Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz kovaszoskeny #7099 üzenetére
Igen 4X. a tok is fólia is !
A Kínai web boltokban már van ismeret terjesztő fotó, hogy el ne nyúlják a delikvensek a rendelést -
helixP
nagyúr
4X.
-
Flashget
félisten
RN4x vagy RN4 Global version legyen írva.
Sima RN4 nem jó!Realme GT Master Edition
-
gabe_
őstag
Én a sűrített levegős fújkálással óvatosan bánnék, nekem az első xiaomi telefonomat (redmi 1s) anno azzal gariztattam, hogy tönkrement a mikrofon... Azt azért nem mondtam, hogy azért, mert a melóban körbefújkáltam sűrített levegővel, és valószínűleg "kifújtam".
Sovány szakácsban sose bízz!
-
RaZroX
addikt
Csak én nem kapok updatet Global Stable alá ?
This is the way
-
B2man2
aktív tag
válasz kriszpontaz #7112 üzenetére
Úgy olvastam, hogy ezt nem mindenki kapja meg, mert ez nightly stable, olyan stabil béta teszt.
Ha miatt nem kapjuk meg, majd a véglegest biztos. -
dacsa
senior tag
Sziasztok!
A fiam ma vett egy ilyen telót olyan gondja akadt, hogy a kettes sim foglaltban csak netre használja a kártyát és az aktiválás így elég körülményes van erre valami megoldás vagy elég ha csak ki kapcsolom a xiaomi aktiválás értesítőt? Működésben semmit nem befolyásol, hogy nincs aktiválva, minden működik rendben.
Köszi!
Üdv DCS
-
Én azt kérdeztem, hogy ebbe benne van a gombok villagitasa vajon vagy ahhoz szét kell szedni. Mert alin pl olyanok vannak amibe nincs benne. És erre nem jött válasz sajna. Akkor tök felesleges kerettel együtt megvenni ha utánna csak szét kell kapni.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
mateglaj
tag
Sziasztok!
Upo rootos blogját olvasva szomorúan értesültem, hogy miui alatt nem érdemes rootolni...
Nincs semmi lehetőség, hogy ezt az amúgy eszméletlen jó rendszert megtartva élvezhessem a root jogosultság előnyeit? -
Kinsiinoo
senior tag
-
juve600
nagyúr
kint van a MIUI9
-
Dadpool
aktív tag
Csak nálam tunt el a 8.5 nel a fő képernyő beállítás? Mert sehol nem találom
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
juve600
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
válasz royalka #7119 üzenetére
Honorbuy által készített videó a cseréről: [link]
Az első kérdés pont ez a videó alatt, a válasz:
Hi, the buttons have the backlights but you can't see them because we have a bright light when make this kind of videos. The backlights of the buttons are not very bright because they are made to be visible at night.A többi hozzászólás szerint viszont nincs. Passz.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz royalka #7119 üzenetére
Na megnéztem jobban a videót.
A gombok világítását szerintem egy külön átemelhető kis led szalag biztosítja. A led fényének beszűrődését egy kis erre kialakított lyuk biztosítja. Ha ezt az alkatrészt nem szereled át, vagy nem érintkezik rendesen, nem fog világítani a gomb.
Itt szedi ki a videóban: [link][ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz kriszpontaz #7139 üzenetére
Még az alkatrész kódjában is szerepel a LED szócska. Viszont...külön ezt az alkatrészt sehol nem találtam. Főleg mert nem tudom rendesen a szalagkábelen lévő feliratot sem elolvasni.
Eszerint nem kell szétbontani a keretet, mert ez a kapacitív gomb világítás külön van.[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
Ha a frissítés menüpontból frissítek stable 8-ról a most megjelent bétára, vissza lehet állni stable-re (ha megjelnt) az adatok elvesztése nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
Aki frissített MIUI 9-re, nektek is az szerepel a MIUI verziónál hogy: Miui 9 global 7.8.10 Beta?
-
kriszpontaz
veterán
válasz skyrush7 #7144 üzenetére
Teljes alaphelyzetbe állítás nélkül biztos hogy nem. Összeakadnak az újabb MIUI szoftverek a régiekkel.
Érdemes elolvasni a frissítés menetét a weboldalon.
How to Upgrade to MIUI 9
1. Please don’t forget to back up your data before upgrading to MIUI 9.
2. If you are using MIUI V5 / MIUI 6 / MIUI 7 / MIUI 8 stable ROM, please upgrade to MIUI 9 via fastboot method.
3. If you’re using MIUI 8 Global Beta ROM, please go to ‘Updater’ and check for updates.
4. If your device is locked, please unlock it before fastboot flashing. How to unlock your phone bootloader? Click here to check the details.
5. How to flash MIUI ROM? Click here to see detailed MIUI flashing tutorials or check this thread to see the step-by-step guide! -
mateglaj
tag
válasz kriszpontaz #7146 üzenetére
Bloader nyitás nem garivesztéssel jár?
-
Graphics
Jómunkásember
Na kézzel én is befrissítettem a 8.5.4.0-s ROM-ot, kíváncsi vagyok ,hogyan muzsikál
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs