Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79593) Zeki válasza Ájvé (#79590) üzenetére


Zeki
nagyúr

Van 3 gyerekem. Neked?
Hidd el a gyerekek, pláne ha kisebbek, úgyis baromira tele vannak energiával, tehát ha otthon játszanak a telón, számítógépen, akármin, utána úgyis mennek rohangálni/focizni/bringázni/görkorizni . Aztán ugyanez visszafele, majd random szerűen. Nálunk még vannak pedálos traktorok is, azokat is tekerik. Aztán mennek hintázni. Majd újra jön a random játék az utcán a többiekkel. Ugyanis a hintán kicsit pihentek.
ÉS MIKOR ÉN MÁR A NÉZÉSÜKTŐL IS LEFÁRADOK ESTÉRE, EZEK MÉG ORDÍTOZVA ROHANGÁLNAK FÜRDÉS UTÁN A HÁZBAN.
Igaz előtte leültek mesét nézni, telón autót vezetni, legózni, youtubon kinder tojásos videókat nézni.... de ez csak arra jó, hogy újra feltöltődjön az energiaszintjük.

Iszonyat gyorsan változik a világ.
Nekem huszonéves koromra lett meg az első mobilom, egy Nokia 3210. Most mondjam azt, hogy köcsög gyerek, te is kibírod huszonéves korodig? Nem döglesz úgysem bele!
Csakhogy pont a rettenet gyors változásokkal kell haladni, és a gyerek erre fogékony, ha hagyod. Ha nem hagyod, lemarad. Persze figyelni kell, mit csinál, mennyit csinál.
Én már leszarom a fészbúkot, a gyerekem meg könyörög hogy náluk a suliban minden osztálytársának van, hadd legyen neki is. Kamu születési dátummal lehet is.
A 3 éves gyerekem okostelón meg tableten is megkeresi a neki kedves játékokat, elindítja, tudja hogy kell a felbukkanó reklámokat kinyomni. De ez nem azt jelenti, hogy ő aztán most már azon él egész nap. Simán elunja 10 perc alatt, és otthagyja. Ez is csak 1 játék a sok közül.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.