- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
polman
tag
Halo halo. Hogy van az hogy az eddig tökéletesen működő ax6 wifin csatlakozó telefonon nem mindig működik. Értem ezt úgy hogy működik de biztonyos alkalmazások nem működnek. Pl YouTube, internet bank, pár játék ami netet használ. Ha csinálok speed tesztet maxon megy és erős a net de pl a YouTube nem tölt be. Ha ki kapcsolom a telefon a wifit mobil neten azonnal működik minden. Össze raktam próbából a régi routerem azon tökéletesen működött.
Ja és még annyi hogy van egy időjárás alkalmazásom ami szintén nem működik wifin de azt érzékeli hogy Barcelonában vagyok.
Ki próbáltam hogy ha VPN t használok akkor működik minden. De úgy meg sokkal lassabban megy minden
Szóval mi lehet a gond? Biztos hogy a xiaomi router vacakol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest