Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
draco31
veterán
Nem csúszik, végre nem félek, hogy kicsúszik a kezemből a telefon, a hátlapon pár redőt lehet érezni is a szál csiszolt hatású részén. Kissé gumis, de csak minimálisan. Inkább puha, mint kemény. És nagyon tetszik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
Nekem kell a 4GB, túl hamar elkezd a rendszer appokat kilövögetni a memóriából 3GB-nél.
Ezeket használom rendszeresen:
Gmail app (2 email szinkronizálása)
Nine (exchange-es app), céges email, naptár szinkronizálása
Deezer
Microsoft Word és Google docs
Microsoft Excel és Google sheets
Pyrope (böngésző, legalább 5, de inkább 10 megnyitott lappal átlagban, de lehetne helyette akár Chrome is, tök mindegy)
Google Keep
Google Calendar
Youtube app
Swipe pro (facebook app)
Mi Fit
SafeInCloud (password manager)
Steam
Twitch
Moon+ Reader
Microsoft Office Lens
1-2 játékÉs iszonyat idegesítő, hogy ha megnyitom a böngészőt, facebook klienst, szinte mindig újratölt mindent (de igaz ez egy csomó más appra is). Szóval kevés a 3GB. Viszont ha valaki csak magáncélra használja a mobilt, lehet, hogy elég.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zoleee83
addikt
-
Agostino
addikt
tehát felrakod az üveget aztán a hátára felpattintod a tokot és hogy ilyenkor a tok felnyomhatja-e? nem tudja. legalábbis elnézve az én ipaky szilikon tokom. nem lóg túl, nekem pont jók a határai.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Upo
addikt
A lányom régebben úgy csinálta, hogy sima lapra nyomtatta ki a mintát, és berakta az átlátszó tok alá. Így még egyszerűen cserélhető is, és bármikor gondolt egyet akkor nyomtatott magának egy másik mintát. Nyilván csinált egy sablont a hátlap-tok alapján hogy a kamera-vaku stb. kivágások jók legyenek, és szépen kivágta magának. Úgy nézett ki mint valami gyári mintás tok.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
holozis_HUN
veterán
Nem olyan mint a sima üvegek, amik nem ilyen full coverek, sima üveg esetén ugye a védőüveg a kijelzőhöz hozzáér, full cover esetén pedig nem. Ezáltal levegő van köztük, nekem kicsit úgy tűnik, mintha a kép is picit homályosabb lenne + a távolság miatt mintha jobban tükröződne. Bár lehet ez tényleg csak a rossz minőség miatt. Tedd fel s kiderül
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
holozis_HUN
veterán
-
crok
Topikgazda
Most teszem épp fel, épp most indul újra - egyébként én a /system/build.prop-ban meg a /system/etc/audio_platform_info.xml-ban matattam meg leszedtem a Google alkalmazást (nincs többé OK Google..) és nálam nincs mikrofon probléma.. szóval el is mentettem mielőtt restartoltam.
-
veterán
A kínaiak kicsit máshogy értelmezik a kifejezéseket.Én Piston 2 másolatba szaladtam bele annó,úgy volt hirdetve hogy original,de másolat volt,minden szempontból egy hulladék,amikor megreklamáltam,akkor azt a választ kaptam,hogy ez original OEM Xiaomi,nem pedig Original Xiaomi (mellesleg ez nem volt részletesen kifejtve a leírásnál),olyan nincs hogy original OEM Xiaomi...
Szerencsére visszakaptam a pénzem.
Szeretnek játszani a szavakkal,én már inkább az áraknak hiszek,ami gyanúsan olcsó,az valószínűleg copy. -
Piston 3 (nem a youth verzio!) vagy Hybrid Dual Drivers a jók. Vagy a Piston 2, de azt szerintem sehol nem találsz már, sőt a Piston 3-at is nehéz megtalálni.
(#3435) Flashget: a második a legújabb, azt nem ismerem, és állítólag az első linken levő jobb is valamivel, szóval azt ajánlom (én is azt használom).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
holozis_HUN
veterán
Ez nagyon érdekes, mert a telefon kijelző full hd, nem hiszem, hogy megy neki a QHD...
AMúgy azt jelenti, hogy csökkented a telefon felbontásást, így kevesebb aksit használ illetve a proci is kevésbé jár.
Prnt screent légyszi dobj már be És mi van akkor, ha QHD-ra állítod.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
ht42
senior tag
Hát ekkora képernyőn nem is igen fogod látni, legfeljebb nagyon részletes képeknél lesz egy olyan benyomásod, hogy mintha az FHD jobb lenne... Most nem fogom pontosan kiszámolni, de kb 5 cm-ről kéne nézni a képet, hogy külön lásd a pixeleket, de onnan meg nem látsz élesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest