Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtörök
senior tag
Az ébresztés kikapcsolt állapotban működik?
Más: a mobilarena teszt szerint "gyenge
pont a kontrasztját gyorsan veszítő panel, ha oldalról tekintünk rá". Na én ilyet nem tapasztalok. -
Gloob
addikt
válasz djtörök #6601 üzenetére
Nem próbáltam ugyan, de szerintem igen. Ha be lehet állítani a telefon kikapcsolását, és bekapcsolását adott időpontra, akkor az ébresztésnek is működnie kell. A kínai telefonok általában tudják is ezt. Egyébként ki kell próbálni, az a legegyszerűbb!
Samsung Galaxy A52S
-
sputyi70
aktív tag
Feldobtam a Miui 9 betat. Hát bakker a MIUI 8 egy csiga hozzá képest. Mindent villámgyorsan csinál. Eddig nagyon bejövős. Grat a fejlesztőknek.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki próbálta már VR szemüveggel a telefont? Érdemes rá beruházni?
-
-
aldork
csendes tag
Sziasztok!
A saját telefonom bekrepált, és gondolkozok egy ilyen telefon vételén.
Egészen addig teljesen meg voltam győződve arról, hogy erre van szükségem, amíg felhívva a mediamarktot, be nem számolt nekem az ottani telefonos szakértő, hogy mennyi baj volt eddig szoftveresen a telefonnal, és hogy kiábrándító, hasonlók..
Nektek is akadtak ilyen problémák? Mik a tapasztalatok, érdemes beleinvesztálni? -
Kinsiinoo
senior tag
a, rossz számot hívtál
b, őket hívtad és valami b@rom böfögött a telefonba
c, azt se tudtad melyik telefonról kérdezed és még életében nem is látott ilyetA helyes válasznak jelöljük meg a B és a C választ.
Ha olyan ember véleménye kell aki Xiaomi félisten szinten van, akkor ajánlom a magyar facebook csoportból Komáromi Attilát, ő elfogja mondani, hogy egy igaz szava nem volt a MediaM. csávónak.
De ugyan ezt elmondjuk mi is itt a topikban pár százan, a miuihu fórumon, rajen, vagyula, és mondjuk bármelyik teszt és elemzés a neten.Egy szó mint száz, mint minden telefon ez se hibátlan, viszont árban bajnok és teljesítményben, üzemidőben is Bárkinek ajánlom! Bár lehet én vagyok csöppet elfogult
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
veterán
Én imádom az MM-es telefonos "szakértőket"!
Ha unatkozom és jót akarok röhögni,akkor hagyom hogy "segítsenek" és hallgatom mekkora ökörségeket tudnak összehordani!
Direkt szoktam húzni őket idióta kérdésekkel és sokszor akkora bullshit se füle se farka válaszokat szoktam kapni...
Imádom nézni az arcukat amikor felvilágosítom őket hogy mennyire nem értenek a telefonokhoz,csak bemagoltak valami katalógust,de még a specifikációkat se nagyon értik,de úgy adják elő,mintha a legjártasabbak lennének a témában.
Szépen csendben szoktak elkullogni amikor rájönnek,hogy olyas valakinek próbáltak süketelni,aki jobban ért ezekhez,mert ez a hobbija.
Kabaré!
És ezek próbálnak segíteni a laikusoknak a boltban... -
csemeteim
tag
Sziasztok
Betettem a belső tárhelyre az álltalam választott csengőhangot de minden alkalommal visszaáll az eredeti.
Mit fontok el?
köszi -
Gloob
addikt
válasz csemeteim #6619 üzenetére
Hová tetted? Ha van root jog, akkor a system/media/audio/ringtones mappába kell rakni, és ott megmarad. Ha nincs, akkor az sd-n a media mappába, és ott is megmarad. Én a külső sd media mappájába raktam egy hagyományos csengőhangot, és azóta is azt használja. No meg persze ki is kell választani csengőhangnak, de ez gondolom megtörtént.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
veterán
-
norbert400
tag
nekem is volt hasonló élményem.
Egy hardveraprós hirdető árult xiaomi üvegfóliákat..oké bementem a gsm boltjukba. Mint kiderült nem is volt ehhez a készülékemhez.
Aztán valahogy szóba jött a márka meg nagyobb márkákkal összehasonlítva. Aztán ecsetelte hogy alkatrészek beszerzése hozzá több hét, magyar szervizesek hozzá se mernek nyúlni meg nem tudni milyen hardverek dolgoznak alatta. Mondom dude...szoftverrel rácsekkolsz. figyelmen kívül hagyta és nyomta és nyomta a bs-t.
Ehhez nem volt energiám és leléptem. Mondhatnám hogy csak kitaláltam de nah.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Kinsiinoo #6596 üzenetére
Mobil flották topik.
Ha nem boldogulsz, privátban is segítek, de reggelig melóban vagyok, szóval nem biztos, hogy rögtön tudok válaszolni.#?*@&!
-
Tutu7030
veterán
Ugyanez van a tv-s részlegen is.
Én is odaálltam ámulni a samsung tv-t, hogy azon még "internet is van". Hamar mondtam is a szakértőnek egy url-t, amitől tudtam, hogy lefagy a tv. Szegény, nyomkodott ám mindent a billentyűzeten/ távirányítón.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
zileut
tag
A 4/64-os verzió nagyon nem akar megérkezni.
- Xiaomi Note 4, 4/64 (fekete) beérkezés bizonytalan, gyártási nehézségek miatt.[ Szerkesztve ]
-
Whist
aktív tag
Tipp: ne akarjátok megúszni 300 forintos full cover üveggel a védelmet,mert egy gyors bőröndbe pakolás közben még a farmer fémövcsatja is összeveri....
-
veterán
válasz Tutu7030 #6625 üzenetére
Mocsok és gonosz az ilyen viselkedés,de ugye milyen mókás!?
Az ilyen helyeken azért elvárt lenne egy hozzáértő brigád,de ahogy én látom sokszor csak a végzettség számít,a hozzáértés már nem...
Bár az utóbbi időben már a végzettség se a munkeerő hiány miatt.
Komolyan semmi közöm szakmailag a telekommunikációhoz,vagy a szórakoztató elektronikához,de ahogy látom sok ilyen terméket forgalmazó bolt "szakértőjéhez" képest a hozzáértésem nagyobb mert nekem ez a hobbim,ez az érdeklődési köröm.
És még nem is tartom sokra a tudásomat (sokszor azt hiszem hogy ez a mai világban alap),vannak nálam sokkal okosabbak,de ahogy látom még mindig az egységsugarú emberekből áll a nagytöbbség!"Kisembernél" még csak csak elnézhető a dolog,de hogy a "szakértők" is ilyen tudatlanok...
2017-ben,az internet és a sok okoskütyü korában...
Tisztelet a kivételnek! -
AMDFan
addikt
Hogy egy újabb pozitívat kapjon a telefon, a múlt héten én is átvettem az enyémet, eustcoktól. Hétfő délután rendeltük, szerdán már nálam volt. Pixelhibát én nem találtam rajta, a sebessége nagyon ott van, az üzemidő az parádés Szerintem nagyon szép kijelzője van, masszív a szerkezete is. Ennyi pénzért biztos, hogy best buy.
-
lovas93
tag
Sziasztok! Most figyeltem fel a jelenségre, hogy a telefonom nem szólaltatja meg sem a radugott hangszórót, sem a fülhallgatót. Pi Music Playert használok, de fajlkezelobol sem működött. Másnak is volt ilyen vagy egyedi problémával állok szemben? Mert ha igen akkor ez a második note 4 amit küldhetek vissza valamilyen hiba miatt... :/
-
Gloob
addikt
válasz csemeteim #6633 üzenetére
Akkor ne a media mappát próbáld, hanem a belső táron ott van a ringtones mappa, mint ahogy írták is! Abba tedd. Én is oda tettem, csak rosszul emlékeztem rá! Bocs érte. Root jogosultsággal viszont oda is lehet tenni, ahová írtam, a system/media/audio/ringtones. De ide csak root mellett lehet írni, mivel ez már a rendszer területe.
Samsung Galaxy A52S
-
csattila01
tag
Sziasztok!
Nagyon elgondolkodtam én is a vásárláson, mint sokan mások. Holnap remélhetőleg sikerül végre személyesen is megnézni a telefont. Kicsit félek még az 5.5 inchtől, pedig elég nagy a kezem. Van olyan közöttetek, aki Galaxy S5-ről (vagy hasonló kaliberű készülékről) váltott? Iszonyatosan tetszik a mobil, akkor pedig mégjobban fog, ha megérkezik a MIUI 9.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Redmi Note 4X-et honnan érdemes ha B20-at is szeretne az ember? pl. ez? LINK
-
btz
addikt
Nincs benne GPS? Mert a téma összefoglalóban nincs kiírva.
ⓑⓣⓩ
-
szabifotos
senior tag
válasz szabifotos #6639 üzenetére
Elnéztem. Ebben sincs B20, ha jól látom. Külföldről nem is lehet B20 Global version-t venni?
-
zodo
nagyúr
válasz csattila01 #6638 üzenetére
Szia!
Én is elindultam hogy megnézzem személyesen a telefont pl az ajánlott Media Markt-ba de nem találtam.
Sokáig hezitáltam igaz anyagi része is volt és mert szintén kicsi a kezem ezért a sima Redmi 4 -es 5" -val szemeztem mivel 4" -ról váltok.
Valakinél olvastam hogy papírra vetette mm alapon, kivágta és én is így tettem ill. összes nagyobb készülékkel rendelkező munkatársamtól elkértem, tapizni a telóját.
Lesz ami lesz alapon végül note 4 mellett döntöttem, gondolom megszokható majd a nagyobb készülék de cserébe egy közel profi cucc lesz a kezemben.
Zsebben, táskában való hordástól jobban tartok.btz
Van benne: eustock adatlapja szerint
GPS: Beépített, GPS+GLONASS, BeiDou, A-GPS támogatás
[ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz szabifotos #6639 üzenetére
Ezt keresed, nem a Note 4X-et, ebben van a B20 Honorbuy. Innen vettem én is a 4/64est. A lényeg az, hogy a linken olyan opciót válassz ami előtt ott van, hogy official international.
Samsung S23 Ultra 12/512
-
CMD 87
tag
Eustock-ról érdemes hozzá tokot venni ? Ha Igen melyiket ?
-
xTech
tag
Jelenleg egy telekomos SIM kártyát használok, de túl csábító a Telenor korlátlan mobilnetes csomagja, ezért úgy döntöttem, hogy beszerzek egyet. Valaki meg tudná mondani, hogy ha a 2-es slotba teszem a telenoros SIM-et, akkor is lesz 4G? Vagy csak az 1-es slotban működne? Illetve ha az 1-es slotba teszem, akkor az hol állítható be, hogy minden SMS-t és hívást a telekomos SIM-ről kezdeményezzen?
Nem használtam sohasem dual-simes megoldást, ezért elnézést, ha bugyuta kérdések. -
B.F.G.
senior tag
Átköltözésnél a gyári átköltözős progi nem vitte át a wifi jelszavakat mikor átköltöztem erre a telóra, tudtok erre valami módszert, hogy hogy lehet az eltárolt wifi hálózatok jelszavait átvinni az új telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest