- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi AX3600 Router
GKBAloT36
142,53 USD
cseh raktárból -
Tonyk
veterán
válasz
konigjanos #497 üzenetére
Azért vettem ezt mert ez ax-es volt, gondoltam legyen, és ebben az árkategóriában ez volt. Ennél több pénzt nem szándékoztam volna routerre költeni. Így abban az árkategóriában nem néztem szét.
Egyébként meg, hogy értsd is mi lett összehasonlítva " Nekem pl. fényévekkel jobb rendszerek tűnik (így most már látva és használva mindkettőt) pl. Freshtomato."Rick4
"de nagyon vastag szemüvegen keresztül nézed a világot, ha ezek neked komoly, és komolyan vehető érvek az állításaid mellett"
-
Rick4
félisten
Mi a tuti, ha nem ez, akkor nyilván tudod, hogy mi. 25-30-ért nem csalódás, főleg, hogy előre lehet kérdezni. Ha neked utólag csalódás, pedig itt volt a fórum mindenre, az nem a router baja...
Senki se mondta, hogy ne írj véleményt, de nagyon vastag szemüvegen keresztül nézed a világot, ha ezek neked komoly, és komolyan vehető érvek az állításaid mellett... Tőlem azt írsz, amit akarsz, ebben a formában én ezeken a sorokon max mosolyogni tudok, már ne is haragudj...Nem jövök én semmivel, minek is jönnék, minden tudunk, amit tudni akartunk, azt is, hogy mit tud, azt is, hogy mit nem. Ennek fényében nekem mitől is lenne csalódás?
-
Tonyk
veterán
"Tényleg érdekel, mi a non plus ultra." "Azért titkon várom a tuti tippet."
Szövegértelmezésbeli probléma lehet, de nem írtam sehol, hogy Non Plus Ultra, nem írtam tuti tippet. Leírtam mi hiányzik, leírtam, hogy másol is írják, hogy a pfw-al vannak gondok 1000 alatt. Leírtam, hogy kicsit bizarr, hogy egyik funkció appból másik böngészőből állítható. Nem "háborogtam". Leírtam, hogy csalódott vagyok. Ennyi.
Azt érzem, hogy le lett szólva a tuti vétel, így "ugorjunk" már neki. Ja, hogy itt csak jót lehet írni. Ok, rendben. Nincs ezzel gond.
Aztán jön itt petipetya nagyúr az oly divatos "eddig olvastam el a hozzászólást" -ával, mintha ezzel bármiféle igazságot adna mondanivalójának. Cáfol, kijavít? Nem.De hogy annyira várt tippet is mondjak. Nekem pl. fényévekkel jobb rendszerek tűnik (így most már látva és használva mindkettőt) pl. Freshtomato. pl. egy szintén 30e forintos AC66U-n. (Igen tudom, nem ax-es router)
Most majd jössz azzal, hogy ezzel a kert végében is van 500Mbit. Ok. (Kérdéses az adóteljesítmény, hogy az Európában engedélyezett maximumon felett van-e? )Mondtam én, hogy igényekről, ízlésekről felesleges vitatkozni. Ha neked így jó, akkor ok. De magában a router topicjában hagy lehessen már más véleménye / igénye is.
-
Rick4
félisten
válasz
petipetya #493 üzenetére
Engem érdekelt a többi része is, és megpróbáltam egy olyan szemszögből vállalhatóbb eszköz pontos típusát megtudni, tényleg érdekel, mi a non plus ultra. Néztem én turris omniától kezdve mindent, az ár számított a legkevésbé, de az én igények nélküli mivoltomnak úgy látszik pont megfelel ez a kínai vacak, szóval egyelőre maradok ennél, amíg nincs jobb.... Azért titkon várom a tuti tippet.
Viccet félretéve ha lesz openwrt, cserélem én is, de a jelenleg is használt funkciókon felül nem nagyon tudok elképzelni újabbat, amire a működőképesség megőrzése érdekében az itthoni rendszeremnek szüksége kell. -
Rick4
félisten
Van nas, kamerarendszer, több készülékről távoli elérés befelé, szerverből konkrétan három van házon belül, igaz ebből egy csak backup, de ha ezek nem működnének flottul, a router nem lenne a helyén, pedig most is ott van. Nyilván ha nekem nem lenne igényem, mi lenne másokkal, akiknek még ennyi cuccuk sincs? Az, hogy a router mit tud, vétel előtt is pontosan tudható volt, szóval nem egészen értem a felháborodásodat, ha neked mégis most derült ki, tedd fel gyorsan annyiért, amennyibe neked van, elviszik gyorsan. Majd meséld el, mi a tuti, ami mindezt tudja, sőt, jobban tudja, és persze nem kerül többe.
-
Tonyk
veterán
Informatikus vagyok, nem kell bemutatni őket.
Nincs hiányzó funkció? Az, hogy nem lehet pl gre-t forwardolni pl annak fáj aki pl pptp vpn-t akar használni otthon. Ok helyette lehetne openvpn, de ha nincs ilyen lehetőség az adott másik eszközben? Nincs vpn kiszolgáló beépitve! Az azért nem nagy igény manapság, ( filléres eszközök tudják) ha hozzá akarsz férni távolról az otthoni hálóról.
Tegnap óta szopok egy https 443-as port forwardolásával, pedig nem most csinálnom először. Egyszerűen nem megy. Sem másik portról 443-ra , azonosról azonosra, sem más-más portok között. Utána olvasva, finoman is szólva nem túl acélos a pfw. érdekes módon más forwardok meg mennek.
Mit kell buzerálni? Lehet neked nincsenek igényeid, mert jó ahogy kijött a dobozból (192.168.31.*....) Ettől még másoknak lehetnek. Tudod, nas, kamerarendszer, boot from lan, access restriction, stb. És ne adj isten még hozzá is akar férni távolról.
De hát nyilván ízlések és pofonok, ezekről pedig felesleges vitatkozni. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
A mesh funkciót próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok?
Mit ajánlanátok a router mellé mesh hálózatba? Van valami ilyen a xiaomi palettáján ami jó lehet?
Előre is köszi a segítséget! -
Rick4
félisten
Nézd, az itthoni hálót én építettem, mindennek megvan a rendszerben a helye, tudo, mit miért csináltam, mi mivel függ össze. Egy router kellett, ami a megfelelő eszközöknek netet ad, minden portforwardos dolog kb 5-6 perc, nincs rajta mit szerkeszteni, nálam bő 2 hete megy, ebből 1 hete még csak a router konfig felületén se jártam, mert nincs mit csinálni rajta, akkor is csak egy uptime- ot kerestem, de az sincs. Minden eszköz megkapta a saját új ip-jét, amik 192.168.1.xx-ről 192.168.31.xx-re változtak, utána kiléptem, se resetelgetni, se reatartolgatni nem kell. Mit kell egy routeren buzerálni a beállítások után?
Volt ezelőtt Asus AC65P-m, kettő is, volt rajta openwrt, visszatértem a gyári FW-re, holott előtte kb 10 éven keresztül mindenen openwrt-t használtam. Anno Asus Wl-500Gp-vel kezdtem. Ma már nem nagyon van mit hergelni ezeken, senki se akar usb-s megosztást, meg nincsenek a gyári fw-ekben hiányzó funkciók. Minden megy szépen, akadás nélkül. 100 rugó fölött vannak komolyabb cuccok, de az emberek 99%-ának tök fölösleges ezeken a beállításokon túl bármi.
-
Eugene2
csendes tag
Nekem tegnap jött meg, Ali-ról 08.10-én rendeltem és 08.31-én vettük át, úgyhogy meglepően gyorsan ideért. (32,5eFt)
Magyarországon "ültek" rajta 1 hetet. Vámos procedúrát megúsztam szerencsére, pedig úgy voltam vele, hogy nagy csomag, biztos kiszúrják, hogy fizessek rá.Az átalakító tényleg nem az igazi. Nekem az ilyenek villája mindig beesik egy idő után és tényleg nem biztonságos, úgyhogy vettem hozzá egy rendeset, de Ali-ról lehet rendelni 500-600Ft-ért jót.
Egy érdekesség, nem tudom miért van.
Van itthon egy Epson wifi-s nyomtató. WPS-el az AX3600-hoz csatlakoztatva lassan nyomtat.
Megindul egy 5 sor erejéig, aztán csigatempó, mintha 8D minőséget kívánnék tőle, nem vártam ki míg 1 lapot kinyomtat, kb. 3 perc alatt jutott az ötödéig a lapnak.
Visszacsatlakoztatva az ASUS N18U-ra ugyan abban a programban/beállításokkal rendes sebességgel nyomtat, kb. 20 másodperc per lap.Mitől lehet? Valakinek ötlete?
-
Tonyk
veterán
Arany középút: Aliexpress, cseh raktár, $125.74 ( minusz, ha van kuponod még) tegnap jött meg így: $114, free shipping. Csütörtökön rendeltem, hétfőn itt volt.
https://a.aliexpress.com/_m0OOzsTMás
Első blikkre: Ez a router szoftveresen meglehetősen szánalmas! A beállítások egy része csak böngészőből, másik része csak appól állítható, Vpn kiszolgáló nincs benne, nat helper nincs benne, portforward nem szerkeszthető: vagy hozzádod vagy törlöd.
Openwrt meg még a láthatáron sincs... Kínszenvedés lesz kivárni.
Én csalódott vagyok... -
Nightmare666
tag
Cseh raktárból, most 127$ ingyenes szállítással
link -
Rick4
félisten
válasz
Balage76 #482 üzenetére
Én is rendeltem banggoodról, nem akart jönni, azt visszamondtam, az egyik itt meghirdetett zörgős belsejű darabot vettem meg 16 ezresért, azóta is megy, augusztus 15.-e óta hibátlan, de ezt is vissza kellett keressem az elküldött privátoknál, hogy mikor volt bedugva először.
Itthon szétkaptam 3 perc alatt, kivettem a két kis zörgő műanyagot, visszaforrasztattam levegős pákás profival egy antenna csatit 3 ezresért, így nekem cakk pakk 19-ből itthon volt 2 nap alatt.
A 88 dolcsis alis most is fent van, 2-3-4 hete is fent volt. de tuti 1 hónap a szállítás, sajnos ez ilyen, azonnali szállítással, 4-5 naps érkezéssel banggoodról most 140 dolcsi, igaz, 42 ezres, 3-4 nap alatt nálad kell legyen.Arany középút nem nagyon van.
-
Balage76
senior tag
Van valakinek bármilyen tapasztalata arról, hogy hogyan lehet IoT eszközt csatlakoztatni az erre dedikált wifire?
Van egy Xiaomi robotporszívónk, ami csodásan látszik a MiHome alkalmazásban, megtalálja a normál 2,4GHZ-es wifit, de valahogy nem érzem, hogy ez az IoT-re csatlakozna. Ha ki/be kapcsolom az IoT wifit, akkor semmi változás nincs a porszívó oldaláról... -
Balage76
senior tag
dsk976, Rick4 és mike13:
Én annó rendeltem egyet a Banggoodról CZ raktárból még nyár elején. Hamar ideért, de drága volt.
Ezekután rendeltem mégegyet júliusban amikor az előrendeléses móka volt aug4-i szállítással 130 USD-ért, szintén Banggood CZ raktár, na ez ért ide múlthéten pénteken.
Amikor nagyon nem akarták elküldeni a második darabot, akkor rendeltem egyet az Aliexpressról, itt bár voltak 88 USD-s ajánlatok, nekem sehogy sem sikerült ezeket elcsípni, így végül postával együtt 102 USD-ért rendeltem egyet aug 4-én. Na ezt nézegeti most a vám.
Nyilván az egyik oldalon ha megúsztam volna a vámot, akkor nagyon megéri 100 USD-ért, de így sajnos nem.Amúgy kell a 3 db és itt meg is állok.
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #474 üzenetére
Volt már pont ugyanerről a felállásról szó, használd kérlek a keresőt. Amúgy annyi, hogy az iptv-k mennek a megfelelő portokba, a router a következő szabad helyre, és nyomsz a speedporton neki egy DMZ-t.
-
-
-
Nightmare666
tag
Üdv. Megérkezett a router hozzám is. Telekom a szolgáltatóm, szolgáltatói eszköz egy Speedport W 724V Ci. Van 2db IPTV előfizetésünk a net mellé. Ki, hogy kötötte össze az eszközt és a routert, hogy ne legyen gond és a Iptvk is működjenek rendesen?. Azt már olvastam, hogy STB-ket érdemes a szolgáltatói eszközbe hagyni. Lan1-et a Wan-ba ha jól értelmezem? Wifi Speedporton kikapcs, majd a Ax3600-on beállít.
-
Balage76
senior tag
-
-FreaK-
veterán
Valaki meg tudja mérni a tápcsati router oldali végét, hogy milyen átmérő?
Most jutott eszembe, hogy valamit kell kezdeni az átalakítóval, mert veszélyes, vennék egy hálózati adaptert inkább, ha kapok. Ráadásul rátaláltam erre a cikkre/videóra is, nem lettem nyugodtabb. -
konigjanos
senior tag
Megjött a második készülék is, de hagyom a mesh-en az 1800-ast, szóval ha valakinek kell azonnal egy 3600, 45.000 Ft és még ma a kezében van.
-
Balage76
senior tag
Az aliexpressről rendelt darabot úgy nézem hogy megállította a vám.
Volt olyan aki ezt már megúszta? Ha nem akkor mennyibe fájt? -
Rick4
félisten
Srácok, van bárhol a routeren uptime megtekinthetőség?
-
pecsa1010
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet ezen a routeren állítani a net ki-be kapcsolását különböző MAC címekhez.
Pl: a telefonon csak 21 óráig legyen net de a tv-n lehet éjfélig stb. -
dethroner
veterán
válasz
konigjanos #449 üzenetére
Jó
-
dethroner
veterán
válasz
konigjanos #445 üzenetére
Mitől lesz ilyen alacsony a ping?
-
Rick4
félisten
válasz
Balage76 #446 üzenetére
Az én asztali gépemben egy i7-8700-as proci van 16GB ram társaságában, chrome- mal és a webes böngészővel kb 30% terhelést mutat, ha mérek, a sebesség lesz 6-700, esetleg 800 mbit, de utóbbi csak nagyon esetleg, pedig itt is egy viszonylag jó hálózat van, nem csak házon belül, de azon kívül is. Az asztal túloldalán az asszony gépében van egy i7-6700-as gép szintén 16GB ram társaságában, nála chrome-mal 36%, de pont ugyanennyit mér, itt nem proci limit van, hanem a másik oldalon kiszolgáló szerver, vagy böngésző pontatlanság limit. Ezért is mondtam, hiába mutat majd 100%ot a feladatkezelő, nem azért nem megy feljebb, mert a proci limitál, hanem a szerver oldalon lesz a gond, vagy maga a böngészős alkalmazás csal.
Az all tök más, a szelessav.net oldal elmegy 940-ig, tehát nem a böngészős alkalmazás a tökéletes sebességémérésre, leglaábbis nem gigabit környékére..Ha te a gyengébb procival 100%-os terheléssel mérsz, az való igaz, hogy nem csak hálózati kapcsolati kérdés, hanem a proci kérdés is, tehát a speedstep, thermal throttling, miegymás is bele fog játszani, de ha a szerver nem megfelelő egy gigabites nethez, vagy csal a böngészős mérőke, hiába méricskélünk rajta...
-
Balage76
senior tag
Nem kell ehhez processzort cserélgetni, elég jól mutatja a processzor-függőséget az, hogy a webes teszt közben letöltésnél nagy a proci terhelés (nekem egy i5-3570K-t majd 100%-ra kihajt a teszt, úgy hogy ebből 80%-ot a Chrome böngésző fog csak akkor amikor éppen megy a letöltés), míg feltöltésnél arányosan kevesebb, a kisebb upload miatt.... mindezt vezetékes kapcsolaton.
Mivel elvileg ilyenkor semmi sem történik, csak adatmozgatás, ha ugyanezt a sebességet/adatmennyiséget helyi hálón mozgatom, akkor elvileg reprodukálhatom a terhelést, igaz?
Nálam családi házas környezethez képest egész jó hálózat van itthon. Egy Cisco SG110-24 és egy SG100-16 is van a rack szekrényben, szóval ezzel nincs gond. Ha egy HP Microserver gépről (amit NAS-ként használok) másolok ugyanerre az i5-ös gépre vagy visszafelé (SSD-ről SSD-re), akkor folyamatosan megvan a 980Mbit/s, de közben csak 16% az i5 proci terhelése....
A HP Microserverben 2 magos, 1,5GHz-es AMD Turion proci van, ami minden csak nem egy erőmű... Ha ezen próbálom futtatni a speedtest webes verzióján Chrome böngészőben, akkor 80 Mbit letöltésnél és 130Mbit feltöltésnél nem tudok többet mérni és végig 100%-on pörög a proci. Igazából 100%-on van onnantól hogy egyáltalán megnyitom az oldalt...
Ha az előbb említett fájlmásolás közben nézem, akkor 980Mbit/s sebességnél 45%-os a proci terhelés....
Ja és ugyanez a HP gép 60-65MB/sec maximumot tud a utorrenttel, ekkor kezd procilimites lenni a letöltés... -
Jozsó
tag
Nem, ez nem így van. Most csináltam egy tesztet. Webes alkalmazással 882/247 lett, úgy, hogy a processzor (i5) 100%-on ment, vagyis az egész mérés processzor limites lett. Alkalmazással 939/260 úgy, hogy a processzor 38%-on ment max.
De ez off topic, mert nekem az ax3600 csak AP-nek van berakva.
-
Balage76
senior tag
válasz
konigjanos #434 üzenetére
A jelerősséget, sáv szélességet is a fő routeren állítod és az al-routeren is módosul. Este kipróbáltam. Tehát mindkettőre (vagy ha több routered van akkor mindegyikre) ugyanaz a beállítás érvényes lesz.
-
Rick4
félisten
válasz
james008bond #428 üzenetére
A telekom nettel sose mért jól, a szerver a baj. Nekem Szegedről a Szemernet tökéletes, 920-930-940, böngészőből a szelessav.net, ami szintén jó, is ugyanezeket hozza.
-
JKJ420
tag
válasz
konigjanos #429 üzenetére
Eddig én is úgy tudom, hogy csak minimálisan lehet az egyes mesh tagokat egyedileg állítgatni. Mi az konkrétan amit változtatni szeretnél?
-
Balage76
senior tag
válasz
konigjanos #429 üzenetére
Igen, ez ilyen. A második router ilyenkor csak egy “buta” routerré változik. Minden beállítást a fő routeren (gateway) kell megcsinálnod.
-
Goose-T
veterán
válasz
james008bond #428 üzenetére
PC-n ne a webes sebességmérőt használd, hanem töltsd le a Speedtest alkalmazást a Windows Store-ból. A webes párszáz megabit felett megbízhatatlan.
-
james008bond
őstag
Pc-n sajnos a harmadát méri gigabites Telekom net-tel...
Wifi hatótáv norm beállításon is brutál házon belül és a kert végében is, korábbi Asus ac 87 mellett az alagsorba kellett hatótáv növelő. Most mindenütt kb 2x a térerő ( cc 160 m2 ház ). Mit tudhat max fokozaton?
Nálatok MI eszközök nevét, tulajdondságait kiírja, kis ikonokat kirak MIWIFI alkalmazásban?
Kínai régióra regisztráltam, jelenthez ez hátrányt?
MI Home alkalmazást kínára állítva látja a routert, viszont csak kínaiul tud... -
Balage76
senior tag
Naszóval...
- Működik a MiWifi alkalmazás iOS alatt. Úgy nézem, hogy aug 20-án automatikusan frissült a telefonomon, viszont én csak most próbáltam, így csak most tűnt fel...
- Ez a Mesh Network beállítás egész érdekesre sikeredett...
1, Firmware frissítés, mert nem a legújabbal érkezett... Ehhez regisztrálni (hozzárendelni) kellett a MiWifi appban a saját accountomhoz.... Ehhez internet kell az új routeren, amit csak úgy tudok megoldani (anélkül, hogy szétbombázzam a meglévő hálózatot), ha rádugom a meglévő hálózatra. Így egyből talál netet, de hálózat a hálózatban lesz... Márpedig közvetlenül az új routerre (hálózatára) kell felcsatlakozni mondjuk egy notebookról, másképp nem ment a firmware update.
2, Ha fent van az aktuális firmware, utána kezdődhet a mesh konfig... Én úgy csináltam, hogy kábelen összekötöttem a két routert és egymástól 2 méterrel voltak. Beléptem a régi router menüjébe és elnavigáltam a mesh config kezdetéig, de nem indítottam el a keresést. Ekkor az új router hátán megnyomtam 10 másodpercre a reset gombot. Újraindult az új router a gyári beállításokkal, de a felső fehér nem világít, mert ugye nincs beállított internet kapcsolat. Amint ez megvan, akkor rányomtam a régi routeren a keresésre. Kb 1mp után megtalálta az új routert, amit hozzáadva elindult a mesh hálózat kialakítása. Ez kb 30 mp-ig tartott és kész is!
3, A két routert ezután szét lehet választani, én elvittem egy másik emeletre egyből. Kábeles kapcsolattal vannak összekapcsolva, az új router WAN portjába van bedugva a falból jövő kábel. Wifi analyzerrel nézve, ugyanazzal az SSID-vel, de két külön csatornán látom mindkét router jeleit.
4, A régi router webes menüjében megjelent egy újabb menüpont "view complete network" néven, ezzel látszik a grafikus felületen az internet és a két router kapcsolódása. Sajnos a menü kialakítása nem a legszerencsésebb, mert letakarja az "advanced settings" menüt...
Ebben a menüben lehet a legegyszerűbben kideríteni, hogy milyen IP-t kapott az új router, amit viszont úgy látom, hogy sehogy sem lehet megváltoztatni...
5, Viszont ezzel az így kiderített IP címen keresztül azért be lehet lépni az új router felületére is. Itt van egy apró érdekesség: a régi router admin jelszava a belépőkód, tehát nem kell az új routert külön felvenni a MiWifi appban, jelszót létrehozni, stb... egyszerűen a fő router admin jelszava jó ide is...
6, Az előzőből következik az is, hogy ha valami beállítást módosítani szeretnénk, akkor a fő (régi) routerbe kell belépni, ott átállítani és ezt örökli a másodlagos (régi) router is. Erre jó példa hogy ha szeretnénk ki/be kapcsolni az IoT antennát, akkor azt nem routerenként kell megtennünk, hanem központilag. Ugyanez igaz a közös vagy külön 2,5/5GHz SSID-ra is...
Egyelőre eddig jutottam... -
JKJ420
tag
válasz
konigjanos #424 üzenetére
Nálam angolra fordítás után van egy olyan lehetőség, hogy "view complete network". Lehet eltakarja kicsit más szöveg, de ott van.
Ha rákattintasz, új ablakban megnyílik egy térkép az eszközökről és csak rá kell kattintani arra amit kezelni akarsz.
A visszajelző fényeket viszont csak az androidos app-ból tudtam kezelni, szóval azt is lehet érdemes telepíteni. iOS alattit nem is próbáltam, mert állítólag használhatatlan, de volt kéznél egy régi androidos tablet.
-
Balage76
senior tag
Úgy látszik mindenkinek ma szállított a posta...
Nekem is ma érkezett meg a második AX3600.
-
JKJ420
tag
válasz
konigjanos #421 üzenetére
Szia!
Nekem nem ax1800 van, de nekem a következő vált be:
Frissítettem a legújabb firmware-re. Utána gyári állapotot kellett visszaállítani a hátulján lévő reset gomb 5 másodperces lenyomásával. Haez lezajlott (kb 30 másodperc volt nekem), utána azonnal megtalálta a webws felületen indított kereső gomb megnyomása után.
Nagyjából itt van az a rész ami ide vonatkozik:
https://youtu.be/FZWEk_PSg6s?t=178
-
Vigyorka
aktív tag
Aki Voip, Sip telefont használ - ne felejtse el a portokat beállítani. (..én elfelejtettem. Fonio 5060-t)
-
L4mie
veterán
nekem a hasonló kínai csodából 5 ből 3 elfüstölt, nem volt látványos égés, csak pukk-füst, örültem, hogy nem vitte magával az eszközöket.
JA nálam fordított állapot, EU-NZ adapter volt általában ki is csúsztak belőlük...kínai fos vackok.
Utána vettünk valami normálisat azzal végig bírta az utazást. -
JKJ420
tag
Félig off-topic, de gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Én 3 db Redmi AX5-öt vettem. Tegnap meg is érkeztek. Összesen volt 150 USD. Mindhármat frissítettem és szépen megtalálta a központinak használt egység a másik kettőt mesh hálózatban. Az előző router is gigabites volt, de nem mai darab és 300 Mbit felett nem teljesített. Ez mindenhol hozza most vezetéken a 950Mbit-et le 300-at fel. Ahogy kell. Vezeték nélkül pedig 500 felett mérek AC-s eszközzel mindenhol a házban (két szintes). Az udvar minden sarkában is van jel. Az egyikben már csak 2.4G, de működik.
Csak ajánlani tudom. Bónusz, hogy kikapcsolhatóak a visszajelző LED-ek, hogy éjszaka ne zavarjon senkit a (kék)fény.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Nightmare666 #416 üzenetére
Kigyulladt??
Amit nekem adtak hozzá az egész jónak tűnik, elosztóba dugtam, nem volt gond vele. Honnan látom hogy jó vagy nem jó?Esetleg hozzá való tápot tud valaki linkelni? lehet veszek inkább azt átalakító helyett
-
Nightmare666
tag
Nem, nem mértem, de ennek pont olyan a csatlakozója, hogy cserélhető fejes. Szóval a tűszáll vékonytól az egész vastagig rakható rá. Aki használja a routert megmérhetné a csatlakozót.
Amúgy a lentebb linkelt Auktion márkájú átalakítók jók. A földelés rendesen meg van csinálva rajtuk. Amit általában küldenek megy a kukába vagy a kacat közé nálam, mert 2 már kigyulladt. -
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #412 üzenetére
Mérted, mekkora dugó volt az adapteren? Van itthon 7-8 ilyen 12V-os tápegységem 1A-től 10A-ig, ugyan én mertem venni egy 150Ft-os átalakítót, de lehet lecserélem egy nagyobb adapterre a jelenlegit.
-
Balage76
senior tag
Átalakítónak én ezt ajánlom. Nagyon jó minőség! Nekem 4 db volt 9 USD.
[link] -
kentucky
őstag
válasz
Nightmare666 #399 üzenetére
Mi a bolti kupon? Sajna azt csak 129 dollártól engedi.
-
dethroner
veterán
válasz
konigjanos #404 üzenetére
Megoldottad
-
baani59
aktív tag
Némi fórum böngészés és google-zás után úgy döntöttem, hogy a Redmi Ax6-ot választom, ami a hardvert illetően gyakorlatilag egyezik az Ax3600-al (kivéve az IOT támogatás). Ami még különbség, hogy az Ax3600 wifi erősítői nagyobb teljesítményre vannak állítva, ezért nagyobb a lefedettsége, illetve adott helyen a térerő.
A lakásunk sem túl nagy az Iot-vel csak most kezdek foglalkozni, jó lesz az Ax6.Alis beszerzés, Lengyel raktárból 22.300 Ft.
-
dethroner
veterán
válasz
Nightmare666 #402 üzenetére
5amper kell neki. Csak okolásul, aki most rendel, jól nézzen szét a lakásában, hová akarja bedugni, mert [ilyen] szart adnak hozzá, és ez semmilyen süllyesztett fali konnektorba be nem megy.
-
dethroner
veterán
válasz
szaboi6512 #400 üzenetére
Azzal, de akkor is szerezz be egy átalakítót, mert azt földi halandó nem tudja bedugni magyar fali aljzatba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest