Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden ilyen eszköz. TV, router, Telekom box, kamera központ szünetmentes tápon ül éppen ilyen dolgok miatt. Mint érdekességet mondom gyakran lép be és megy akkuról vihar alatt, mert nem 230 jön be és érzékeli az ingadozást már. Volt olyan, hogy asszony hív, hogy sípol a szünetmentes, de minden megy, mikrón óra stb. Mondom neki telefonba nem értem miért. Hív a szomszéd, hogy nekem otthon minden jó e, mert neki a sima izzó vibrál, alig világít. Le is tettem azonnal hívom asszonyt azonnal rohanj ki villanyóra OFF. Az utcában a trafó megnyekkent. Nálunk LED van ami jól tűri a fesz ingadozást.
Simán lehet, hogy adott neki.
-
takcslajos1
tag
[kép] Én beállítottam így a DNS szervert még a legelején, és nekem semmi weboldal-specifikus elérési gondom nem volt ebben a 2 hónapban, amióta ez a router teljesít szolgálatot (mondjuk az enyém AX3600, de gondolom, eléggé hasonló a szoftver a másikban is). Amikor még régen a szolgáltatói volt, és a UPC-féle DNS-szerverre voltunk utalva, akkor volt pl. a facebook-kal olyan, hogy az nem jött be (ahogy messenger, instagram, stb. ugyanúgy nem), de minden más igen (ahogy mobilnetről a facebook is működött).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Robotporszívók
- Synology NAS
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.15-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

trance89