Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25489) Mankó válasza HDmaniac (#25488) üzenetére


Mankó
veterán

Nem mindenkinek áll otthon halomban a pénz, éppen azért vettem média lejátszót, mivel a 3-4x-es ára tv-re nem áll rendelkezésemre. Sokat gondolkodtam rajta, hogy megtartsam-e vagy ne. 2 évig nem áll szándékomban (lsd. pénz hiány) tv-t venni, viszont így csak a pénz állt volna benne. Avi-t az usb-s dvd-men is tudok nézni. Inkább a lejátszó árát félre teszem a leendő tv-be és majd akkor választok egy hasonló tudású média lejátszót, mint ami ez is volt. Addig meg vagy nézem az avi-t az említett verzióval, vagy valami olcsó lejátszót veszek.
Én is nehezen szántam rá magam erre a lépésre, de én abba is belementem volna (szerintem így lett volna korrekt), ha a kiszállítás árát lenyelik, ezt telefonon meg is mondtam az ügyvezető igazgatónak. Ők így 2-t buknak, én 2.500-at. De az hogy nekem most 55-be került volna az, hogy 1-2 év múlva élvezhessem a lejátszó tudását, ez így lásd be, kicsit :W
Azt hogy mennyire volt átgondolt a döntés, ezt mindenki a saját pénzügyi helyzetének ismeretében tudja eldönteni. Számomra ez volt a legjobb döntés, különben meg 2 évig csak szitkozódtam volna, hogy akad a kép élvezhetetlen számomra a filmezés és mégis mennyit fizettem érte.
Pedig elég körültekintően körbe jártam a témát, de hát erre nem gondoltam, hogy amit csak az emberek 10% lát, abba én is bele esek.
Próbáltak lebeszélni, de a fenti érvekre nem nagyon tudtak mit felhozni. Nekem is tetszett az x600, de így számomra még felesleges volt. Ez van, ezt kell szeretni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.