Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz juve600 #6950 üzenetére
ZTE blade volt az első telóm, szenvedtem Galaxy S Advance-szel illetve Xperia SP-vel is... ezek után kérlek áruld el nekem: miért nem jó a gyári rendszer???
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
válasz juve600 #6952 üzenetére
két sim-et használok, a második sim a netes kártyám, gyári a rendszer. még a youtube-os értesítő is megjön, nemhogy az e-mailek, msg üzenetek
iszonyat smooth, sose egyetlen fagyást nem tapasztaltam, pedig hidd el, külön keyboardot is használok, állandóan 1,5 giga ram foglalt
Ez a rendszer JÓ! (bocsi, de sztem user error lesz... )az Xperia SP és a galaxy S Advance-re lehetett mondani, hogy nem jó a stock rendszere, de erre ez nem igaz
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
B.F.G.
senior tag
válasz kriszpontaz #6949 üzenetére
Hogy tudom lementeni a képgalériába az elkészült képet?
-
Simba86
senior tag
válasz juve600 #6957 üzenetére
ha a MIUI-ra azt mondod, hogy rossz, akkor 100%-ra mondom neked, hogy nem láttál még igazán rossz stock rendszert (mázlista vagy... )
[ Szerkesztve ]
-
-
zodo
nagyúr
válasz kriszpontaz #6944 üzenetére
Mára feladom.
Beérkező kiszolgálón túljutok a mail.gmail.hu átírásával, port: 110 és nincs titkosítás.
Kimenő kiszolgálónál szintén mail.gmail.hu, asztali gépről vett port 25 vagy amiket ő ajánl az egyes titkosítási modok mellé akkor hibás felhasználó vagy jelszó vagy nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni üzenet a vége. -
Simba86
senior tag
vol-+power hosszan a screenshot minden esetben, ekkor megjelenik az értesítések között és a galériában is a képernyőképek albumban
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Most jutott eszembe, rajta van a mágneses autós tartónak a felragasztható ellendarabja, de nem.hiszem, hogy ez túlságosan befolyásolná. Egyébként minden jól illeszkedik, a két kupak alatt van egy kis űr a fel nem tett üveg miatt, de ennyi. Fitten pattant a helyére a két kupak, nem lötyög, nincs kiálló perem, minimálisan növeli a teló méretét. Nagyon cool! Ha nem lenne ennyi bajom az üvegekkel, mint az összefoglalóban is írtam, fel is tettem volna. Majd estefelé felpattintom Párom telójára, mert azon van üveg és csinálok pár képet, ha kéritek.
-
holozis_HUN
veterán
Letéptem a p*csába a full cover fóliát, már nagyon zavart Sokkal szebb így a telefon, könynebb is és jobban is látni a kijelzőt... Lehet így fogom hagyni csupaszon
AMúgy: a mi5s tesztben lévő téma az milyen? Még MIUI 8 stable van megemlítve a tesztben, de nekem egyáltalán nem így nézett ki a teló egyik MIUI verzióval sem... Valami téma, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
zzz03
őstag
válasz holozis_HUN #6973 üzenetére
Android N nevü tema.
Xeymoire keszitette es 20,7mega.
Temak között online le tudod tölteni. -
Vbazsi2
tag
Talàlkozott màr valaki olyannal, hogy az mi cloudban a törlés utàn sem szabadul fel a tàrhely? Letöröltem 5 giga képet, kiürítettem a trash mappàt és még mindig úgy jelzi mintha ott lenne, de nem làtom sehol. Van erre valami megoldàs? Szeretném backupra hasznàlni, de nem tudok màr szinkronizàlni a hely hiànya miatt.
-
B2man2
aktív tag
Találtam egy kamera alkalmazást amivel tűrhetőbb a hang videó felvételkor Note 4-en.
Bacon Camera.
https://www.baconcamera.com -
djtörök
senior tag
Felraktam a frissítést.
Miui global 8.5.4 stable. Ezek szerint nem béta. De sok változást nem vettem észre. 11.-én meg a miui 9 lesz vagy ez most hogy van?Más: hogy tudom beállítani, hogy ne húzza alá az összes szót pirossal, mikor írok?
-
Toth_Jani
őstag
Milyen érdekes én Lenovo k3 note-ról jöttem át, ott a legnépszerűbb ROM a MIUI volt, itt az a gyári így kevésbé népszerű.
-
kriszpontaz
veterán
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok a MI fiókomnak van olyan webes felülete ,ahol a jegyzeteimet meg tudom nézni, mint az icloudnál? Eddig csak a fiókot és a beállításokat találtam meg.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
kriszpontaz
veterán
válasz kriszpontaz #6980 üzenetére
(#6981) hitvanyalak: előtted lévő hsz-ben írtam le.
Érdekes hogy ez nincs benne az összefoglalóban.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz kriszpontaz #6982 üzenetére
ebben a pillanatban olvastam végig Bocsi
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
kriszpontaz
veterán
Ugyanakkor innen tudod távolról törölni, zárolni, megcsörgetni, GPS nyomkövetni a telefonod ha ellopnák a Find device menü alatt. Ha nem találod a telefonod, innen meg is tudod csörgetni (ha van adatkapcsolata vagy a sim jelen van).
A Find Device (Készülékkeresés) csak zárt bootloader mellett hatásos.[ Szerkesztve ]
-
Vbazsi2
tag
Ott töröltem ki a képeket és ott sem làtszanak! Viszont a helyük még mindig foglaltak làtszanak!
-
Vbazsi2
tag
válasz kriszpontaz #6984 üzenetére
A zàrt bootloaderes részt càfolnàm. Nekem nyitottal is működik.
-
juve600
nagyúr
válasz kriszpontaz #6988 üzenetére
pontosan
-
ak76
senior tag
Jött egy OTA frissítés:
Android verzió: 7.0 NRD90M
MIUI Global 8.5 Stabil
8.5.4.0Ez elvileg a MIUI 9-nek "ágyaz meg",azzal hogy 7.0-s droidot tesz a készülékre?
Mindegy,feltettem,kiváncsi vagyok mi változik. -
Vbazsi2
tag
válasz kriszpontaz #6991 üzenetére
Màr napokkal ezelőtt töröltem és még mindig nem tünt el a foglalt hely. A telefont is sterilizàltam 😂
[ Szerkesztve ]
-
Vbazsi2
tag
válasz kriszpontaz #6994 üzenetére
Azért köszi! Vàrok, hàtha...
-
kelly416
veterán
válasz kriszpontaz #6982 üzenetére
Nem olyan érdekes az. Nem szóltatok, hogy tegyük bele, nem tettük bele. Most nem teszem, mert fáradt vagyok, holnap délután viszont esélyes.
Egyéb:
Itt vannak a képek, amiket kértetek. Ez ugyan egy Nillkin üveg a telón, de saccra ugyanekkora a sajátja is, vagy talán egy hangyakukinyit szélesebb. A magassága meg ugye eben guba, mert rá takar a tok. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz Graphics #6997 üzenetére
Nem
"Pénteken Global rom is jön, még pedig Redmi Note 4/4X Qualcomm és Mi 6 telefonokra! Ugyan úgy, mint a kínai rom esetén, MIUI8 fejlesztői romra OTA frissítéssel kapjátok, stabilról teljes wipe és Bootloader nyitás után tudjátok feltenni!"
Pénteken már OTA-n kapnak a fejlesztői romosak ehhez a két telefonhoz globál dev MIUI 9-et.Samsung S23 Ultra 12/512
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs