Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz csemeteim #4629 üzenetére
Kipróbáltam pár appal.. a Mi Remote-al nem megy (nincs is benne) de ami nekem van azzal kicsit fura amúgy is a működése.. ki-bekapcsolással nincs gond, a csatorna fel-le minden másodikra megy.. de akkor kettőt is vált.. egy nyomásra valamiért nem reagál. Bár nekem még ilyen Pace DCR 7111/06 van asszem, AnyMote-ot meg is vettem és tételesen szerelep pl.. és mégse.. de pl. LG TV, Samsung TV, LG légkondi kanyar nélkül, elsőre, tökéletesen..
-
SityiSXT
őstag
válasz csemeteim #4718 üzenetére
A Google Camera itt található, nekem engedi telepíteni. APK pedig itt akad.
-
Simba86
senior tag
válasz csemeteim #4629 üzenetére
szia!
megy a PACE HD box-szal, de kell hozzá külön progi
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
válasz csemeteim #5875 üzenetére
Vagy ezt, vagy azt kéri. Ha ujjlenyomattal feloldod, már nem fog pin kódot kérni. A Pin kód viszont mindenképpen kell, mert ha nem működik valami miatt az ujjlenyomat feloldás, legyen egy második mód a feloldásra (pl. bekapcsolás után mindenképpen kell a pin kód, vagy minta).
(#5874) CéZé: biztos, hogy jó mintát próbálsz? Még nem találkoztam ilyen esettel, hogy a telefon ne fogadta volna el a beállította, amióta okostelefont használok.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
válasz csemeteim #5875 üzenetére
Ha az ujjlenyomatolvasóval ébreszted és oldod fel,akkor a zárképernyőt nem is látod.Vagy Te úgy oldod fel,hogy előbb a bekapcs gombbal felébreszted és utána jön csak az ujjlenyomat?
Hidd el kell az ujjlenyomat mellett egy másik feloldási lehetőség!Legyen vizes,vagy koszos az ujjad,esetleg egy strandolásnál ázzon ki az ujjad,máris nem fogod tudni feloldani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csemeteim #5882 üzenetére
Dupla koppnál mindig a zárképernyőre fog ugrani és ha be van állítva az ujjlenyomat,akkor a pin-t kell bepötyögni,vagy ha mintát állítasz be akkor azt.
Elég fura lenne ha az ujjlenyomatos feloldást meglehetne kerülni egy pin kód nélküli dupla koppos nyitással.
Ha nem akarsz mindenféle kóddal bajlódni,akkor mindenféle biztonsági dolgot (pin,minta,ujjlenyomat) ki kell kapcsolni,akkor nem fog dupla koppos feloldásnál semmit se kérni.Eleinte jó dolognak tartottam a dupla koppos ébresztést,de ujjlenyomat mellett szerintem inkább nyüg.
Ha csak megakarom nézni,hogy milyen értesítésem jött,akkor megnyomom az bekapcs gombot,semmivel se kényelmetlenebb mint a kijelző kopogtatása.
Ha viszont fel is akarom oldani,akkor meg inkább felemelem és az ujjammal feloldom.Még az emeléssel is gyorsabb,mint a pint bepötyögni.
A dupla koppos ébresztésnek szerintem kikapcsolt védelem mellett van értelme,vagy mondjuk az LG-knél ahol a bekapcs gomb is hátul van.[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
válasz csemeteim #6619 üzenetére
Hová tetted? Ha van root jog, akkor a system/media/audio/ringtones mappába kell rakni, és ott megmarad. Ha nincs, akkor az sd-n a media mappába, és ott is megmarad. Én a külső sd media mappájába raktam egy hagyományos csengőhangot, és azóta is azt használja. No meg persze ki is kell választani csengőhangnak, de ez gondolom megtörtént.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
veterán
-
Gloob
addikt
válasz csemeteim #6633 üzenetére
Akkor ne a media mappát próbáld, hanem a belső táron ott van a ringtones mappa, mint ahogy írták is! Abba tedd. Én is oda tettem, csak rosszul emlékeztem rá! Bocs érte. Root jogosultsággal viszont oda is lehet tenni, ahová írtam, a system/media/audio/ringtones. De ide csak root mellett lehet írni, mivel ez már a rendszer területe.
Samsung Galaxy A52S
-
kriszpontaz
veterán
válasz csemeteim #6798 üzenetére
A Stabil rom általában 1-3 havonta frissül, és egyszerre kapja meg azokat a frissítéseket amit a Developer rom (Beta rom) hetente történő frissítéssel megkap.
A Developer rom azoknak ajánlott akik az új funkciókat hamarabb szeretnék kipróbálni, és nem gond nekik hogy pénteki napokon frissíteniük kell ami ugye magával hozhat az új funkciók mellett idegesítő hibákat is, ezzel számolni kell.
Amíg a hibákat ki nem javítják, és nem gyűlik fel elég érdemleges funkció és újítás nem készül belőle Stabil rom. Ezért változó a kiadási ciklusa. Tulajdonképp soha nem fix mikor jön ki.
Aki stabilabb rendszerre vágyik, annak a Stabil rom ajánlott.
Pl. a legutolsóban is van egy hiba:
Újraindítás után állandóan bekapcsolódik az automatikus képernyő forgatás tiltása.Visszatérve az előzőre:
China rom: Nincs Google szolgáltatás csomag, de az Mi Store-ból az installer felrakható. Tele van kínai alkalmazásokkal, amik vagy csak ott működnek és itt semmi haszna, vagy részei az Mi szolgáltatásoknak.
Ugyanúgy használható, csak 2 Kínai és Angol nyelv van benne.Global rom: mentes a kínai cuccoktól, Google cuccok, szolgáltatások előre telepítve, teljes nyelvi csomaggal alapvető Xiaomi alkalmazásokkal.
mateglaj (#6799): Én egy ilyen fülesen gondolkodom még: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz csemeteim #6811 üzenetére
Link javítva...köszi srácok.
Innen letöltöd a Redmi Note 4 Qualcomm Global alól a fejlesztői romot. Bemásolod a telefon tetszőleges mappájába a *.zip fájlt, a frissítés menü jobb felső sarkán lévő 3 pötty menüből ROM telepítés kiválasztásával kitallózod és frissítesz.
Erről visszaállni Stabilra ugyanez a szitu, de valószínű mivel a fejlesztői romban frissebbek az alkalmazások, ez összeomlásokhoz vezet. Ilyenkor ajánlott a telefon nullázása gyári állapotra a Biztonsági mentés és visszaállítás menü alól.
Azért valaki erősítsen meg hogy a Note 4 Qualcomm Global a mi telefonunk az MIUI letöltési oldalán!!!
Lassan követhetetlen ez a sok egyforma gyökér elnevezés.[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz csemeteim #8782 üzenetére
Régebben - talán még V5 idején - volt egy Transfer nevű appja, de kivették. A Play tele van ilyen app-okkal, ha a TC-es megoldás nem vállna be. Én a ShareIt nevűt használom. Egyszerű, mint a huzalszeg telefon telefon mellett, PC telefon irányba is tud küldeni. Lényeg, hogy a küldő eszköz hotspot-ként funkcionál és ehhez csatlakozik a fogadó fél.
(#8787) Tailor21:
Nem lehetséges, hogy belefutottál egy működőképes, de gyári hibás példányba? Tedd vissza az eredeti ROM-ot, lock-old a loadert (ha mókoltad) és gariztasd! Vagy elfogadod, hogy ez van és nem használod hotspot-ként.Saját dolog:
Végül sikerült mind a BL nyitást elvégezni, a TWRP is felment (még egy régebbi 3.0.valahányas, amit az egyik Logout-os bejegyzésben linkeltek) A Lazyflasher is felkúszott, de a root-tal megszívtam. Hiába telepítettem a leírt módom a Magisk-et, a managger nem jelent meg, csak apk telepítés után. Néhány app-om, pl. AdAway, Seeder nem működött a root jogosultság megadása után sem, a Root Explorer pedig belefagyott az indulásba. Az AdAway-ből telepítettem egy frissebb verziót - értelem szerűen nem Play Áruházból, de megbízható(nak tűnő?) forrásból - azóta OK, teszi a dolgát. A Seeder, superuser bináris frissítése után nyivákol, lehet nem tetszik neki a Magisk és csak a SuperSU-val működik helyesen. Lényegtelen, mert a telefon nem lag-ol, szóval megvagyok a Seeder nélkül is (azért a Redmi 1S-sel csodákat tud művelni )
Megy a Google Camera is, bár a slow motion-nál FC-ol. Ha azt nem erőltetem, OK.
