Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  XPEnology

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:53:49

LOGOUT.hu

Xpenology Téma Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12480) tibi3650 válasza tibi3650 (#12479) üzenetére


tibi3650
tag

A Plex kérdés megoldódott, a miértjét nem tudom mitől szállt el. De a megoldás a Plex eltávolítása, a megosztott mappákból a Plex mappa törlése és a Plex újbóli felrakása.

Másik kérdésem:
Jelenleg 2 HDD van a gépben, két külön alap kötetként. Egyiket használom mindenre tárolás, torrent, kamera (tehát terhelve van rendesen). A másikra a fontos adatokról minden este megy egy mentés. Mentés ezen kívül megy még a melóhelyemen beállított kis D116-ra, illetve a Synology C2-re is. (Így ezt a HDD-t ki is szedném a végén.)
Szeretném szétválasztani ezeket az adatokat, hogy a jelenlegi HDD-n maradna a torrent és a kamera rögzítés. Pluszba vennék 2 új HDD-t amit tükrözve használnék az adatok tárolására. A későbbiekben ha kevés lenne az ez a hely, akkor hozzácsapnék még 1 HDD-t az SHR kötethez. Ez még eddig egyszerű... de... Azt is szeretném, hogy a rendszer és a telepített programok is az tükrözött köteten legyen.
Hogy kivitelezhető ez? Persze hogy minden maradjon a régiben. Meg lehet ezt az elképzelést valahogy valósítani, vagy 0-ról kell kezdenem mindent?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  XPEnology
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.