára viszont nem akarom rádugni).

THX!

(#64406) VIPowER válasza SunMount3r (#64405) üzenetére


VIPowER
senior tag

4W van írva teljesítményre. Elméletben elég 1 amperes, de én 2-est vennék mellé.

(#64407) Deer76 válasza h1mpi (#64337) üzenetére


Deer76
aktív tag

Igen, nekem is az volt, szoftveresen lehet finoman állítani csak.

Amúgy nagyon tetszik az Edifier Mr4 hangzása, lehet hallani a különbséget a Genius 1250B-hez képest- Egyébként a Genius meg a TV hangszóróit helyettesíti most és dobott a hangélményen. Ha az Edifiert átkapcsolom studio monitor módba, rögtön hallani a különbséget.

A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

(#64408) Sir Default


Sir Default
csendes tag

Sziasztok!

PC-s asztali hangfal vásárlás előtt állok, és (értőbb ismerőssel beszélgetés kapcsán eddig nem gondoltam hogy alapvető, remélem sikeres) tájékozódás után megtaláltam ezt a viszonylag új Kanto ORA típust, amit ki lehet egészíteni egy SUB8 nevű gyári vagy bármilyen más aktív mélynyomóval. Igény szinten mindent pipálna, ez lenne az első ilyen kategóriájú cuccom ever.

Nem túl nagy szobában és akkor is íróasztali home office / game / asztalnál ill. kissé hátrébb ülős zene, video kontent fogyasztásra kellene, a bluetooth 5.0-t is kihasználnám több eszközön és a sub out-ot is ha lesz elég hely. Nagyon tetszik a rendes(?) hang kis méretben koncepció is a megdöntős fém talpakkal. Sok a meglepődős review (ha csak nem ez a fizetett marketing aim, lol), sokfelé tök jó értékeléseket olvasok-nézek róla és látom, hogy idén megjelenik belőle az ORA4 is.

Jó cucc ez? Jobb lehet az ORA4re várni? Jobbnak tűnik mint egy sima pc-s 2.1, de a rendes monitor hangfal szintet értés, annyi pénz, meg tapasztalat-igény híján soknak tartottam. A korábbi YU4-nél a saját gyártó referense írja redditen, hogy ez jobb, akkor ebből a 4es hozhatja a régebbi 6-os szintjét is akár? 99-ért van akciósan msrp alatt jóval, amennyit már azért soknak tartanék érte, de nincs összehasonlítás alapom és csak egy sokoldalú, praktikus kis cuccnak tűnik.

Köszönöm :)

(#64409) lezso6 válasza Sir Default (#64408) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ez a Kanto ORA egy ultrakompakt 3" hangfal, ha mélnyomót veszel hozzá, akkor már 200e körül jársz, ahol itt pl az Edifier S3000 Pro van, ami belépő monitor hangfal szint, csak out-of-the box műxik, vezetéknélküli, csak két konnektort két a két hangfal.

Persze biztos jó a Kanto, főleg ha nem fér el más, de attól félek túlárazott a hangjához képest, mert nagyon szép a design, valószínűleg nagyon össze is van rakva., HiFi termék, azt írják bi-amp, de azt már nem hogy a teljesítmény hogy alakul. Remélem nem csak bi-wire. :DDD Ebben az árban a 2.1 csak akkor ajánlott, ha nem fér el más, s lehet szívás is az egyetlen mélyforrás.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64410) lezso6 válasza Nestor16 (#64404) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

BX8 mellé csak DAC kell, erősítő beépített. A Topping gyárt nagyon jó, praktikus, de relatíve olcsó DAC-okat, ott érdemes szétnézni.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64411) Sir Default válasza lezso6 (#64409) üzenetére


Sir Default
csendes tag

Köszi! Még ilyeneket kérdeznék, hogy: magában, mély nélkül is túl van lőve ennyiért szted? Monitor alá fektetve (fmi: miért állóak a nagyobbak általában?) raknám, egy sima 2.1 szatelitnél túltervezettebbnek túnik jóval, de az edifierhez amit meg mondasz nyilván csak cigit kérni mehet, magában igaz kevesebb mint féláron. Hsz-eket nézegetve az ORA4 az Edi MR4-hez lehet majd hasonló? A mérete és a bluetooth plusz az ebből kihozható max. az lényeges háromszög igen, eddig ilyen JBL charge-okat nézegettem ilyen célra de annál már okosabb lettem hogy miért 2.0 és nem 1.? :) Ajánlottakat nézve elég meglepő hogy azok is félárakon vannak ehhez a kantohoz képest.. talán a 1280db vagy az 1700bt ami tetszene de jóóval nagyobbak is, viszont a miért fizetnék ennyit egy kis gyöszért erősen dolgozik emiatt.

(#64412) miresz


miresz
veterán

[ARGON AUDIO FENRIS ACTIVE 55]

Ezzel a hangfallal van valakinek tapasztalata? Megérheti a pénzét?

(#64413) lezso6 válasza Sir Default (#64411) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Monitor alá beforgatva értelmetlen az ilyesmi, ez a kategória már rendes elhelyezést kíván. :B

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64414) norba69 válasza Sir Default (#64411) üzenetére


norba69
senior tag

Ekkora méretben, és a Kanto ORA árában már majdnem elérhető az iLoud Micro Monitor.
BT van, jó is, kicsi is; a hangja meg egy másik liga, azokhoz képest amiket eddig emlegettél

(#64415) Hrabo86


Hrabo86
tag

Hátha valakit szintén érdekel, vagy egy jobb árra várt. Végre ismét beakciózták a Edifier R980T hangfalat, 19.500 újonnan Emagon, úgyhogy én be is rendeltem egyet :)

(#64416) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Nem tudom hova irjak, itt pedig mindig sok segitseget kaptam.
250k korul van a keretem. Ebbol kellene hangrendszert vasarolnom/osszelegoznom a projektoros rendszeremhez (120").

Jelenleg Mackie MR524-oket hasznalok a gepeimhez, ezeket gondoltam rakotni egy Topping E30 II-re, hogy tudjam taviranyitoval vezerelni. Van ertelme studio monitorokban gondolkoznom (szeretem a Mackie hangjat filmnel es zenenel) vagy inkabb masfele nezelodjek? :)

Masik kerdesem: Mackie MR524 valtasara jo a Yamaha HS7 vagy legyen inkabb MR824? Olyan kene ami allasaban ugyancsak nem bug, zug csorog, csattog. :)

Koszi!

Udv.

[ Szerkesztve ]

(#64417) Sir Default válasza lezso6 (#64413) üzenetére


Sir Default
csendes tag

ertettem, es megfogadom a terelo joindulatot, pedig meg szep marketing kep is volt rola fektetve.. :))
(ilyen eli5 szinten tenyleg erdekelne hogy miert a fuggoleges torony elrendezes az idealis orientacio? ezert sem ajanlod pl. a beforgatast?)
thx

(#64418) Sir Default válasza norba69 (#64414) üzenetére


Sir Default
csendes tag

ohoo ez szimpatikus, kipipal mindent, meg sajat talpa es eq is van - megnezem, koszonom! :R

(#64419) Picco válasza Sir Default (#64417) üzenetére


Picco
addikt

A wave guide a magas hangszorok korul legtobbszor ugy tervezik hogy allo helyzetben legyen optimalis.

A mostani BX8 es a kali lp8 amit hasznalok/hasznaltam ilyenek, de a yamaha hs80m peldaul hasznalhato fektetve is. (Ha rakeresel ezekre a tipusokra es megnezed a magas hangszoro korul levo wave guideot, talan erthetobb lesz.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#64420) lezso6 válasza Neil Watts (#64416) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Stúdió monitor is tökéletes házimozizni. Ha teheted, akkor próbáld meghallgatni, amit utódnak szánsz. :B

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64421) Deer76 válasza lezso6 (#64420) üzenetére


Deer76
aktív tag

Pláne, hogy pl az Edifier MR4 (gondolom a többi is) tudja azt, hogy átkapcsolhatunk zene módból stúdió monitorra és vissza. Ami furcsa a Genius-hoz képest, hogy állandóan be kell kapcsolni, ha elindítom (le szoktam kapcsolni a hosszabbítót, így értem).

[ Szerkesztve ]

A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

(#64422) SunMount3r válasza Deer76 (#64421) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

A zene módtól annak is V hangja lesz, vagy miben változik?

(#64423) Deer76 válasza SunMount3r (#64422) üzenetére


Deer76
aktív tag

Nem tudom, az enyém nem V, hanem kiegyenlített.

A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

(#64424) SunMount3r válasza Deer76 (#64423) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Az MR4-en nincs ilyen kapcsoló...??? :F

(#64425) Don't Panic válasza SunMount3r (#64422) üzenetére


Don't Panic
senior tag

Picit jobban megjön a mély , talán nem lesz annyira analitikus.

(#64426) SunMount3r válasza Don't Panic (#64425) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Na jó, de az MR4-en pont nincs ilyen opció.

(#64427) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

S2000 MKIII mellé gondolkodok mélynyomóban. Milyen cucc kellene a TV és az S2000 közé, ami optikán fogad és optikán küld tovább, leválasztva róla a mély frekvenciákat? A mélyláda gondolom aktív lesz, tehát erősítő nem kell.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#64428) lezso6 válasza Tigerclaw (#64427) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Inkább S3000 Pro? :D

Az S2000 MKIII-on nincs sub kimenet, így extra szívás lenne használni. Amit írsz optikás megoldás, az sajnos nem létezik.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64429) joe979


joe979
aktív tag

Azért az Edifier S3000 MkII az Alzán erős 307.290 Ft-ért !

Szissz

(#64430) lezso6 válasza joe979 (#64429) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Kérés esetén megrendeljük 1 db

Azaz, olyan, mint az "eladó lehet" jellegű hirdetés: balekot keresünk!

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64431) Tigerclaw válasza lezso6 (#64428) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Lehet hogy coax digitális input/output is megfelelne, csak a digitális kimeneten vágja le a mélyeket és az menjen külön… gondolom analóg módon erősítés nélkül. Ha abszolút nincs olyan hogy digitális bemenet, kimeneten meg szeparáció subra és digitális outputra, akkor úgy is jó ha a kimenet csak analóg a sub és a 2.0 felé is, persze filterezve amegfelelő frekvenciákat.

Cserélni nem akarom az S2000-et, mert így is szinte tökéletes, sőt az én igényemnek így is tökéletes a mély szempontból is, csak gondoltam egy szép zárt mélynyomó feltehetné az i-re a pontot.

Illetve ha lehet hanyagolom az analóg kábelezést mert azzal nagyon gyakran probléma van.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#64432) joe979 válasza lezso6 (#64430) üzenetére


joe979
aktív tag

Ja persze , az S1000W is aranyárban megy náluk.
Az S3000 Pro-t jelenleg nem forgalmazza emag, sem az iPon. Sztem lassan érkezik hozzájuk is, az S3000 MKII .

Szissz

(#64433) lezso6 válasza Tigerclaw (#64431) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

De ilyen digitális vágás sincs, vagy legalábbis nagyon ritka, én nem láttam még.

Ha szeretnéd, hogy mélyebbre menjen, akkor S3000 Pro, illetve S3000 MKII, ha végre normális áron lesz. Elvileg tökugyanolyan vagy jobb, csak mélyebbre megy. Ezekhez praktikusan nem való mélynyomó.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64434) Tigerclaw válasza lezso6 (#64433) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Nem arra gondoltam hogy a digitális jelből varázsolja ki a mélyet, hanem valami digitál/analóg konverzió majd az analóg jelen filter/szeparáció és analóg/digitális konverzió vissza.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#64435) lezso6 válasza Tigerclaw (#64434) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ja, hát ez meg szerintem felesleges bonyolítás. :) De amúgy is, akármit csinálsz, a Edifierek és a mélyláda hangereje független marad, kivéve ha a forrás hangerejét állítod. Analóg megoldás működhet ilyenkor, visszarakni digitálisba értelmetlen.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64436) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Jó estét!

Kis hangfalakat szeretnék venni a PC-hez és 2 kinézettem van. A Logitech Z407 és a Creative Pebble Pro.

Munka végett háttérzajnak illetve videóhívásokhoz lenne használva. Filmnézésre és hasonlókra ott a headset, de egész nap hordani nem kényelmes. Valamint család végett sem menne kifejezetten hangosan róla a zene vagy bármi.

Természetesen ha van jobb ajánlott ebben a kategóriában megnézem őket.

Előre is köszönöm!

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#64437) Deer76 válasza SunMount3r (#64424) üzenetére


Deer76
aktív tag

Milyen?

A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

(#64438) lezso6 válasza s4hu|SyD^ (#64436) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ebben az árban kapsz olyat is, ami még jól is szól, a linkeltek elég gagyik hangra, hiába drága. Ha kell BT, akkor pl Edifier R1700BT lehet a befutó. Olvasd el az összefoglalót. :)

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64439) s4hu|SyD^ válasza lezso6 (#64438) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Néztem, de olyan durván nem jön be a design, hogy ejtettem is. Arra a tényleg minimális használatra jobban zavarna ez a kinézet a monitorok alatt. :U Bár a fehér nem néz ki rosszul, de kifejezetten nagyok.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#64440) lezso6 válasza s4hu|SyD^ (#64439) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Edifier MR4? Az nem ez a tipik fa design, van fekete meg fehér is. Viszont nincs BT. Ezek egyébként a kis hangfalak. :D Amiket mutattál, azok már pirinyók, hangban sehol sincsenek az ajánlottakhoz, s nem azért mert aggya a méjjet™ vagy hangos.

Nyilván persze ha nem számít annyira a hangminőség, csak szóljon valami, míg a méret és design fontos, akkor mindegy mit választasz. Mondjuk olcsó 2.1-et semmiképp sem vennék, nemcsak a rosszabb hangminőség, hanem a puffogó aggya a méjjet™ miatt, ami simán zavarhat másokat full telekerve is, s írtad, hogy hangosan nem szeretnéd használni, hát az ilyen kis 2.1 bögreszettek sajnos halkan is puffognak.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#64441) SunMount3r válasza Deer76 (#64437) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Amit te írtál, amivel "zene"' és "monitor" mód között lehetne váltani.

(#64442) Deer76 válasza SunMount3r (#64441) üzenetére


Deer76
aktív tag

A főkapcsoló és egyben hangerőszabályzó tudja ezt rajta.
Ha zöld LED világít: zene mód, ha piros: studió monitor mód.

[ Szerkesztve ]

A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

(#64443) SunMount3r válasza Deer76 (#64442) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ja, akkor Ok, a netes képeken ezt nem láttam.

(#64444) Deer76 válasza SunMount3r (#64443) üzenetére


Deer76
aktív tag

Hátul van egy-egy basszus meg magas hang szabályzó poti, azokat középen hagytam.

A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

(#64445) Brada:D


Brada:D
tag

Sziasztok!

1. Mennyit szeretnél költeni?
100-130 ezer hangfalra és 50-60 ezer DAC-ra
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb.
Íróasztalon, monitor mellett. 80 cm messze leszek tőle
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb.
Szeretnék venni egy DAC-ot arra is szeretnék ajánlást kérni, ha lehet. :)
Olyan kellene amivel könnyen tudok váltogatni a hangfal és a headset között,
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Bluetooth

Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!

(#64446) blondesigner


blondesigner
lelkes újonc

Sziasztok!

Edifier R1280DBs mellé szeretnék egy Edifier T5 mélyet (X96 Max+ és egy Samsung 4K TV mellé).

Több véleményt láttam róla, hogy hamar auto-standby-ba teszi magát, ha nem kap eléggé "erős" jelet, hangerőt, és ez elég zavaró lehet egy film alatt, hogy egyszer megy, egyszer pedig nem. Folyamatosan bekapcsolt mód állítólag nincs rajta...

Az a helyzet, hogy esténként néznék filmeket és nem nagyon szeretném bömböltetni, de mellette szeretnék egy kis "brummogó" mélyet.

Szóval érdemes megvennem a T5-öt, vagy nézzek valami más aktív sub-ot? (Max 50.000 a felső határ sajnos - és nem nagyon szeretnék használtat vásárolni, vagyis szeretnék, csak már túl sokat se akarok várni a megfelelőre.)

Itt például írta egy reddites emberke, hogy:
I am using the r1280dbs with the T5. dont have any of this standby issues though. I connect the t5 to the sub out of the r1280dbs. I can be away from my desktop for more than an hour, return back to my desk and play music, and the woofer still worked fine.

De még így is félek megvenni... :O Valakinek esetleg lenne erről saját tapasztalata?

[ Szerkesztve ]

(#64447) kutyek válasza lezso6 (#64433) üzenetére


kutyek
senior tag

Tudtommal miniDSP digit I/O-t támogató verzióival (miniDSP flex?) megoldható a sub crossover digitálisan is, és így hangerőt is egyszerre lehetne állítani. Mondjuk akkor már egyszerűbb S3000-re váltani szerintem (is).

(#64448) lowzor válasza blondesigner (#64446) üzenetére


lowzor
veterán

Nem mértem le, hogy pontosan mennyi idő kell neki neki a takarékos módhoz, de szerintem fél óra biztos. Nálam csak akkor szokott átlépni, ha addig semmilyen hangot nem játszok le rajta.

(#64449) griffin90


griffin90
csendes tag

sziasztok, ajanlast szeretnek kerni 100e forintig. tv-hez szeretnek kulso hangforrast direktbe kotni, hogy jobb legyen az elmeny/hangminoseg. terhangzas nem eslodleges szempont, inkabb a kevesebb "doboz" a lakasban lenne a cel.
tartalom elsosorban netflix es hbo max, masodsorban digi tv adas es mediaszerveren atkuldott kulonbozo minosegu filmek. zene nem szempont.
jack 3,5, optikai es hdmi csatlakozok lesznek a tv-n, ami varhatoan egy tcl c805 tipus lesz.
panellakas 22nm nappaliba 3-3,5m tavolsagrol, ezert nem kell sem az extra hangero, sem az extra basszus.

total vakon vagyok. eddig soundbarban gondolkoztam pl ultimea poseidon d50. de ezen a ponton lehet jobban jarok vmi massal. ezeknel hdmi cec funkciot kihasznalva a tv tavval vezerelheto a soundbar hangereje, amit megtartanek, ha van ra mod.

koszi

Google Pixel 7

(#64450) OPiiPO válasza griffin90 (#64449) üzenetére


OPiiPO
addikt

Soundbar helyett én ajánlanék egy Edifier S350DB-t, 90-ért, olvass vissza jobban jársz. Ez nem piacteres hanem Emag saját, ezt meg lehet venni.

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.