Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23818) Yany


Yany
addikt

Egy kis info a bizonytalankodóknak. Voltam az eDigitalban és a Fukarban MediaMarktban és megnyomkodtam a tabokat kicsit, szereztem benyomásokat. Concorde Tab One: a kijelző az árához mérten gyengébb típus, de 22e Ft-os árát teljesen korrektnek tartom. Akinek ennyie van és a készülék szolgáltatásai elegendőek, akkor szerintem bevállalhatja nyugodtan.
Galaxy Tab P3110: 70e Ft-os árához képest engem meglepett a lagos felülete. Azt gondoltam, hogy szárnyalni fog, de nem vett le a lábamról. 4.0.3-as rendszerrel futott. Viszont a Samsungok (a többié is) kijelzője fenomenális. Simán párban van az IPS-sel.
MyAudio DCC 808: se nem PLS, se nem IPS, de mégis kiemelkedik a képe a TN+Film-es ótvarok mezőnyéből. Legalább félúton van az IPS/PLS-ek felé. Nagyon szép a rajzolata az 1280-as panelnek és a teljesítménye is kellemes. Főleg 45e Ft-os létére szimpi.

Tudom, hogy nem valami tudományos, amiket leírtam, de szándékosan egy csak egy egyszerű élménybeszámolónak szántam a fentieket azok számára, akik nem tudnak feljönni pestre csak azért, hogy kedvükre nyomkodják a cuccokat. Volt ott egy Wayteq masina is, aminek meg az összeszerelési minősége volt magasan az átlag felett. Ez a súlyában is érződött. Sajnos nem tudom már, hogy melyik típus volt. Valami 8"-os példány volt.

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.