GPS navigációs teszt talán ma belefér.Minenkinek köszönöm a segítséget! Természetesen megpróbálok minél hasznossabb tagja maradni a topiknak!
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
crok
Topikgazda
válasz csemeteim #9904 üzenetére
Kicsit körbeírnád hogy pontosan mire gondolsz, mit csinálsz és mit az amit történik vagy nem történik de kellene? Milyen app? Csak mert a dolgok szenzibilis inkompatibilitása oly mértékben illuminálja morális egzisztenciámat hogy ehhez fogható strukturális precedens még nem fordult elo praxisomban.. magyarul nem értem a kérdésed.
-
borzosmorzi
tag
válasz csemeteim #16551 üzenetére
Köszi. Nálam a 7.10.19-ről és a 7.11.2-ről sem sikerült, pont a 7.11.6-ról nem próbáltam, tegnap frissítettem a 7.11.10-re. De lehet, hogy az volt a probléma, hogy a 9.0.3.0 még nem hivatalosan letölthető a múlt hétvégén, és ezért a "nem hivatalos úton" beszerzett rom online elenőrzés során elbukott (nem volt kinn még a publikus szerveren).
Ezek szerint a frissítés mindent legyalult, ezért kellett újrahúznia a telepített appokat az online mentésből?[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz csemeteim #17513 üzenetére
Neked kell eldöntened, gyakoribb a frissítés, de több probléma lehet. A hibák változók volt olyan amit vissza is vontak (Mi3-am van, 3 éve használom, Globalt azóta mióta kiadták), általában nem vészes, de ezt tudomásul kell venni, hogy akár olyan hibába is belefuthatsz amivel előtte nem is találkoztál. Előny hogy mindjárt megkapod az újdonságokat.
(#17512) royalka:
Ez az adott heti kiadástól függ, van hogy jobb mint a legutóbbi stabil, máskor meg idegesítő hibák tűnnek fel amik aztán csak hetekre vagy hónapra rá javítanak. Olyan nagy problémák nem szoktak lenni, érdemes csak OTA frissíteni, mert ha nagy gond van így már ki se adják (vannak akik mindjárt letöltik az aktuális ROM-ot és felteszik, OTA később jön, vagy nem ha olyan nagy a probléma), mostanában gyakrabban lehet olvasni, hogy heti frissítést már ki sem adják nyilvánosan a hibák miatt, szerintem több a zárt fejlesztő és előbb kiszűrik a súlyos problémákat. -
borzosmorzi
tag
válasz csemeteim #17513 üzenetére
A global dev. 7.11.16 egy kimondottan jól sikerült rom, hibát nem tapasztaltam, magyarítása is gyakorlatilag teljes (nincs benne hunglish). Ezt kellett volna kiadni stabil MIUI9-ként.
De pl. az egy héttel korábbi romban volt egy kicsi, de bosszantó hiba (ha új widget-et akartál kitenni az asztalra, a launcher összeomlott), és nincs garancia, hogy egy későbbi frissítés során nem kerül bele valami apró hiba. Komoly hibáktól, a használhatóságot nagyon érintő problémáktól azért nem kell tartani. De pl. a tegnap aktuális 7.11.23-at valamiért visszavonták. -
válasz csemeteim #17518 üzenetére
Próbáltad az apmirror letolteni v1 miexplorert abba benn van?
#17514) Ájvé: Köszönöm a kimerítő választ. Figyelgetem majd itt a topikba tuzetesebben, hogy hogy alakul ez a dolog akkor képbe leszek jobban. Még 1 kérdés: Ha dev romot rakok fel akkor vajon mennyire lesz biztonsagos a telefonnal vásárolni, paypal, ali, stb? Root ugye nem.kell hozzá csak jelentkezni kell fejlesztőnek.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest