Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#39434) jahrn válasza fsb1000 (#39381) üzenetére


jahrn
senior tag

"És továbbra sem tisztázott kit tekintünk JÓ játékosnak.
Akinek 1200 felett van az eff értéke vagy 1500 felett? Vagy 52% felett van a winratiója?
Vagy a stattól független jellemző lenne ez? Lehet valaki jó játékos gyenge stattal, esetleg fordítva is lehetséges?"

En a magam reszerol az eff ratingot felejtosnek tartom, csak arra hasznalom h nyomon tudjam kovetni h magamhoz kepest fejlodok-e. A win ratio is csaloka, sok platoon csataval egy gyengebb jatekosnak is lehet jo erteke benne.
Azt tartom atlagos jatekosnak aki legalabb minimalisan egyuttmukodik masokkal, es mellette latszik h probal hozzatenni valamit a gyozelemert. A jo jatekos ugyanez csak fokozottabban.
Jatszottam mar sokszor olyan jatekossal aki az eff rating szerint piros volt, es jobban tamogatott hatulrol mint sok "zold".
Az atlag T8-T10 hvy tanker akivel talalkozok altalaban nem veszi figyelembe h az ellenfelnek milyen tankjai vannak nalunk milyen a leosztas es emiatt hova is kellene neki mennie (ahogy virkir irta anno, nem vagyunk villamosok h mindig ugyanoda menjunk es ugyanazt csinaljuk). Mindemellett sokszor nincsenek tisztaban a sajat tankjuk kepessegeivel sem, pl erre a KV-13 elol nyuszitve hatralo IS-3, vagy a jatszma elejen suicide rusholo IS-7 hadak. Meg azok az E-100ak akik mindenarok fel akarnak menni campinovkan a hegyre, dacara h van ott mar vagy 5 sajat jarmu - es aztan a csata vegeig noob-oznak a chat-en mert az arty szetlotte oket kozben.

Amugy problemaid vannak azzal h mi a kulonbseg a feltetelezes es a teny kozott. Az lenne a feltetelezes ha azt mondanam: - annak a tanknak keletre mutat az agyucsove, ezert biztos gyenge jatekos. Itt viszont a csata alatt mutatott teljesitmeny alapjan jelentem ki amit megtettem.
Az valoban feltetelezes volt reszemrol h azert valasztjak a nagy batar tankokat mert azok vmivel jobban birjak a gyepalast ergo tovabb maradnak eletben es igy talan tobb sikerelmenyhez jutnak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.